Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας καλέ κορίτσια..η διπλομανούλα της Καλαμάτας σας χαιρετά..και σας ευχαριστεί όλες πολύ για τις ευχές σας-σήμερα συμπληρώνουμε μιας εβδομάδας ζωή, η μπέμπα τα πάει μια χαρά , η μαμά της μάλλον λιγότερο καλά(!)-ελπίζω να ισιώσω σύντομα..

Κοιμόμαστε πολύ, πιο πολύ απ τον Λεοντη, έχω την αίσθηση, τρώει όμως και περισσότερο, καλά , το βυζί τούμπανο, δεν το περιμενα έτσι, μιλάμε οτι όσο δεν ηταν ακόμα και μέχρι τον τοκετό, καθόλου πρησμένο, ήρθε και φούσκωσε πολύ, ειδικά τριτο εικοσιτετράωρο, μόλις φτάσαμε Καλαμάτα αργά βράδυ, να τρέχει, λες και είχα δυο κάνουλες που έβγαζαν κρασι, εγώ με μια πετσέτα, να γυρνάω απο εδώ κι απο εκεί μέσα στο σπίτι, αμήχανη, δεν ήξερα τι να κάνω, και να κλάιω..η μικρη, δεν τράβαγε ακόμα πολύ καλά, και είχα απελπιστέι, -στήνω το θήλαστρο, δεν το χρησιμοποίησα όμως, γιατι το απεχθάνομαι, πήγα και έκανα μπάνιο ζεστό, επιθέματα και κρεβάτι..απο τα ξημερώματα τα πράγματα εξελίχθηκαν ευκολότερα, η μπέμπα έμαθε τι να κάνει, και εξισορρόπησε λίγο και το βυζί.

Η μπέμπα είναι μαι γλύκα, αίσθηση μου οτι μοιάζει αρκετά στον Λεόντη, γεγονός είναι οτι είναι περιπου όπως την είχα φανταστεί, εκπληκτική η ομοιότητα της και με τη φωτο της β επιπέδου(οχι οτι εχω το κληρονομικό χάρισμα δηλαδή).

Το χειρουργείο πήγε καλά, εγω πήρα ενεργητικό ρόλο απέναντι στην καισαρική, κάτι που δεν είχε συμβέι στην προηγούμενη μου μετον Λ. , έτσι σηκώθηκα πολύ γρήγορα, περπάτησα, δεν πόνεσα ιδιαίτερα-να μας βλέπατε με την Αγγελική, πριν κλέισει εικοσιτετράωρο, να κόβουμε βόλτες στους διαδρομους, εγώ με τον καθετήρα, το σακουλάκι με τα ούρα και τον ορό αγκαλιά, μια τρελα(να μην ξεχάσω το λεκιασμένο μου νυχτικό, για να συμπληρώσω την εικόνα, τέλεια, άλλο πραγμα).Εγώ ντρεπόμουν, η Αγγελική μου έλεγε:ξεκόλλα..

Τα κοριτσια απο εδώ μέσα, με στήριξαν πολύ , ήρθαν και ξαναήρθαν , είσαστε πολύ γλυκές, τα δώρα σας τέλεια και ιδιαίτερα, να είστε καλά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ οτι είσαστε εκέι, μαζί μου.Που να βλέπατε συγκινημένη Ντινούλα, μόλις βγήκα, πριν την ανάνηψη, καλά, τουρλωμένη σκιουροκοιλιά anyway, να προβάλλει πάνω σε μια Αννα-παιδούλα, με το φορεμάτακι της, η ΚΛοκλό, πέρα και πάνω απο την πολυάσχολη μέρα της, ήρθε δυο φορες παρακλαώ, Ανδριάνα με το κομψοτέχνημα που εφτιαξε με τα χεράκια, ειδικά για την μπουμπού.

Τεσπα, με αυτά και μάυτά βγήκαμε Παρασεκύη και 13, όπως το είχα προβλέψει, καύσωνας έξω, ταξιδέψαμε την ίδια ημέρα για κάτω, έδω βρίσκουμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας, και αν δεν υπήρχε και ένα προβληματάκι, που τέθηκε και ελπίζω να ξεπεραστεί, θα αναφερθώ σε αυτό σε άλλη φάση,και είναι αυτο που με εέχει ρίξει λίγο, όλα θα ήταν παντέλεια..

Σας φιλώ, πάω να τη χαζέψω λίγο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βελουδάκι καλώς φτάσατε στο σπίτι σας!!!!!!!! Διπλομανούλα (τέλειο??) να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να τα χαζεύεις ατελείωτες ώρες!!!! Καλό σαραντισμό και καλή και γρήγορη ανάρρωση! Εύχομαι σύντομα να ισιώσεις για να σε στραβώσει ξανά η μπουμπού αργότερα! :lol:

Τον έπαθες τον έρωτα που λέγαμε??? Nα μας βάλεις και φώτος ε?? Να καμαρώσουμε την μπουμπού!!!

κουμπαρομωράκι έκλεισες τη πρώτη εβδομάδα!!! να σαι γερό κι ευτυχισμένο! ωραία τα γράφεις βελ! εύχομαι όλα να ξεπεραστούν σύντομα!!!!

σε σκεφτόμαστε όλοι εδώ.

όποτε θες πάρε!

φιλάκια πολλά πολλά!

Καλώς την διπλομανούλα της Καλαματούλας!!Καλώς ορίσατε στο σπιτάκι σας. Γρήγορη ανάρρωση Βελ μου και όμορφες στιγμές να έχετε. Δεν νιώθεις ολοκληρωμένη τώρα???Μια χαρά πήγαν όλα, εύχομαι τα άλλα να είναι μηδαμινά και περαστικά. Φίλησέ μου την Πριγκιπισσούλα!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες μα πιο πολύ στο Βελουδακι!

Βελουδακι μου ολα καλα διαβζω ευχομαι μονο αυτο το μικρο προβληματακι που σε ταλανιζει να εξαφανιστει...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ....εφυγε; το εδιωξα :tongue:

να φιλησεις πολύ τα μπουμπουκια σου και οταν βρεις χρονο και τα καταλληλα λογια περιγραψε μου σε παρακαλω τα συναισθηματα σου για το 2ο παιδι! εγω νιωθω πως οσο πλησιαζει ο καιρος το αγαπαω και αυτο πολύ! τι αγχος με εχει πιασει θεε μου για το αν θα το αγαπαω σαν τον Κων/νο; σιχαινομαι τις διακρισεις και δε θελω να αισθανομαι αυτο το κατι παραπανω για κανενα παιδι!

Διαφημίσεις

Mακ μετράει η δική μας γνώμη πάνω σε αυτό που ρωτάς?? Γιατί κι εγώ το ίδιο πράγμα αναρωτιόμουν και φοβόμουν πριν να γεννήσω! Αν θα αγαπάω και το άλλο μου μωρό όπως αγαπάω το Γιώργο. Άκουγα τις άλλες μανούλες να λένε το γνωστό ότι η αγάπη δεν μοιράζεται αλλά πολλαπλασιάζεται και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Μέχρι που ήρθε η μέρα που γέννησα! Με το που το είδα το ερωτεύτηκα! Ήμουν πολύ πιο χαλαρή, καθόλου αγχωμένη και αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα πιο όμορφα! Το είχα γράψει τότε ότι ένιωθα ότι το πρώτο μου παιδί το αγάπησα σιγά-σιγά με τον καιρό, ενώ το δεύτερο το αγάπησα από την αρχή. Νομίζω το άγχος στο πρώτο ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να αφεθώ... Κι έπειτα ταυτόχρονα με την Κλοκλό γράφαμε ότι νιώθαμε με τα δύο μας παιδάκια ότι θα σκάσουμε από αγάπη! Πραγματικά τέτοιο έρωτα δεν έχω ξανανιώσει.

Εγώ περιμένω από την Άννα όταν με το καλό έρθει ο σκίουρος να μας πει την εμπειρία με το τρίτο παιδί! ;)

Νεκταρια μου ετοιμαζεσαι μηπως για το τριτο;:P

στο ευχομαι ολοψυχα αν το επιθυμεις!

το ξερω οτι θα το αγαπησω, ειμαι σιγουρη γι αυτο , ηδη το αγαπαω! διακρισεις δεν θελω να κανω και δεν θελω να εχω προτιμησεις! θελω να τα αγαπαω το ιδιο!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Βελουδάκι επιστρέψατε σπιτάκι σας?

Χαίρομαι που είναι καλά το μπεμπούλι κι εσύ αναρρώνεις από την καισαρική μια χαρούλα, όλα τα άλλα θα φτιάξουν!

Κοίτα να χορτάσεις μωρουδίλα τώρα που είναι ακόμα μικρό το ζουζουνάκι σου, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!

Με το στήθος μην το αφήνεις να πολυπρήζεται ε, βγάζε λίγο με το χέρι αν δεν μπορείς το θήλαστρο να το αποσυμφορείς, κάμποσες μέρες ακόμα θα τουμπανιάζεις μάλλον.

Εμένα η δικιά μου ξεψαρώνει σιγά σιγά, στη μέση της κούνιας τη βάζω και τη βρίσκω τέρμα πάνω στο προσκέφαλο σε λίγη ώρα! Πωπω βούτηξε το δάχτυλο τώρα και πιπιλίζει, χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εγώ πάλι ήμουν σίγουρη πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αγαπήσω άλλον άνθρωπο τόσο πολύ όσο αγαπώ τον Μάνο, δεν είχα καμία αμφιβολία πως δεν πρόκειται να ξανανιώσω το ίδιο. Ψέμματα, την μικρή την λατρεύω...Καμιά φορά προσπαθώ να καταλάβω σε ποιον έχω αδυναμία από τα δυο τους αλλά μάταια. Καθένα έχει τον χώρο του στην ζωή μου και μέσα στην καρδιά μου. Στο τρίτο πάντως Νεκτ δεν θα έχω τέτοιο δίλλημα, θα ξέρω πως θα γεννηθεί και 3ος άνθρωπος που θα τον αγαπάω απλά ΥΠΕΡΤΑΤΑ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρια μου ετοιμαζεσαι μηπως για το τριτο;:P

στο ευχομαι ολοψυχα αν το επιθυμεις!

το ξερω οτι θα το αγαπησω, ειμαι σιγουρη γι αυτο , ηδη το αγαπαω! διακρισεις δεν θελω να κανω και δεν θελω να εχω προτιμησεις! θελω να τα αγαπαω το ιδιο!

Άντε καλέ! :tongue: Από "επιστημονικό" ενδιαφέρον ρωτάω! Πάντως μην αγχώνεσαι, διακρίσεις ως προς την αγάπη δε γίνονται μεταξύ των παιδιών σου! Το κάθε παιδί το αγαπάς "ποσοτικά" το ίδιο... "ποιοτικά" διαφορετικά.

Με διαφορετικό τρόπο που λέμε. Το ίδιο-ίδιο δε γίνεται! Όπως και δεν τα μεγαλώνεις με τον ίδιο τρόπο όσο κι αν προσπαθήσεις γιατί οι συνθήκες όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικές. ;)

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι ήμουν σίγουρη πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αγαπήσω άλλον άνθρωπο τόσο πολύ όσο αγαπώ τον Μάνο, δεν είχα καμία αμφιβολία πως δεν πρόκειται να ξανανιώσω το ίδιο. Ψέμματα, την μικρή την λατρεύω...Καμιά φορά προσπαθώ να καταλάβω σε ποιον έχω αδυναμία από τα δυο τους αλλά μάταια. Καθένα έχει τον χώρο του στην ζωή μου και μέσα στην καρδιά μου. Στο τρίτο πάντως Νεκτ δεν θα έχω τέτοιο δίλλημα, θα ξέρω πως θα γεννηθεί και 3ος άνθρωπος που θα τον αγαπάω απλά ΥΠΕΡΤΑΤΑ.

Πάμε γερά φιλενάδα!!! ;) Για πότε λες με το καλό?? Εγώ ρε γμτ έχω μεγάλο δίλημμα για αυτό το έχω ξαναπεί! Έτσι όπως τα βλέπω τα σκατούλια να παίζουν μαζί λέω τώρα έπρεπε να έρθει και το άλλο να μην είναι αποκομμένο! Φοβάμαι μην κάνουν κόμμα να το "εξολοθρεύσουν" όπως τον Ιωσήφ της παλαιάς διαθήκης! :tongue:

Εμένα η δικιά μου ξεψαρώνει σιγά σιγά, στη μέση της κούνιας τη βάζω και τη βρίσκω τέρμα πάνω στο προσκέφαλο σε λίγη ώρα! Πωπω βούτηξε το δάχτυλο τώρα και πιπιλίζει, χαχα!

:lol::lol::lol:

Και πού είσαι ακόμα κοπελιά!! Να σου περιγράψω τι κάνει η δικιά μου να πάθεις πλάκα! Τα κορίτσια τη σήμερον ημέρα είναι άλλο πράμα! Πολύ ξεπεταγμένα βρε παιδί μου! Κι αν είναι και 2α και έχουν και καλό "δάσκαλο" ποιος τη χάρη μας! :tongue:

καλημέρααα!!! τι κάνουμε;;;

εδώ τα ίδια, ψώνισα λίγα πράγματα του μικρού χτες, τα πλυνα, τα βαλα στη βαλίτσα, ωραία μου φαίνονται.

τα πονάκια συνεχίζονται, ανυπομονώ να ρθει η κυριακή να με δει ο γιατρός. λογικά θα μου δώσει ημερομηνία.

δε μπορώ να περπατήσω καλά πια, κουτσαίνω, πλάκα έχει.

οι υπόλοιπες που είστε;

μακ εγώ λέω ότι θα τους διώξω τους πρωινούς και θα κρατήσω το σκιουράκι μου! χαχαχα!

καλά τα λέει η νεκ είναι κάπως διαφορετικά κι αυτό έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας λέω εγώ. που πάντα θα είναι εκεί εννοείται. ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να χει να κάνει και το άλλο φύλο; ίσως...χαχα!

Πάμε γερά φιλενάδα!!! ;) Για πότε λες με το καλό?? Εγώ ρε γμτ έχω μεγάλο δίλημμα για αυτό το έχω ξαναπεί! Έτσι όπως τα βλέπω τα σκατούλια να παίζουν μαζί λέω τώρα έπρεπε να έρθει και το άλλο να μην είναι αποκομμένο! Φοβάμαι μην κάνουν κόμμα να το "εξολοθρεύσουν" όπως τον Ιωσήφ της παλαιάς διαθήκης! :tongue:

Δεν το έχω προσδιορίσει χρονικά, είναι πολύ νωρίς για εμάς. Έχω ακόμη μπεμπάκι αν θυμάσαι, δεν μου λείπει η μωρουδίλα;)

Πολλές φορές νιώθω πως είμαι πλήρης, έχω 2 παιδάκια, ζευγαράκι και οκ είμαστε. Αλλά από την άλλη είμαι σίγουρη πως η μητρότητα για μένα δεν έχει κλείσει, πως και κάτι άλλο θα έρθει και μάλιστα αγοράκι. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή το επιδιώξω αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει. Με ποιον τρόπο δεν ξέρω, μάλλον με τον ίδιο που ήρθαν και τα άλλα 2:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και καλησπέρα σας. Να σας πω και τα δικά μας. Τα πήγα και τα 2 στην νέα παιδίατρο. Στον Μάνο παρατηρούμε τώρα και καιρό ένα πρηξιματάκι στον λαιμό, κάτω από το αυτί και άλλο ένα πίσω από το άλλο αυτί. Μας είπε πως είναι λεμφαδένες, τίποτα ανησυχητικό και πως όταν το παιδί περνάει ιώσεις πρήζονται όπως και στον περισσότερο κόσμο. Στους μισούς ανθρώπους αυτά κάποια στιγμή φεύγουν, στους άλλους μισούς παραμένουν αλλά χωρίς να προκαλούν πρόβλημα. Έναν υπέρηχο θα του κάνουμε απλά για να προσδιορίσουμε το μεγεθός τους και τίποτα άλλο. Όταν μου καρφώθηκε η ιδέα πως κάτι είναι, ολίγον χέστηκα. Αλλά η γιατρός με καθησύχασε και τηλεφωνικά πριν τον δει. Επίσης ο θωρακάς του δεν έχει ενώσει μπροστά, διακρίνεται μια άσπρη γραμμή ειδικά τώρα που έχει μαυρίσει και μας είπε πως δεν είναι κάτι παρά μόνο αν μεγαλώνοντας γίνει υπέρβαρος θα έχει θέμα. Φτιάχνει με κοιλιακούς και ιδιαίτερα με κολύμβι οπότε οι σκέψεις που είχα να τον γράψω κολυμβητήριο έχουν και ιατρικό λόγο πλέον, θα το βάλω στο πρόγραμμα να γίνει άμεσα. Τρίτον και τελευταίο έχει πλατυποδία που μου είπε πως δεν φτιάχνει και ένα θέμα στα ποδαράκια που δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι, το πρόβλημα είναι απλά αισθητικό μόνο. Μας παρέπεμψε σε ορθοπεδικό μετά από δική μου επιμονή μήπως και ξέρει κάτι παραπάνω να μας πει για καμιά ασκησούλα. Του έκανε και το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και το επόμενο εμβόλιο είναι στα 4 έτη.

Η μικρή περνάει ίωση και εξού και οι διάρροιες και εμετοί που έχει τώρα ένα 2ημερο. Ενοχοποίησα το μέλι ή το αυγό που έφαγα αλλά δεν είναι από εκεί. Ξεκινάμε στέρεες, φρούτα αρχικά και πολύ αργότερα χορτόσουπα και κρεατόσουπα. Από το θέμα της αλλεργίας μας βρήκε μια χαρά και εφόσον το αυγό δεν έκανε πρόβλημα έχω ελεύθερο να φάω και ψάρι πλέον. Για να δούμε...πολλές δοκιμές. Έκανε και τα εμβολιάκια του μήνα και έτοιμη και αυτή.

Αυτά...στεναχωρήθηκα λίγο με τα θεματάκια του Μάνου που δεν είναι και τίποτα ουσιαστικά αλλά ξέρετε, καλύτερα να μην υπήρχαν. Δεν τον έστειλα παιδικό σήμερα γιατί το ραντεβού ήταν στις 1 και είμαστε όλοι οικογενειακώς εδώ (ο Στεφ έχει ακόμη άδεια).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...