Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ξύπνια απο τις 7 παρά γιατί το Λεωνιδάκι ήθελε παρέα!!!!

Τρέχω και εγώ πολύ!Έχει έρθει ο μπαμπάς μου και θα κάτσει για 2 μήνες...τον έχει στείλει η δουλειά του και εδώ και δυό μέρες ψάχναμε σπίτι (δεν θέλει να μείνει εδώ για να μην νας ενοχλεί λέει, χιλια δυό του είπαμε με τον Δ ,τίποτα αφου λέει μου προσφέρει σπίτι η δουλειά μου θα πάω εκεί).Ευτυχώς είμασταν τυχεροί και βρήκαμε λίγο παρακάτω!!!

Εμείς κάνουμε βολτίτσες πολλές με τον μπαμπα μας και σήμερα το απόγευμα θα έρθει και ο νονός μας να πάμε στο allou!

Ετρεχα και με την αίτηση στο εσπα και έκανα ιά πατάτα αλλά ευτυχώς τα κατάφερα και το έσωσα το θέμα αν και δεν το περίμενα...ο άντρας μου ακόμα μόνο για χατίρι μου είπε να τον στείλουμε τον μικρό και μάλλον πιστεύει πως δεν θα τον πάρουν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βελουδάκι περαστικά κοπέλα μου....αυτές οι ιώσεις καλοκαιριάτικα είναι χάλια.Ευτυχώς που δεν κόλλησε το μπεμπάκι.

Αννούλα πλησιάζει ο καιρός ε?Αντε καλή λευτεριά και με το καλό να δεχτούμε τον σκίουρο...τι είπαμε για την Κυριακή???Τι είπαμε?

Αγγέλικα ωραία στην Χίο ε?Θυμάμαι τότε που έκανες πως και πώς να επιστρέψεις Αθήνα...οπουδήποτε εκτός Αθήνας είναι τέλεια ρε κορίτσια!!!!

Ελ είδες που τελικά δεν ήταν τίποτα???Μερικές φορές οι γιατροί είναι υπερβολικοί!

Σοφάκι είδα ένα ντοκιμαντερ για το Ρεθυμνο και το ερωτεύτηκα αν και εχώ έρθει στα πεταχτά και μου άρεσε...

Νεκ η κόρη ζόρικη ε?Δεν πειράζει γερά να είναι και ας είναι ζόρικα...αλλά σκέψου εγώ είχα ένα ήρεμο παιδάκι μέχρι τα 2,5 και ξαφνικά δεν μαζεύεται απο την ζωηράδα μήπως με το κοριτσάκι σου συμβεί το αντίθετό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!

Καναμε εχθες τη β΄τελικα, γυρισαμε αργα και δεν προλαβα να μπω.

Δοξα τω Θεω ολα καλα..εκτος απο ένα θέμα.

Βρηκε υπερηχογένεια εντέρου.

Ισως να εχει καταπιει λιγο αιμα μου ειπε,αποκολληση ομως δεν ειχα....

Για κυστικη εχω κάνει και ειμαι αρνητικη..

Το τοξοπλασμα θα κοιταξω τωρα,δεν εχω ξανακανει απτον προγεννητικο,κακως ειπε ο Κουρτης,ευχομαι όλα να ειναι καλά.

Δεν συνιστά παρακέντηση μου ειπε,εχω καλο ποσοστο για down.

Εχω και τέλεια φωτο τη μουρίτσα του,ιδιος εγω είπε ο γιατρός!!!!

Θα σας τη βαλω σε λιγάκι!

Εντωμεταξυ σκεφτομουν εγω οτι θα παμε και θα μου πει "κοριτσι"!!!!!!!!

Ειχα ετοιμάσει βαλιτσες για να πάρω τα βουνά!!!!!

Ρωταει αυτος "κορη εχουμε, αρα παμε για το γιο τωρα?"

Ποιο γιο? κοριτσι μας ειχατε πει, λεω γω.

απαντάει ο Λ. "κι ομως γιατρε,απο το 2-0, εγινε η ισοφάριση"

Καλα ,κάτσε να δουμε,μη λεμε πολλα πεταχτηκα και γω.

Αλλα τελικα μολις που ακουμπησε τον υπερηχο πανω μου,ειδαμε το τσουτσουνακι του!

Δε θα το άντεχα!!!!!!!!!

Καλημέρα! πάμε πάλι γιατί έχασα το μνμ που έγραφα...

αγγελικούλα έγραφα προ ολίγου μνμ στο κινητό να σου στείλω γιατί ανησύχησα αλλά έκανα ριφρέσ στη σελίδα και είδα τη δημοσίευση σου! μπράβο στο ζουζούνι σου! είδες που οι γιοι μοιάζουν ως επί τω πλείστον στη μαμά?? κούκλος θα είναι!

για το υπερηχογενές έντερο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού έχεις κάνει και την κυστική. η κοπέλα με το ινομύωμα θυμάσαι που έγραφα ότι είχε κι αυτή δει στη β επιπέδου υπερηχογενές έντερο στο μωρό? έκανε άμνιο και άλλες εξετάσεις επειδή πριν δεν είχε κάνει καμία εξέταση, ούτε για κυστική ίνωση. αίμα είχε καταπιεί κι αυτό το μωρό. ξέρεις πολλές φορές έχεις αποκόλληση χωρίς να δεις αίμα! ο άρης είχε μια συνάδελφο με αποκόλληση που είχε δει τυχαία στον υπέρηχο ο γιατρός και έπαθε πλάκα η κοπέλα επειδή δεν είχε δει ούτε ροζ! μέχρι τότε δεν καθόταν κάτω. είχε και μια τρίχρονη κόρη κι αυτή, πώς να κάτσει?

Αννούλα μου μην αγχώνεσαι με τις εμπειρίες άλλης κοπέλας. Το ξέρεις ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Ντίνα μου ωραία να έχετε κοντά σας το μπαμπά σου ε? Θα περάσετε και ωραίες στιγμές με το λεωνιδάκι και τον παππού!

Όσο για την ζωηράδα δε με νοιάζει μωρέ που είναι ζωηρή. Ας κάνει τον κασκαντέρ με αποτέλεσμα να παθαίνω απανωτά εγκεφαλικά και καρδιακά, ας γκρινιάζει, ας τσιρίζει, ας είναι πεισματάρα, ας της μιλάω και να με γράφει κλπ.

Αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου και με κάνει να μπορώ άνετα να της βγάλω το λιγοστό μαλλί της τρίχα-τρίχα είναι η συμπεριφορά απέναντι στο γιώργο! η ζήλια ενώ δεν έχει λόγο να ζηλεύει! λες και θέλει αποκλειστικότητα! αποκλειστική όμως αποκλειστικότητα!

χθες για πολλοστή φορά του τράβηξε τα μαλλιά. πήρε ο γιώργος μια κιμωλία και ζωγράφιζε. πήγε η μικρή να του την πάρει, της δίνω άλλη. αλλά όοοοχι!!! αυτή ήθελε την κιμωλία του γιώργου!!! κάνει ο γιώργος πίσω για να μην του την πάρει και κάνει μία και του βουτάει με φόρα τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα ουρλιάζει σαν υστερική. τα οποία δεν αφήνει με καμία κυβέρνηση κάθε που τα πιάνει, πρέπει να της πιάσεις το χέρι και να το ζουλήξεις να ανοίξεις τα δάχτυλα με πίεση! παίρνω ανάποδη γιατί τον κατέβασε κάτω τον καημένο και της δίνω μία στο χέρι, έχω την αίσθηση ότι έβαλα όλη μου τη δύναμη, αλλά μπορεί να κάνω λάθος γιατί είχα θολώσει πραγματικά. μετά δεν είδα ούτε κοκκινίλα στο χέρι οπότε μπορεί και να αστόχησα λίγο.

δεν είχα καθόλου τύψεις μετά γιατί πραγματικά τον έχει ταράξει τον καημένο!

χώνει τα νύχια-δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια του όποτε θέλει κάτι που έχει αυτός ή ακόμα κι αν θυμώσει μαζί μας! λες και μας εκδικείται όταν δεν περνάει το δικό της πληγώνοντας το γιώργο!

και αυτός είναι τόσο καλό παιδί, μιλάμε μάλαμα, δεν μπορείτε να φανταστείτε γιαυτό θυμώνω μαζί της ακόμα περισσότερο όταν τα κάνει αυτά.

αλλά δεν ήταν έτσι πάντα! έχει 5-6 μήνες που έγινε έτσι και δεν ξέρω τι μεσολάβησε!!?? το ότι μεγάλωσε κάπως? τα τρομερά δύο? το ζώδιο το ρημάδι που από εδώ και πέρα θα το ράβω κάθε φλεβάρη??? ήταν μια χαρά μωράκι ακόμα και μετά που είχε χρονίσει! καλό, γελαστό, ήσυχο! πώς μεταλλάχθηκε έτσι ήθελα να ήξερα??

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ σκεφτομουν εγω οτι θα παμε και θα μου πει "κοριτσι"!!!!!!!!

Ειχα ετοιμάσει βαλιτσες για να πάρω τα βουνά!!!!!

Ρωταει αυτος "κορη εχουμε, αρα παμε για το γιο τωρα?"

Ποιο γιο? κοριτσι μας ειχατε πει, λεω γω.

απαντάει ο Λ. "κι ομως γιατρε,απο το 2-0, εγινε η ισοφάριση"

Καλα ,κάτσε να δουμε,μη λεμε πολλα πεταχτηκα και γω.

Αλλα τελικα μολις που ακουμπησε τον υπερηχο πανω μου,ειδαμε το τσουτσουνακι του!

Δε θα το άντεχα!!!!!!!!!

Αχαχαχα! φαντάζεσαι??? το είχα σκεφτεί κι εγώ χθες!

αγγελική εσύ είσαι που μου έλεγες ότι οι άντρες σκορπιοί είναι χειρότεροι?? εγώ επιμένω ότι γυναίκα και σκορπιός είναι θανατηφόρος συνδυασμός αν κρίνω από τη μάνα και την κόρη μου. όταν έρθει ο γιος θα μου πεις. για να δούμε λοιπόν...

Αχαχαχα! φαντάζεσαι??? το είχα σκεφτεί κι εγώ χθες!

αγγελική εσύ είσαι που μου έλεγες ότι οι άντρες σκορπιοί είναι χειρότεροι?? εγώ επιμένω ότι γυναίκα και σκορπιός είναι θανατηφόρος συνδυασμός αν κρίνω από τη μάνα και την κόρη μου. όταν έρθει ο γιος θα μου πεις. για να δούμε λοιπόν...

οχι βεβαια!!!!!

οι γυναικες εννοειται!!!!!!!

δε ξερω γω απο μένα??????χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αγγελική επισημοποιήθηκε λοιπον ο Κωνσταντίνος!!!

Πάντως μην αγχωνεσαι για το υπερηχογενές έντερο...

είχα κι εγω στη Βαλ...και όλα μια χαρά!!!

εμένα τοξο με βάζει ο γιατρός και κάνω κάθε μηνα μαζί με τον αιματοκρίτη...

Νεκ μου δανείζεις την κόρη σου για καμια βδομαδούλα???

να συμμορφώσει λίγο τη δικιά μου που έχει παραπάρει αέρα?????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα! πάμε πάλι γιατί έχασα το μνμ που έγραφα...

αγγελικούλα έγραφα προ ολίγου μνμ στο κινητό να σου στείλω γιατί ανησύχησα αλλά έκανα ριφρέσ στη σελίδα και είδα τη δημοσίευση σου! μπράβο στο ζουζούνι σου! είδες που οι γιοι μοιάζουν ως επί τω πλείστον στη μαμά?? κούκλος θα είναι!

για το υπερηχογενές έντερο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού έχεις κάνει και την κυστική. η κοπέλα με το ινομύωμα θυμάσαι που έγραφα ότι είχε κι αυτή δει στη β επιπέδου υπερηχογενές έντερο στο μωρό? έκανε άμνιο και άλλες εξετάσεις επειδή πριν δεν είχε κάνει καμία εξέταση, ούτε για κυστική ίνωση. αίμα είχε καταπιεί κι αυτό το μωρό. ξέρεις πολλές φορές έχεις αποκόλληση χωρίς να δεις αίμα! ο άρης είχε μια συνάδελφο με αποκόλληση που είχε δει τυχαία στον υπέρηχο ο γιατρός και έπαθε πλάκα η κοπέλα επειδή δεν είχε δει ούτε ροζ! μέχρι τότε δεν καθόταν κάτω. είχε και μια τρίχρονη κόρη κι αυτή, πώς να κάτσει?

περνάει το δικό της πληγώνοντας το γιώργο!

και αυτός είναι τόσο καλό παιδί, μιλάμε μάλαμα, δεν μπορείτε να φανταστείτε γιαυτό θυμώνω μαζί της ακόμα περισσότερο όταν τα κάνει αυτά.

πώς μεταλλάχθηκε έτσι ήθελα να ήξερα??

η αληθεια ειναι οτι στη Χίο ειδικα καποιες μερες είχα κουραστεί αρκετα και ειχα πολλα πονάκια σε σημειο να περπαταω και να πονάω,μπορει να εγινε τότε,δε ξερω.

εχω λιγο άγχος ειναι η αληθεια,ο γυναικολογος μου ειπε να μην ανησυχω.

Θα παρω και τις εξετάσεις την Παρασκευη και θα δουμε.

Μην τρελένεσαι, το ξύλο βγηκε απτον παραδεισο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφακι,σκεπτικος ? μπα,χαμογελαστος μου φαινεται εμενα!

Αστα,παραπάνω απο 1 ωρα,αν σκεφτεις οτι μονο 15 λεπτά κοιταγε το έντερο...

α του πα για vbac και μου λεει δυσκολο για σενα επειδη δεν ξεκινησε καθολου ο τοκετος στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.

Μου εβγαλε και ποσοστο για να γεννησω στις 37 εβδ (φυσιολογικα υποτιθεται!),ξερεις ποσο? 2,6%! χαχαχα

Πηρα στο Λαϊκο για να εστελνα τον άντρα μου να κανει κυστικη ινωση και εκεινος και μου ειπαν οτι δεν ειναι πια δωρεαν!

110ευρο πληρωνεις πλεον! ημαρτον!

Καλημέρα κορίτσια..πως πάτε? εγώ καλά σήμερα, απο εχθές δηλαδή απύρετηκαι χωρις ίωση, τρεις μέρες μου κράτησε συνολικά, τώρα διανύω δεύτερο εικοσιτετράωρο ανάρρωσης, ακόμα παίρνω προφυλάξεις με τη μπέμπα, αν και όχι οι γύρω μου, που έπαψαν πια να δείχνουν κατανόηση(αναφέρομαι στα αγόρια της οικογένειας) που τους κυνηγάω απο πίσω να μην μου την προσεγγίζουν πολύ πολύ και με λέει τρελή ο Φ.(κλασικά πράγματα δηλαδή). Τέσπα, ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά.

Να ευχηθώ καλή επάνοδο στην Αγγελική, φάινεται οτι περάσατε φανταστικά στην Χίο και με πολλή αγάπη, καλά ο κούκλος , σου μοιάζει τόσο , που είναι να τον χαζεύεις, με το υπερηχογενές σιγά τ'άυγά, θα στα πω και στο τηλέφωνο, πολύς κόσμος το έιχε και το έχει, άλλοι το εξέτασαν με άμνιο και άλλοι όχι, εμπιστεύσου τον Κούρτη, ίδια ακριβώς περίπτωση και η Σοφία -είδες τι καλά που είναι που κάναμε εκέινη την κυστική ίνωση τότε..τώρα θα έτρεχες και θα αγωνιούσες χωρις λόγο.-και θα περίμενες και καναδυο βδομάδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...