Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια!

να μας ζήσει το ομορφοκόριτσο και με το καλό τα επόμενα μωράκια του καφέ! Άννα περιμένουμε την αγορίνα σου τώρα και μετά εσύ Αγγελική!

λείπω απ' το καφέ πολυ καιρό.διάβαζα τα νέα αλλά δεν είχα κέφι να γράψω. είχα κάποια θέματα που με απασχολούσαν και με επιβάρυναν ψυχολογικά πάρα πολύ, οπότε προτίμησα να απέχω από το να σας μαυρίζω και εσάς. φαίνεται όμως ότι τα βάζουμε σε μια σειρά πιστεύω, πλέον, ότι όλα θα πάνε καλά.

χαιρομαι που διαβαζω ότι είστε όλες καλά. και εμείς καλά είμαστε. ο μπέμπης μου φωνάζει και γελάει συνέχεια. τα αγόρια μου τώρα κάνουν εκπαίδευση τουαλέτας. καλύτερα απ' ότι περιμένα τα πάμε. πιστεύω ότι σε μερικές μέρες θα έχουμε τελειώσει με το θέμα αυτό.

τρέχω δεν προλαβαίνω! αύριο το πρωί, στις 7 μην ξεχνιόμαστε, φεύγουμε για διακοπές. πάμε πάλι στην Ιο. δεν έχουμε ακομη μαζέψει τίποτα, δεν έχουμε φτιάξει στο πότισμα στις γλάστρες και, το κυριοτερο, δεν έχουμε βρει καποιον που θα ταϊζει τις γάτες μας όσο θα λείπουμε.

πάντως εγώ το είπα στον άντρα μου: αν δεν ειναι έτοιμος στις5 και 30 το πρωί θα πάρω τα παιδιά και θα φύγω γιατί πέρυσι εξαιτίας του το χάσαμε το καράβι.

έχω μεγάλες προσδοκίες απ' αυτές τις διακοπές. θέλω να χαρώ τα παιδιά μου, γιατί το τελευταίο καιρό δεν τα χαιρόμουν όπως τους αξίζει, είχα τόσα στο μυαλό μου! μάλλον αφέθηκα και με πήρε η κάτω βόλτα.

σήμερα όμως, εκτός του ότι έχω να γράψω για τη δουλειά, πρέπει να πάω για ψώνια να ψωνίσω δώρα για τα δύο ανίψια του Γιάννη (γενέθλια και γιορτή) την κουνιάδα που είχε γενέθλια. επίσης γαι τα πεθερικά μου που γιορτάζουν τον Αύγουστο και δεν θα τους δω εως τότε, για τα παιδιά που έχουν γενέθλια και γιορτή ο Σωτηράκης και για μια βάπτιση που δεν πήγαμε, γιατί ήταν στη θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει κάτι να στείλουμε. επίσης πρέπει κάτι να πάρω για τα δικά μου ανίψια αλλά και την νύφη μου, ευτυχώς πρόλαβα και ψώνισα για τον αδελφό μου. αυτά!

σκέπτομαι να πάω στο μολ για ψώνια και να πάρω και το ενα μεγάλο αγόρι μαζί μου. ο άλλος θα πάει στην Χαλκίδα με τα πεθερικά μου.

το πιθανότερο είναι ότι πλέον θα τα πούμε από τη Ίο. με το καλό οι διακοπές για όσες είστε σε αναμονή. σας φιλώ να είστε όλες καλά και, κατα το δυνατόν, δροσερά!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριτάκι, καλα να περάσετε!!!!!!!!!!!!

Να ηρεμησετε και να απολαυσετε τις διακοπούλες σας!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι και τα αγορια σου προκαταβολικά για τα γενέθλια τους!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Τι λέει η ζέστη κορίτσια στην Αθήνα? καμίνι θα είναι κανονικό να φανταστώ!

Υπομονή!

Ο Γιάννης πήγε για μπάνιο με τη γιαγιά, εμείς με τη μπουμπού σπίτι, δε μαγειρεύω σήμερα, θα πάμε στη μητέρα μου μετά να φάμε.

Αγγελικούλα κι εγώ θέλω φωτό!!

Δεν τις πρόλαβα!

Έρχεται το κορίτσι σου σήμερα?

Θα σου έλειψε σίγουρα!

Καλά πέρασε τελικά ε?

Άντε να το κάνετε μια στο τόσο να ξεσκάτε κι εσείς λιγάκι!

Μαριτάκι να περάσετε πολύ όμορφα στην Ίο!

Καλά ψώνια για σήμερα! Παναγίτσα μου δώρα!

Να γυρίσετε ανανεωμένοι και πάνω απ' όλα χωρίς σκοτούρες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τζινάκι τι κάνεις?

Τα κορίτσια καλά?

Θα πάτε στο χωριό εσείς διακοπές?

Ελευθερίτσα ο Μάνος έχει γίνει ξεφτέρι στα αγγλικά, δεν το πιστεύω!

Καλά περνάτε ε, άντε καλά μπανάκια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να γράψω φάρμακα και με το που με βλέπει ο γιατρός (παρεπιπτόντως μπορεί να ναι και ο καλύτερος γιατρός που έχει περάσει ποτέ από ΙΚΑ οποιασδηποτε ειδικότητας!) μου λέει κοπέλα μου εσύ γεννάς!!!!!

χαμηλή σκληρή κοιλιά, γεννάς και μείνε εδώ που να γυρίζεις σπίτι σου!

χαχαχα!

το ξερω του λέω το χω υπόψην μου!

κοινώς μου γραψε γιουτοπαρ, που δεν έχω ξαναπάρει, και μου πε ξάπλα! αν φτάσω λέει τις 30 του μήνα θα ναι θαύμα.

οπότε χαπακώνομαι και κρεβατώνομαι απο δω και πέρα. (κρίμα και ήθελα να ξαναπάω στη βελ!!! σόρρυ κουμπ!!! ανωτέρα βία σκίουρου)

α αύριο θα πάω και βιοιατρική να κάνω έναν εξτρά υπέρηχο να δούμε που βρισκόμαστε για καλό και για κακό. οι συσπάσεις φτάνουν καμιά 10ρια τη μέρα. και για το χασιάκο αργώ ακόμα.

καλημέρα!

σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να γράψω φάρμακα και με το που με βλέπει ο γιατρός (παρεπιπτόντως μπορεί να ναι και ο καλύτερος γιατρός που έχει περάσει ποτέ από ΙΚΑ οποιασδηποτε ειδικότητας!) μου λέει κοπέλα μου εσύ γεννάς!!!!!

χαμηλή σκληρή κοιλιά, γεννάς και μείνε εδώ που να γυρίζεις σπίτι σου!

χαχαχα!

το ξερω του λέω το χω υπόψην μου!

κοινώς μου γραψε γιουτοπαρ, που δεν έχω ξαναπάρει, και μου πε ξάπλα! αν φτάσω λέει τις 30 του μήνα θα ναι θαύμα.

οπότε χαπακώνομαι και κρεβατώνομαι απο δω και πέρα. (κρίμα και ήθελα να ξαναπάω στη βελ!!! σόρρυ κουμπ!!! ανωτέρα βία σκίουρου)

α αύριο θα πάω και βιοιατρική να κάνω έναν εξτρά υπέρηχο να δούμε που βρισκόμαστε για καλό και για κακό. οι συσπάσεις φτάνουν καμιά 10ρια τη μέρα. και για το χασιάκο αργώ ακόμα.

μπηκα να σε κατασκοπευσω.. Μαρη κωλο δεν εχεις βαλει κατω τοσο καιρο.. πως να μην καταληξεις να χαπακωνεσε..??????:evil::evil::tongue: τωρα μη μιλας.. πιες τα Γιουτοπαρ σου να ρθεις στα ισια σου, θα εισαι και σα το πρεζονι για λιγες μερες, αν εχεις ταχυκαρδιες ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα ενημερωνε και τον γιατρο σου..και κατσε κρεβατακι... δεν φταιει το σκιουρακι σε τιποτε.. οτι θελεις και μπορουμε επικοινωνησε any time!!διπλα ειμαστε

εντωμεταξυ Αννα μπηκα να σου γραψω και το ξεχασα κλασικα, οτι βγηκαν οι οριστικοι πινακες του Δημου για τους παιδικους.. εμεις περασαμε..αντε και στα δικα σας.

μπηκα να σε κατασκοπευσω.. Μαρη κωλο δεν εχεις βαλει κατω τοσο καιρο.. πως να μην καταληξεις να χαπακωνεσε..??????:evil::evil::tongue: τωρα μη μιλας.. πιες τα Γιουτοπαρ σου να ρθεις στα ισια σου, θα εισαι και σα το πρεζονι για λιγες μερες, αν εχεις ταχυκαρδιες ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα ενημερωνε και τον γιατρο σου..και κατσε κρεβατακι... δεν φταιει το σκιουρακι σε τιποτε.. οτι θελεις και μπορουμε επικοινωνησε any time!!διπλα ειμαστε

:oops::oops::oops::oops::oops:

:lol:

δίκιοοοοοο! αλλά μη λες άλλα γιατί εδώ μέσα υπάρχουν κι άλλα γερά πυροβολικά κι αν το πάρουν χαμπάρι δε θα χω πουθενά να κρυφτώωωω!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops:

δίκιοοοοοο! αλλά μη λες άλλα γιατί εδώ μέσα υπάρχουν κι άλλα γερά πυροβολικά κι αν το πάρουν χαμπάρι δε θα χω πουθενά να κρυφτώωωω!!!!

στα χωνει ο απροσκλητος επισκεπτης για να μαλακωσουν τα ..πυροβολικα!! ολα καλα θα πανε.. προσοχη τωρα..!

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ Αννα μπηκα να σου γραψω και το ξεχασα κλασικα, οτι βγηκαν οι οριστικοι πινακες του Δημου για τους παιδικους.. εμεις περασαμε..αντε και στα δικα σας.

ΤΕΛΕΙΑ!!!

κι ο μανωλιός μέσα ευτυχώς. στον 7ο.

στα χωνει ο απροσκλητος επισκεπτης για να μαλακωσουν τα ..πυροβολικα!! ολα καλα θα πανε.. προσοχη τωρα..!

ναι μωρέ καλά θα πάνε, και στη τελική σε 5 μέρες μπαίνω στο μήνα. καλύτερα να βγει νωρίς παρά να κινδυνεύσει.

θα μάθω αύριο και θα κιλά μας.

ωχ παναγία μου ελπίζω να χουμε πολλές πανότουρτες να παραδώσουμε σήμερα γιατί ποιος την ακούει τη κουμπ μου!

Μόλις μπήκα!

Επειδή είμαι σε εξαιρετικό mood δε θα το ανοίξω το στόμα μου κουμπάρα!

Φάε τώρα τα χαπάκια σου (έχουν λίγες παρενέργειες απότι θυμάμαι....μπρρρρ) παλαβιάρα!

Χρυσόστομος ο γιατρός, αν καταφέρει κ να σε καθηλώσει για λίγο καλά θα είναι!

Και έτσι για να σκάσεις, εγώ πήγα πάλι στη φρέσκια μπέμπα με την άλλη κουμπάρα σήμερα, αμέεεεε, καλά, λιγούρα σε πιάνει, τι υπέροχο μωρό, καφεδιαστήκαμε κιόλας, θαύμα.

Η Βελ είναι πάρα πολύ καλά, η μπέμπα επίσης! Φτου τους!

Πάω για δουλειά, όσο προλαβαίνωωωωωω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κλεό αν θες πάρε τηλ γιατι το απόγευμα θα ξαναλείπωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Αννούλα βρέθηκε άνθρωπος που θα καταφέρει να σε βάλει να ξεκουραστείς????? επιτέλους!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...