Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ ρε Νεκ,ευτυχώς που σε έχουμε κυρά δασκάλα και μας δίνεις συμπυκνωμένη γνώση..απο βιταμίνεςς παίρνω οτι έχω στο ψυγείο, κάτι παιδικές C του λεόντη, των 250 mg, ευτυχώς που μου λες οτι είναι συμβατές με το θηλασμό γιατί ήθελα να το ρωτήσω..αύριο θα βγω και για τα υπόλοιπα που ανέφερες, μιλάμε οτι νιώθω πολύ χάλια, πολύ ζαλάδα, είμαι και εκνευρισμένη και ανήσυχη, μια ομορφιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι παιδί μου είναι συμβατές οι βιταμίνες με το θηλασμό και τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής π.χ. ω3 και μάλιστα τα τελευταία πολύ ωφέλιμα για το μωρό. υπάρχουν και οι βιταμίνες pregnacare breastfeeding. Οι πρέγκνακερ έχουν και για σύλληψη και για εγκυμοσύνη και για θηλασμό. Εγώ έπαιρνα για το θηλασμό αν θυμάμαι καλά τον πρώτο καιρό. είσαι και λίγο πιο ευάλωτη αμέσως μετά τη γέννα και τα πολλά ξενύχτια και τους θηλασμούς οπότε ίσως αυτό συνέβαλε και στο να κολλήσεις την ίωση. αλλά μην αγχώνεσαι! πάρε αγκαλιά το ντετόλ και θήλαζε όσο μπορείς. καμιά βοήθεια έχεις ή??

ας πει και η ελευθερία καμιά συμβουλή, τι έκανε όταν είχε τον μάνο άρρωστο που τα έχει και φρέσκα.

Ναι παιδί μου είναι συμβατές οι βιταμίνες με το θηλασμό και τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής π.χ. ω3 και μάλιστα τα τελευταία πολύ ωφέλιμα για το μωρό. υπάρχουν και οι βιταμίνες pregnacare breastfeeding. Οι πρέγκνακερ έχουν και για σύλληψη και για εγκυμοσύνη και για θηλασμό. Εγώ έπαιρνα για το θηλασμό αν θυμάμαι καλά τον πρώτο καιρό. είσαι και λίγο πιο ευάλωτη αμέσως μετά τη γέννα και τα πολλά ξενύχτια και τους θηλασμούς οπότε ίσως αυτό συνέβαλε και στο να κολλήσεις την ίωση. αλλά μην αγχώνεσαι! πάρε αγκαλιά το ντετόλ και θήλαζε όσο μπορείς. καμιά βοήθεια έχεις ή??

ας πει και η ελευθερία καμιά συμβουλή, τι έκανε όταν είχε τον μάνο άρρωστο που τα έχει και φρέσκα.

Ευχαρίστω πάρα πολύ Νεκ, είπαμε αυριο, κάνω επιδρομή στο φαρμακείο, θα κάνω και μια μικρή έρευνα στο ιντερνετ πριν..η μπέμπα ακόμα βαστάει απύρετη, εγω τον πυρετούλη ακατεβατο τον έχω, και τώρα αν έχεις τον θεό σου, αισθάνομαι να με πονάνε και τα αυτιά μου και ο λαιμός μου και μια ελαφρότατη καταρροή..μιλάμε , οτι θα πηδηχτω απ το παραθυρο, αυτά τα συμπτωματα δεν τα είχε ο Λεόντης. Τέσπα, ίσως ξεσπάει και σύντομα θα λήξει..Καμμιά ιδέα για μέχρι πόσο μπορέι να είναι κολλητική μια ίωση, η παιδίατρος μου είπε οτι μπορεί να κολλήσει και 24 ώρες πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα..ίσως είναι άκυρη και η ερώτηση, θα εξαρτάται απο τη συγκεκριμένη ίωση βέβαια..

λοιπόν τα νέα μας είναι ότι το σκιουρί έφτασε τα 3150, αντί για 36+1 που ειμαι ημερολογιακά υπερηχογραφικά μετριώμαστε 37+3.

όλα καλά, καλοπερνάει λέει το μωρό, και μου δωσε τελική ημερομηνία τη πιο τελευταία ασφαλή μαλλον που είναι τη κυριακή 5 αυγούστου. αν δε γίνει κάτι νωρίτερα εκείνη τη μέρα το πρωί μπαίνουμε. δε το βλέπω να ναι όμως τόσο μακριά.

θα δείξει.

Διαφημίσεις

έχω κι αυτούς τους χαζοπόνους που με ενοχλουν πολύ, τι να πω, όλος ο 8ος έτσι έφυγε και τώρα ο 9ος το ίδιο οπότε λογικό να σκέφτομαι συνέχεια ότι πλησιάζω.

καλά τελευταίως βλέπω και στον ύπνο μου ότι είμαι καλωδιωμένη, με ορούς, καθετήρες, σωληνάκια! ό,τι να ναι!

5 αυγούστου θα μαι 38+1 σε κανένα παιδί δεν έφτασα τόσο. θα φτάσω στο τρίτο;

ποιος ξερει!

δε βιάζομαι, όλοι οι άλλοι όμως ναι και με αγχώνουν...

μάλλον θα στε όλες διακοπές τότε αλλά θα σας στείλω μηνύματα με όλες τις λεπτομέρειες.

Α να πω και το τελευταίο, ένα ενα τα θυμάμαι, ο χασιάκος ήταν αρνητικός και απαξιωτικός για την υπόθεση βλαστοκύτταρα είτε πας ιδιωτικά είτε δημόσια.

δε ξέρω γιατί.

υπέθεσα ότι μάλλον πως θεωρεί ότι είναι τζάμπα κόπος γιατί δε λειτουργεί το σύστημα.

Καλησπέρα. Εξοχικό πήγαμε χθες και το απόγευμα πήγαμε για μπανάκι. Βελ σε σκεφτόμουν, όλα καλά?Ρε συ καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αλλά όπως σου είπα το μωρό προστατεύεται από σένα. Αν κρατήσεις κανόνες υγιεινής δεν κινδυνεύει. Ξέρω γιατί το πέρασα πολλάκις πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη πως κρατάς αυτούς τους κανόνες αλλά θα σου πω από εμπειρία πως το μωρό δεν κολλάει τόσο εύκολα και όπως σου είπα και τηλ. όταν αρρώσταινε ο Μάνος παρακαλούσα να αρρωστήσω και εγώ για να πάρει τα αντισώματα από τον θηλασμό.

Όσο για αυτό που ρωτάς οι λοιμώξεις μεταφέρονται δύο με τρία 24ώρα πριν εκδηλώσει τα συμπτώματα η μητέρα. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή αλλά remember...εφόσον θηλάζεις ο κίνδυνος είναι μηδαμινός. Επίσης μετράς 3 μέρες από την ημέρα που υποχωρούν πλήρως τα συμπτώματα για να είσαι ήσυχη πως ο ιός δεν μεταφέρεται πλέον. Τον κύκλο της κάνει και θα περάσει αλλά να σε ανησυχήσει το ξέρω. Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάμε.

Αννούλα πλησιάζεις επικίνδυνα ε?5 Αυγούστου ε?Για Ιούλιο σε περίμενα ωστόσο I love August όπως όλες μας οπότε προτιμώ το σκιουράκι να σκάσει μύτη Αυγουστιάτικα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βλαστοκύτταρα δεν κράτησα και εγώ σε κάνενα. Δεν σε διασφαλίζει ο νόμος, ο γιατρός μου είχε πει όταν εγκυμονούσα στον Μάνο αν έχω λεφτά που δεν χρειάζομαι ας το κάνω, αλλιώς ας το αφήσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

υποτίθεται στη δημόσια τράπεζα τα κάνεις δωρεά και δε πληρώνεις τίποτα και όποιος ανα το κόσμο τα χρειαστεί μπορεί να βοηθηθεί και μόνο γι αυτό καλό είναι. έτσι καπως θα το κανα κι εγώ μήπως χρειαστούν σε κάποιον που έχει αναγκη.

αλλά για να λέει ο χας ότι είναι δωρον άδωρον τι να πω και τζάμπα ταλαιπωρία κάτι θα ξέρει εκ των έσω. αλλιώς γιατί να το πει;

και καλησπέρα ελε μου!!!!!!!!!! περάσατε καλά; τα παιδάκια μας τι κάνουν;

Καλησπέρα Αννιώ. Στην δημόσια καλά θα κάνεις να τα δωρίσεις και εγώ θα το έκανα αν ήμουν κοντά αλλά έπρεπε εγώ να τα στείλω από εδώ, με δικά μου έξοδα εννοώ.

Ο Μάνος έπεσε ξερός μετά από τρελό πλατσούρισμα στην θάλασσα.

Η μικρή μια χαρά, αύριο λέω νατ της ξεκινήσω την φρουτόκρεμα...αρκετά μεγάλωσε...

Τα αγόρια σου καλά?Εντός και εκτός?:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Βελουδάκι περαστικά κοριτσάκι μου!

Μας τη φυλάνε οι ιώσεις μόλις βγούμε από το μαιευτήριο? Κι εμένα ο Γιάννης είχε ίωση με βήχα-λαιμό και μύξες όταν η μπέμπα ήταν 2 εβδομάδων, τη βούτηξε και η μικρή αλλά ευτυχώς την πέρασε ελαφριά με πολύ θηλασμό.

Εσύ κοίτα να τρως καλά να αναρρώσεις για να την παλεύεις ε?

Ήσυχη είναι η μικρή γενικά? Πώς τα πάνε με τον Λεοντάκο?

Αννούλα ορίσατε ημερομηνία? 5 Αυγούστου? Ωραία ειναι!

Με το καλό να έρθει το σκιουράκι!

Εγώ πιστεύω θα την παλέψει μέχρι τότε ο μικρός, δεν τον περιμένω να σκάσει μύτη νωρίτερα! Τα πονάκια πιστεύω είναι στάνταρ και τον 8ο και τον 9ο, κάπως έτσι ήμασταν όλες στα τελευταία! Κουράγιο φιλενάδα! Ήρωας είσαι με την κοιλιά τούρλα και τα δύο μικρά!

Εδώ θα είμαστε καλέ όλες!

Σιγά μη χάσουμε τέτοιο γεγονός!

Θα βουήξει ο τόπος που λέει και η Νεκταρίτσα!!

Ελευθερίτσα καλή αρχή με τις στέρεες! Να μας γράψεις πώς τα πήγατε!

Φρούτα ξεκινάτε, όχι κρέμα?

Μην αγχώνεσαι για το Μάνο, μικρά είναι όλα τα θεματάκια, δεν είναι κάτι σοβαρό εφόσον το λέει η γιατρός, καινούρια είναιη παιδίατρος ε, φαίνεται τα ψάχνει όλα όμως εξονυχιστικά, δεν πειράζει, καλό είναι αυτό.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμείς εδώ καλά, όλο και κάτι έχουμε και δεν προλαβαίνω να μπαίνω, ή γάμο ή γενέθλια ή βάφτιση, ειδικά τα Σαβ/κα! Τα παίρνουμε και τα παιδιά μαζί, τη μικρή έτσι κι αλλιώς με το θηλασμό δεν την αφήνω, ευτυχώς είναι καλή και κοιμάται όπου κι αν πάμε η ψυχούλα μου, καθόλου δε με δυσκολεύει!

Ήρθαν και τα πεθερικά προχτές, κάθονται και στον αδερφό του Άρη λίγες μέρες όμως να τον βοηθάνε με το γάμο, το Σάββατο που έρχεται είναι αλλά θα κάτσουν ακόμα μια βδομάδα. Σήμερα θα έρθουν μάλλον μεσημεράκι.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...