Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

από σήμερα θα μαι έτσι..

1288194v2dofp5flm.gif

ζηλεύω μωρέ!!!! αλλά καλά που δε μου το πατε γιατί θα ρχόμουν και θα μενα εκεί προφανώς...

(φτηνά τη γλύτωσα....)

χαχααααααααα.. δεν παιζεσαι!!! αν ξεγκαστρωθεις και δεν το χω μυριστει δωσε κανενα σημα..αν και εδω μεσα θα γινει παρτυ και θα το μαθω...Αρεταιειο γεννας ετσι? (μνημη χρυσοψαρου.. και μου δηλωσε ο αλλος οτι θελει και τριτο παιδι..που πας βρε καημενεεεεεεεεε???!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

από σήμερα θα μαι έτσι..

1288194v2dofp5flm.gif

:lol::lol::lol: καιρός να αράξεις φιλενάδα γιατί έρχεται και το τρίτο τέκνο και πρέπει να έχεις μπόλικη ενέργεια! τρίτο καλέ!!! το έχεις συνειδητοποιήσει?? τέλειο!!! έβλεπα πριν τα παιδάκια μου που παίζανε ωραία-ωραία στο δωμάτιο του γιώργου και αυτό σκεφτόμουν! και έχει πλάκα που έχουν αρχίσει και τους "διαλόγους" και η μπέμπα παρόλο που τον πειράζει τον αγαπάει κιόλας. της λέει "θα με πάρεις αγκαλίτσα?" και τρέχει η σκατούλα να τον αγκαλιάσει! :tongue:

θα τα φάω!!!

καλημέρα, τι κάνετε κοριτσούδια? ζεσταίνεστε???? εμείς εξοχικά, είμαστε ελαφρώς καλύτερα,

άννα καλά έβλεπα τις φωτό στο face, είσαι κινητή διαφήμιση ενάντια στην υπογεννητικότητα, κάντε σκίουρους γιατί χανόμαστε!

άννα καλά έβλεπα τις φωτό στο face, είσαι κινητή διαφήμιση ενάντια στην υπογεννητικότητα, κάντε σκίουρους γιατί χανόμαστε!

αχαχαχα!!! έχω πεθάνει στο γέλιο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

γμτ πρέπει να κλείσω το λαπτοπ γιατί έχει ανεβάσει θερμοκρασία!!!

ευκαιρία να αφοσιωθώ και στο ρολό κιμά γεμιστό με μια ομελέτα με τυριά και πιπεριές... το έχω αρχίσει από σιγά-σιγά από το πρωί αλλά θέλω να κάνω και το μπάνιο και να βάλω πλυντήριο, να μαζέψω κάτι ρούχα, να τακτοποιήσω το δωμάτιό μας... πότε θα τα κάνω αυτά αν ανακατεύομαι έτσι στην κουζίνα???

αγγελική καλά τα λες βρήκα το μπελά μου!:tongue:

τουλάχιστο να το φάνε τα παιδιά... ίδωμεν...

και καλησπέρα σας!!!!! ποπό κοκκίνισε ο δείκτης της θερμοκρασίας!!! κλείνω μην πάθει καμιά ζημιά και τρέχουμε!!! φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

κι εδώ μαγείρεμα, σφουγγάρισμα-σκούπισμα και σίδερο ένα πλυντήριο. τα γνωστά δηλ.

α έφτιαξα και βαλίτσα.

νεύρα με το μάνο έχω που όχι ό,τι κάνει κάτι αλλα με νευριάζει απλά ποτ τα πειράζει όλα και είναι μες τα πόδια μου.

άσχημη διάθεση έχω με πολλά που δεν είναι της παρούσης μιας και έχω και τον υπέρηχο σήμερα. στις 3 θα πάω.

αυτά...

καλημέρα!

κι εδώ μαγείρεμα, σφουγγάρισμα-σκούπισμα και σίδερο ένα πλυντήριο. τα γνωστά δηλ.

α έφτιαξα και βαλίτσα.

νεύρα με το μάνο έχω που όχι ό,τι κάνει κάτι αλλα με νευριάζει απλά ποτ τα πειράζει όλα και είναι μες τα πόδια μου.

άσχημη διάθεση έχω με πολλά που δεν είναι της παρούσης μιας και έχω και τον υπέρηχο σήμερα. στις 3 θα πάω.

αυτά...

γιατί έτσι βρε κούκλα?? άρχισες τα χάπια? μήπως συμβάλλουν κι αυτά? είναι και η εγκυμοσύνη από μόνη της με τις ορμόνες της και προς το τέλος με τα όλα της.... βάλε και τη ζέστη με το παραμικρό φουντώνει κανείς!

άντε να δεις το σκίουρο μπας και αλλάξει η διάθεση. ;)

Σχετικά με τις δουλειές που περιγράφεις... πού είναι η κλοκλό και η άλλη η κοπελιά η πώς την λένε να στα χώσει πάλι???!

μπήκε κι εμένα το ρολό στο φούρνο, για να δούμε τι... θα φάμε!έβαλα και το πλυντήριο...

αλλά δεν αντέχω να κουνήσω καθόλου, είμαι ιδρωμένη, κολλάω σαν τσιρότο... άντε να μεγαλώσει λίγο η μικρά να μπορώ να την αφήσω μόνη γιατί τέτοια που είναι ούτε ένα ντουζ μπορώ να κάνω! χθες την έπιασα στον αέρα! έπεφτε τα ανάσκελα από ένα έπιπλο πίσω από τον καναπέ. θα έπεφτε και θα χτυπούσε πίσω... και από καλό ύψος... δεν το γλιτώναμε το εγκεφαλικό της μαμάς και τη διάσειση μην πω τίποτα χειρότερο... της μπέμπας.

μιλάμε συνέχεια πιάνω την καρδιά μου με αυτό το παιδί!

Kαλημμέρα!!!!

Δεν αντέχω πιά!!!!Πολύ ζεστη και η μουρλή πήγα λαική...τα είδα όλα λέμε!

Αννούλα μου τι έγινε?Πάρε κανένα τηλ να τα πούμε.

Εμείς εδώ μιά χαρά!Το Λεωνιδάκι χαίρεται την μαμά του και εγώ αυτό αλλά μας τα χαλάει ο καιρός που ε τόση ζέστη δεν πάμε πουθενά...τσπ θα περάσει και αυτό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

... και άντρας μου χαίρεται την γυναίκα του αλλά όταν είναι σπίτι θέλει να είμαι εκεί δίπλα του...καλά αν με δεί στο pc βγάζει καντίλες και μου τι λέει...καλά χριστιανέ μου δεν με βαρέθηκες 15 χρόνια????(καλά η απάντηση θέλω να είναι όχι γιατί ούτε και εγώ τον βαριέμαι ποτέ)΄αλλά μετά τις 6 είμαστε μπαλκονάτοι, αραχτοί και πλατσουρίζει το μικρό με τα νερά....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ήρθε η νονά της μικράς η ξενιτεμένη από την τρίτη...

είχε έρθει και λίγο πριν να κλείσουν τα σχολεία για δύο εβδομάδες όπου τότε είδε τη μικρή 2 φορές από λίγες ώρες στο σπίτι μας... όπου αυτή τη φορά έφερε ένα ταψί κανταΐφια! πήγαμε και μία φορά για καφέ και κάναμε και βόλτα στα μαγαζιά όπου ψώνισα ένα φουστάνι και μια παντελόνα και είδα κι ένα γλύκα φουστανάκι όπου το ερωτεύτηκα για τη μικρή. ζήτησα από την πωλήτρια το νούμερο και κάτι ψέλλισε να το αφήσω να της το πάρει αυτή (?) αλλά δεν κατάλαβα καλά αν είπε αυτό, γιατί ήμουν αφηρημένη. Το πήρα λοιπόν γιατί το ήθελα και δεν είχε άλλο στο ίδιο χρώμα και μιας και δεν είπε ξανά κάτι και δεν έκανε κίνηση να πληρώσει (15 ευρώ έκανε μη φανταστείτε ακριβό, έτσι?)σκέφτηκα ότι μπορεί να μην είχα ακούσει καλά. όταν γύρισα σπίτι ο άρης με ρώτησε αν της το πήρε αυτή και όταν απάντησα αρνητικά κούνησε το κεφάλι του...

χθες την πήρα το πρωί και άφησα μνμ στη μαμά της να με πάρει. τελικά δε με πήρε αλλά επειδή και η μαμά της ξεχνάει την πήρα το απόγευμα στις 7:30 να της πω αν θέλει να έρθει μιας και ήμουν μόνη με τα παιδιά καθώς ο άρης θα πήγαινε για μπάλα. μου είπε ότι δεν μπορεί (και πότε μπορεί ήθελα να΄ξερα) γιατί θα πάει για μπάνιο στη θάλασσα με τη μαμά της. της είπα αν θέλει να περάσει τότε πιο βράδυ να πιούμε καμιά μπυρίτσα. και μου είπε οκ θα έρθει το βράδυ! η ώρα περνούσε και αυτή πουθενά...

τελικά στις 11 που έλεγα παραμύθι στα παιδιά μου έστειλε μνμ συγνώμη κι ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο και στέγνωνε μαλλιά επειδή άργησαν να γυρίσουν από τη θάλασσα και να βρεθούμε ΑΠΟ αύριο. και σήμερα έρχεται ο άρης από τη δουλειά και μου λέει "η φιλενάδα σου χθες το βράδυ ήταν στη φίλη της την τάδε...

έχει μια φίλη που έχει έναν γκόμενο που είναι κι αυτός στο ναύσταθμο και μίλησαν και είπε στον άρη για την κουμπάρα μας που ήρθε πάλι από έξω και είπε ο άρης ότι χθες την περιμέναμε για να πάρει απάντηση ότι ήταν στο σπίτι τους...

ήθελα να ήξερα αν ήταν ήδη στο σπίτι τους όταν μου έστειλε το μνμ ότι στεγνώνει μαλλιά...

ήθελα επίσης να έριχνα άδεια για να πιάσω γεμάτα να δω αν θα μου το πει ή αν τελικά "έμεινε σπίτι" χθες βράδυ. τάχα μου ότι είχα έτοιμους μεζέδες για ουζάκι... και την περίμενα... αν και το τελευταίο δεν απείχε πολύ από την αλήθεια...

νιώθω κάπως... πολύ κάπως θα έλεγα...

Διαφημίσεις

ο άρης μου έχει πει άπειρες φορές: "παράτα την και μην τολμήσεις να την ξαναπάρεις τηλέφωνο! η μπέμπα ΕΧΕΙ νονά!"

γμτ μου ενώ έχουμε μιλήσει και πραγματικά δεν έχει παρεξηγήσει με τπτ γιατί φέρεται έτσι?

Αννούλα τι νέα έχουμε από το σκιουράκι? μεγάλωσε ο Ιασονάκος?

Ελεάνα όλα ο.κ?

Βολευτήκατε στο καινούριο σπίτι?

Καλά μπανάκια μιας που είστε στο εξοχικό!

Ο Αντρίκος θα είναι ξετρελαμένος σίγουρα, ειδικά αν έχει και τους παπούδες κοντά!

Νεκταρίτσα καλό βγήκε το ρολό?

Άξιζε την ταλαιπωρία?

Ναι στα λέει λίγο εώς πολύ παράξενα η νονά είναι η αλήθεια, ειδικά όταν σου λέει θα έρθει, μετά στέλνει μνμ πως δεν πρόλαβε και μαθαίνεις ότι ήταν αλλού τελικά..απαράδεκτο ειδικά αν σου έστειλε μνμ από τους φίλους της ότι στεγνώνει μαλλί τώρα. Και για το φουστανάκι επίσης συμφωνώ μαζί σου, εγώ στη θέση της θα το αγόραζα του παιδιού μα δε σώνεται για 15 ευρώ μωρέ, εντάξει όλο ο κόσμος δεν έχει περίσσεμα τώρα αλλά βαφτιστήρι της είναι, δεν θέλει να του κάνει ένα δωράκι?

Και της τα έχεις συζητήσει αυτά άλλη φορά δηλαδή? ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη μικρή?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αμ δε σας είπα για το ρολό! εμ τέτοια σύγχυση που πήρα με αυτά που μου είπε ο άρης! τελικά το ρολό ήταν πολύ νόστιμο! ο κιμάς ήταν μαλακός και αφράτος πολύ (είχε κιμά, κρεμμύδι, αυγό, ψωμί, τριμμένη ντοματούλα, μαϊντανό) και η γέμιση αρκετά συμπαθητική. έφτιαχνες μια ομελέτα με πιπεριά κέρατο, φλωρίνης και κίτρινη και τυριά και την έβαζες στη μέση και τύλιγες ρολό. με πατατούλες και λεμόνι-ρίγανη.

άξιζε ο κόπος. ο γιωργος βέβαια που δεν είναι του κιμά δεν το έφαγε με μεγάλη χαρά...

δεν ξέρω που λες αν πήγε μετά που μου έστειλε το μνμ... πάντως μπορούσε να έρθει κι εδώ. δεν της έχω δώσει να καταλάβει ότι ενοχλούμαστε το βράδυ. έχουμε ξενυχτήσει και με τα παιδιά. αλλά δεν το κόβω να έκανε και μπάνιο στις 11 το βράδυ...

σχετικά με το φουστανάκι όχι καθόλου ακριβό δεν ήταν για τα δικά της δεδομένα μιας και παίρνει χρήματα πολλά που δουλεύει στην αγγλία. δε λέω ότι δε θα έχει και έξοδα εκεί αλλά αν παίρνει πάνω από 2.500 ευρώ ίσως και περισσότερα γιατί τελευταία δεν την είχα ρωτήσει... ε κάτι θα της περισσεύει...

κι από δώρα μέχρι τώρα χρύσωσε το παιδί στη γέννηση, της πήρε ένα φουστανάκι πριν τη βάφτιση, η βάφτιση της βγήκε εξευτελιστικά φθηνή (ξέρω ακριβώς το ποσό που μοιράστηκε με την άλλη φίλη μου που έχει μαγαζί με τα είδη και πήραν τα πάντα χονδρική, ακόμα και τον σταυρό) και τα χριστούγεννα (μιας και έλειπε σε γιορτή και γενέθλια μου έστειλε ένα φουστανάκι-ένα σετ ζιπουνάκια κι ένα σετ καλτσάκια (από αγγλία-τιμές αγγλίας δλδ) και το πάσχα έφερε μια λαμπάδα, ένα αυγό και ένα σετ με 2 μακό αμάνικα καλοκαιρινά φουστανάκια καθημερινά τύπου μάδερκερ (πόσο να κόστισαν κι αυτά?).

ααα! μην ξεχάσω, το γαλακτομπούρεκο και τα κανταΐφια...

αλλά δε με νοιάζει αυτό πραγματικά όσο το είναι δίπλα ρε! ούτε μισό τετράγωνο δε μας χωρίζει, έτσι να κάνω και βλέπω το σπίτι της, για να κατέβει χανιά περνάει από το δικό μου αναγκαστικά και όταν έρχεται δεν έρχεται όχι την πρώτη ώρα, ούτε την πρώτη μέρα βρε αδερφέ αλλά τουλάχιστον την επόμενη να τη δει.

και είναι και ελεύθερη να πεις ότι έχει άλλες υποχρεώσεις, όταν έρχεται εδώ είναι διακοπές δεν έχει και δουλειά...

δεν της είπα ευθέως ότι δεν ενδιαφέρεται για τη μικρή απλά της τα είχα ψάλλει την άλλη φορά που άργησε πολύ να με πάρει να μου πει ότι είναι εδώ (ούτε το ήξερα τότε!) και της είπα ότι η μικρή όταν αρχίσει να μεγαλώνει θα καταλαβαίνει περισσότερα και να είναι λίγο πιο προσεκτική.

ααα και τη ρώτησα αν έχει κάτι μαζί μου, αν έχει παρεξηγήσει και γιαυτό δεν με πήρε. με ρώτησε αν παλάβωσα... και μου είπε ότι φτιάχνανε το σπίτι (αλλάζανε κουζίνες και τέτοια) και βοηθούσε τους γονείς της με τις δουλειές. (όντως πήγα μετά και ήταν γιαπί)

όχι πως τη δικαιολόγησα και πάλι... ένα τηλέφωνο δεν θέλει χρόνο... θέλει τρόπο...

αλο!!!!

μου την ψιλοείπε ο γιατρός της βιοιατρικής του στυλ "ε καλά πως κάνεις έτσι και τι έγινε και να γεννήσεις τωρα, οκ" και τέτοια. αν δεν τον ήξερα απ το 2009 που μου χε κάνει όλους τους υπερήχους του μάνου θα χα στραβώσει. 2700 ο σκιουράκος με τα συν πλην του. πολύ χαμηλά είναι αλλά όχι στη τελική φάση κάτι που δε μας χαλάει καθόλου. όλα καλά τα είδε, να παίρνω τα χάπια και δε το βλέπει άμεσα για πρόωρο. τις παίρνω μάλλον άλλες 10 μέρες που θέλω.

α τον βγάζει και λίγο πιο ώριμο δηλ 35+2 βάσει μετρήσεων.

αυτά.

κατα τ άλλα κούνιες, ποδήλατα, βόλτες στη γειτονιά και ντιβιντι για τώρα.

με τα οικονομικά μωρέ τα χω γι αυτό η διάθεση πέφτει. που έιναι καλοκαίρι και δε μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. μετράμε 5 χιλ χρωστούμενα μέχρι τώρα, τα έτοιμα φαγώθηκαν όλα, αν δε μας ξεχρεώσουν πάμε για καταναλωτικό δε πάει άλλο η κατάσταση.

νεκ αν δεν έλεγες ότι η νονά είναι παιδική σου φίλη θα συμφωνούσα απόλυτα με τον άρη. αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. τα ψιλοέχω κι εγώ κάτι τέτοια με τις εδώ κουμπάρες, ασυννενοησίες, στησίματα κτλ αλλά ένεκα τα 20+ χρόνια φιλίας τα παρακάμπτω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...