Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι νέο βρε Κατ? τίποτα μωρέ! Αυτά μόνο τα βραδυνα που μαθες!

Να μας ζήσει ο Ιασονάκος!

Γεννήθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα, 3200, και απότι λέει η Αννα μας, έχει λεπτά καστανά μαλλάκια, λεπτά χαρακτηριστικά και φωνή καμπάνα! Ξεκίνησαν πόνοι το απόγευμα, γρήγορα έγιναν δυνατοί και 5λεπτοι, και μπήκαν άρων άρων!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ανατρίχιασα....

Γεννήσαμε καλέ?Να μας ζήσει το παιδάκι μας, Αννούλα μου και Νικολή να χαίρεστε το νέο σας καμάρι. Μανιώ και Δημητράκη γίνατε 3 οι Σωματοφύλακες τώρα, με το καλό να δεχτείτε στο σπίτι τον αδερφούλη σας. Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σε ολες!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Αννουλα μου το αγορακι σας!!! Να ειστε πατα υγιεις και να καμαρωνετε ολα τα παιδακια σας..

καλο σαραντισμο και καλη δυναμη γενικοτερα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια οταν ξερετε θα μου στειλει καποια απο εσας ενα πμ με το δωματιο και το συζυγικο επιθετο της Αννας επειδη σκοπευω να παω αυριο καποια στιγμουλα?

ευχαριστω προκατ!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

μου εφτιαξε τη διαθεση το γεγονος της γεννησης του Ιασονακου οποτε μπορω και εγω να αναφωνησω από χαρα:

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΕ ΙΑΣΟΝΑ! ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΦΑΚΙΑ ΣΟΥ! Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Διαφημίσεις

Καλέ γεννησαμε????????????????????????????????

Ουαου!!!!!!!!!!!!!!

37+4 αυτη τη φορα?!!!!

Μπράβο Αννουλα,να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!

Καλως ήρθες μικρε σκιουράκο!!!!!!

Τελικα ειχε κανει σωστη προβλεψη ο χασιακος ε?

Καλέ γεννησαμε????????????????????????????????

Ουαου!!!!!!!!!!!!!!

37+4 αυτη τη φορα?!!!!

Μπράβο Αννουλα,να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!

Καλως ήρθες μικρε σκιουράκο!!!!!!

Τελικα ειχε κανει σωστη προβλεψη ο χασιακος ε?

Εμ, Χασιάκος είναι αυτός, τζάμπα τα γαλόνια ?(γιατι δεν τον σκέφτεσαι συμπ. ως εναλλακτική, τώρ απου ψάχνεσαι? να μας πει και η Αννούλα εμπειρία απο πρώτο χέρι..)

Αφού το γλίτωσα που λέτε το εγκεφαλικό χθες βράδυ, θα ζήσω χίλια χρόνια! :lol: Είχαμε πάει στο πατρικό μου γιατί έκανε τραπέζι η μάνα μου για την επέτειό μας και είχε πάρει ρεπό για σήμερα ο Άρης για να μείνουμε εκεί. Πού να σκεφτώ με το λιγοστό μυαλό μου ότι θα σκάσει μύτη ο σκίουρος... Και 11.30 βλέπω μνμ "Γεννάει η Άννα τώρα!"

Το τι έπαθα δεν λέγεται και να μου λέει και η Κλοκλό να γράψω την ανακοίνωση... Έλα μου που δεν είχα ούτε τις μαντινάδες ούτε υπολογιστή! :lol:

Για πότε τα μαζέψαμε και γυρίσαμε ούτε που το καταλάβαμε! Εμ λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή?? :lol:

Kαι μου έλεγε και ο Άρης όπως γυρίζαμε: "Έπρεπε όπως είχες τη βαλίτσα σου έτοιμη όταν ήταν να γεννήσεις και την κουβαλούσες πάντα μαζί σου, να βαστάς και τις μαντινάδες!" :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...