Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είμαι με τα εγγόνια μου και όταν με το καλό έρθουν πόση ευτυχία θα νιώσω με την γέννησή τους. Είτε έχουν το όνομά μου είτε όχι και μόνο το γεγονός είναι υπέρτατο. Όπως λέει η γιαγιά μου 'του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου'.

Άννα εμένα πάλι ο Στεφ βρίσκει υπερβολικούς τους δικούς μου που προσφέρουν τόσα γιατί νιώθει μειονεκτικά για τους δικούς του γονείς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είμαι με τα εγγόνια μου και όταν με το καλό έρθουν πόση ευτυχία θα νιώσω με την γέννησή τους. Είτε έχουν το όνομά μου είτε όχι και μόνο το γεγονός είναι υπέρτατο. Όπως λέει η γιαγιά μου 'του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου'.

Άννα εμένα πάλι ο Στεφ βρίσκει υπερβολικούς τους δικούς μου που προσφέρουν τόσα γιατί νιώθει μειονεκτικά για τους δικούς του γονείς.

εμένα όχι...:|

κακά τα ψέματα αν έχεις ανάγκη από βοήθεια την αρπάζεις και κάνεις και το κινέζο. όσο και να προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου σίγουρα δε γίνεται πάντα αυτό οπότε υποχρεώνεσαι.

πλάκα έχει γιατί πολλές φορές ο μεγάλος με ρωτάει όταν κάνει παιδιά αν θα του τα προσέχω όπως κάνει η γιαγιά του το καιρό που έχω μαθήματα.

παμε κι εμείς να πάρουμε το μητσάκι απ το μπάσκετ.

να τους ψήσω κι εγώ να πάμε για καμιά βουτιά;;;; μακάρι να εισακουστώωω όλη μέρα σιδερώνω!

Καλησπέρα!

Βελουδάκι ανέβηκες εχτές Αθήνα ε, πλησιάζει η ώρα κοριτσάκι, να πάνε όλα καλά εύχομαι και να υποδεχτείτε τη μπουμπούκα σας λίγες μέρες!

Ο Λεόντης έμεινε Καλαμάτα ή τον πήρατε μαζί?

Ελευθερίτσα πιάσαμε τις παραλίες?

Καλά το κάνετε, αφού είναι και η μπουμπού ήσυχη να την παίρνεις να πηγαίνετε! Καλέ κάθεται από τώρα η κυρία? θα τρελαθώ!

Η δικιά μου είχε σήμερα το πρώτο της εμβόλιο, καλή μας αρχή, έχουμε μπόλικα μπροστά μας τώρα! Ζυγιστήκαμε κιόλας, 6 κιλά πήγε η στρουμπούλω!

Μετά πήγαμε με το καρότσι να φτιάξουμε τα χαρτιά για το Γιάννη για τους σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, εσείς τα έχετε κάνει ήδη? εδώ μέσα του μήνα ξεκινάνε οι αιτήσεις. Πήραμε και πεδιλάκια του Γιάννη, ευτυχώς ήταν καλό κορίτσι και έκανα όλες τις δουλειές που είχα.

Βρε Αγγελικούλα τόσο πολύ φαίνεται δηλαδή η χαρά της πεθεράς?

Εντάξει δεν είναι κι αυτό φυσιολογικό πάλι, να κάνει τόση χαρά επειδή θα πάρει το όνομα το παιδί, κι εμένα θα μου φαινόταν κάπως.

Να χαρεί επειδή θα κάνει κι άλλο εγγονάκι μάλιστα αλλά όχι επειδή θα είναι ο διάδοχος.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ουφ κουράστηκα να μαζεύω πράγματα, φασαρία οι διακοπές με 2 μωρά. Πόσο μάλλον αν είχαμε ξεκινήσει και στέρεες και έπρεπε να κουβαλάω μπλέντερ, φρούτα, κρέμες κτλ. Θηλασμός for ever!

Σοφάκι μια χαρά το κορίτσι σου, μεγάλωσε και αυτή. Θα ξεπεταχτεί πολύ γρήγορα, είναι και καλοκαίρι και ευνοεί ο καιρός. Η Εβελίνα εκτός ό,τι κάθεται, πατάει και τα πόδια της και σηκώνεται όταν την έχω αγκαλιά και στέκεται κάμποση ώρα. Γυριστρούλα θα μου βγει το κορίτσι μου.

Τελικά δεν πήγαμε παραλία. Θα γυρνούσαμε αργά και μέχρι να κάνουμε μπάνιο θα νύχτωνε. Ήθελα να κάνω κέικ και τώρα το έχω στον φούρνο.

Μα που πήγαν όλες? Η Νεκταρίτσα που είναι?Μόχλος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια μου! Κατά φωνή Λευτεράκι που με μελέταγες! αχαχα!!! πριν λίγες ώρες ήρθαμε! θα σας τα πω!

τι διαβάζω καλέ?? γεννάμε?? βελουδίτσα μου με το καλό να πάνε όλα καλά και να έλθει η μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου γερή και κούκλα!!! ανυπομονώ να δω φώτος της μικρούλας! άλλο κουκλί κι από εκεί!

παναγία μου τι να πρωτοσχολιάσω??

με τη σειρά! κλοκλίτσα μου χρόνια σου πολλά κι ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις, αν και νομίζω τίποτε δε σου λείπει πια!!!! υγεία και χαρά θα ευχηθώ λοιπόν που όσο και να τα έχεις δεν είναι κακό να σου περισσεύουν!

αγγελικούλα με το καλό ο διάδοχος ο στολισμένος!!! εμ ήταν δυνατόν να μην είναι παίδαρος αυτός?? είσαι πραγματικά πολύ τυχερή μανούλα! γιατί και το αντράκι ρε παιδί μου έχει τη χάρη του!!! και θα είναι και κούκλος με τέτοια μανούλα και τέτοιο μπαμπά...

αννούλα μου να σου ζήσουν τα παιδιά με το καλό να σου χαρίσουν και το ανηψάκι που μελετάς! με τέτοιο ταξίδι του μέλιτος διόλου απίθανο! κοντεύουμε κι από εδώ ε??? πώς πέρασε ο καιρός ρε παιδιά!

σοφάκι μεγάλωσε η μπουμπούκα σου!!! μπράβο στο κορίτσι! και τώρα το καλοκαιράκι ξεπετιούνται πιο γρήγορα, μέχρι να φθινοπωριάσει θα είναι κοπελιά της παντρειάς! ;)

λευτεράκι ετοιμάζεστε?? πράματα και θαύματα μαζεύετε ε? εμείς τα τακτοποιούμε πίσω τώρα, πλένει το πλυντήριο... καλά να περάσετε!!!! ακόμα δεν είδα το λινκ πού πάτε... αλλά αν είναι νότια ανατολική κρήτη σε πληροφορώ χθες την κάναμε μια περασάδα για να πάμε στο χωριό της μάνας μου και ήταν τέλεια! και μια θάλασσα μούρλια!

τα δικά μας αργότερα... σας αφήνω προσωρινά να κάνω μερικές δουλίτσες....

Διαφημίσεις

Α και έλεγα που θα αφήσω την σκυτάλη απόψε. Καλώς ορίσατε Νεκταρίτσα. Και έλεγα αν είστε ακόμη κατά κει μεριά να μας έρθετε κανένα 2ήμερο να γνωριστούμε οικογενειακώς. Δεν το χει η μοίρα μας να βρεθούμε στον ίδιο νομό παιδί μου!!

Είδε η γιατρός μια λερωμένη πάνα της μικρής, έστειλα φώτο με mms και μου είπε πως είναι μια χαρά. Δόξα τον Θεό Παναγίτσα μου, μια χαρά πάμε με το θέμα της αλλεργίας. Ξεκινάω εγώ με αυγό και μετά από μερικές μέρες ψάρι και βλέπουμε. Πολύ χαίρομαι γιατί ένα άγχος το είχα.

Τέλος, να ευχηθώ καλή αντάμωση και με το καλό να ορίσει η νεότερη Πριγκήπισσα του καφέ μας. Νομίζω πως με την κορούλα σου Βελουδίτσα κλείνει ο κύκλος των Πριγκιπισσών του 2012, στο εξής μόνο αντράκια θα αναμένουμε! Άννα, Αγγελική και οι γειτόνισσες Μακ, Παραμυθένια, Σοφία. Πωπω πολλοί παίδαροι έρχονται!

Καλό βράδυ, καλά να περάσετε. Ευελπιστώ να συνδεθούμε από εκεί, παίρνουμε λάπτοπ μαζί μας, χρόνο δεν ξέρω αν θα βρω αλλά κάτι θα κάνω.

Σας φιλώ και με το καλό να μας έρθει το νέο μέλος. Βελουδάκι η σκέψη μου μαζί σου, καλή δύναμη και με το καλό να ανταμώσεις την κορούλα σου!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χαζεύω τα νέα σας πιο πίσω, τι ονειρεμένες φώτο είναι αυτές αννούλα μου! κούκλοι είστε όλοι και πόσο πολύ σου πάει η κοιλίτσα! ο φωτογράφος είναι θεός! έχεις ανεβάσει κι άλλες στο φέις? πρέπει να μπω κι εκεί κάποια στιγμή να δω τι γίνεται!

λευτερίτσα μπράβο στη ζουζούνα και στη μαμά που πάτε καλύτερα!!! θα περάσει ο καιρός και θα ξεγνοιάσεις κι από αυτό! καλή επιτυχία με τη νέα εισαγωγή τροφών εύχομαι!

η φώτο με τη μαμά και τους 3 γιους είναι τέλεια! σας έχω πει ότι έχω τη θεία μου με 4 παίδαρους ε? έτσι καλή ώρα είναι!

σχετικά με τα δικά μας... το νόμισμα των διακοπών μας είχε 2 όψεις. τη μία σας την ψιλοείπα, την άλλη δε χρειάζεται να σας την πω μέρες που είναι και αναμένουμε ευχάριστα. πολύ δύσκολα τα πράματα, πολύ άσχημα, πολύ αγχωτικά, πολύ δυσάρεστα ακόμα και για τα παιδιά που νομίζεις ότι σε αυτή την ηλικία δεν καταλαβαίνουν και πολλά...

κι όμως ειδικά το γιωργάκι που δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπο ξανά με τέτοιες καταστάσεις αντιλήφθηκε πολλά περισσότερα από όσα θα θέλαμε και έτσι οι τελευταίες επισκέψεις μας στη σητεία έγιναν μόνο με τη μπέμπα και τον μικρό να μένει στο χωριό με την κουνιάδα και τις ανηψιές. δεν το άντεχα ούτε εγώ να έρχεται γιατί πραγματικά η εικόνα είναι πλέον σοκαριστική ακόμα και για ενήλικες.

τέλος πάντων δεν θέλω να επεκταθώ... πραγματικά όμως δεν θα το αντέξω να επαναληφθεί αν ξαναπάμε που λέει ο άρης ότι θα πάρει άδεια αν τα καταφέρει 2 εβδομάδες ακόμα μέσα στο καλοκαίρι.

θέλω ηρεμία και ξεγνοιασιά και για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά κι όχι αυτό το σκωτσέζικο ντουζ που ζήσαμε όλες αυτές τις μέρες.

κατά τα άλλα όσο βρισκόμαστε στο χωριό ήταν όμορφα, είδαμε φίλους, κάναμε μερικά μπανάκια, βγήκαμε, ξεσκάσαμε.

το γιωργάκι άρχισε να ξεπαίρνει με το νερό με τα μπρατσάκια του, η μικρά χεσμένη με είχε, αμολητή να την κοπανάει να φεύγει, μιλάμε για εργαλείο κανονικό... κυνήγι και άγιος ο θεός, να φωνάζω κι αυτή να τρέχει πέρα και να γελά!

το νέο της χρονιάς, τέτοιο χέσιμο ρίξαμε της μαμάς που αποθηλάσαμε!!! ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά!! τέτοια πράμα δεν το περίμενα με τίποτα! λες και ήταν το πιο εύκολο πράμα του κόσμου! βέβαια τώρα έχουμε πλέον αγκαζέ την πιπίλα! αλλά ότι θα γδυνόμουν και θα φώναζε "ζιζί" χωρίς να με καβαλήσει και να πει και "γαλά!!!!!" ποιος το περίμενε!

έμαθα και τον καφέ τρομάρα μου! όχι πως θα τον πίνω εδώ στα χανιά αλλά εκεί έπινα τον φρέντο καπουτσίνο η καλή σου λες και έπινα νέκταρ! ωραίο πράμα αλλά με την πρώτη κιόλας δοκιμή θυμήθηκα γιατί τόσο καιρό δεν έπινα! τρελή αϋπνία αν τον έπινα λάθος ώρα... δλδ μετά τις 6 το απόγευμα και πολύ κατούρημα! μιλάμε κάθε 10 λεπτά να πηγαίνω τουαλέτα! για να πιω καφέ στο σχολείο δλδ όλο το πρώτο δίωρο θα κατουράω! :lol: μόνα τους θα κάνουν τη γλώσσα τα κοπέλια!

kalimeroudia tsoupres.signomi gia ta greeklish, grafo apo to mac tou sizigou, den exo dinatotita gia ellinika..

pos eist ekoritsakia, kala sxetika diavazo, nek kalosilthate piso , lipamai gi ato petheri, toso disaresra ta pragmata

kales diakopes ele, na eiste oles kala, sas efxaristo poli gia to endiaferon kai tis efxes

(pragmatika den me volevei afto to marafeti gia na grafo, gamoto)

emeis edo, eimaste athina apo tin pempti to vradi, me to pou ftasame apeftheias giatro, kai meta nosokomeio, emeina mexri peripou tis 12 to vradi, to nst sxetika kalo, tha prepei na to epanalavo simera to vradaki pali..o leontis mia leventia to mikroyli mou, ti ipomoni edeikse, ton sername mazi mas mexri ta mesanixta sto nosokomeio, kix den evgale, o f. ton allakse sto orthio sti leoforo, toses ores talaiporia.

ego sxetika kala, tin alitheia mou na po, den anipomono kai poli na pao kliniki kai na kano kaisariki, me exoun piasei kati "pisogirismata" tora pou ta skeftomai pos itan, oti einai na ginei tha ginei vevaia, prospatho na kano focus stin beba gia na pairno kouragio

oi meres edo exoun perasei me arketo treksimataki, diadikastika pou exoyn bgei stin mesi kai me exoun faei oi dromoi, exthes imoun ikea, ekei vrikame kai to doro tis mpempas pros ton l, pirame tin kouzina tou ikea me ola ta simpragkala, vgike ligo akrivoutsiko, ligo kato apo 200 nomizo, alla o l. to ithele apelpismena , perithoria gia na vro allou dora den exo, elpizo na ti xrisimopoiisei kai i mikri meta, kai tou kakomoiri tou aresei poli na mageirevei kai na plenei piata..fantasteite oti mexri tora afto pou tou aresei perissotero apo ola, san paixnidi, einai na "plenei" ta kommatia enos pazl pou eixa ston toixo, s e mia fantastiki "vrisi" ston diadromo, kanei oti vazei sapouni, oti kseplenei ta piata ,tous ixous, kanonika..afou dinoume maxi ston pragmatiko neroxiti, i giagia tou exei ftiaksei kai adiavroxi podia gia na min vrexetai poli!!

ta leme koritsia, pao na kano kammia gira edo, na sigiriso tipota

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Βελουδάκι όλα καλά θα πάνε, θα φύγει και το άγχος και όλα όταν αντικρύσεις τη μπεμπούλα σου!! Να μας γράφεις νέα όταν μπορείς κοριτσάκι!

Και του δικού μου του αρέσουν τα κουζινικά και η μαγειρική, μαγειρέυει αυτός και μετά κάνουμε και δείπνο και τρώμε! master σεφ θα τα κάνουμε τα αγόρια μας! Μεγειά και το δωράκι, θα του αρέσει πολύ του Λεόντη μας!

Νεκταρίτσα μπράβο που αποθηλάσατε τόσο όμορφα με τη μικρή!

Θηρίο θα έγινε στο χωριό η κυρία ε, κι εσύ από πίσω να την κυνηγάς, χαχα!

Το Γιωργάκι μωρέ είναι και ευαίσθητο παιδί και ψυχοπονιάρικο, εννοείται καταλαβαίνουν πάρα πολλά πια που εμείς νομίζουμε πως τα περνάνε στο ντούκου, καλά κάνατε που δεν τον πήγατε πολλές φορές στο πατρικό του Άρη, δεν θα ήταν εύκολο γι' αυτόν. Τι να πω, μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο άνθρωπος.

Ελευθερίτσα καλά να περάσετε!!

Όλο το σπίτι θα ξεσηκώσατε ε, λογικό με δύο παιδιά, μόνο τόσα ρούχα να πάρεις φτάνει!

Αχ πήρε λίγο η μητέρα μου το Γιάννη, έκανα τις δουλειές μου και έκατσα να χαλαρώσω λίγο, με έχει τρελάνει τελευταία με αυτή τη γκρίνια και την ανυπακοή, εχτές το απόγευμα τα είχαμε πάει βόλτα και τα δύο με την κουμπάρα μου, το μικρό κοιμότανε 3 ώρες στο καρότσι, ούτε ακούσαμε τη φωνή του, ο Γιάννης ήθελε έναν άνθρωπο να τον κυνηγάει όλη την ώρα, νοκ άουτ θα με βγάλει αυτό το παιδί τελείωσε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα γειτονισσες!

αγγελικη τι βλεπω?εχουμε ανατροπη?με το καλο να ερθει ο κων/νος!!

βελ πλησιαζει η μεγαλη μερα!με το καλο κοριτσι μου!

νεκ μπραβο για τον αποθηλασμο που ηρθε ετσι ευκολα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αγγελικη τι βλεπω?εχουμε ανατροπη?με το καλο να ερθει ο κων/νος!!

!

έτσι φαίνεται!!!!Κατσε να μας το πει και ο Κούρτης ομως..!

Ευχαριστω πολυ! Με το καλό και ο δικος σου!!!

Αλόοο,γυρισαμε...ανευ τέκνου,καλά περιττό να σας πω ότι σε όλο το δρόμο έκλαιγα,μη με βρισετε, αλλά ξερετε πως ειναι η 1η φορα, δεν την εχω αποχωριστεί ποτε τη σκατουλα μου και μου λείπει ηδη πολυ.

Ουφ....παραξενα νιωθω,ενα κενόοοοοοοοοοοοοοοο.

Ωστοσο θα εκμεταλλευτω τις μερες, εχω φουλ δουλειες.

Θελω τη βοήθειά σας...

Τι δωρο να παρω για τους φιλους μου Χιώτες?

Θελω να ειναι κάτι για το σπίτι αλλά που να μπορω να το κουβαλήσω σε βαλίτσα (δε θα παρουμε αμαξι).

Για αρχη σκεφτηκα τιποτα σεντονια ή πετσετες, τι λετε?

Αλλά δεν πολυτρελαίνομαι κιολας..για ρίξτε καμιά ιδέα ρε κοριτσάκια.

Νεκταράκι αποθηλάσατε??????????????????????

αουτς...

δεν ειχα ιδέα..

Αντε τωρα βάλε μπρος για το 3ο ε?

Ελέ μου ,δικιο εχεις, μη νομιζεις περα απο τις χαζοδιαφορες με την πεθερα,τους αγαπάω κ τους εκτιμάω παρα πολύ.Οσο με εχουν βοηθησει εκεινοι,οι γονεις μου ουτε σε 50 χρονια δε τους φτάνουν.Οποτε και να τους εχω χρειαστεί ειναι πάντα διπλα μου,σε όλα.

Τελικα εναι γραφτό να βοηθάει πάντα η μία απο τις δύο οικογένειες πιο πολυ ε?Κάτι ειναι κ αυτο,δυστυχως ξερω κ περιπτώσεις που δεν βοηθάει κανεις.

Νεκταράκι αποθηλάσατε??????????????????????

αουτς...

δεν ειχα ιδέα..

Αντε τωρα βάλε μπρος για το 3ο ε?

γιατί άουτς καλέ?? ανώδυνα είπα ότι αποθηλάσαμε! :lol::lol:

δεν το περίμενα είναι η αλήθεια πριν λίγο καιρό ότι θα έρθει έτσι εύκολα και όμορφα, αλλά έδειξε χαρακτήρα από το πάσχα και μετά. θήλαζε μεσημέρι-βράδυ και μετά με τις υποχρεώσεις του σχολείου και κάποιες ψιλοαπουσίες μου υπήρχαν μέρες που θήλαζε και 1 φορά. Μόλις κλείσαμε που ζέστανε και ο καιρός έκανε και μία φορά που θήλασε μετά από 1,5 μέρα σχεδόν, εκεί τα βρήκα λίγο σκούρα γιατί πρήστηκα αλλά μπορεί και να βοήθησαν τα φασκόμηλα που έπινα για να αδιαθετήσω τότε με την καθυστέρηση και να είχαν μειώσει κάπως το γάλα. Βοήθησε και η ζέστη που δεν την άντεχε (ούτε κι εγώ μεταξύ μας!) :tongue:

βασικά ακολούθησα τον κανόνα "δεν αρνούμαι, δεν προσφέρω" κι έτσι δεν είχαμε γκρίνιες.

είναι λίγες μέρες που δε με ενοχλεί το στήθος και το γάλα μου έχει αλλάξει γεύση οπότε έχει ζητήσει να πιπιλίσει από τότε μερικές φορές αλλά μάλλον δεν την αρέσει η γεύση πια και το αφήνει αμέσως.

δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει λίγο... αλλά το θέμα είναι ότι όλη η διαδικασία ήταν "απόφαση" της μικρής. δεν ήθελα να το τραβήξω παραπάνω για να ικανοποιήσω δικές μου "ανάγκες". προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι όταν νιώθω ότι μου λείπει και πιστεύω σύντομα να το ξεπεράσω κι αυτό όπως ξεπέρασα άλλα. (π.χ. να μου λείπει να κοιμάμαι μαζί με το γιώργο) προς το παρόν μου λείπει επίσης το να κοιμάμαι μαζί με τη μπέμπα... πού θα πάει... θα το ξεπεράσω κι αυτό!

όσο για το τρίτο που λες, αν ήθελα τώρα, σιγά που θα κώλωνα και θα περίμενα να αποθηλάσω! αλλά όχι ακόμα, για το καλό όλης της οικογένειας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...