Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Να μας ζήσει το νέο μέλος. Βελουδάκι, Φέλιξ και Λεοντή να χαίρεστε την Πριγκιπέσσα σας!!!Αχ θέλω να μάθω λεπτομέρειες!!!Πάω λίγο να διαβάσω πριν με διακόψουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες! Αννουλα τελειες οι φωτος και πολύ χαρακτηριστικες!

να ζησει το κοριτσακι παντα ευτυχισμενη και η Βελ να καμαρωνει με τον Φ τα παιδακια τους! αντε και στα δικα σου τωρα! εισαι η επόμενη!

Παντως το Βελουδακι τερας ψυχραιμιας ετσι; ΕΥΓΕ!:P

καθόλου μελαχροινή δε την είδα εγώ, μόνο μαύρο μαλλάκι είχε και παίζει πολύ να ναι της κοιλιάς και να φύγει... στο μουτράκι μου θύμιζε πιο πολύ τη βελ η κόρη!

έχει και κατακόκκινα χειλάκια τέλεια!

αύριο θα τη ξαναδώ μάλλον.

μακ και στα δικά μας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλά εγω κλασικά ως τρελή του χωριού γιατί μου φαίνεται οτι μοιάζει με το Λεόντη οέο?????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Καλά κουκλίτσα όμως!!!

και το μαλλάκι....

ε ρε κορδελίτσες και φιογκάκια που έχει να της φορέσει η Βελ!!!!

Αννούλα είσαι η επόμενη ε???

όπως είπα στη Βελ πάντως, τι σκίουρος και σκίουρος λέμε για τον Jason καλέ....αν κρίνω απο την κοιλιά σου, λιοντάρι θα βγει απο εκεί μέσα!!!

και αν δεν ήξερα οτι έχεις αγόρι, θα έβαζα και στοίχημα οτι περιμένεις κορίτσι απο το σχήμα της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι ψυχουλα ειναι αυτη!!!!κοριτσαρα ..και μαλλακι μπολικο ...και εγω νομιζω οτι μοιαζει στη βελουδω!!!

να ναι καλα και γεροι ολοι τους!!!

αννιω αντε να παιρνεις σειρα!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

όπως είπα στη Βελ πάντως, τι σκίουρος και σκίουρος λέμε για τον Jason καλέ....αν κρίνω απο την κοιλιά σου, λιοντάρι θα βγει απο εκεί μέσα!!!

θα ξυπνήσω τα παιδιά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!

άννα τέλειες οι φώτο!!! η βελ κούκλα και υπέροχη έτσι στη μη στημένη πόζα! η μικρά πριν να προλάβει να κλάψει ακόμα, διάσημη! κούκλα με πολύ μαλλί (περισσότερο θαρρώ από τη δικιά μου τώρα :lol: ) αλλά για το πού μοιάζει... ακόμα δεν μπορώ να αποφανθώ! Περιμένω να δω φώτο κανένα μήνα αργότερα!

ωστόσο μελαχροινός δεν είναι αυτός που έχει μαύρα μαλλιά ρε παιδιά?? αυτός που έχει σκούρο δέρμα είναι ο μελαμψός... έχω τον μπαμπινιώτη σε έπιπλο που πήγαμε επάνω στην αποθήκη και δεν ανεβαίνω να αφήσω μόνα τα παιδιά αλλά έτσι νομίζω...

πες μου ότι τα παιδιά σου ακομα κοιμούνται!!!!!!!!!!!!

θα τσιρίξωωωωωω!!!!!!!!!!!

όχι όχι καθόλου, ίσα ίσα άσπρη άσπρη, εγώ μαυρομάλλα έγραψα ότι είναι.

άξια η ανταπόκριση νεκ! δε το σχολίασα αλλά τέλειο το θεματάκι που άνοιξες!!! εύγε!!!

έχε ένα έτοιμο και για μένα γιατί δε το βλέπω το λιοντάρι να κάθεται και πολύ ακόμα στο κλουβί του!!!!!

θα φτιάξω βαλίτσα σήμερα. δε πάει άλλο. μου φαίνεται θα μας πιάσει κι αυτός στον ύπνο.

Διαφημίσεις

σχετικά με τον ωροσκόπο εγώ το έβρισκα σε αυτό το σάιτ που έχει όλο το γενέθλιο χάρτη

http://www.astrofree.com/ στη σελίδα κάτω-κάτω.

ε εδώ μου βγάζει άλλο ωροσκόπο σε όλη την οικογένεια!

εδώ ας πούμε στην βελουδοκόρη βγάζει ζυγό ωροσκόπο.

δεν ξέρω αν βλέπετε όλο τον γενέθλιο χάρτη της μικρής:

http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal?member=&recalc=&name=&sex=f&d1day=10&d1month=7&d1year=2012&d1hour=13&d1min=15&citylist=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%2C+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

πες μου ότι τα παιδιά σου ακομα κοιμούνται!!!!!!!!!!!!

θα τσιρίξωωωωωω!!!!!!!!!!!

όχι όχι καθόλου, ίσα ίσα άσπρη άσπρη, εγώ μαυρομάλλα έγραψα ότι είναι.

άξια η ανταπόκριση νεκ! δε το σχολίασα αλλά τέλειο το θεματάκι που άνοιξες!!! εύγε!!!

έχε ένα έτοιμο και για μένα γιατί δε το βλέπω το λιοντάρι να κάθεται και πολύ ακόμα στο κλουβί του!!!!!

θα φτιάξω βαλίτσα σήμερα. δε πάει άλλο. μου φαίνεται θα μας πιάσει κι αυτός στον ύπνο.

ξυπνήσε ο γιώργος 7 παρά και τον πήρα στο κρεβάτι μου, λίγο αργότερα ξύπνησε και η μικρά, την πήρα στο κρεβάτι της και ξάπλωσα μαζί της και γιαυτό κοιμήθηκαν τόσο (μόλις τώρα που γράφω ξύπνησε ο γιώργος :tongue: ) κανονικά δε θα κοιμόντουσαν άλλο αλλά επειδή το έχω ξανακάνει μια μέρα που νύσταζα πολύ να τα πάρω μαζί μου και το τσέκαρα το έκανα και σήμερα που ξενύχτησα χθες με το ροχαλητό του άρη!

ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα την παλέψω!!! μου ήρθε να τον πνίξω με το μαξιλάρι μου!!!

σχετικά με την ανταπόκριση δεν είχα έτοιμο είναι η αλήθεια, με αιφνιδίασες το πρωί, δεν είχα και έμπνευση :tongue: και όταν πήρα το μνμ ότι γεννήθηκε, έτρεμαν τόσο πολύ τα χέρια μου που δεν ήξερα πού πατούσα! :lol: μετά μου φάνηκε βιαστικό... αλλά ήθελα τόσο πολύ να το μοιραστώ ΧΘΕΣ(!!!) που το έστειλα χωρίς να το ξανακοιτάξω καν! αφού έκανα 2 έντιτ μετά! :oops:

βαλίτσα??? τέτοια λέγε μας!!! έτοιμη την έχω τη δικιά σου μη νομίζεις! κανένα δίμηνο τώρα!!! αχαχαχα!!!

ναι μωρέ να μη τη κάνω;

όχι ότι βιάζομαι ίσα ίσα αλλά να μη τρέχω. από βδομάδα μπαίνω στο μήνα.

υποτίθεται οτι είμαι 34+4 σήμερα. και περί τις 37 θα το πάρει αν δε βιαστεί ο ίδιος. άσχετα με τη καισαρική είναι τρίτη γέννα, όσο να πεις μια εξοικοίωση υπάρχει. τ άλλα παιδιά 37 και κάτι γεννήθηκαν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...