Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν σας πω τι εχω διαβασει απτο πρωι....

μεχρι για κοπελα που ηταν αρνητικη στο 75% για ΚΙ, τελικά ηταν φορεας στο αλλο 25% που δεν εξεταζεται, και γεννησε άρρωστο μωράκι...

αφηστε,εχω λαλησει.

παω να παρω το λελουδο.

Άη μαρή παλαβή! Τι θες και διαβάζεις τέτοιες κοτσάνες?? Αν θες να ξέρεις οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν καν την εξέταση κι εσύ αγχώνεσαι για ένα 25%? Ξου από το πάρεντς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία ο Μάνος στο σχολείο πως ήταν???

γιατί εγω έλεγα στη δασκάλα τι μου κάνει η Βαλ στο σπίτι και έπεσε απο τα σύννεφα!!!

τη χαρακτηρισε το πιο συνεργάσιμο και ήσυχο παιδί του σχολείου....

συμπέρασμα???

εμάς στο σπίτι μας έχει καβαλήσει κανονικά η μαντάμ...:rolleyes:

το έχω παρατηρήσει και στο δημοτικό αυτό! είχα φέτος μια μαθήτρια που ήταν γειτόνισσα με ένα φιλικό ζευγάρι. όταν διαπιστώσαμε ότι την ξέρουμε αμφότεροι μου είπαν την γνώμη τους για αυτή:

"μεγάλο κωλόπαιδό!!" ήταν το πρώτο πράμα που μου είπαν και συνέχισαν με περιγραφές που σε άφηναν στον τόπο! έμεινα έτσι: :shock: και τους είπα ότι μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο παιδί. τελικά διασταύρωσα ότι ήταν η ίδια.

μιλάμε για άψογη μέσα στην τάξη και από θέμα συμπεριφοράς και άριστη μαθήτρια! έδινα κάθε φορά συγχαρητήρια στη μαμά της για την κόρη της και δεν καταλάβαινα γιατί με κοίταζε απορημένη... μέχρι που έμαθα από τους φίλους μας τι κάνει εκτός σχολείου.

γιατί εγω έλεγα στη δασκάλα τι μου κάνει η Βαλ στο σπίτι και έπεσε απο τα σύννεφα!!!

συμπέρασμα???

Μια απο τα ίδια!!!!!!!!χαχαχαχα

"Το πιο καλο και ησυχο παιδι!" οριστε λεω γω?????????

Τη μια σκεφτομαι μπας και λενε σε όλους τα ιδια, αλλά απο την αλλη οχι, την εχω ακουσει πολλες φορες να κανει παρατηρηση σε μαναδες για άλλα μπουμπουκια της τάξης!

Σας ειπα οτι ενα απο αυτα μας δαγκωσε τοσο πολυ μεχρι που ματωσαμε?????

Και τωρα εχουμε ενα ωραιοτατο σημάδι με 2 δοντακια στο μπράτσο μας?

Μηνας κοντευει να περασει και δεν εχει φυγει.

Το σκατόπαιδο.

Πηγα την αλλη μερα και του λεω, θα στα βγαλω με την ταναλια ένα-ένα ετσι και την ξανακουμπησεις και να πεις στη μανα σου να φερει το βιβλιαριο να δω τι εμβολια εχεις κανει. Βλακεια ,ξεβλακεια το εκανα!

Άη μαρή παλαβή! Τι θες και διαβάζεις τέτοιες κοτσάνες?? Αν θες να ξέρεις οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν καν την εξέταση κι εσύ αγχώνεσαι για ένα 25%? Ξου από το πάρεντς!!!

ενταξει ενταξει ενταξει

Πηγα την αλλη μερα και του λεω, θα στα βγαλω με την ταναλια ένα-ένα ετσι και την ξανακουμπησεις και να πεις στη μανα σου να φερει το βιβλιαριο να δω τι εμβολια εχεις κανει. Βλακεια ,ξεβλακεια το εκανα!

Kαλά έκανες! Κι εγώ έτσι νιώθω ότι θα κάνω άμα κανείς μου πειράξει τα παιδιά. Και ειδικά το Γιώργο όπως προείπα! Έχει στο πάρεντς ένα θέμα που λέει τι κάνετε όταν σας πειράζουν το παιδί και δεν έχω μπει να μη γράψω αυτά τα παιδιάστικα που θα έκανα εγώ! Το ίδιο με εσένα!

Εν τω μεταξύ το ξου από το πάρεντς το έγραψα πριν να σε εντοπίσω στο πάρεντς! :tongue: ήμουν τόσο σίγουρη!!!! αχαχαχα!!!

Ελευθερία ο Μάνος στο σχολείο πως ήταν???

συμπέρασμα???

Γειά σου παραμυθάκι! Στρίγγλα το Βαλεριάκι ε?

Κοίτα ο Μάνος στο σχολειό σίγουρα δεν κάνει ό,τι κάνει στο σπίτι γιατί απλά δεν τον παίρνει και γιατί δεν τον έχουν στα όπα όπα. Και φυσικά εκεί δεν υπάρχει η μανούλα ούτε και η μπέμπα που ζηλεύουμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι τόσο ζωηρός εκεί. Αλλά δεν είναι και Άγιος. Προχθές έριξε την κουρτίνα στην τάξη και τον έβαλε η δασκάλα στην 'ηρεμία' πχ. Τα κορίτσια εδώ θα θυμούνται όταν η συγκεκριμένα δασκάλα μου έκανε παράπονα καθημερινά για τον Μάνο και πόσο ζωηρό και άτακτο παιδί είναι. Αυτός και ένας άλλος μου είχε πει χαλάνε τον κόσμο...Ξέρετε ποιος είναι ο άλλος παρακαλώ????Ο γιος της!!!!!!Το έμαθα προσφάτως!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ενταξει ενταξει ενταξει

Καλά έχω πέσει κάτω μιλάμε από τα γέλια. Σόρυ Αγγελικώ αλλά είσαι τοπ, καρατόπ θα έλεγα! Ευτυχώς που δεν πάνε μαζί τα παιδιά μας σχολείο, αυτό λέω μόνο:tongue: (Υ.Γ. έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια πάντως!!)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χαχαχαχα αγγελικώ δίκαιη η αγανάκτηση σου αλλά δε νομίζω ότι έπιασε τόπο αν απευθύνθηκες σε 3χρονο. την επόμενη φορά η ίδια ατάκα να μεταφερθεί στη μάνα του καλύτερα!

σήμερα κοι μάμαι σα να μην υπάρχει αύριο!!!!! μήπως όντως δε θα υπάρξει;;; κι ο σκίουρος όταν βγει να με ταράξει στο ξενύχτι;;;; μάλλον, γι αυτό προετοιμάζεται ο οργανισμός!

εντωμεταξύ ρε παιδιά βλέπω στον ύπνο μου συνέχεια γλυκά!!!!! αλλά δε τα τρώω! τα θέλω αλλά παραγγέλνω πρώτα για ν και παιδιά και μετά ξυπνάω. σήμερα έβλεπα τρελα σταντς με παγωτά, τάρτες φρούτων κτλ

http://www.myastro.gr/oneirokritis/oneirokriths-oneira/Γλυκό.html

είμαι στο τρίτο και το τέταρτο αν....καλό είναι αυτό γιατί πάντα είναι και ο ν στο όνειρο μέσα.

μάλλον όμως έχει πολλές ερμηνείες και διαφορετικές το θέμα.

Εχω κάνει παραπονα σε άλλη μάνα,μη νομίζετε, τα λύνω τα θέματα εγω!

Δε θα αφησω το κοριτσι μου απροστατευτο!

Ειναι ενα απτα φρουτα που λεμε, αυτο εχει ξεμαλλιάσει ολη την ταξη,μιλαμε για ξεριζωμα.

Ε,μια μερα επιτέλους πετυχαινω τη μανα του,της εκανε παλι παρατηρηση η δασκαλα..

την κοιτουσα και γω και κουνουσα το κεφαλι...

μου λεει "και σενα τα ιδια κανει ε?"

απανταω εγω "Οχι βεβαια,απλα μας εχετε ξεμαλλιάσει,ειμαστε ένα απο τα θύματα σας"

ε μα πια

χαχαχαχαχα

Ενταξει μωρε, τι να κανει,αυτη φταιει?!

Η μάνα του ξεδοντιάρη τον παίρνει στις 4 αλλιως.......

Διαφημίσεις

κλαίωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε συ Αγγελική πραγματικά θα ήθελα να σε έχω εδώ να απαντάς στις μ@λακίες που πετάει η κουνιάδα μου!!!!!!!!!

Θα είχατε πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λοιπόν... προ ολίγου έφτιαξα το δικό μου απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας έγραψα πριν καν να το δοκιμάσω! :lol: Η λαλακία είναι ότι δεν έχω ρούχα για πλύσιμο βασικά... Αλλά δε θα αργήσουν να μαζευτούν οπότε υπομονή!

Και μόλις παρήγγειλα υλικά από ένα μαγαζί στην Αθήνα για να φτιάξω τα δικά μου: καθαριστικό γενικής χρήσης, σαμπουάν-αφρόλουτρο, κηραλοιφή, μαλακτική μαλλιών, οδοντόκρεμα και αποσμητικό.

Έχω και συνταγές για αντηλιακό και κρέμες προσώπου κλπ. αλλά ήθελα να δοκιμάσω πρώτα τα άλλα και μετά βλέπουμε. Άμα είναι αποτελεσματικά μήπως να το κάνω έξτρα εισόδημα??

καλησπέρα κι από μένα, σήμερα το πρόγραμμα είχε παιδότοπο και μετά αρμένικο ψητοπωλείο στη γειτονιά μαζί με παππουδογιαγιάδες. ωραία λέω κι αν γινει κάτι τη νύχτα και πάω νοσοκομείο για γέννα πριν τη νάρκωση θα με ρωτήσουν τι έφαγα το βράδυ "λεχματζούν" θα τους πω!

έκανα ένα μπάνιο η ζέστη είναι ελεεινή και πάω για κλιματισμό.

πως τα φτιάχνεις δηλ νεκ; άντε πες καμιά λεπτομέρεια!

ο μικρός με κλωτσάει άσχημα κάτω, πέρα δώθε τον νοιώθω όλη την ώρα. πλάκα έχει. πολύ θα μου λείψει αυτό όταν βγει!!!

Καλημέρα!!!!

Βολτάραμε και εμείς εχθές τελικά στο Μεγάλο Πεύκο με το νονό και την κοπελιά του.Ώραία ήταν μόνο ο μικρός μας έκανε για πρώτη φορά κάτι σκηνικά που μείναμε με τον Δ...κάναμε όλα τα παιχνίδια για πολύ ώρα αλλά όταν είπαμε να φύγουμε έγινε ο κακός χαμός...ευτυχώς κράτησε λίγο αλλά δεν το έχει ξανακάνει...πολύ καλομαθημένο το έχω το μοσχοαναθρεμένο μου και πρέπει α του κόψουμε τον αέρα γιατί πολύ φόρα έχει πάρει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το έχω παρατηρήσει και στο δημοτικό αυτό! είχα φέτος μια μαθήτρια που ήταν γειτόνισσα με ένα φιλικό ζευγάρι. όταν διαπιστώσαμε ότι την ξέρουμε αμφότεροι μου είπαν την γνώμη τους για αυτή:

"μεγάλο κωλόπαιδό!!" ήταν το πρώτο πράμα που μου είπαν και συνέχισαν με περιγραφές που σε άφηναν στον τόπο! έμεινα έτσι: :shock: και τους είπα ότι μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο παιδί. τελικά διασταύρωσα ότι ήταν η ίδια.

μιλάμε για άψογη μέσα στην τάξη και από θέμα συμπεριφοράς και άριστη μαθήτρια! έδινα κάθε φορά συγχαρητήρια στη μαμά της για την κόρη της και δεν καταλάβαινα γιατί με κοίταζε απορημένη... μέχρι που έμαθα από τους φίλους μας τι κάνει εκτός σχολείου.

Τέτοια να λές να μου φτιάχνεις την μέρα!!!:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...