Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsopoula glika..molis teleiosa etoimasies, exo katakopei sto ksirisma, ekleisa valitsa,evala tis kremes mou,pistevo oti eimai etoimi-moy menei na koimitho kiolas, elpizo na ta katafero!!

to programma loipon avrio exei 8 i ora kliniki, 11 i ora xeiroyrgeio, pistevo 11 misi 12 na exo dei tin ginaika tis zois mou idi..

ta sinaisthimata entona , to katalavainete oles, anamenetai de ,na klimakothoun avrio(les kai leo deltio kairoy ena pragma, xixixi)

sas efxaristo oles gia tis skepseis kai tis efxes sas. tha tis exo mazi mou kai tha me voithisoun poli , to ksero.

ta leme sintoma pali, sas filo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!!!!

Υπεροχη μερα σημερα!!!! Αντε να έρθει η καινουρια μας πριγκιπησσα!!!!

Ο άντρας μου δε την παλευει,θελει σημερα να παμε να παρουμε τη Μαριλιζα!!!!!!!!!!!

Το σχέδιο ηταν να γυρισει Πεμπτη πρωί...του λεω να κανει λιγη υπομονη,οκ,ουτε και γω την παλευω αλλά πρέπει.Μου λεει οτι δεν θέλει να την ξαναφησουμε ποτε σε κανεναν!

Εγω για το μονο που ανησυχω πολυ ειναι μην της κανει καμια πλυση εγκεφάλου η πεθερά μου και γυρισει και δε με θέλει, θα αυτοκτονήσωωωω.

Επισης με ενοχλει αφανταστα που λεει "α μαζι μου περναει τελεια,ουτε γκρινιάζει ουτε κλαιει καθολου,εχω βρει το κουμπι της" ( το οποιο ειναι να της κανει ολα τα χατιρια-απο την αλλη υπονοει οτι μαζι μας γκρινιαζει μονο) δε μπορω εκνευριζομαι με αυτες τις σαχλες.

Διαφημίσεις

Κάτσε περίμενε! Ερχομαιιιιι.

:D

Καλημέρες κοπέλες, πάμε Ρέα σήμερα!

Πολλά πολλά φιλιά να δώσετε στο Βελουδάκι και στη μπουμπούκα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κι από την κάτω μπάντα!!! Αχ κι έλεγα κι εγώ ότι θα μπω και θα δω ανακοίνωση!! Αγωνία δλδ μέχρι το μεσημέρι... και μου έφαγε χθες βράδυ χωρίς να με ρωτήσει ο άτιμος ο άρης το κίντερ μπουένο μου!!!! Και δεν μπορώ να φάω και τα νύχια μου γιατί θέλω να κάνω μανικιούρ!!!!!

Με το καλό να μας έρθει το μωράκι μας!!!

Επισης με ενοχλει αφανταστα που λεει "α μαζι μου περναει τελεια,ουτε γκρινιάζει ουτε κλαιει καθολου,εχω βρει το κουμπι της" το οποιο ειναι να της κανει ολα τα χατιρια-απο την αλλη υπονοει οτι μαζι μας γκρινιαζει μονο δε μπορω εκνευριζομαι με αυτες τις σαχλες.

:tongue::tongue: αυτές τις σκέψεις τις έχεις κλέψει από εμένα και αυτή την ατάκα η πεθερά σου την έχει κλέψει από τη μάνα μου! :lol: :lol: :lol:

:tongue::tongue: αυτές τις σκέψεις τις έχεις κλέψει από εμένα και αυτή την ατάκα η πεθερά σου την έχει κλέψει από τη μάνα μου! :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχα

αληθεια?

ολες τα ιδια λενε δλδ?

να μην εκνευρίζομαι?

Πρωτη φορα που την αφηνω και να μου λεει τέτοιες λαλακίες...

δεν ξαναχει!!!!!!!!

Εσυ πως το ξεπερνας?

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

αληθεια?

ολες τα ιδια λενε δλδ?

να μην εκνευρίζομαι?

Πρωτη φορα που την αφηνω και να μου λεει τέτοιες λαλακίες...

δεν ξαναχει!!!!!!!!

Εσυ πως το ξεπερνας?

στην αρχή εκνευριζόμουν, τώρα βούδας! με άλλα τσατίζομαι αλλά αφήνω πλέον να περάσουν τα νεύρα και μετά το λέω με τρόπο... πάντως όλες οι γιαγιάδες είναι ίδιες αλήθεια σου λέω! προχθές άκουγα τη γειτόνισσα με 2 ετών μπόμπιρα, έξαλλη να λέει σε μια φίλη της για τη μάνα της "όλη την εβδομάδα ο άγγελος στρατιωτάκι κι έρχεται αυτή σε ένα σουκού να τον κάνει άνω-κάτω!" :tongue: μου ήρθε να της πω και πού είσαι ακόμα! όταν θα σου λέει το παιδί ότι: "η γιαγιά μου έδωσε σοκολάτα (που εσύ απαγορεύεις) και μου είπε να μην στο πω!!!" τότε να δούμε τι θα κάνεις!!!!!!!!

στην αρχή εκνευριζόμουν, τώρα βούδας! με άλλα τσατίζομαι αλλά αφήνω πλέον να περάσουν τα νεύρα και μετά το λέω με τρόπο... πάντως όλες οι γιαγιάδες είναι ίδιες αλήθεια σου λέω! προχθές άκουγα τη γειτόνισσα με 2 ετών μπόμπιρα, έξαλλη να λέει σε μια φίλη της για τη μάνα της "όλη την εβδομάδα ο άγγελος στρατιωτάκι κι έρχεται αυτή σε ένα σουκού να τον κάνει άνω-κάτω!" :tongue: μου ήρθε να της πω και πού είσαι ακόμα! όταν θα σου λέει το παιδί ότι: "η γιαγιά μου έδωσε σοκολάτα (που εσύ απαγορεύεις) και μου είπε να μην στο πω!!!" τότε να δούμε τι θα κάνεις!!!!!!!!

εμενα η πεθερα λεει "Μαριλιζα ελα να σου δωσω σοκολατα αλλά μην το πεις στη μαμα σου ενταξει?"

και με το που θα μπω σπιτι της, η Μαριλιζα τρέχει και φωναζει "μαμα η γιαγια μου εδωσε σοκολάτα"

και αρχιζει "καλά βρε Μαριλιζα,δεν ειπαμε οτι δε θα το πουμε στη μαμα?"

την εκραξα ασχημα μια μερα, οτι ετσι και μου ξαναπει κατι τετοιο δε θα την ξαναφησω ουτε για 5 λεπτά και απο τοτε μου λεει μονη της "της εδωσα 1 κιντερ αβγο"

κατ τα αλλα εχει βρει το κουμπι της...σοκολάτες,γλυφιτζούρια ,κτλ...ετσι ξερω και γω να ηρεμω τα παιδια..!χαιρω πολυ!

Καμια φορα λεω, παιρνάμε ζορικα αλλά αν δουλευα και την κραταγε θα ημουν σε μονιμη κατασταση νευρικού κλονισμού.

μπορείς να της πεις και το άλλο: αφού περνάτε τόσο καλά και έχετε βρει το κουμπί της λέμε να σας την αφήνουμε κάθε σαββατοκύριακο! και τον αύγουστο θα πάρει 2 εβδομάδες άδεια ο λευτέρης και λέμε να πάμε τίποτα διακοπές πριν έρθει το μωρό που δε θα μπορούμε! :lol: :lol: για πότε θα αρχίσει τα "δεν την παλεύω" δε λέγεται!

εμένα ακριβώς έτσι όπως το γράφω μου το είπε ο γιώργος! μαμά η γιαγιά μου έδωσε σοκολάτα και μου είπε να μην στο πω! :lol: :lol: και όταν το είπα της μάνας μου γυρίζει και του λέει "ανέ σου ξαναδώσω πράμα να μου τρυπήσεις τη μύτη!" γελώντας το είπε βέβαια αλλά άνοιξε μεγάλη συζήτηση το όλο θέμα. με ψυχραιμία κι αφού είχαν περάσει κάποιες μέρες της το είπα. γιατί όταν μου το είπε το παιδί ήθελα να την πάρω επιτόπου τηλ. να την ξεχέσω! μυστικά από τους γονείς?? αύριο μεθαύριο ο παιδεραστής θα κάνει το ίδιο!!! δωράκι και μην το πεις στη μαμά!!! αυτά δεν τα σκέφτονται ήθελα να ήξερα?

Ααα ειναι πολυ ωραια εδω, ηρθε κ το ντινακι, ειδαμε τη βελουδενια, μια χαρουλα, ειδαμε κ ενα νεογεννητακι κ ξελιγωθηκαμε, εχουμε κ την αννουλα που θελουν να τη παρουν για εισαγωγη με τη κοιλουμπα. Τελειααααα. Περιμενουμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...