Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρααα!!! έγραφα και με πέταξε έξω, πολύ εκνευριστικό αυτό!

βγήκα έξω για τράπεζες καμιά ώρα, ευτυχως χωρίς παιδιά, πήρα και κάτι παντοφλάκια πετρολ απ τα χέλμι που μ αρέσαν. δεν έπρεπε αλλά δε κατάφερα ν αντισταθώ ως συνήθως.

εδώ τα ίδια, τα παιδιά γκρινιάζουν όλη την ώρα, θέλουν θάλασσα, κάθε χρόνο τώρα ετοιμαζόμασταν δίκιο έχουν. άλλες χρονιές κάναμε περισσότερα αλλά τι να κάνουμε φέτος προέχουν άλλα. είναι και απίστευτα καυτό καλοκαίρι αυτό και η αθήνα δε παλεύεται!

πέρυσι τέτοια μέρα είχαμε αποβιβαστεί στα χανιά!!! και φέτος περιμένουμε ολόκληρο σκίουρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κατα τ άλλα ησυχία, στην αναμονή.

βελ θέλω να σ ακούσω αλλά τραβιέμαι να πάρω γμτ με το μωρό, και τα ωράριά σας...

ελε καλή αρχή με το φαγητό σας!!! θα ξετρελαθεί το κορίτσι!

άντε εσείς οι κρητικές κάντε κανα μπάνιο και για μας! σοφάκι όλο βλέπω το ρεθυμνο απ τα ρεπορταζ του σταρ!!! χαχαχα!

Καλησπέρα κι από εδώ! Εύχομαι ήδη το βελουδάκι μας να είναι καλύτερα!

Αννούλα 4 αυγούστου θα πάμε στο μόχλος αλλά στις 5 θα πω στον άρη ότι θα τη βγάλουμε κάτω στην καφετέρια και θα κάνω κατάληψη στο λαπτοπ του κουμπάρου!

Σοφάκι μου μπράβο στη μικρούλα σου που είναι βολική και πάει παντού! Ωραίες ηλικίες ακόμα που είναι στο καρότσι! Τη δικιά μας την κυνηγάμε! Στην παραλία προχθές είχαμε παρκάρει δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη. Η ομπρέλα μας στα 50-60 μέτρα από εκεί. Την αφήναμε και αλώνιζε λίγο και το βραδάκι πριν να φύγουμε κάνει να πάει κατά εκεί. Την αφήσαμε όσο μαζεύαμε τα πράματα, μέχρι που τη βλέπω κι αρχίζει να πηγαίνει προς τον πύργο. Για πότε βουτήξαμε τα πράματα και τρέξαμε και μέχρι να φτάσουμε φωνάζοντάς την (αν ήταν αγόρι θα έλεγα ότι μας είχε γράψει κανονικά στα....) η σκατούλα είχε ανέβει σχεδόν μέχρι πάνω 6-7 σκαλιά, ψηλά, ανοικτά, ξέρετε... από αυτά που πέφτεις δίχως να το καταλάβεις!

Ελευθερία καλή αρχή με τη φρουτόκρεμα! Μήλο θα δοκιμάσετε πρώτα?? Εμένα στο μήλο ή μάλλον σε λίγο από το ζουμάκι του είχε σούπερ αντίδραση. Ξέρασε με τη μία! :lol:

Όσο θυμάμαι πόσο άργησε να φάει που έλεγα ότι δε θα φάει ποτέ...

Και τώρα καλιά να τη ντύνω παρά να την ταΐζω και τρώει μέχρι και το τουρσί το αγγουράκι! :lol:

Γεια σας κορίτσια..είμαι ελαφρώ ςκαλύτερα, ο πυρετός γύρω στο 37 αν όχι και παρακάτω, τα συμπτώματα γενικότερα τα βιώνω ακόμα, τι να πω, ίσως είναι και λόγω της λοχείας λίγο επιβαρυμένο το σύστημα παρατηρώ δηλαδή οτι έχω περισσότερο αίμα αυτές τις μέρες, με πονάει η μέση αρκετά , το στηθος..εντάξει, η μπέμπα βαστάει ακόμα , αυτο έχει σημασία.

Σε σχέση με τα βλαστοκύτταρα, τείνω να συμφωνήσω με το Χασ, μακάρι όμως να μην έχει δίκιο, γιατι είναι κρίμα. Εγώ την πρώτη φορά, επέλεξα ιδιωτική τράπεζα, πεταμένα λεφτά νομίζω, αχρέιαστα να είναι σε κάθε περιπτωση. Σε τούτη τη γέννα, το είχα πάρει πατριωτικά, λέω, οτι αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα, να βοηθηθεί κάποιος, γιατι στη δημόσια το όφελος δεν είναι άμεσα για εσενα, τότε , ας μπω στον κόπο και ας το κάνω..και λέω κόπο, γιατι πραγματικά το σύστημα δεν βοηθάει καθόλου, τέτιοιυ είδους πρωτοβουλίες.Με το που συμπληρώνω μια φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της δημόσιας τράπεζας,μου στέλνουν με δικιά μου χρέωση κούριερ το κιτ, ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να με ενημερώσουν τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο για το τι μέλλει γενέσθαι, τους πήρα άπειρα τηλέφωνα για απορίες, κανένα δεν απαντήθηκε. Τεσπα, λέω, μπήκα στο χορό, θα το κάνω, σε πείσμα της κακοδαιμονίας τους..Την ώρα που πήγνα να μου κάνουν την συλλογη, ήμουν ξύπνια με την επισκληρίδιο, κατάλαβα οτι βρηκαν μικρή δυσκολία, ζητάνε αρκετο δέιγμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι ,καθυστερήσαμε λίγο, μετά ο γιατρος μου είπε οτι αν δεν είχαμε τη συλλογή, δεν θα είχα χάσει τόσο αίμα-μα κι εγω το κατάλαβα οτι υπήρξε μια σύγχυση σε εκέινη τη φάση. μετα καθώς μου περιέγραψε ο Φ. μεγάλη δυσκολία με το κούριερ, δεν σηκώναν τηλέφωνα, καλά, ευτυχώς που υπήρχε και η κουμπάρα μου, δεν ξέρω κορίτσια, εσείς που είσαστε εκέι, θυμάστε τίποτα?, γιατι και εμένα μου τα είπαν..τελικά , πάλι με χρέωση δική μας στάλθηκε το δείγμα, ελπίζω οτι παρελήφθη σώο, με τον κάυσωνα εκέινη την ημέρα και τις συνθήκες όλες, εννοείται οτι δεν έχει επικοινωνήσιε κανείς μαζί μου να με ενημερώσει για το καλώς έχει..τι να πω ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ..θεάρεστος ο σκοπός, πολλοί περισσότεροι θα τον εναγκάλιζαν πιστέυω, αν ήταν ελάχιστα οργανωμένο καλύτερα.

πολύ ωραια τα λες βελουδάκι! ο λόγος σου εννοώ πολύ μ αρέσει!

πολλά περαστικά να ναι συμφωνώ με τα κορίτσια ότι τα βρέφη δε κολλάνε τόσο εύκολα, εγώ είχα γαστρεντερίτιδα και ουρολοίμωξη με 41 πυρετό για 10 μερες και το μανιώ ανέπαφο τοτε και ήταν 10 ημερών και τον είχα στον ίδιο θάλαμο που ήμουν κι εγώ δίπλα μου συνέχεια.

όλα καλά να πάνε.

Διαφημίσεις

σίγουρα με τη καισαρική ο οργανισμός είναι πιο φρεντλι στις ιώσεις και τις φλεγμονές.

έχει περάσει χειρουργείο όσο να πεις λογικό το βρίσκω.

με τη τομή πως είσαι; δεν είναι πιο λαιτ απ τη πρώτη καισαρική;

Βελουδάκι ευτυχώς είσαι λίγο καλύτερα!

Άντε να πάρεις λίγο τα πάνω σου!

Τόσο κόπο έκανες για τα βλαστοκύτταρα δηλαδή και ανταπόκριση καμία? Αμάν μωρέ!

Αννούλα πέρσι τέτοιο καιρό κάνατε διακοπούλες στην Κρήτη ε?

Φέτος έχετε νέες αφίξεις όμως, πιο σημαντικές!!

Του χρόνου βέβαια μπορείτε να έρθετε ξανά, και οι 5!!

Τι δείχνει το σταρ καλέ? Παραλίες και νυχτερινή ζωή να φανταστώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα αυτό λέω κι εγώ!

Ας το απολαύσω τώρα που η μικρή ακόμα όπου τη βάζεις εκεί τη βρίσκεις γιατί σε λίγο καιρό που θα πρέπει τα κυνηγάω και τα δύο δε με βλέπω για πολλές εξόδους! Ή μάλλον με βλέπω γιατί δε μπορώ κι εγώ την κλεισούρα καθόλου αλλά με φαντάζομαι μόνιμα με το μαλλί σηκωμένο όρθιο!!

Ξεψάρωσε κι εσάς η μπουμπούκα!

Τουλάχιστον ο ναυαγωσώστης ήταν καλός? Μήπως ήθελε να πάει να τον βρει το παιδί?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!! Γυρίσαμε από ορθοπεδικό. Το παιδάκι μου δεν έχει πλατυποδία καλέ! Και αυτό που έχει όταν στέκεται λέγεται βλασυγωνία και είναι μες τα πλαίσια της φυσιολογικής ανάπτυξης των ποδιών, μας έδειξε και σχετική βιβλιογραφία. Να τον παρακολουθεί 1 φορά τον χρόνο μας είπε ώστε σε περίπτωση και δεν φτιάξει να επέμβουμε με ασκησούλες. Ωστόσο ήταν σίγουρος πως δεν θα υπάρξει θέμα γιατί το παιδί περπατάει ίσια και τα ποδαράκια του και τα ισχία είναι επίσης ίσια. Όσο μπορούμε ξυπόλητα τα παιδιά μου είπε και τα παπούτσια να είναι σκληρά πίσω στον αστράγαλο για να τον κρατάνε γερά, αυτά σαν γενικές οδηγίες. Ξαλάφρωσα μπορώ να πω!

Σοφάκι δεν θα φάει κρέμα η μικρή εννοώ ρυζάλευρα, βανίλιες και τέτοιες σαχλαμάρες. Ξεκινάμε με φρουτόκρεμα και εφόσον ολοκληρώσουμε τα βασικά φρούτα μπορώ να τις ξεκινήσω το απόγευμα φαγάκι. Ωστόσο της έτριψα το μήλο στον τρίφτη αλλά όσο να πεις είχε κομματάκια και δεν επέμενα πολύ. Αύριο θα το βάλω στον ατμομάγειρα για να λιώσει και να μπούμε δυναμικά στο νέο μας εγχείρημα!

Νεκτ έφαγε 1-2κουταλίτσες, δεν είδα κάτι αλλά μου είπε να περιμένω 4-5 μέρες για να αλλάζω φρούτο οπότε έχω μέρες να κρίνω.

Βελ σωστά τα λες, αυτά φοβήθηκα και εγώ και δεν το πήρα ζεστά το θέμα. Κρίμα όντως, τέτοια ανοργανωσιά για κάτι τόσο σημαντικό. Οι 'δωρεές" στην Ελλάδα δεν πολυεκτιμούνται εκτός και αν είναι χρηματικές!

Σοφάκι απόλαυσε τώρα που η μικρή είναι ήσυχη, καλά τα λέει η Νεκταρίτσα. Εμένα η μικρή τώρα μερικές μέρες γκρινιάζει και θέλει σήκωμα, και γκρινιάζει ψεύτικα το σκατό!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!!!!!!!!

Γυρισαμε κ μεις!!!!!!!

Πολύ ωραια τα περάσαμε,συγκινηση απιστευτη,πηγαμε στο νοσοκομειο που γεννησα,στο σπιτι που μεναμε,πολυ κλάμα επεσε,ε είναι και οι ορμονες...καταλαβαινετε.

Δε μπορώ και δε θέλω να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα της Αθήνας!

Το απογευμα εχω τη β΄επιπέδου!

Αννα,δε σε βλέπω μεχρι τις 5 Αυγ με τιποτα! Εκτος και εαν κάτσεις σε ενα κρεβάτι ως τοτε!Με το καλό όποτε κι αν έρθει ο σκιουρακος!!!!!!!

Παω για σιδερωμα,της ποπης γινεται!!!!!!!!

Kαλησπέρα κι από εμάς! Αγγελική καλώς ορίσατε στα πάτρια! Ωραία περάσατε ε?? Θα περάσουν λίγες μέρες μέχρι να συνηθίσεις... ακόμα κι εμένα μετά τις διακοπές που γυρίζω Χανιά μου κακοφαίνεται πόσο μάλλον στην πρωτεύουσα...

Καλή επιτυχία και σήμερα στη Β επιπέδου!!!!!!!! Γράψε μας τα νέα ε??

Ελευθερίτσα μια χαρά με το Μανουλιώ σου! Άδικα σε ανησύχησε η παιδίατρος! Μωρέ έτσι όπως τα βλέπω τα πράματα στο τέλος θα τους καταργήσουμε τους παιδίατρους και θα πηγαίνουμε απευθείας στις ειδικότητες που μας χρειάζονται, ορθοπεδικό, οφθαλμίατρο, ωρλ και πάει λέγοντας...

Σοφάκι ναυαγοσώστης δεν υπήρχε αλλιώς δε θα τρέχαμε πανικόβλητοι να την πιάσουμε. Και θέλω να πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα να ενδιαφέρεται για άντρες! Είναι και σεξουάλες οι σκορπίνες, θα ανησυχούσα αν σκαρφάλωνε για κανένα τεκνό! :lol: Γέλασα πολύ με το εκεί που την αφήνεις εκεί τη βρίσκεις!!!! :lol:

Αννούλα με το καλό να έρθουν και τα δικά σου γεννητούρια! Αλλά κι εγώ θα προτιμούσα αν ήμουν στη θέση σου Αύγουστο για λόγους συναισθηματικούς...

Βελουδίτσα μου εύχομαι και σήμερα να είσαι ακόμα καλύτερα!!! Άντε να σου περάσουν όλα να έρθει και κανένας να σε δει από κει πάνω. Τόσος κόσμος θα περιμένει φαντάζομαι να θαυμάσει τη μικρή! Τηρείς τον σαραντισμό στις επισκέψεις ή?

Κατά τα άλλα... σήμερα ήταν μια τρελή μέρα! Δεν έγραψα νωρίτερα γιατί με τόσα νεύρα που είχα με τη μπέμπα θα την ξεμπρόστιαζα κανονικά και θα παθαίνατε πανικό οι μαμάδες με τις ανερχόμενες γυναίκες...

Ένα σας λέω: 3 χρόνια με παιδί-παιδιά δεν έχασα ποτέ την ψυχραιμία μου! Σήμερα έφαγε την πρώτη μπάτσα στο χέρι η μικρή και δεν έχω και καθόλου τύψεις! Φανταστείτε πόσο μα πόσο με έβγαλε εκτός ορίων!

άλο κι από δω!

καλώς ήρθες αγγελίνα και του χρόνου να ξαναπάτε χίο κι όπου αλλού! τελειωσαν οι διακοπές ή θα πάτε κι άλλες;

πες και για τη β ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτό είναι το πιο σημαντικο!

σήμερα ήρθαν περαστικοί αθήνα μουσαφιραίοι εξ γερμανίας σόι του νίκου. στα πεταχτά τους είχα ξαναδει. ωραία περάσαμε, λίγο δύσκολη η συνεννόηση στην αγγλικήν αλλά οκ καλή καρδιά κι όλα κύλησαν ομαλότατα!

κουράστηκα πάρα πολύ όμως όλη μέρα όρθια, με ταλαιπώρησαν κι εμενα τα παιδιά πάρα πολύ και θυμώνω ειδικά με τον μεγάλο που αδυνατεί να καθήσει 5 λεπτά ήσυχος και να σεβαστεί ότι έχουμε κόσμο κτλ. είναι ένα θέμα αυτό που απλά δε πάει άλλο. δεν είναι απ αυτά τα παιδιά που λέμε να ντρέπεται λίγο, να ναι συνεσταλμένος απέναντι στους μεγαλύτερους κι αυτό δεν αφήνει πάντα καλές εντυπώσεις (για μένα ποτέ).

πρεπει να μαι πιο αυστηρή γιατί έτσι δε μπορούμε να πάμε ή να συναναστραφούμε κανέναν. κι ο μικρός αντιγράφει πιστά, οπότε μας βγάζουν και οι δύο τη πίστη.

κατά τ άλλα ψιλοπονάκια έχω αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, υπήρξαν και πολύ χειρότερες μέρες απ αυτές. οπότε μπορεί και να κρατήσω ως την άλλη βδομάδα.

μια κοπέλα του '12 μου γραψε ότι οι πόνοι που ειχε σήμερα που έκανε κι εκείνη τη τρίτη καισαιρική της ήταν πολύ χειρότεροι απ τις δύο πρώτες και με ανησύχησε λίγο για να πω την αλήθεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...