Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σου παραμυθάκι! Στρίγγλα το Βαλεριάκι ε?

Κοίτα ο Μάνος στο σχολειό σίγουρα δεν κάνει ό,τι κάνει στο σπίτι γιατί απλά δεν τον παίρνει και γιατί δεν τον έχουν στα όπα όπα. Και φυσικά εκεί δεν υπάρχει η μανούλα ούτε και η μπέμπα που ζηλεύουμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι τόσο ζωηρός εκεί. Αλλά δεν είναι και Άγιος. Προχθές έριξε την κουρτίνα στην τάξη και τον έβαλε η δασκάλα στην 'ηρεμία' πχ. Τα κορίτσια εδώ θα θυμούνται όταν η συγκεκριμένα δασκάλα μου έκανε παράπονα καθημερινά για τον Μάνο και πόσο ζωηρό και άτακτο παιδί είναι. Αυτός και ένας άλλος μου είχε πει χαλάνε τον κόσμο...Ξέρετε ποιος είναι ο άλλος παρακαλώ????Ο γιος της!!!!!!Το έμαθα προσφάτως!:tongue:

Ελ ευτυχώς που δεν μένουμε κοντά γιατί φαντάζομαι ταμπέλα έξω απο τον παιδικό το κλειστό λόγω ανακαίνισης!!!!!:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα κούκλος ο μπέμπης!!!!Με το καλό να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κοπέλα μου!!!!

Όσο για το θεματάκι μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι αφού ο γιατρός είπε οτι όλα είναι τέλος...και ναί σταμάτα να διαβάζεις το παρεντς!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μια απο τα ίδια!!!!!!!!χαχαχαχα

"Το πιο καλο και ησυχο παιδι!" οριστε λεω γω?????????

Τη μια σκεφτομαι μπας και λενε σε όλους τα ιδια, αλλά απο την αλλη οχι, την εχω ακουσει πολλες φορες να κανει παρατηρηση σε μαναδες για άλλα μπουμπουκια της τάξης!

Σας ειπα οτι ενα απο αυτα μας δαγκωσε τοσο πολυ μεχρι που ματωσαμε?????

Και τωρα εχουμε ενα ωραιοτατο σημάδι με 2 δοντακια στο μπράτσο μας?

Μηνας κοντευει να περασει και δεν εχει φυγει.

Το σκατόπαιδο.

Πηγα την αλλη μερα και του λεω, θα στα βγαλω με την ταναλια ένα-ένα ετσι και την ξανακουμπησεις και να πεις στη μανα σου να φερει το βιβλιαριο να δω τι εμβολια εχεις κανει. Βλακεια ,ξεβλακεια το εκανα!

ενταξει ενταξει ενταξει

Μαρή πάς καλά???Τι είπες στο 3χρονο?????Χαχαχαχα έλιωσα στο γέλιο!!!!

Καλά ευτυχώς που δεν πάμε στον ίδιο παιδικό γιατί θα είχαμε ΑιγαλεωΧαδαριώτικη συρραξη!!!!!Και εγώ είμαι αντίθετη στο "άστα θα τα βρουν μόνα τους" που λένε οι περισσότεροι...και φυσικά θα υπερασπιστώ το μονακρινό μου (αν δεν το έχει κάνει ο πατέρας του πρώτος)σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά με διαφορετικό τρόπο...αφήστε που είμαι απο την άλλη μεριά και ο δικός μου προβλέπω να μένει χωρίς δόντια στο τέλος...είναι και θηριάκι και λίγα παιδια στην ηλικία του μπορούν να τον κάνουν καλά μην πω και μεγαλύτερα...ευτυχώς έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια και δεν θα χρειαστεί κανένα παιδάκι αντιτετανικό...παρεμπιπτόντως δεν δαγκώνουμε!!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα...

σερνομαι σημερα....

Θελω βοήθειαααααααααααααααααααααααααααα

Εχουμε επισκεψεις το βραδυ,ενα ζευγαρι με το παιδάκι τους και μα την Παναγία εχω στερεψει απο ιδέες, τι να φτιάξω????????

Αποκλειονται πιτσες κ μακαρονάδες (δε τα πολυτρώνε).

Δεν εχω κουράγιο να σκεφτω τιποτα.εχω σπασει το κεφαλι μυο και δεν κατεβαινει ιδέα.

Ντινακι,εγω γινομαι σκύλα αμα μου την πειραξουν με τετοιο τροπο,ελα ρε συ,σκέψου να ερθει το παιδι με ματωμένο μπράτσο στο σπιτι? παμε καλα? οκ,ειναι παιδάκια αλλά υπάρχουν και όρια ανοχής.

Και η καημενη δεν πολυαμυνεται γενικα,το παρατηρησα τωρα και στη Χίο με τα αλλα 2 κοριτσάκια,της έπαιρναν τα παιχνιδια ας πουμε κ αυτη αντι να διεκδικήσει καθοταν και εκλαιγε τις περισσοτερες φορες.Πολυ ευαισθητη μου βγηκε τελικά!

Περιμενω ιδεες για φαγητο,γρηγορο παρακαλώ και απλό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκ,ολα αυτα μονη σου? Μπραβο βρε!

Να βγαλεις παραγωγη,νεο απορρυπαντικο πλυντηρίου Νεκταρίξ!

φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές κομμένο σωταρισμένο με κρεμμύδι, πολύχρωμες πιπεριές και λίγο πράσο και σβησμένο σ ένα κουτάκι μπύρα. το βράζεις εκεί και κάνεις κι ένα ρύζι ή τηγανίζεις πατάτες.

μαλακό γίνεται και νόστιμο και τα παιδιά το τρώνε.

καλημέρα!!!!!

πεινάω πρωί πρωί!

αγόρασα χτες μια καινούρια βαλίτσα και πάω να τη πλύνω....

ζεσταίνομαι τρελά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Έχω πάθει σοκ. Καλέ Παραμυθάκι 31 είσαι?Πότε πέρασε ο καιρός?Σε λίγο γεννάς και εσύ!!!Ημερομηνία έχουμε?Απαπα και ήθελα να σε ρωτήσω για πότε έχεις προγραμματίσει τον β' επιπέδου, μάλλον για πότε έχεις το ντόπλερ να μας πεις!!Πώς περνάει ο καιρός όταν εγκυμονεί άλλος...:)

Νεκτ τι υλικά χρειάζονται πες. Είχα ασχοληθεί και εγώ κάποια στιγμή και το έψαχνα με τα βιολογικά αλλά τελικά βαρέθηκα και τα παράτησα. Με ενδιαφέρει, όταν έχεις χρόνο δώσε συνταγές!

Κοιτάξτε...εγώ είμαι ένας γονιός που πρέπει σχεδόν πάντα, το 99% των περιπτώσεων να μαλώσω το παιδί μου γιατί εκείνος επιτίθεται και ποτέ δεν τις τρώει ούτε. Και αν γίνει σπάνια δεν θα κλάψει καθόλου εκτός και αν πονέσει πολύ. Νιώθω πολύ άσχημα όταν ο Μάνος χτυπάει άλλα παιδιά και ντρέπομαι και λυπάμαι το άλλο παιδί και συφυλιάζομαι με το δικό μου διαολάκι. Αλλά τα χουμε πει και ξαναπεί. Και τιμωρία έχει μπει και ξυλιά έχει φάει και του στερούμε πράγματα και πολύ μπλα μπλα για το θέμα έχουμε κάνει. Ειδικά αυτό το τελευταίο το έχουμε ξεφτυλίσει όμως δεν διορθώνεται. Οκ δεν είναι ακραίος, θα κλοτσήσει και άντε να σπρώξει το άλλο παιδάκι (δεν δαγκώνει και δεν τραβάει μαλλιά πχ.) αλλά δεν θέλω να κάνει ούτε αυτά. Στον παιδικό μου λένε πως είναι νορμάλ και όλα σχεδόν το κάνουν. Εγώ νορμάλ δεν το βρίσκω και θέλω να το κόψει...Αλλά για πείτε μου πώς?Τι πρέπει να κάνω? Σας είπα ό,τι σκεφτόμαστε να πάμε σε ειδικό ε? Χθες το συζητούσαμε πάλι...Από την μια ακούω πως όλα λίγο πολύ τα ίδια κάνουν από την άλλη σκέφτομαι μην ξεφύγει η κατάσταση και τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το να είμαι απλά θεατής.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες κιόλας. Η μικρή σήμερα δεν πολυγούσταρε το μήλο, έφαγε το 1/4 με το ζόρι. Είχα και παρέα την νονά του Μάνου για καφέ και δεν επέμενα ιδιαίτερα. Μετά θηλασμός και νάνι κλασικά. Αύριο θα βάλω και αχλάδι, 4η μέρα μόνο μήλο το βαρέθηκε μάλλον.

Αγγελική καμιά μακαρονάδα θα σου πρότεινα εγώ. Κανένα σουφλέ πχ. Έχω ένα που λέγεται σουφλέ με τα όλα του και όπου και όποτε το φτιάχνω παίρνω άριστα.

Αααα ανοίξανε max perry στο Ηράκλειο! Τώρα ρε γμτ που δεν μπορώ ούτε απέξω από ζαχαροπλαστείο να περάσω!!!Μόλις τελιώσει η αποχή και αν δεν το έχει κλείσει η κρίση ως τότε θα ορμήσω. Ωστόσο θέλω 2 κιλά για να φτάσω τα κιλά που είχα όταν έμεινα έγκυος στον Μάνο. Είμαι -2 κιλά από τότε που έμεινα έγκυος στην Εβελίνα. Αποχή για πάντα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αγγελική εγω προτείνω ένα ρολό κιμά γεμιστό με ντομάτα,πιπεριές και τυράκι, μαζί με πατατούλες στο φούρνο και καμια σαλατούλα και ξεμπέρδεψες!!!

Νεκ θέλω να μου πεις το σάιτ που ψωνισες τα υλικά και καμια συνταγη για το πως τα φτιάχνουν!!!

Να φτιάξεις δική σου σειρά φυσικών απορρυπαντικών....το όνομα στο βρηκε η Αγγελική: Νεκταριξ!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ελευθερία μου πέρασε ο καιρός....

μέχρι 22 Σεπτέμβρη μου είπε ο ντοκ οτι θα με περιμένει...

θα του παίξω και κανένα κρυφτούλι να κερδίσουμε καμια μέρα παραπάνω...

αν και ευελπιστω να αποφασίσει αν κάνει έξοδο μόνος του ο μπέμπης γιατί αν δεν....δεν το γλιτώνω το μαχαίρι πάλι!!!

Τωρα για το Μάνο δε νομίζω οτι χρειάζεται ειδικός...

Απλά είναι ένα παιδί ζωηρό, λίγο παραπάνω απο τα άλλα...

Βάλε και το γεγονός οτι βιώνει και τη μεγάλη αλλαγή με την έλευση της Εβελίνας...

Πάντως αν πας σε ειδικό και σου δωσει καμια καλή συμβουλή, να μου την πεις, μήπως και μαζέψω την αναρχοαυτόνομη τη δικιά μου!!!

αν και μάλλον στην περιπτωση μας εγω πρέπει να πάω σε ειδικό γιατί κάτι κάνω λάθος....δε μπορεί....

τόση αντίδραση και τόσα όχι και πείσματα....

μάλλον εγω της τα προκαλώ...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αυτά τα παιδιά θα γίνουν τα καλύτερα να μου το θυμηθείτε εμένα!

εγώ λέω ότι είναι μικρά ακόμα.

αν επρόκειτο για 5χρονα εγώ θα έλεγα τη δική μου εμπειρία απ το σχολείο του μητσάκου. για δυο παιδιά που ήταν αρκετά επιθετικά οι δασκάλες πρότειναν να τα γράψουν οι γονείς τους πολεμικές τέχνες! σαν ομοιοπαθητική μου ακούστηκε εμένα τότε. τα επισχειρήματα ήταν ότι θα μάθαιναν να πειθαρχούν και να διαχειρίζονται την έντονη κινητικότητά τους, να ελέγχουν τα νεύρα τους, να σέβονται την ακεραιότητα τόσο του άλλου όσο και τη δική τους.

πάντως πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δε πρέπει να μη κάνουμε όσα προείπες ελε όταν τα παιδιά μας παρεκλίνουν.

εμένα θα μου προκαλούσε ανησυχία τόσο ένα παιδί επιθετικό όσο κι ένα παιδί απόλυτα παθητικό.

όντως η δουλειά μας ως γονείς είναι άκρως απαιτητική και δε σταματάει ποτέ. οπότε κιπ γκοινγκ.

σοφάκι με το σχολείο και με εξτρα δραστηριότητες θα αποφευχθούν τα νεύρα. συνήθως τα κορίτσια δέχονται ευκολότερα το αδερφάκι ως πιο προστατευτικές. θα δεις πως θα πάει.

Σοφάκι μα στον ειδικό θα πάμε εμείς, όχι το παιδί. Να μας δώσει καμιά συμβουλή πως να το συμπεριφερόμαστε ιδίως τώρα που η μικρή μεγαλώνει και διεκδικεί. Σε λίγο καιρό που θα περπατήσει θα θέλουν διαιτητή εδώ μέσα. Είναι και τα δυο χειροδύναμα παιδιά και θα έχουμε μεγάλα δράματα. Ψάχνουμε να βρούμε κάποιον καλό. Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί πως μας χρειάζεται απλά γιατί έχω περισσότερη επαφή με γονείς που έχουν παιδιά στην ηλικία του Μάνου και λίγο πολύ όλοι τα ίδια αντιμετωπίζουν. Ο Στεφ όμως επιμένει πως έχει παραγίνει το κακό. Αν μάθω κάτι χρήσιμο θα σας πω εννοείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αυτά τα παιδιά θα γίνουν τα καλύτερα να μου το θυμηθείτε εμένα!

εγώ λέω ότι είναι μικρά ακόμα.

αν επρόκειτο για 5χρονα εγώ θα έλεγα τη δική μου εμπειρία απ το σχολείο του μητσάκου. για δυο παιδιά που ήταν αρκετά επιθετικά οι δασκάλες πρότειναν να τα γράψουν οι γονείς τους πολεμικές τέχνες! σαν ομοιοπαθητική μου ακούστηκε εμένα τότε. τα επισχειρήματα ήταν ότι θα μάθαιναν να πειθαρχούν και να διαχειρίζονται την έντονη κινητικότητά τους, να ελέγχουν τα νεύρα τους, να σέβονται την ακεραιότητα τόσο του άλλου όσο και τη δική τους.

πάντως πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δε πρέπει να μη κάνουμε όσα προείπες ελε όταν τα παιδιά μας παρεκλίνουν.

εμένα θα μου προκαλούσε ανησυχία τόσο ένα παιδί επιθετικό όσο κι ένα παιδί απόλυτα παθητικό.

όντως η δουλειά μας ως γονείς είναι άκρως απαιτητική και δε σταματάει ποτέ. οπότε κιπ γκοινγκ.

σοφάκι με το σχολείο και με εξτρα δραστηριότητες θα αποφευχθούν τα νεύρα. συνήθως τα κορίτσια δέχονται ευκολότερα το αδερφάκι ως πιο προστατευτικές. θα δεις πως θα πάει.

Αννα μου αυτό που είπες το έχω βιωσει στο κοντινό μας περιβάλλον...

2 παιδάκια....που ο Μάνος της Ελέ φαντάζει αγγελούδι μπροστά τους!!!

κανονικοί ταραξίες!!!

τα έγραψαν οι γονείς τους Ταε κβο ντο...

αν τα δεις τωρα....άλλοι άνθρωποι....

ήρεμα, συγκροτημένα....

μιλάμε για μετάλλαξη!!!

Βέβαια δεν ευθύνεται 100% το ταε κβο ντο ααλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο σε συνδιασμό με την αλλαγή και της ηλικίας...

Δεν ξέρω για την κόρη μου πως θα εξελιχθει με τη γέννηση του μπέμπη....

όταν της μιλάνε τρίτοι για τον μπέμπη βγάζει μια προστατευτικότητα...να δούμε στην πράξη τι θα κάνει....

Κατά τα άλλα για τα νευρα και τα πείσματα, δεν ξέρω τι να κάνω....προσπαθω με το καλό αλλά η υπομονή μου εξαντλείται γρηγορα δυστυχως...με το αγριο πετυχαίνω τα αντιθετα αποτελέσματα και καταλήγουμε κάθε μεσημέρι να μας ακούει η γειτονιά...:(

Σοφάκι μα στον ειδικό θα πάμε εμείς, όχι το παιδί. Να μας δώσει καμιά συμβουλή πως να το συμπεριφερόμαστε ιδίως τώρα που η μικρή μεγαλώνει και διεκδικεί. Σε λίγο καιρό που θα περπατήσει θα θέλουν διαιτητή εδώ μέσα. Είναι και τα δυο χειροδύναμα παιδιά και θα έχουμε μεγάλα δράματα. Ψάχνουμε να βρούμε κάποιον καλό. Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί πως μας χρειάζεται απλά γιατί έχω περισσότερη επαφή με γονείς που έχουν παιδιά στην ηλικία του Μάνου και λίγο πολύ όλοι τα ίδια αντιμετωπίζουν. Ο Στεφ όμως επιμένει πως έχει παραγίνει το κακό. Αν μάθω κάτι χρήσιμο θα σας πω εννοείται.

Ελέ το καταλαβα οτι θα πατε βρε σε ειδικό εσείς απλά εννοώ οτι εσείς θα πάτε σε κάτι τύπου παιδοψυχολόγο...

εγώ λέω μήπως χρειάζομαι η ίδια ψυχολόγο για να καλμάρω!!!

βέβαια φταίνε λίγο και οι ορμόνες μου...

απο το σχολείο του Μάνου δε σου έχουν πει κάτι....κανένα τρικ να τον κρατάτε πιο ήρεμο??

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οι ορμόνες φταίνε σίγουρα....οκ όμως μη το παίρνεις και βαριά. να ξέρεις να παιδιά τη μάνα παντα τη συγχωρούνε. και όλα τα ξεχνάνε.

εγώ προσπαθώ να μη δίνω σημασία.

τύπου κάτσε και γκάριζε στο πάτωμα όσο θες απλά περνάω από πάνω του όποτε μου κλείνει το δρόμο.

εμένα ο μάνος ζηλεύει πολύ το δημήτρη. εκεί έχουμε κάτι θεματάκια.

νομίζω ότι και με το μικρό θα χουμε πρόβλημα.

γι αυτό θα βάλλω τους μεγάλους σε κοινές δραστηριότητες για να κολλήσει ο μάνος με το δημήτρη και να ν αφήνουν το μικρό στην ησυχία του, λέω. θα χω παλιμπαιδισμούς όμως σίγουρα.

α κόψαμε και τη πάνα, μόνο μεσημέρι βράδυ φοράμε πια.

Καλημερα...

σερνομαι σημερα....

Θελω βοήθειαααααααααααααααααααααααααααα

Εχουμε επισκεψεις το βραδυ,ενα ζευγαρι με το παιδάκι τους και μα την Παναγία εχω στερεψει απο ιδέες, τι να φτιάξω????????

Αποκλειονται πιτσες κ μακαρονάδες (δε τα πολυτρώνε).

Δεν εχω κουράγιο να σκεφτω τιποτα.εχω σπασει το κεφαλι μυο και δεν κατεβαινει ιδέα.

Ντινακι,εγω γινομαι σκύλα αμα μου την πειραξουν με τετοιο τροπο,ελα ρε συ,σκέψου να ερθει το παιδι με ματωμένο μπράτσο στο σπιτι? παμε καλα? οκ,ειναι παιδάκια αλλά υπάρχουν και όρια ανοχής.

Και η καημενη δεν πολυαμυνεται γενικα,το παρατηρησα τωρα και στη Χίο με τα αλλα 2 κοριτσάκια,της έπαιρναν τα παιχνιδια ας πουμε κ αυτη αντι να διεκδικήσει καθοταν και εκλαιγε τις περισσοτερες φορες.Πολυ ευαισθητη μου βγηκε τελικά!

Περιμενω ιδεες για φαγητο,γρηγορο παρακαλώ και απλό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκ,ολα αυτα μονη σου? Μπραβο βρε!

Να βγαλεις παραγωγη,νεο απορρυπαντικο πλυντηρίου Νεκταρίξ!

Καλά άμα πάρουν το Λ στον παιδικό και μου έρθει έτσι θα με φάνε οι τύψεις που το έστειλα το παιδάκι μου άσε που ποιός τον ακούει τον Δ μετά????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

οι ορμόνες φταίνε σίγουρα....οκ όμως μη το παίρνεις και βαριά. να ξέρεις να παιδιά τη μάνα παντα τη συγχωρούνε. και όλα τα ξεχνάνε.

εγώ προσπαθώ να μη δίνω σημασία.

τύπου κάτσε και γκάριζε στο πάτωμα όσο θες απλά περνάω από πάνω του όποτε μου κλείνει το δρόμο.

εμένα ο μάνος ζηλεύει πολύ το δημήτρη. εκεί έχουμε κάτι θεματάκια.

νομίζω ότι και με το μικρό θα χουμε πρόβλημα.

γι αυτό θα βάλλω τους μεγάλους σε κοινές δραστηριότητες για να κολλήσει ο μάνος με το δημήτρη και να ν αφήνουν το μικρό στην ησυχία του, λέω. θα χω παλιμπαιδισμούς όμως σίγουρα.

α κόψαμε και τη πάνα, μόνο μεσημέρι βράδυ φοράμε πια.

Μπράβο στο Μανιώ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...