Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραίες οι συνταγές κι εύκολες φαίνονται. δε θα με χάλαγε να δοκιμάσω τη διαδικασία. όταν ξεμπερδέψω λίγο από τοκετό κτλ.

από φθινόπωρο δηλ.

ο μπαμπάς μας θα ξαναρχίσει δουλειά απο σεπτέμβρη οπότε διακοπές πια! όλοι εδω μέσα είναι λαλημένοι! ανυπομονούν για το ποτε θα φύγουμε. ίσως 15-08 με 2-09. κάπου εκεί. πιο πολύ το μυαλό τους είναι στη χαλκιδική παρά στην επικείμενη καισαρική. πλάκα έχουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό,τι κάνετε?

Εμεις καλα, πηρα τις εξετασεις, δεν εχω ουτε τοξοπλασμα,ουτε cmv...

απο τη μια ησυχασα απο την αλλη οχι, το μυαλο μου τωρα πάει στην κυστική ινωση.

ολο ονειρα βλέπω και δε μπορω να κοιμηθω.

ουφ,τη Δευτερα θα παω γυναικολογο,αν και μου τα πε και στο τηλ,να μην κανω τιποτα, πηρα και τον παλιο μου γυναικολογο κ μου είπε να εξεταστει κ ο άντρας μου για κυστικη ινωση για να είμαστε ησυχοι.

Δε ξερω τι να κάνω.Και αν πάει για εξεταση να περιμενω 1 μηνα για τα αποτελέσματα? θα λαλησω.

Αννιω,πλακα εχετε, το μυαλο στις διακοπες ε? χαχαχα

Αντε σκίουρε,έρχεται η ώρα σου!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου! Τί μου κάνετε? Εμείς σχετικά καλά περνάμε! Τελειώσαμε και τα περισσότερα που έχουν να κάνουν με τη βάφτιση της Αναστασίας, μόνο εγώ έμεινα βασικά να ψωνίσω... Σκέφτομαι να πάρω ένα λευκό κουστούμι ή παντελόνι λευκό με μπλέιζερ σακάκι, κάτι τέλος πάντων που να το ξαναβάλω και να μη μείνει πάλι στην ντουλάπα! Ελπίζω να βρώ τίποτα και να μην καταλήξω πάλι με φουστάνι στην ντουλάπα!!:D

το Χρήστο τελικά δεν θα τον βάλουμε παιδικό που λέγαμε... Θα δούμε για κανένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και καμιά εξτρά δραστηριότητα... Δημόσιος δεν παίζει λόγω εισοδήματος (όχι ότι έχει και τους πολλούς εδώ πάνω...), ΕΣΠΑ πάλι για τους ίδιους λόγους όχι, και σε ιδιωτικούς που ρωτήσαμε για 9-1μμ χωρίς σχολικό και γεύμα ζητάνε κάτι 650άρια!!! :evil: Κι άντε λές φέτος ένα παιδάκι είναι θα κόψω από 10 μεριές να το βάλω, του χρόνου τα 2 τί τα κάνεις? Οπότε κανένας και κατευθείαν προνήπιο όταν έρθει η ώρα, που είναι και δίπλα μας ευτυχώς! και κουράγιο δόλια μάνα!!!:D

Αυτά τα νέα μας! Διακοπές δεν θα πάμε διότι κουράζομαι και που το σκέφτομαι! Προτιμώ να κάτσει κάποιες μέρες ο Δ. και να κάνουμε εξορμήσεις εδώ κοντά αλλά να γυρνάμε σπιτάκι μας!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!! Καλό βράδυ!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

1546944f8b3ulyr2y.gif

Χρόνια πολλά Βελουδάκι!!!

Πολύχρονη, γερή και πάντα ευτυχισμένη!!!

Ζεις ωραίες στιγμές τώρα και εύχομαι έτσι να είσαι πάντα στη ζωή σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!

έχω σηκωθεί και περιμένω να μου τηλ απ το ιατρείο του χασ να πεταχτώ να με δει.

είμαι λίγο θορυβημένη χτες γιατί χτύπησα μια ωραιότατη...ανύπαρκτη πίεση...της τάξεως του 10 η μεγάλη και 4.5 η μικρή!

η ζέστη θα φταίει μάλλον ε;

αν ξέρει κανείς μου λέει.

καλημέρα σοφακι!

καλημέρα σε όλες!!!

έχω σηκωθεί και περιμένω να μου τηλ απ το ιατρείο του χασ να πεταχτώ να με δει.

είμαι λίγο θορυβημένη χτες γιατί χτύπησα μια ωραιότατη...ανύπαρκτη πίεση...της τάξεως του 10 η μεγάλη και 4.5 η μικρή!

η ζέστη θα φταίει μάλλον ε;

αν ξέρει κανείς μου λέει.

καλημέρα σοφακι!

καλημερα Αννουλα!μεσα στην εβδομαδα εχω παει 2 φορες στο φαρμακειο γιατι ζαλιζομαι να μου παρουν την πιεση. αποτελεσμα: 10,5 η μεγαλη 6,5 η μικρη 66 παλμους. το αποδιδω στη ζεστη! ελπιζω να μην παιζει κατι με σενα :P

Αλό!!!

Αννούλα απο τη ζέστη θα είναι...να τρως κάτι αλμυρό όποτε αισθάνεσαι να σου πέφτει...

σκέψου τι ωραία που είμαι εγώ που η πίεση μου είναι μονίμως 5 η μικρή και 9 η μεγάλη!!!

και αυτό στο τσακίρ κέφι!!!

η μαια του γυναικολόγου μου παθαίνει ταραχη κάθε φορά που είναι να μου παρει την πίεση!!!:tongue::tongue::tongue:

και φυσικά επειδή εγω οτι θυμάμαι χαίρομαι ας ρωτήσω, δευτερομανούλες-δευτερομανούλες to be και τριτομανούλες to be να ρωτήσω κάτι???

πήρατε/θα πάρετε καινούριο στρωμα για την κούνια ή θα χρησιμοποιήσετε του προηγούμενου παιδιού???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άλο και πάλι!!! μόλις ξαναρθα!!!

ευχαριστώ φιλενάδες για τις απαντήσεις!

πριν πω τα δικά μου να πω ότι στρώματα άλλαξα και στα 3 παιδιά. όχι το ίδιο σίγουρα ακομα κι αν έχει υπόστρωμα, καλά η αλήθεια είναι ότι στο σκίουρο δε το πήρα ακόμα γιατί περιμένω να το βγάλω από κανα χρηματικό δώρο συγγενών. αλλά θα πάρουμε σίγουρα.

λοιπόν...

τα νέα μου είναι λίγο περίεργα. δε του άρεσε του χας η εικόνα μου (παρόλο που είναι τέρας ψυχραιμίας γενικά). πρησμένη με βρήκε. η χαμηλή πίεση θεώρησε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πίεση απ τη στιγμη που δεν είναι σταθερή, κοινώς ξερυθμίστηκε φοβάται μήπως το ίδιο απότομα με τη πτώση σημειώσει και άνοδο.

με τα πολλά αύριο το πρωί κάνω εισαγωγή στο αρεταίειο για εξετάσεις, γενικές, ουρικά και λεύκωμα 24ωρου. το χω ξανακανει αυτό στο δημήτρη που είχα μετεκλαψία μετά το τοκετό.

τα σενάρια εξαρτώνται απ τ αποτελέσματα των εξετάσεων. αν είναι οκ μπορεί να βγω τρίτη και να ξαναμπω κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο ή μπορεί τετάρτη να γεννήσω.

συσπάσεις "είδε" πολλές στον υπέρηχο κι από βάρος σχεδόν 3400. αύριο θα μαι αισίως 37+2. και τα 2 τ αγόρια γεννήθηκαν στις 37+5. δε βλέπω για πιο λόγο να τ αφήσω μέχρι τις 5 του μήνα με τόσους πόνους αλλά οκ. ό,τι μου πουν. χαλαρά...

Διαφημίσεις

Έλα Αννούλα,πως πάει? διαβάζω τα νεάκια σου, καλά προσπαθώ κάθε μέρα να σε πάρω τηλέφωνο, κανένας δεν απαντά, όλο έξω μου είστε .. απο εβδομάδες είσαι μια χαρούλα, αφου θα το παρακολουθήσεις κιόλας απο κοντά πια , απο αύριο, δεν είναι να ανησυχείς καθόλου, το μωρό είναι μεγάλο, θυμάμαι όταν εγώ είχα ανεβεί και ήμουν 37και 2 , μου είχαν πει και τώρα να βγει , είμαστε εντάξει. Βρε πως περνάει ο καιρός όμως,ε! σαν εχθές μου φάινεται που σε είχα δει με το φουστανάκι σου στην κλινική, και τώρα γεννάς, και η μικρή μου είναι 20 ημερών. Τι ωράια, τι καλά..όλα εντάξει θα πάνε, το ξέρω..θα προσπαθήσω να σε βρω και στα τηλέφωνα.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας..αισθάνομαι πολύ όμορφα , τι να πω, βλέπω τα παιδάκια μου και είμαι υπερπλήρης.

Δνε προλαβάινω να γράψω περισσότερα, πάμε Καρδαμύλη για βόλτα σήμερα και πρέπει να οργανώσω την κατάσταση λίγο, ο Φ. γκρινιάζει, το πρώτο μου μπάνιο θα κάνω σήμερα στη θάλασσα για φέτος, γιούπι..

, το πρώτο μου μπάνιο θα κάνω σήμερα στη θάλασσα για φέτος, γιούπι..

ε,ναι,τωρα έφτασε το καρπούζι 0,25 το κιλό!!!!!!!!χαχαχα

αντε καλα μπανια!!!!!!!!!!!!!

με τη μικρη μαζι ε? μια χαρα σε βρισκω!!!

Πολυχρονη κ απεδω Αννα35!

Αννουλα,γεννάμε ε?

όλα καλα θα πανε,σε ασφαλες μερος θα εισαι,κατι παραπανω ξερει ο γιατρος μωρε.

Αν ειναι γραφτό το 37+5 θα φανεί!

Με το καλο οτι κι αν γινει!

Και μεις αυριο μετά το γιατρό την κανουμε για Λουτράκι,ουτε ξερω ποσο θα κατσουμε ,πολύ λέμε,θα πάρω ρούχα για 15 μερες σιγουρα!

Κλεινει κ ο σταθμός,δεν παλευεται και η ζεστη. Ελπιζω να ξεκουραστω λίγο,η Μαριλίζα τις 3 τελευταιες μερες με εχει ξεκάνει.

Ποτε περνάει ρε κοριτσια η μαμακίαση??????

Εχω και τα νευρα μου που δεν κοιμαμαι καλα κ όλα μου φταίνε.

Αννιώ πολλές ευχές να πάνε όλα καλά! είσαι σε καλά χέρια μην αγχώνεσαι, έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. όλα θα πάνε μια χαρά και σε λίγο, μια ανάσα, θα έχεις το αγόρι σου αγκαλιά! φιλιά πολλά.

fYFap3.pngIV83p3.png

εμείς μπαίνουμε στην τρίτη και τελευταία εβδομάδα των διακοπών μας. την Παρασκευή επιστρέφουμε. ωραία περνάμε. καλή επιλογή τελικά να φύγουμε Ιούλιο. νομίζω ότι γλιτώσαμε πολύ μεγάλες ζέστες. τα αγόρια μου έχουν γίνει ξεφτέρια στο κολύμπι. με τα μπρατσάκια τους μας ακολουθούν παντου, όσο βαθιά και να πάμε. το μωρούλι μας ακολουθεί και αυτό. καθε μέρα παραλία με το ρηλαξάκι του. η μασκώτ της παραλίας έχει γίνει. όμορφες εικόνες μαζεύουμε.

σας φιλώ όλες.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...