Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σχετικά με την απουσία της μαριλίζας κοίτα να το απολαύσεις! μετά, τα 2 παιδιά δεν μπορείς να τα αφήνεις... οπότε πολύ καλά το κάνεις! έχεις και δουλίτσες, θες και ξεκούραση! να συνηθίζει και η μικρά αν χρειαστεί με το μωρό να την αποχωριστείς.

κανένα νέο έχουμε από την συμπεθέρα σου??????? πλάκα-πλάκα πολλή ησυχία!!! έλειπα κι όλη μέρα σήμερα στο πατρικό, ήρθαμε πριν καμιά ώρα και ήμουν σίγουρη ότι θα δω καμιά ανακοίνωση! ;) κοντός ψαλμός βέβαια... όλα καλά να πάνε και όσο πιο ανώδυνα και εύκολα γίνεται!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!

Βελ έρχεται η μπουμπούκα????Με το καλό κοριτσάκι να την πάρεις αγκαλίτσα την κούκλα!!!

Εγώ βράζω απο την ζέστη!!!!Γυρίσαμε την Πέμπτη το απόγευμα απο την μαμά μου.Είχαμε πάει για να κάνει μπάνακια ο μικρός και να δώ και εγώ τους δικούς μου...καλά ήταν αλλά λίγο...Κυριακή πήγαμε με τον μπαμπά μου Πέμπτη επιστρεψαμε στην βάση μας γιατί ο μπαμπας μας απο την πρώτη μέρα ήθελε να γυρίσουμε γιατί δεν μπορεί μόνος του!!!!

Ο μικρός ξεσάλωσε και εγώ χαλάρωσα λίγο...ΣΚ δούλευα 12ωρο κι τώρα όλη την εβδομάδα εδώ στο σπίτι...

Είπα μήπως και κοιμηθω στάλα παρα πάνω αλλά ο μικρός ξύπνιος απο τις 7 και φυσικά μαζί και εγώ...ο Δ άλλαξε κινητό και μου χάρισε το iphone του αλλά μου είπε αν το χάσει και αυτό θα γίνει χαμός να το ξέρεις...ο,τι να΄ναι γράφω αλλά σκάω απο την ζέστη...

θα προσπαθήσω να σας διαβάσω για να σχολιάσω αν τα καταφέρω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!

αγγελικη μου κατσε να ηρεμησει λιγο το κεφαλι σου...και θα το παρεις παλι αγκαλια γρηγορα το κοριτσι σου .

ντινακι ..τι τυχερη μπανια και διακοπες ...και γρηγορα παλι εχεις αδεια

νεκ μου ..επιστρεψατε!!θα συνηθισεις να κοιμασαι με τον αντρα σου παλι !!

εμεις πηγαμε θαλασσα σκ !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

kalimeroudia koritsia..ap to proi pou exo ksipnisei, skeftomai oti dianio tin teleftea mou mera os egkios simera, genikotera me exei piasei ligo to melodramatiko mou..to bradi oneireftika oti oti ola exoun paei kala me ton toketo, kai episis oneireftika to koritsaki mou, ti fatsoula tou gia proti fora, tin eida me pio anoixtoxromo mati ap afto tou l., asproula-asproula(asxeto oneiro mallon, afou , akoma kai an kataliksei na exei to mati tou patera tis telika, apokleietai afti na einai i eikona pou tha do avrio).

sorry gia ton athlio tropo grafis, ta pame, grafo ap to laptop tou sizigou kai den mporo na katso na psaxno pos na kano kefalaia kai na grapso ligo pio efparousiasta, sorry

polla!!

skeftomai na vgo ekso, na ftiakso kana malli, isos kai pedicure, mporie na min kano kai tipota ama variemai. mpaino avrio me to kalo giro stis 7 to proi, afto pou me krataei kai den ta paizo poli me tin oli diadikasia, einai oti kathisa kai skeftika oti elpizo na do tin mpempoula sxetika grigora, ap tin arxi diladi, akoma kai tis egxeirisis, kai afto tha mou dosei kouragio gia ta ipoloipa.

sa filo, na pernate kala

καλημέρααα! περάσαμε υπέροσχη κυριακή με υπέροχους φίλους!!!

να το καθιερώνουμε παιδιά μια στο τόσο ε!

βελ κουμπαρούλα μου με το καλόοοοο!!!!! θα στο πω κι από κοντά εννοείται!!!

όλα θα πάνε τέλεια!

(το πεντικιουρ μπορεί να στο ξεβάψουν στο μαιευτήριο)

κατά τ άλλα το σάββατο κλείσαμε 6 χρόνια έγγαμου βίου!

έχω έντονες συσπάσεις και ψιλοτρομάζω ενίοτε αλλά μάλλον είναι λογικό για τρίτο παιδί.

καίγομαι απ τη ζέστη κι έχω δυσφορία τρελή, έκανα λίγες δουλειές, μόλις ξύπνησε ο μικρός, θα πάμε ένα σουπερ τρέχοντας και ξανα κλειδωνόμαστε στο κλιματισμό.

ντινάκι καλώς μας ήρθες! παρε κανα τηλ αν μπορέσεις.

κι εγώ έκλαιγα με μαύρο δάκρυ όταν άφησα τ αγόρια το πάσχα και δεν ήταν η πρώτη φορά. καλά και η εγκυμοσύνη επιβαρύνει τη ψυχολογία μας λίγο περισσότερο.

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!

αγγελικη μου κατσε να ηρεμησει λιγο το κεφαλι σου...και θα το παρεις παλι αγκαλια γρηγορα το κοριτσι σου .

ντινακι ..τι τυχερη μπανια και διακοπες ...και γρηγορα παλι εχεις αδεια

νεκ μου ..επιστρεψατε!!θα συνηθισεις να κοιμασαι με τον αντρα σου παλι !!

εμεις πηγαμε θαλασσα σκ !!!

το ροχαλητό του δεν ξέρω πώς θα συνηθίσω!!! :tongue: γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν τα παιδιά δεν ροχάλιζε?? πάνε και 3 χρόνια βέβαια από τότε... :lol:

αννούλα μου να ζήσετε!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και με το καλό να έρθει το νεότερο μέλος της όμορφης φαμίλιας σας!

οι συσπάσεις νορμάλ για την ηλικία της κύησης και λόγω τρίτου παιδιού! κι εγώ στην αριάδνη στον 8 και 9ο είχα πολλές φορές έντονες συσπάσεις. μια νύχτα είχα και πάνω από 30 περιοδικές μάλιστα! ανά 5 λεπτά, όχι αστεία... ο άρης επέμενε ότι γεννάω! :lol: "εγώ ξέρω καλύτερα του λεω! πάλι με πρόκληση θα πάω!" εγώ το απέδιδα στο πολύ σύντομο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στις 2 εγκυμοσύνες μου.

βελουδάκι μου όλα καλά θα πάνε και σε λίγες ώρες θα αντικρίσεις για πρώτη φορά την κορούλα σου! ααααχχχ για σκέψου εε???

αυτό το πώς θα είναι το μωράκι σου...η ανακάλυψη... εξερεύνηση... η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο κοίταγμα με τα ματάκια γεμάτα απορία και μισόκλειστα από τα δυνατά φώτα, το πρώτο χάδι, η πρώτη τρυφερή κουβέντα σου εκτός κοιλιάς, το τόσο εύθραστο, απαλό, ροζοκόκκινο, πλασματάκι που το πιάνεις και νομίζεις ότι κρατάς πούπουλο, το σφιχτό πιάσιμο του δαχτύλου σου από το μικροσκοπικό χεράκι του, η πρώτη φορά που θα αγκαλιάσει το στοματάκι του το στήθος σου... όλα αυτά τα όμορφα....

παναγία μου το πόσο συγκινήθηκα γράφοντάς τα!!! πόσο μάλλον να τα ζεις εεε?????

βελουδάκι μου όλα καλά θα πάνε και σε λίγες ώρες θα αντικρίσεις για πρώτη φορά την κορούλα σου! ααααχχχ για σκέψου εε???

αυτό το πώς θα είναι το μωράκι σου...η ανακάλυψη... εξερεύνηση... η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο κοίταγμα με τα ματάκια γεμάτα απορία και μισόκλειστα από τα δυνατά φώτα, το πρώτο χάδι, η πρώτη τρυφερή κουβέντα σου εκτός κοιλιάς, το τόσο εύθραστο, απαλό, ροζοκόκκινο, πλασματάκι που το πιάνεις και νομίζεις ότι κρατάς πούπουλο, το σφιχτό πιάσιμο του δαχτύλου σου από το μικροσκοπικό χεράκι του, η πρώτη φορά που θα αγκαλιάσει το στοματάκι του το στήθος σου... όλα αυτά τα όμορφα....

ax re nek, ax re nek, me piran ta zoumia..exeis toso dikio, pame gia megales stigmes avrio, to sineiditopoio mesa kai apo ta grafomena sou, se efxaristo

Διαφημίσεις

βρε Νεκ πως τα γράφεις έτσι???????

με έκανες να θέλω να γεννήσω καλέ!!!!

(εσύ μπέμπη μην ακούς....κάτσε στα αυγά σου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρη τουλάχιστον!)

Βελουδάκι πλησιάζει η ώρα...;)

θα σε πάρω τηλ το απόγευμα...

πωπω τι χαρά!!!

μπεμπούλα φρέσκια και λαχταριστή!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...