Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε μπορώ να περπατήσω καλά πια, κουτσαίνω, πλάκα έχει.

:lol::lol: έχει πλάκα που δεν μπορείς να περπατήσεις καλά και κουτσαίνεις???!!! τι άλλο θα ακούσουμε βρε παλαβό?? :lol::lol:

μακ εγώ λέω ότι θα τους διώξω τους πρωινούς και θα κρατήσω το σκιουράκι μου! χαχαχα!

αυτό δε'ν'κακό!!! :tongue: κι εκεί γύρω στα 18 να τους πεις "να φύγετε να πάτε αλλού" και να κάνεις και το 4ο το στερνοπαίδι! :lol:

Ο Άρης θα συμφωνούσε με την άποψη αυτή που εξέφρασα μόλις αλλά δε μας παίρνει αμφότερες χρονικά ε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το έχω προσδιορίσει χρονικά, είναι πολύ νωρίς για εμάς. Έχω ακόμη μπεμπάκι αν θυμάσαι, δεν μου λείπει η μωρουδίλα;)

Πολλές φορές νιώθω πως είμαι πλήρης, έχω 2 παιδάκια, ζευγαράκι και οκ είμαστε. Αλλά από την άλλη είμαι σίγουρη πως η μητρότητα για μένα δεν έχει κλείσει, πως και κάτι άλλο θα έρθει και μάλιστα αγοράκι. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή το επιδιώξω αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει. Με ποιον τρόπο δεν ξέρω, μάλλον με τον ίδιο που ήρθαν και τα άλλα 2:tongue:

Κάτσε να περάσει κανένας χρόνος να δεις για πότε φεύγει η μωρουδίλα! Άσχετο αλλά κι εγώ έχω αυτή την αίσθηση!!! Ότι αν κάνω τρίτο θα είναι αγοράκι! Το σχόλιο με τον τρόπο...ήταν όλα τα λεφτά! :lol::lol::lol:

Σχετικά με τα θεματάκια του Μάνου, τίποτα δεν είναι βρε! Μικρά ή περαστικά να μη σε στεναχωρούν! Το θέμα με τους λεμφαδένες το έχω ξανακούσει δεν είναι τίποτα και ίσως να περάσει κιόλας σε κάμποσο καιρό. Ο αδερφός μου όταν είχε περάσει λοιμώδη μονοπυρήνωση που πρήστηκε εκεί άργησε πολύ να ξεπρηστεί αλλά τελικά ξεπρήστηκε. Η πλατυποδία δεν αποτελεί πρόβλημα! Νομίζω είναι καλό να περπατάει ξυπόλητο το παιδί και να μην του φοράς σκληρά παππούτσια. Πρέπει να λυγίζουν δλδ! Το άλλο θέμα αν είναι απλά αισθητικό μη σε απασχολεί. Για να μην είχες παρατηρήσει κάτι εσύ μια χαρά όμορφα είναι τα ποδαράκια του παιδιού σου!

Αυτό με το θώρακα που γράφεις αφού σου είπε ότι θα έχει πρόβλημα αν γίνει υπέρβαρος τότε φροντίζεις απλά να μη γίνει. ;)

Με το καλό να αρχίσετε και τις στερεές στη μπουμπού! Όλα καλά να πάνε και με τις τροφές! Να μας γράψεις πάλι εμπειρία από την πρώτη κουταλιά! :lol:

Καλησπέρα!!!

Ακόμα ζέστη κάνει και εγω δεν αντέχω να κάθομαι ούτε λεπτό μπροστά στο pc!!!!

Λοιπόν σήμερα πήγα και κατέθεσα την αίτηση του Λ για ένα και μοναδικό σταθμό κοντά στο σπίτι μου...είναι ιδιωτικός και πιο κοντά σε αυτά που θέλω για τον μικρό.Έπρηξα πολύ τον Δ και ελπίζω να μην κάνω λάθος...αν τον πάρουν καλώς αλλιως εδώ με την γιαγιά...Πήγαμε και τον είδαμε απο κοντά...οκ πολύ φιλικός...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σχετικά με τα θεματάκια του Μάνου, τίποτα δεν είναι βρε! Μικρά ή περαστικά να μη σε στεναχωρούν! Το θέμα με τους λεμφαδένες το έχω ξανακούσει δεν είναι τίποτα και ίσως να περάσει κιόλας σε κάμποσο καιρό. Ο αδερφός μου όταν είχε περάσει λοιμώδη μονοπυρήνωση που πρήστηκε εκεί άργησε πολύ να ξεπρηστεί αλλά τελικά ξεπρήστηκε. Η πλατυποδία δεν αποτελεί πρόβλημα! Νομίζω είναι καλό να περπατάει ξυπόλητο το παιδί και να μην του φοράς σκληρά παππούτσια. Πρέπει να λυγίζουν δλδ! Το άλλο θέμα αν είναι απλά αισθητικό μη σε απασχολεί. Για να μην είχες παρατηρήσει κάτι εσύ μια χαρά όμορφα είναι τα ποδαράκια του παιδιού σου!

Αυτό με το θώρακα που γράφεις αφού σου είπε ότι θα έχει πρόβλημα αν γίνει υπέρβαρος τότε φροντίζεις απλά να μη γίνει. ;)

Με το καλό να αρχίσετε και τις στερεές στη μπουμπού! Όλα καλά να πάνε και με τις τροφές! Να μας γράψεις πάλι εμπειρία από την πρώτη κουταλιά! :lol:

Ακριβώς αυτά θα σου έλεγα και εγώ Ελ

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα!!! τι κάνουμε;;;

εδώ τα ίδια, ψώνισα λίγα πράγματα του μικρού χτες, τα πλυνα, τα βαλα στη βαλίτσα, ωραία μου φαίνονται.

τα πονάκια συνεχίζονται, ανυπομονώ να ρθει η κυριακή να με δει ο γιατρός. λογικά θα μου δώσει ημερομηνία.

δε μπορώ να περπατήσω καλά πια, κουτσαίνω, πλάκα έχει.

οι υπόλοιπες που είστε;

μακ εγώ λέω ότι θα τους διώξω τους πρωινούς και θα κρατήσω το σκιουράκι μου! χαχαχα!

καλά τα λέει η νεκ είναι κάπως διαφορετικά κι αυτό έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας λέω εγώ. που πάντα θα είναι εκεί εννοείται. ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να χει να κάνει και το άλλο φύλο; ίσως...χαχα!

Χαχαχαχα!!!!Αννιώ είσαι απίστευτη!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ουφ καμιά δε μπαίνει πια...

μόνη μου θα γεννήσω και χαμπάρι δε θα πάρετε μου φαίνεται...

όλες στη θάλασσα είστε εκτός από μένα;;;;;;

αύριο έχω γιατρό, άντε μου φάνηκε αιώνας αυτό το διάστημα, μάλλον επειδή προφανώς θα ναι κι απ τα τελευταία ραντεβού και θα συζητήσω κάπως πιο συγκεκριμένα πράματα για το τοκετό.

Διαφημίσεις

ουφ καμιά δε μπαίνει πια...

μόνη μου θα γεννήσω και χαμπάρι δε θα πάρετε μου φαίνεται...

όλες στη θάλασσα είστε εκτός από μένα;;;;;;

αύριο έχω γιατρό, άντε μου φάνηκε αιώνας αυτό το διάστημα, μάλλον επειδή προφανώς θα ναι κι απ τα τελευταία ραντεβού και θα συζητήσω κάπως πιο συγκεκριμένα πράματα για το τοκετό.

έλα!!!! πήγαμε θάλασσα χθες ρε για να συναντήσουμε τη νονά μας η οποία κλείνει μεθαύριο δύο εβδομάδες εδώ κι ακόμα δεν την είχαμε δει. δεν ήταν να πάμε, μου είπε ότι είναι παλιόχωρα και λέω δεν πάει το παλιάμπελο?? αφού δεν πάει ο μωάμεθ στο βουνό ας πάει το βουνό στο μωάμεθ!! έριξα πάλι τα μούτρα μου... τεσπά! τραγελαφικές καταστάσεις αλλά ας όψεται...

πήγες γιατρό κοπελιά?? δεν πιστεύω να σε κράτησε!!!:tongue: να μας πεις τι γίνεται! κατά τα άλλα εγώ μπαίνω ντάξει??? οι άλλες πού πήγατε μου λέτε???

ποιες λείπουν και διακοπές δε θυμάμαι!

μην τυχόν και το διαλύσουμε όπως το πάνω από το μισό 9 και το μισό 10 και το 11 μη σας πω!

κι άκου τι λέει δε θα πάρουμε χαμπάρι! άι μαρή!!!! θα βουίξει ο κόσμος ρε και θα γίνει κοσμοπλημμύρα στο καφέ! μην τολμήσουνε όσες έρθουνε στο μαιευτήριο να μη γράψουνε εδώ τις ευχές τους... άιντε μη σας πω...

να τους πεις: τι θα εκτυπώσεις να φυλάξεις στο βιβλίο του μωρού μετά?? μισό θέμα!???

:lol: :lol: :lol:

Γεια σας βρε κορίτσια..μπήκα να σας πω βιαστικά τα νέα μου. Εχω το Λεόντη με ίωση απο την Παρασκευή, που την κόλλησε ΔΕΝ ΞΕΡΩ, απο εχθέ ςτο απόγευμα είναι η΄δη καλύτερα, εγώ απομονω΄θηκα νόμιζα εγκαίρως απο τον Λ. αλλά όπως φάνηκε δεν τ ακατάφερα, για΄τι απο εχθές το πρωι βιώνω και εγώ συμπτώματα της κωλοίωσης, έχω πονοκέφαλο, βάρος στ αμάτια, όλα μου τ αμέλη πονάνε και ένα πυρετο μέχρι 37,6 εγω(ο Λεόντης το έφτασε έως και 39,7) είμαι να σκάσω , φοβάμαι για τη μικρή, να μην χρειαστούμε νοσοκομείο δηλαδή και επώδυνες εξετάσεις. Κοριτσάρες, κάντε μια ευχή να το ξεπερασουμε ανώδυνα όλο αυτό.

Σας χαιρετώ, να προλάβω να φάω κάτι..Αννούλα, σου τηλεφωνώ στο σταθερο τις τελευταίες μέρες, τίποτα,σουρτουκέυεις ε?

Είδα για το 5 Αυγούστου, τότε κλέινεις 37? μια χαρούλα

Γεια σας βρε κορίτσια..μπήκα να σας πω βιαστικά τα νέα μου. Εχω το Λεόντη με ίωση απο την Παρασκευή, που την κόλλησε ΔΕΝ ΞΕΡΩ, απο εχθέ ςτο απόγευμα είναι η΄δη καλύτερα, εγώ απομονω΄θηκα νόμιζα εγκαίρως απο τον Λ. αλλά όπως φάνηκε δεν τ ακατάφερα, για΄τι απο εχθές το πρωι βιώνω και εγώ συμπτώματα της κωλοίωσης, έχω πονοκέφαλο, βάρος στ αμάτια, όλα μου τ αμέλη πονάνε και ένα πυρετο μέχρι 37,6 εγω(ο Λεόντης το έφτασε έως και 39,7) είμαι να σκάσω , φοβάμαι για τη μικρή, να μην χρειαστούμε νοσοκομείο δηλαδή και επώδυνες εξετάσεις. Κοριτσάρες, κάντε μια ευχή να το ξεπερασουμε ανώδυνα όλο αυτό.

Σας χαιρετώ, να προλάβω να φάω κάτι..Αννούλα, σου τηλεφωνώ στο σταθερο τις τελευταίες μέρες, τίποτα,σουρτουκέυεις ε?

Είδα για το 5 Αυγούστου, τότε κλέινεις 37? μια χαρούλα

βελουδάκι μου τι είναι τούτο πάλι??? έχεις τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε καλά με την μικρούλα και να μην κολλήσει τίποτα! βάζε μάσκες, πλένε καλά-καλά χέρια, πασαλείψου αντισηπτικά και οινοπνεύματα και θήλαζε όσο μπορείς περισσότερο για να παίρνει η μικρούλα τα αντισώματα!

κατά τα άλλα βοηθάνε σε ιώσεις και κρυολογήματα τα εξής και απόλυτα συμβατά με θηλασμό: φυσικοί χυμοί και συμπληρώματα βιταμινών και ιδίως c και ψευδάργυρος, εχινάτσεα (ρώτα αν είναι συμβατή) κάψουλες σκόρδου από το φαρμακείο που σκοτώνουν τα μικρόβια και τα μωρά λέει άμα καταναλώνει σκόρδο η μαμά θηλάζουν περισσότερο (αυτό είναι πάντως άοσμο) κοτόσουπα (έχει λέει ουσίες που βοηθάνε) και τα φάρμακα τα συμβατά με το θηλασμό για να αντιμετωπίσεις πόνο και πυρετό. Ρώτα την Κλοκλό για κανένα ομοιοπαθητικό που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

Και πάλι να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και σύντομα να μπεις να πεις ότι χαίρετε όλοι άκρας υγείας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...