Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η απόλαυση της πεθεράς σου Αγγελική, να βλέπει στον Κωνσταντίνο της , την φάτσα σου ...χαχαχαχαχαχα

άουτςςςςςςςςςςςςςςςςςς

χαχαχαχα:D:D:D

καλε, τι λογια ειναι αυτα????

μπας και εισαι Σκορπιος και συ και δε μας το λες τοσο καιρο?????!!!!!!!!!

Δεν εχει δει ακομη τη φωτο!!!!!!:D:D:D

Δλδ μου μοιαζει λες ε? να μη το λέω μονο εγω και ο Κουρτης!

Κανονιστε μετα να γραφετε στο φεις "ιδιος ο Λ"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Σοφακι,σκεπτικος ? μπα,χαμογελαστος μου φαινεται εμενα!

Αστα,παραπάνω απο 1 ωρα,αν σκεφτεις οτι μονο 15 λεπτά κοιταγε το έντερο...

α του πα για vbac και μου λεει δυσκολο για σενα επειδη δεν ξεκινησε καθολου ο τοκετος στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.

Μου εβγαλε και ποσοστο για να γεννησω στις 37 εβδ (φυσιολογικα υποτιθεται!),ξερεις ποσο? 2,6%! χαχαχα

Πηρα στο Λαϊκο για να εστελνα τον άντρα μου να κανει κυστικη ινωση και εκεινος και μου ειπαν οτι δεν ειναι πια δωρεαν!

110ευρο πληρωνεις πλεον! ημαρτον!

έτσι όπως έχει το χεράκι του, σαν σκεπτικός φαίνεται!!!

καλά και εμένα 1 ώρα και ένα τεταρτο με πασπάτευε και το τελευταίο 20λεπτο περιμέναμε να καταπιεί ο μπέμπης για να μπορέσει να δει καλά το στομάχι του!!!:D

Για να γεννησεις φυσιολογικά στις 37 εβδομάδες αυτό το ποσοστό φυσιολογικό είναι!!!

πόσες γυναίκες με κανονική εγκυμοσύνη γεννάνε φυσιολογικά τόσο νωρίς βρε???

Αυτό που σου είπε εν μέρει αληθεύει και ισχυει και για μένα...

οτι εφόσον δεν ξεκίνησε ο τοκετός την πρωτη φορά, να φτάσεις έστω σε λίγη διαστολή, σαφώς και οι πιθανότητες ενός φυσιολογικού τοκετού μετά λιγοστεύουν...

Αν ο γιατρός σου σε περιμένει όμως τουλάχιστον μέχρι τις 40 εβδομάδες, τίποτα δεν αποκλείεται...

εμένα θα με περιμένει μέχρι τις 39 και ξέρω οτι αυτό μου μειώνει τις πιθανότητες....θα δω τι παζάρια θα του κάνω να τον καθυστερησω τότε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμένα θα με περιμένει μέχρι τις 39 και ξέρω οτι αυτό μου μειώνει τις πιθανότητες....θα δω τι παζάρια θα του κάνω να τον καθυστερησω τότε!!!

πες οτι εχεις σφουγγαρισμα ,οτι κανεις γενικη και δεν προλαβαινεις να πας!χαχαχα

Η απόλαυση της πεθεράς σου Αγγελική, να βλέπει στον Κωνσταντίνο της , την φάτσα σου ...χαχαχαχαχαχα

έγραψες Βελουδάκι!!!

άντε να περάσει τελείως η παλιοίωση να χαρείτε οικογενειακώς τη μπεμπίτσα σας!!!

πολύ κράτησε η....κατανόηση των αγοριών βρε!

χαχαχαχα!!!

για μάλωσε τους λίγο!!!:D

εξαφανιστηκατε....πήραν φωτιά οι τηλεφωνικές γραμμές λέμε!!!

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πες οτι εχεις σφουγγαρισμα ,οτι κανεις γενικη και δεν προλαβαινεις να πας!χαχαχα

χαχα λες???????

απο τωρα σκέφτομαι δικαιολογίες έστω για 2 μέρες καθυστερηση!!!

μήπως να του πω οτι θα λείπω σε επαγγελματικό ταξίδι???

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα πολύ πλάκα έχουμε!!!!!

είναι γελαστούλης νομίζω εγώ!!!!!!!

άντε με το καλό να ρθει ο κωνσταντίνος μας!!!

για το έντερο δεν έχω ιδέα τι παίζει.

τι ζέστη είναι αυτή! δε με λυπάται ο καιρός καθόλου νομίζω. πραγματικά υποφερω! το 09 τόσο πολύ ζεσταινόμασταν;

βελ έφυγαν οι επισκέπτες;

νεκ υπομονή και τιμωρίες με μέτρο είναι μικρό ακόμα το κορίτσι. να μου πεις κι ο γιωργής μας μικρός είναι κι άντε να κρατήσεις ισορροπίες.

τα δικά μου τώρα πλακώνονται με τη μάνα μου για τη τηλεόραση. ντιβιντι οι μεν τούρκικο η δε. ζω ένα δράμα.

παω να κάνω καμια δουλειά στο κλιματισμο.

:lol::lol::lol::lol:

Aνερχόμενες αγορομάνες ακούστε τι σας περιμένει σε κανένα τριάρι χρόνια...

Συζήτηση με τον γιο που κάμποσο καιρό τελευταία έχει ανακαλύψει το πουλάκι του και τι μπορεί να κάνει με αυτό. Έτσι το τραβάμε, το ζουλάμε, το στριφογυρίζουμε, το κάνουμε σφεντόνα που λέει και ο μπαμπάς μας. Χθες μετά το μπάνιο όσο σκουπιζόμαστε παρατηρώ έναν ερεθισμό στο καημένο το "πτηνό":

- Ρε Γιώργο κοίτα πώς έγινε το πουλάκι σου που δεν το αφήνεις ήσυχο!

-Πώς έγινε?

-Είναι κόκκινο!

-Όχι δεν είναι...

-Κάτσε να φέρω να σου βάλω λίγη κηραλοιφή. Αλλά μην το πειράζεις και συνέχεια γιατί είδες γίνεται κόκκινο?

-Όχι μαμά. Δε γίνεται κόκκινο! Άμα το πειράζεις γίνεται μεγάλο! Κοίτα πόσο μεγάλο! :lol::lol::lol:

Αγγελική φτυστός εσύ καλέ ο γιος, δεν το βλέπεις????????! Έχει και τη μύτη σου!

Αχαχαχαχα!!! Τι λέτε ρε παιδιά?? Εγώ και γεννημένο να το δω το παιδί δεν καταλαβαίνω σε ποιον μοιάζει!!! :lol: :lol: :lol:

Νεκ μου δανείζεις την κόρη σου για καμια βδομαδούλα???

να συμμορφώσει λίγο τη δικιά μου που έχει παραπάρει αέρα?????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν περιέγραψα τις άλλες καταστάσεις καλέ!!! Πού να δεις και τα υπόλοιπα! Δλδ κι η κόρη σου ζωηρή??? Πώς νόμιζα ρε παιδιά ότι τα κορίτσια είναι ήσυχα?? Στο σχολείο γιατί ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα συναντήσει ζωηρό κορίτσι?? Για να κολλήσω να μην κάνω γιο και να κάνω κόρη και να μου βγει το ανάποδο??

τι ζέστη είναι αυτή! δε με λυπάται ο καιρός καθόλου νομίζω. πραγματικά υποφερω! το 09 τόσο πολύ ζεσταινόμασταν;

νεκ υπομονή και τιμωρίες με μέτρο είναι μικρό ακόμα το κορίτσι. να μου πεις κι ο γιωργής μας μικρός είναι κι άντε να κρατήσεις ισορροπίες.

τα δικά μου τώρα πλακώνονται με τη μάνα μου για τη τηλεόραση. ντιβιντι οι μεν τούρκικο η δε. ζω ένα δράμα.

Με τη σειρά: το 09 ήταν τέλειο καλέ!!! δεν κατάλαβα καθόλου ζέστη! και το 10 ήταν μια χαρά, μου φέρθηκε καλά... ίσως βέβαια εδώ στην κρήτη με τα μελτέμια να ήταν ακόμα καλύτερα τότε! φέτος πάντως αυτή η ζέστη σε συνδυασμό με την τρομερή υγρασία σε σκοτώνει!!!

σήμερα εδώ φυσάει πολύ πάντως και έχει δροσιά.

τιμωρίες ο γιώργος δεν μπαίνει σχεδόν καθόλου. η μικρή κάθεται 2 λεπτά στην καρέκλα όταν κάνει κάτι πολύ ακραίο (κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλειά της και όταν την έχω προειδοποιήσει πολλάκις...) συνήθως της παίρνω για λίγο την πιπίλα. το ότι την χτύπησα χθες ήταν ακραίο και δεν θα ξανασυμβεί γιατί λέω να αλλάξω τακτική.

Μαλώνω (όχι με φωνές, περισσότερο σαν συμβουλές) αλλά με αυτό το παιδί δεν κάνω κι άλλη δουλειά και είναι κουραστικό και για εμένα αλλά και για αυτήν.

αλλά επί της βασιλείας της έχουν σπάσει προστατευτικά συρταριών, έχουν ανοιχτεί συρτάρια απαγορευμένα, έχουν σκιστεί τα τεράστια αυτοκόλλητα τοίχου, έχουν σκιστεί βιβλία και παραμύθια, έχουν χιλιοζωγραφιστεί τοίχοι και έπιπλα και χίλια δύο.

αλλά το χειρότερό μου είναι που τρέχει όρθια πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια, σκαρφαλώνει και σηκώνεται όρθια πάνω σε σημεία επικίνδυνα, καρεκλάκι φαγητού, κομοδίνα κλπ., κάνει βουτιές θανάτου από τον καναπέ στο πουφ παραδίπλα, από την πλάτη του καναπέ στον καναπέ και πολλές φορές την έχουμε πιάσει στον αέρα κι αυτή αντί να φοβηθεί γελάει! ενώ ο γιώργος από μικρός είχε αίσθηση του κινδύνου. και έχω νιώσει αυτό που λέμε μου κόπηκε το αίμα πολλές φορές... θα μεγαλώσει να γίνει κοπέλα και θα έχει περισσότερα σημάδια κι από παλαιστής! ήδη έχει ένα σημάδι πάνω στο κούτελο, μεγάλο! άντε να μεγαλώσει να της λέω ότι θα φαίνεται άσχημη άμα γεμίσει σημάδια μπας και σταματήσει να κάνει τον κασκαντερ!

σχετικά με την τακτική που έλεγα σκέφτηκα να μην της δίνω σημασία, να φεύγω όταν κάνει τον κασκαντέρ κι όχι να παθαίνω εγκεφαλικά, να φεύγω όταν τσιρίζει υστερικά, να γλιτώνω το γιώργο από τα χέρια της και να τον παρηγορώ και σε αυτήν σημασία. να της λέω δεν τραβάμε μαλλιά και μετά να παρηγορώ το γιώργο. θυμήθηκα που το είχε πει ο ψυχολόγος ότι ακόμα και η τιμωρία είναι ένα είδος σημασίας και κάνουν τρέλες για να τραβήξουν την προσοχή. οπότε δεν θα μου τραβάει πια την προσοχή. και τέλος επειδή ζηλεύουν και δε θέλουν να έχουμε τα αδερφάκια αγκαλιά, να τα παρηγορούμε κλπ. βλέπουν ότι όσο χτυπάνε τα αδέρφια τους τόσο ενισχύουν τις αγκαλιές και έπειτα αποφεύγουν να χτυπάνε για να μην παίρνουν τα άλλα έξτρα σημασία.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!Τι κέφια είναι αυτά?Μπράβο βρε κορίτσια!!!

Εδώ εγώ από το πρωί μπαλκόνια, παντζούρια, τζάμια, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο! Πολύ θα ήθελα να έβγαινα λίγο το πρωί έξω αλλά που να τραβάω και την μικρή με τόση ζέστη. Ωστόσο κατά τις 11 τρώμε το μήλο μας και μετά δύσκολο να βγω. Τελοσπάντων, θα γίνει και αυτό!

Αγγελική χαρούμενο τον βρίσκω τον Κωνσταντίνο, όλα καλά κοριτσάκι μου. Για το υπερηχογενές έντερο αυτό που εγώ έχω διαβάσει είναι πως μέχρι τον ντόπλερ ή την γέννηση του παιδιού μπορεί να έχει φύγει και δεν είναι κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό. Εφόσον έχεις καβατζώσει και καλή κυστική μπορεί να είναι κάτι τυχαίο. Καλή επιτυχία!!!

Βελ αναρρώσατε λοιπόν ε? Τέλεια. Κράτα εσύ προφυλάξεις και έχε περισσότερη επαφή μαζί της. Έτσι γκάριζα και εγώ τότε και κανείς δε με άκουγε αλλά ευτυχώς δεν κόλλησε ποτέ η μικρή. Τελικά είναι δύσκολο να έχεις νεογεννητάκι όλες τις εποχές όταν υπάρχει άλλο παιδί στο σπίτι.

Ντινάκι καλώς δεχτήκατε τον μπαμπάκα σου. Θέλει τον χώρο του και την άνεσή του, μην νιώθει πως είναι μες τα πόδια σας, τον δικαιολογώ. Θα τον χαρεί και το Λεωνιδάκι!

Άννα κοντεύουμε?Μα αυτό το τικεράκι σου αλλάζει ανά βδομάδα?Τώρα κάμποσες μέρες το βλέπω κολλημένο στις 36, όπου να'ναι τις κλείνεις ε?Πλησιάζει ο καιρός, squirrel on the way!

Νεκτ καταλαβαίνω τα νεύρα σου, έτσι είναι εμένα ο Μάνος. Απλά δεν παλεύεται λέμε. Προχθές πήγαμε στον ορθοπεδικό...τα πρώτα 5 λεπτά ντρεπόταν και καλά...τα επόμενα λεπτά χάλασε το σύμπαν, άλλο παιδί πήγε και άλλο έφυγε. Αφού δεν άκουγα καν τι έλεγε ο γιατρός να τον έχω το νου μου μην φάει κανένα ψεύτικο πόδι στο κεφάλι, αφήστε που δεν ήθελε με τίποτα να βάλει παντελόνι και παπούτσια να φύγουμε. Ξεβράκωτος ήθελε να μπει στο ασανσέρ! Τι να σου πω...πραγματικά δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω. Και πες η Αριάδνη είναι πιο μικρή, δικαιολογείται κάπως....ο Μάνος? Πάντως έχω καταλάβει πως αν δει ένα παιδάκι πως είναι του χεριού του βγάζει επιθετικότητα. Αν δει πως δεν τον παίρνει, κάνει πίσω ο χέστης. Αχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν σας πω τι εχω διαβασει απτο πρωι....

μεχρι για κοπελα που ηταν αρνητικη στο 75% για ΚΙ, τελικά ηταν φορεας στο αλλο 25% που δεν εξεταζεται, και γεννησε άρρωστο μωράκι...

αφηστε,εχω λαλησει.

παω να παρω το λελουδο.

:lol::lol::lol::lol:

Aνερχόμενες αγορομάνες ακούστε τι σας περιμένει σε κανένα τριάρι χρόνια...

Συζήτηση με τον γιο που κάμποσο καιρό τελευταία έχει ανακαλύψει το πουλάκι του και τι μπορεί να κάνει με αυτό. Έτσι το τραβάμε, το ζουλάμε, το στριφογυρίζουμε, το κάνουμε σφεντόνα που λέει και ο μπαμπάς μας. Χθες μετά το μπάνιο όσο σκουπιζόμαστε παρατηρώ έναν ερεθισμό στο καημένο το "πτηνό":

- Ρε Γιώργο κοίτα πώς έγινε το πουλάκι σου που δεν το αφήνεις ήσυχο!

-Πώς έγινε?

-Είναι κόκκινο!

-Όχι δεν είναι...

-Κάτσε να φέρω να σου βάλω λίγη κηραλοιφή. Αλλά μην το πειράζεις και συνέχεια γιατί είδες γίνεται κόκκινο?

-Όχι μαμά. Δε γίνεται κόκκινο! Άμα το πειράζεις γίνεται μεγάλο! Κοίτα πόσο μεγάλο! :lol::lol::lol:

Μα αφού δεν ξέρεις βρε Νεκ εσύ!!!

Γίνεται κόκκινο λέει...

αφού σου εξηγεί το παιδί....γίνεται μεγάλο!!!:tongue::tongue::tongue:

τα ίδια έχει και η συμπι μου με τον Κωνσταντίνο!!!

ρε παιδιά και μένα όμως που είναι κορίτσι έχει αρχίσει καιι ασχολείται...τύπου οτι προσπαθεί να το κοιτάζει....

Αγγελική φτυστός εσύ καλέ ο γιος, δεν το βλέπεις????????! Έχει και τη μύτη σου!

Αχαχαχαχα!!! Τι λέτε ρε παιδιά?? Εγώ και γεννημένο να το δω το παιδί δεν καταλαβαίνω σε ποιον μοιάζει!!! :lol: :lol: :lol:

ακριβώς το ίδιο κι εγώ!!!

Δεν περιέγραψα τις άλλες καταστάσεις καλέ!!! Πού να δεις και τα υπόλοιπα! Δλδ κι η κόρη σου ζωηρή??? Πώς νόμιζα ρε παιδιά ότι τα κορίτσια είναι ήσυχα?? Στο σχολείο γιατί ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα συναντήσει ζωηρό κορίτσι?? Για να κολλήσω να μην κάνω γιο και να κάνω κόρη και να μου βγει το ανάποδο??

εμένα η κόρη μου Νεκ είναι όπως τη λέω και στο τικεράκι....αναρχοαυτόνομη!!!

δεν είναι ζωηρη με την έννοια οτι θα σκαρφαλώνει,κλπ...τέτοια δεν κάνει...

ΑΛΛΑ....

έχει εξελιχθεί σε τρομερή γλωσσού, απαιτεί συνέχεια, φοβόμαστε και να μιλήσουμε για να μην αρχίσει τη γκρίνια, πετάει τα πράγματα της και δεν τα μαζεύει ποτέ εκτός κι αν βρούμε κανένα κόλπο, αγαπημένες της λέξεις/φράσεις είναι οι εξής:

"σταμάτα", "ΟΧΙ", "εγώ ξέρω μόνο", "μην έρθεις αν δε σου πω", "καλόπαιδο" (αυτό δεν ξέρω που το έμαθε...), "άσε με", και λοιπές αντίστοιχες....

Να μην πω οτι για να κοιμηθεί για μεσημέρι, ξεκινάμε διαδικασίες στις 3, με ακούει όλη η γεςιτονιά μεσημεριάτικα να φωνάζω σαν τρελή, μπαίνει στανταρ τουλάχιστον μια φορά τιμωρία στο καρεκλάκι, χτυπιέται στο πάτωμα και μετά ίσως κοιμηθεί...ΙΣΩΣ...

και όλα αυτα απο το πείσμα της!!!

ο μπέμπης μέσα πρέπει να έχει πάθει σοκ με τις φωνές που βάζω κάθε μέρα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αν σας πω τι εχω διαβασει απτο πρωι....

μεχρι για κοπελα που ηταν αρνητικη στο 75% για ΚΙ, τελικά ηταν φορεας στο αλλο 25% που δεν εξεταζεται, και γεννησε άρρωστο μωράκι...

αφηστε,εχω λαλησει.

παω να παρω το λελουδο.

σου είπα μη διαβάζεις βρε....

τσάμπα άγχος θα τραβήξεις αν κάθεσαι και διαβάζεις...

τα έκανα κι εγώ...σε καταλαβαίνω...

Αλλά σου εγγυώμαι επίσης οτι με το να κάθεσαι να διαβάζεις την κάθε τυχαία περίπτωση, απλά θα αγχώνεσαι και θα αγχώνεις και τον Κωνσταντινούλη!

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!

Ελευθερία ο Μάνος στο σχολείο πως ήταν???

γιατί εγω έλεγα στη δασκάλα τι μου κάνει η Βαλ στο σπίτι και έπεσε απο τα σύννεφα!!!

τη χαρακτηρισε το πιο συνεργάσιμο και ήσυχο παιδί του σχολείου....

συμπέρασμα???

εμάς στο σπίτι μας έχει καβαλήσει κανονικά η μαντάμ...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...