Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύ καλό πραγματικά!!!

εμένα με ξυπνάει ο μικρός στη κοιλιά συνέχεια! δε στέκεται λεπτό όμως!

τον ασίγαστο έχει.

αλήθεια??? ωχωχωχ! έτσι ήταν εμένα ο γιώργος και είχα μαρτυρήσει στο ξενύχτι μετά! αλλά κάθε παιδί είναι και διαφορετικό. μπορεί με το που βγει να κοιμάται για να σε ανταμείψει για τις τωρινές αϋπνίες! :tongue:

φτιάξε βαλίτσα να είσαι έτοιμη και όποτε θέλει ας βγει!

ξύπνησε και η κόρη μου! και μου ζητάει τοστ!!! :lol: πολύ γλωσσού έγινε στο μόχλος σας το είπα??

έμαθε πολλές νέες λέξεις, δεν συνδυάζει ακόμα 2 μαζί φυσικά και δεν τις λέει πολύ καθαρά αλλά έχει πλάκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πάω να κάνω καμιά δουλειά είναι βομβαρδισμένο το σπίτι! και είχα τη φαεινή ιδέα να πω στον άρη, ο οποίος κορόιδευε ότι μαζεύουμε τα τεύχη γκουρμέ και έτσι από την εφημερίδα και τα έχουμε να σκονίζονται, ότι μπορεί να πιάσει κάθε τεύχος και να μου διαλέξει ότι φαγητό θέλει και να το κάνουμε όλο το καλοκαίρι που δε δουλεύω...

βέβαια το τι θα φάνε τα παιδιά είναι άλλη ιστορία. σήμερα έχει το μενού ντοματοκεφτέδες με τηγανιτή σουπιά. έπιασε το τεύχος ιουλίου με τις καλοκαιρινές λιχουδιές βλέπετε...

την παρασκευή να κάνουμε λέει ένα ρολό κιμά γεμιστό με ομελέτα με τυριά και πιπεριές. και σκέφτομαι τώρα εγώ.... όταν το πρότεινα σκέφτηκα καθόλου το ζώον το χρόνο που θέλουν όλα αυτά για να γίνουν??????? ή έβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου??

Kαλημέρα!!!!

Να μας ζήσει η Χιονάτη που έλεγε και η κουμπάρα της Βελ!!!

Μιά απο τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου ήταν εχθές.Δεν είχα ξαναβρεθεί στην αναμονή!!!

Ημουν εκεί και περίμενα με δύο αγαπημένες φίλες...κορίτσια χαίρομαι πολύ που το ζήσαμε αυτό μαζί και ελπίζω κάποτε να λέω στην μικρή της Βελ πως ημουν εκεί την ημέρα που γεννήθηκε...πολύ μετά Βελ ας πούμε στο γάμο της...

Α εγώ τα είπα και με τον βαφτησιμιό μου και και τον χαιδεψα και του είπα να περιμένει 2-3 εβδομάδες ακόμα στην κοιλίτσα της μαμάς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αλό.......... τι κανετε?

τι ζεστη ειναι ααυτη σημερα? αφορητη.

Μολις γυρισα απτο Ρεα,ρουφηξα,μυρισα ,αγκαλιασα τρυφερούδι....σκέτη αναζωογόνηση!!!

Κουκλίτσα αφρατη!

Εμενα στον αδελφο της Βελ μου μοιαζει πάντως!!!

Ειναι οπως την ονειρευτηκε το τελευταίο βραδυ είπε!!!

Η Βελουδιτσα σουπερ,κοβαμε ποση ωρα βόλτες και μια χαρα!Ανυπομονει να φάει ομως!

Και παλι να μας ζησει το λουλουδάκι!!!

Παω να ξεραθω,πτωμα ειμαι,το βραδυ θα κλεισω 8ωρο σε άλλη μπεμπιτσα!

Νεκ,πέταξε τα καλε,το μπελά σου βρηκες! εχω τα εχω καταχωνιασει ολα αυτα με τις συνταγες!χαχαχα

Σύμπι εσύ λογιάζεσαι έγκυος τώρα?Που είναι ο Κωνσταντίνος καλέ, σπίτι τον άφησες???

Τέλειες η φώτο. Εμένα Λεοντή μου θυμίζει και το μάτι το βλέπω ανοιχτό, από όσο μπορώ να διακρίνω. Όσο για την Βελουδίτσα ετοιμότατη να ξαναγίνει μανούλα.

Κορίτσια με το καλό και οι επόμενες!

Α Νεκτ μπράβο που αποθηλάσατε έτσι ανώδυνα, συνήθως σε τέτοιες ηλικίες ανώδυνα γίνεται ο αποθηλασμός. Μπράβο σε σένα που το τράβηξες τόσο και με το καλό να θηλάσει ακόμη τόσο και 1 και 2 ακόμη παιδάκια!!!!

Εμείς καλά είμαστε. Στας διακοπάς. Μας έχει μάθει όλη η Ιεράπετρα. Ο Μάνος πιάνει κουβέντα με τους πάντες και επειδή κατάλαβε πως υπάρχουν και άνθρωποι που μιλάνε άλλη γλώσσα από την δική μας λέει 'bye bye, hello, what name?'. Αχαχα περπατάμε στο κέντρο και όλοι χαιρετάτεν ΄Γειά σου Μάνο'!!Πολύ καραγκιοζάκι το παιδάκι μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

έχω πολύ καιρό να μπω να σας μιλήσω, μου λείψατε!!!

διαβάζω στα γρήγορα αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Λιγώθηκα με το Βελουδοκόριτσο τι ωραία φωτογραφία!

κι εμένα στον αδερφό της μου φέρνει πάντως.

Αννούλα με το καλό και το Ιασονάκι, Αγγελική είστε κούκλες με την μπέμπα, σας κλέβει την παράσταση βεβαίως αλλά κάτω εκεί στο βάθος της αγκαλιάς βλέπουμε και τον Κωνσταντίνο. σας φιλώ!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

και με το καλό να θηλάσει ακόμη τόσο και 1 και 2 ακόμη παιδάκια!!!!

ναι αμέ!!! και 2 και 3 και 4 και τα παιδιά του πειραιά! :lol::lol: με έχετε πάρει στο ψιλό μου φαίνεται!!!! :lol:

Εμείς καλά είμαστε. Στας διακοπάς. Μας έχει μάθει όλη η Ιεράπετρα. Ο Μάνος πιάνει κουβέντα με τους πάντες και επειδή κατάλαβε πως υπάρχουν και άνθρωποι που μιλάνε άλλη γλώσσα από την δική μας λέει 'bye bye, hello, what name?'. Αχαχα περπατάμε στο κέντρο και όλοι χαιρετάτεν ΄Γειά σου Μάνο'!!Πολύ καραγκιοζάκι το παιδάκι μου!

αχαχαχα!!! πολύ πλάκα έχει ο μάνος!!! κι εμένα η μικρή χαιρετάει όλο τον κόσμο! είναι κι αυτή έτσι κοινωνική! έχει μάθει στο μόχλος και το "χελόου" τρομάρα της και τη δουλεύει η μάνα μου! σήμερα πήγαμε το βράδυ για φαγητό στο λιμάνι και ήταν μια παρέα αμερικάνοι, χαιρετούσε "γεια" τα γκαρσόνια και έλεγε "χελόου" στους ξένους! οι δε ξένοι φεύγοντας της είπαν "αντίο!" :tongue: Αυτό της ξέφυγε, θα της το μάθω από αύριο! :lol:

Καλημερες!!!

Ερχεται η λατρεία μου σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τη λιωσω στα φιλια τη σκατούλα μου!!!!!!!!!!!

Απτην Κυριακη δεν εχω κανει τιποτα στο σπιτι,ολα παρατημενα ειναι και τωρα θέλω καμια ωριτσα φουλ να συμμαζεψω,εχω και ενα κάρο σιδερο,να παω σουπερ,στο ικα να μου γραψει παλι σιδηρο ο βλαξ,να μαγειρεψω,θα κάτσουνε και τα πεθέρια για φαγητο και δε μου φτανει ο κιμάς πρεπει να παω να παρω κι άλλον.

Νεκ σου εστειλα πμ για τις φωτο.

Ε, το κοριτσι δε μπορούμε να το έχουμε συνέχεια σε έκθεση!

Ουφ Παναγίτσα μου,΄αλλες 2 μερες μεινανε και μετα...πλάτσα πλάτσα πλούτσα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...