Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ φιλενάδες για όλα, δε ξέρω ποτε θα μπορέσω να ξαναμπω, δεν έχω νετ στο κινητό μου αλλά όλο και κάποια θα πάρω τηλ. για νέα.

έχω και περιέργεια να δω την κατάσταση που επικρατεί στο αρεταίειο. έστω κι αν ξαναγυρίσω σπίτι να χω κάνει ένα μικρό τεστ ντραιβ! χαχα!

μαριώ μου να χαίρεσαι τα όμορφα τα αγόρια σου, χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα για μεθαύριο!

και το μαριλενάκι ξεχάσαμε, τζίνα μου πολύχρονη να ναι η κούκλα σου!!!

χρόνια πολλά και στην αννούλα της λίνας που επίσης έχει γίνει εδώ και μέρες 3 πια!

όλα τώρα θα τα πω για να προλάβω! χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!

Αννουλα,με το καλό και πάλι!!!!!!!!!!!!!

Η Κάθριν που ειναι βρε κοριτσια???????

Μαρω,περνάτε καλα ε?Μπραβο μωρε! Καλό υπόλοιπο!!!!!!

τον μικρο δεν τον βουτήξατε καθολου?

Εγω εδω τρωγομαι παλι με τα ρουχα μου και το γνωστό θέμα,τεσπα.

Ετοιμαζω μπαγκάζια για Λουτράκι,θα παω γιατρό και μετά φευγουμε.

Δε σας ειπα το άλλο,εχθες ειχαμε παει για καφε το πρωι στο Περιστέρι με το νονό της μικρης, στην επιστροφή και λιγο πριν φτασουμε στο σπιτι,περνάει διπλα μας με το αμαξι ,να κορναρει σαν τρελος και να κάνει νοήματα να παμε στο σπιτι του.

Ειχαν μπουκάρει ληστές,ευτυχως και δοξα τω Θεω που ημασταν κοντά,τον ειδοποιησαν απο την εταιρεία σεκιουριτι,πηγε γρηγορα αρχισε να κορνάρει εξω απο το σπιτι,αυτοι τον ακουσαν και εφυγαν απο την πισω πορτα., δεν προαλαβαν να παρουν τιποτα.

Το θέμα που με απασχολεί είναι άλλο...ο νονος εχει συναγερμό αλλά ουτε αυτο δε τους σταματησε, εχουν βρει νέο κολπο,βαζουν ενα κουβά με νερό και βουτάνε μεσα τη σειρήνα,ετσι ο ήχος δεν ακουγεται..

Μονο η τυχη μας σωνει δλδ...

Αννούλα με το καλό!!!

καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου και αν είναι και ώρα να βγει ο σκίουρος, μια χαρά!!!

έτοιμος είναι!!!

Βελ έκανες μπανάκι στη θάλασσα???

Αγγελική τραγικό αυτό με το νονό....δε μπορείς να προστατευτείς απο πουθενά πια....

και χθες το συζητούσα αυτό το θέμα με τον άντρα μου και του έλεγα όποτε φευγουμε απο το σπίτι να αφήνουμε γυμνά καλώδια να ακουμπάνε στις μπαλκονόπορτες να μη μπορεί να ακουμπήσει κανένας!!!:tongue::tongue::tongue:

αλλά όπως πολύ σωστά μου είπε:

ποιός μπαίνει τωρα απο μπαλκονόπορτες...κύριοι μπαινουν και βγαίνουν απο την κυρίως είσοδο!

και δίκιο έχει...:?

Καλά να περάσετε στο Λουτράκι!!!

και χρόνια πολλά σε όλα τα ζουζουνάκια που είχαν γενέθλια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και στην Άννα-Μικαέλα μας και στη Μαριλένα μας!

Και προκαταβολικά θα ευχηθώ εγώ σε όλα τα λιονταράκια γιατί θα λείπω στα περισσότερα γενέθλια, μαζί και στου γιου!

Και καλά να περνάτε όλες στις διακοπές που βρίσκεστε και σε όσες πάτε από εδώ και στο εξής διακοπούλες!!!! Και καλώς να σας έρθουν οι φιλοξενούμενοι σε όσους περιμένετε!

Από εδώ δεν έρχεται κανείς φέτος?? Του χρόνου κανονίστε!!!!!!!!!

λοιπόν...

τα νέα μου είναι λίγο περίεργα. δε του άρεσε του χας η εικόνα μου (παρόλο που είναι τέρας ψυχραιμίας γενικά). πρησμένη με βρήκε. η χαμηλή πίεση θεώρησε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πίεση απ τη στιγμη που δεν είναι σταθερή, κοινώς ξερυθμίστηκε φοβάται μήπως το ίδιο απότομα με τη πτώση σημειώσει και άνοδο.

με τα πολλά αύριο το πρωί κάνω εισαγωγή στο αρεταίειο για εξετάσεις, γενικές, ουρικά και λεύκωμα 24ωρου. το χω ξανακανει αυτό στο δημήτρη που είχα μετεκλαψία μετά το τοκετό.

τα σενάρια εξαρτώνται απ τ αποτελέσματα των εξετάσεων. αν είναι οκ μπορεί να βγω τρίτη και να ξαναμπω κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο ή μπορεί τετάρτη να γεννήσω.

συσπάσεις "είδε" πολλές στον υπέρηχο κι από βάρος σχεδόν 3400. αύριο θα μαι αισίως 37+2. και τα 2 τ αγόρια γεννήθηκαν στις 37+5. δε βλέπω για πιο λόγο να τ αφήσω μέχρι τις 5 του μήνα με τόσους πόνους αλλά οκ. ό,τι μου πουν. χαλαρά...

Και έχουμε και λέμε αν και μπορεί να μην το δεις αυτό το μνμ μου... καλά σου κάνει και σε στέλνει για εξετάσεις ο γιατρός να είστε σίγουροι. Νομίζω πάντως ότι η προεκλαμψία και η μετεκλαμψία είναι πιο συνηθισμένες στις πρωτότοκες. Παίζουν βέβαια και άλλοι παράγοντες οπότε καλά και μπήκες! Εγώ εύχομαι να ξαναβγείς μαζί με το σκίουρο.

Κατά τα άλλα εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη είχα πολύ χαμηλή πίεση. Συνήθως την έπαιρνε ο γιατρός. Μια μέρα που μου την πήρε ο βοηθός άσπρισε. Με ρωτάει τρομοκρατημένος:

-Είσαι καλά??

-Μια χαρά, εσύ?? του λέω.

-Όχι, εννοώ νιώθεις καλά??

-Μια χαρά νιώθω! ξαναλέω. Αλλά μεταξύ μας κατατρόμαξα γιατί μου την πήρε και την ξαναπήρε και δεν μου έλεγε τπτ παρά μόνο ρωτούσε αν είμαι καλά κι εγώ νόμισα ότι είδε τπτ υψηλή πίεση γιατί είχα και πολλά κιλά στην μπέμπα...

Τελικά μου λέει ότι έχω μεγάλη 8 χαριστικά λεει :lol: και μικρή 4. Κι εγώ που κάθε φορά έτσι με μετρούσε ο ντοκ ξεφύσησα ανακουφισμένη! :lol:

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=482009&postcount=20654

με αφορμή το μνμ που παράθεσα και αυτά που έγραφα αγγελική, έψαξα και βρήκα τι έγραφες εσύ και σχολίαζα... αχαχαχα!!!! ντεζαβού!!!!!!!!!!!!!!!! αδιόρθωτη η κατάσταση λοιπόν ε??? αχαχα!!!:lol: :lol:

Διαφημίσεις

Καλά ο ρουβάς και η ζυγούλη περιμένουν και τρίτο μωρό???? :shock: καλέ αυτή πότε ήταν που γέννησε το γιο?? σα χθες μου φαίνεται!!! το διάβασα σε ένα περιοδικό ότι είναι λέει στον 4ο μήνα! αυτή είναι χειρότερη από μένα! :tongue: πότε πρόλαβε καλέ?? πού σαι ρε αγγέλω που τα ξέρεις όλα να μας πεις!

Νεκταριούλα μου γλυκιά..τι κάνεις? ήθελα τόσο πολύ να σε ευχαριστήσω όλο αυτον τον καιρό για την έμπνευσή σου και τον κόπο σου σχετικά με το θεματάκι της γέννησης της μπουμπούς μου, να είσαι καλά, πάντα γεμάτη ιδέες και θετικές εμπνεύσεις, σε ευχαριστω τόσο πολύ.

Νεκταριούλα μου γλυκιά..τι κάνεις? ήθελα τόσο πολύ να σε ευχαριστήσω όλο αυτον τον καιρό για την έμπνευσή σου και τον κόπο σου σχετικά με το θεματάκι της γέννησης της μπουμπούς μου, να είσαι καλά, πάντα γεμάτη ιδέες και θετικές εμπνεύσεις, σε ευχαριστω τόσο πολύ.

Καλά είμαι Βελουδίτσα μου! Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς για τπτ, σας το λέω με κάνουν και κοκκινίζω αυτά! Πραγματικά χάρηκα πολύ που βρέθηκα για άλλη μια φορά σε αυτή τη θέση της προσωρινής αντικαταστάτριας του Σόμπολου και μάλιστα αιφνιδιαστικά... :tongue:

Μακάρι να χρειαστεί πολλές φορές ακόμα να γράψω σε τέτοιο θέμα, είτε πρώτο είτε τελευταίο ποστ την ίδια χαρά παίρνεις. Στο πρώτο ίσως τρέμουν περισσότερο τα χέρια σου βέβαια... :oops:

Είδα και το ποστ στο θέμα σου, εύχομαι έτσι γεμάτη και χαρούμενη να είσαι κάθε μέρα της ζωής σου! Και να είσαι πάντα καλά να καμαρώνεις τα παιδάκια σου!

το σμς το έλαβες? έχει γεμίσει η κάρτα μνήμης του κινητού μου και ότι και να σβήσω εξακολουθεί να λέει ότι είναι γεμάτη και έχω ώρες-ώρες πρόβλημα με το να στείλω και να λάβω μνμτα.

Ελα βρε Νεκταρακι,εχει βουηξει ο τόπος για το Ρουβά!!!

Γιο λεει περιμένουνε πάλι!!!!

Εχω νευρα,νευρα πολλα με το βλάκα το γιατρό που πηγα κ έμπλεξα,θα τον ξεφτιλήσω στο άλλο παρεντς,να κοιμηθεί η μικρη να εχω ησυχια.

Σημερα μου ξεφουρνισε πως δε μπορει να με ξεγεννησει στο Αττικο.... λογω...αυξημένου φορτου εργασίας παρα μονο σε ιδιωτικο!!!!!

Και του λεω, ο φόρτος δλδ ειναι μονο για το Νοέμβρη? και μονο για το Αττικο?δλδ στο ιδιωτικό δεν εχετε φόρτο?

Και λεει ΝΑΙ!!!!! Ο στόκος.Να πάει να χαθεί,καλυτερα που εγινε ετσι,κάθε εμποδιο για καλό,απλα τωρα άντε να βρω γιατρό μες τον Αυγουστο.

αυτα για τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...