Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα, τι κάνουμε? Είδατε σκιουράκι?Πώς είναι η Αννούλα μας? Αύριο θα την πάρω, να έχει συνέλθει λίγο.

Πήγα για μπάνιο το απόγευμα με την μικρή και την μαμά μου. Ο Μάνος ήθελε να κάνει ποδήλατο με τον μπαμπά του. Χάλια η θάλασσα, πολύς αέρας. Βούτηξα μόνο εγώ και μετά πήγαμε σε μια παραλιακή καφετέρια γα χαλαρουίτα.

Νεκτ μπράβο κοπέλα μου, πολύ χρήσιμα όσα γράφεις. Τα έχω αποθηκεύσει όλα και μόλις βρω όλα τα υλικά θα προβάρω τις συνταγές. Από το ορέστης κραφτ τα πήρες εσύ?Είναι φθηνότερα εκεί?

Αγγελικούλα τι σημασία έχει καλέ αν είναι κοντά το σπίτι σου το μαιευτήριο?Σάμπως θα μπορείς να πεταχτείς?Απλά για τον Λ. θα μου πεις αλλά να κοιτάξεις να είναι καλό για εσένα και το μωρό, οι απέξω ας ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω, δεν πειράζει.

Η μπουμπού μου με τίποτα να φάει φρουτόκρεμα. Με κλάμα και ζόρισμα τρώει 20-30μλ. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...Τον Μάνο πριν 2,5 χρόνια! Θα περάσει ένα 3μηνο πάλι να δεχτεί να βάλει κάτι στο στόμα της και αυτή εκτός από το στήθος. Και με κοιτάει με ένα παράπονο και μουρμουράει, η βιόλα μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα.καταρχην συγχαρητήρια σε οσες κρατησαν αγκαλια τα παιδακια τους κ με το καλο στις εγκυμονουσες.εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας.κατι θεματακια υγειας που ελπιζω να ειναι οκ κ περαστικα, κ παρα πολυ ασχημα τα πραγματα με το συζυγο.φοβεροι καβγαδες σε απελπιστικο σημειο και δεν ξερω πια τι θα γινει.μακαρι να ημουν αθηνα να βρισκομασταν.

7oJVp3.png

καλημερα σας τι κανετε???

εμεια καλα ...οι μικρεςστο χωριο σχεδον ολο το μηνα και παμε και εμεις απο πεμπτη βραδυ ....καλα περναν σε γενικες γραμμες ,,,εκτος απο τις φασεις γκρινιας της μεγαλης και αφαγιας της μικρης ....τωρα αυτη τη βδομαδα μαλλον θα τις ανεβασω πανω ,...και απο 10 αυγουστου παλι χωριο

στα δικα σας..αγγελικη μου λιγο βλακας ο ντοκτορ ...αλλα τι να κανουμε να αποφασισεις γρηγορα? η μαριλιζα καλα??

νεκ μου χαρα στο κουραγιο σου με τα χειροποιητα απορρυπαντικα.....εγω δε μπορω να μαζεψω τις δουλειες του σπιτιου ...και εσυ κανεις και πειραματα .....

ειδα σκιουριο.....πολυ ζωηρο μωρο , σουπερ κινητικο για 1 μερα λεχουδι , ομορφα ματια ...να ναι γερο το αγορι μας ,,,,,και η αννιω καλα ηταν δεδομενων συνθηκων ...ειχε γαληνη στα ματια της !!

να σας πω τη αληθεια εγω το καλοκαιρι το βαρεθηκα , πανω κατω , πολυ κουραση , λειπουν και οι μικρες ,,,,θελω να ξαναερθει χειμωνας να μαζευτουμε σπιτι μας ..να νυχτωνει νωρις .... να ξεκουραζομαστε και λιγακι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα σε όλες..πάμε τον πρώτο μας παιδίατρο στις 10 και μισή σήμερα, με τη μικρή, για επίσκεψη ρουτίνας. όλα καλά εδώ, αρχίζει η μικρούλα και ξυπναέι περισσότερο, έχει αέρια, ψιλοκολικούς που τους ξεπερνάμε σύντομα.

Φραμπαλούλα, τι γίνεται , πως τα περνάς στο όμορφο νησί σου? οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν, μακάρι και να ξεπερνιούνται, για οτι χρειάζεσαι , εδώ είμαστε.

Ακόμα θηλάζεις βρε θηριο?

Κανά νέο απο Αννούλα, πότε βγαίνει απο νοσοκομείο?

Ελα Κατερινιώ , χάθηκες βρε κορίτσι, συμφωνώ μαζί σου για τα περι διακοπών , πάνω κάτω, κούραση η μετακίνηση.. και εμένα ο μεγάλος αφαγια, έχει χάσει κοντά στο μισόκιλο, μα δεν τρώει, μόνο γιαούρτι, τυρί, γάλα, αυτο μου λεέι όλη την ημέρα, α και βλακείες..ούτε φρούτα ούτε λαχανικά, ούτε καν κρέας,

Διαφημίσεις

Καλημερα,

και μεις τρελη αφαγια,εχθες εφαγε μισο μπιφτεκι για μεσημερι και μετα μονο γάλα,παλι καλα που της αρεσουν τα νεκταρινια και τρωει 1 την ημερα.ΚΑι το θεμα ειναι οτι συνεχεια χέζει, που τα βρισκει αυτα που βγαζει δεν ξερω!!!!!!!!!!!

Βελ πατε γιατρο ε?αντε να δουμε ποσο μεγαλωσε η ζουζουνα!

Εχθες εβαλε ενα ψοφοκρυο εδω,αερας και βροχη,επεσε η θερμοκρασια στους 25 βαθμους!!!!!!!!!!

Καλημερα,

και μεις τρελη αφαγια,εχθες εφαγε μισο μπιφτεκι για μεσημερι και μετα μονο γάλα,παλι καλα που της αρεσουν τα νεκταρινια και τρωει 1 την ημερα.ΚΑι το θεμα ειναι οτι συνεχεια χέζει, που τα βρισκει αυτα που βγαζει δεν ξερω!!!!!!!!!!!

Βελ πατε γιατρο ε?αντε να δουμε ποσο μεγαλωσε η ζουζουνα!

Εχθες εβαλε ενα ψοφοκρυο εδω,αερας και βροχη,επεσε η θερμοκρασια στους 25 βαθμους!!!!!!!!!!

Καλημέρα συμπ., πιστεύω οτι η μικρή χέζει τόσο συχνά επειδή ακριβώς τρώει νεκταρινια, και εμένα με βοηθάνε πολύ, θυμάμαι στο Λ. , όταν γύρισα απο το μαιευτήριο, ενω δεν είχα πάει τουαλέτα καθόλου μετά τη γέννα, με το που τρώω δυο-τρια , αφού επέστρεψα σπιτί, κατευθείαν πήγα. Και γενικότερα το εχω παρατηρήσει.

Πως πας κατά τάλλα, καμμιά τυχη στις αναζητήσεις σου περι γιατρού?

Καλημέρα συμπ., πιστεύω οτι η μικρή χέζει τόσο συχνά επειδή ακριβώς τρώει νεκταρινια, και εμένα με βοηθάνε πολύ, θυμάμαι στο Λ. , όταν γύρισα απο το μαιευτήριο, ενω δεν είχα πάει τουαλέτα καθόλου μετά τη γέννα, με το που τρώω δυο-τρια , αφού επέστρεψα σπιτί, κατευθείαν πήγα. Και γενικότερα το εχω παρατηρήσει.

Πως πας κατά τάλλα, καμμιά τυχη στις αναζητήσεις σου περι γιατρού?

Μπα,τιποτα, εχω διαβασει ολο το παρεντς,ξερεις τωρα, λενε 5 καλά για καποιον και μετα εμφανιζονται 1-2 που τα ανατρεπουν ολα!

Θα παω στο Χρελια ενα ραντεβου και βλεπουμε,το πολυ πολυ να καταληξω στο Βάλα!

Αλλα τη μαια του θα την πληρωσω σε είδος!!!!!!!!Να το ξέρεις!!!!χαχαχα

καλημέρα! φραμπαλίτσα μου την ίδια ώρα που έγραφες χθες ότι και είχαμε σκοτωθεί με τον δικό μου, σχεδόν ξύλο παίξαμε... διαολοσταλθήκαμε αμφότεροι... τι να σου λέω...

λίγο οι καταστάσεις, λίγο τα νεύρα, λίγο η κούραση όλα μαζί συμβάλλουν να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί. εύχομαι να είναι περαστικά! αν έχετε εντοπίσει το πρόβλημα δε μπορείτε να το λύσετε με συζήτηση? αν μας χρειαστείς πάντως εδώ είμαστε όπως λέει και το βελουδάκι. για το θέμα υγείας θα ευχηθώ περαστικά πολλά και γρήγορα!

Καλημέρα κι από τους εξωτικούς Άγ.Αποστόλους, εγώ εδώ αποκλεισμένη με τον μικρό, οι γονείς μου ανεβοκατεβαίνουν για την αιμοκάθαρση του πατέρα μου, ο Γ. έρχεται σ/κ, μου πήρε και το στικάκι και γράφω από κινητό, ήθελα να κατέβω να δω την Άννα και τον σκίουρο και δεν μπορώ, από χειμώνα θα μεθοδεύσω για τουτού, δεν ξέρω πως, αλλά δε γίνεται αλλιώς

πάντως χειμώνα δε θέλω, και μόνο που σκέφτομαι ότι από τις 5 θα είναι νύχτα με πιάνει μαύρη απελπισία, όχι τώρα που δε δουλεύω, από μικρή το είχα

νεκ χαρά στο κουράγιο σου, αυτό το πράσινο σαπούνι πώς το τρίβεις; Δε μυρίζει τρελά; Πάντως λέω να δοκιμάσω τα τελευταία,υγρό πιάτων και αποσμητικό αλλά στην Αθήνα γιατί εδω υπάρχει περιορισμός χώρου, έχουμε κι ένα γυάλινο τραπέζι στην κουζίνα και πήγε κ στούκαρε ο μικρός, παραλίγο να βγάλει το μάτι του, η Παναγία μας φύλαξε από τα χειρότερα, ξέρετε με τι μπορώ να περάσω την ακμή, υπάρχει κανένα λάστιχο ειδικό;

Φθινοπωρινό το σκηνικό εδώ, συννεφιά και δροσούλα!

για τυχον βλακείες στην ορθογραφία φταίει το I-phone που μου έχει σπάσει τα νεύρα

Διαφημίσεις

κατερινιώ δε δουλεύω γιαυτό τα προλαβαίνω μη νομιζεις... κατα τα αλλα παντα μου αρεσαν αυτα... να φτιαχνω δικα μου πραματα κ να κανω πειραματα.

αγγελικακι κ λοιπες κι εμενα ο γιωργος περασε μια πολλή μεγαλη περιοδο αφαγιας προσφατα. να μη θελει φρουτα, λαχανικά, γάλα, αυγό, κιμά, τοστ, ούτε καν πιτσα... δεν ήξερα τι να μαγειρεψω κι ειχα σκασει οτι θα παθει αβιταμίνωση. τον κυνηγούσα, κανακευα, απειλούσα... ότι μπορειτε να φανταστείτε... τελικά όταν είπα τελος δεν ασχολούμαι ξανά, έστρωσε κάπως.

για τους γιατρους κ τις κλινικες εκει πανω δεν μπορω ακομα να καταλαβω πώς δουλευει το συστημα εξ ου κ δεν μπορω να εκφερω γνωμη... εμας εδω ειναι απλα τα πραματα, νοσοκομειο ή κλινικές. δεν εχει γιατρος εδω κι εκεί κ παραπέρα...

η μικρα έχει παθει μαμακιαση και δε με αφήνει ρε φούστη μου να γραψω... με το ενα χερι ειμαι κ πιαστηκα... θα επανελθω για εντυπωσεις στα υγρο πιατων κ αποσμητικο. κ εχει σημερα συνταγή κ εντυπώσεις κ για το σαμπουαν-αφρολουτρο. ελεανα δε σε ξεχναω

τι σκίουρος γλύκας είναι αυτός ο μπέμπης! μιλάμε ο γ. την έβαψε, θα του δείχνω συνέχεια φωτο σκίουρου με κουοτ δικό μου:"θέλω κι εγωωωωω" μέχρι να με βαρεθεί! Καλά για κόρη έχει αρχίσει και ψήνεται, ζηλεψάμεν βλέπετε με το γιο που έχει αδυναμία στη μαμά, εμένα πάλι κι αγοράκι ξανά μου καλοαρέσει, από εκει που σκεφτόμουνα μπέμπη κι είχα πάθει πλάκα!

Kαλημέρα!!!!

Αγγελικούλα μην σκάς αλλά ψάξε για γιατρό γιατί περνάει ο καιρός...για μαία 450 είχα δώσει στο ιδιωτικό δεν θα τα έδινα αλλά στο δημόσιο ήθελα οπωσδήποτε...μάλλον όμως δεν χρειάζεται ούτε εκεί χρειάζεται...εγώ πάντως επιμένω δημόσιο ακόμα...και μάλιστα Αττικό...είμαι η μόνη που γέννησα σε δημόσιο και πλήρωσα όσα θα έδινα σε ιδιωτικό δύκλινο...χαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...