Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Μπήκα να δω τα νέα, χθες δεν με κρατούσαν τα μάτια μου. Στην αναμονή λοιπόν, θα με ενημερώσει κάποια ε?

Σύμπι γκαστρούλα σαν τα μάτια μας θα τον προσέχουμε τον Κωνσταντινούλη:)

Και εγώ σε άλλο σταθμό ζήτησα να πάει. Εξάλλου δεν ξέρουμε αν θα είναι με τα ίδια παιδιά και σίγουρα όχι με την ίδια δασκάλα. Όλα έχουν πρόβλημα προσαρμογής από την αρχή κάθε που ξεκινάει το σχολείο ακόμη και αν παραμένει ίδιο.

Πάω ξύπνησαν και τα 2!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα αλλά μου είπαν οτι ειναι δύσκολο λόγω επανεγγραφης...γαμώτο, έπρεπε να το δηλώσω λέει εξ αρχης.

Αν υπάρξει κενό στο σταθμό που θέλω θα το κοιτάξουν.

Δε πειράζει κάθε εμποδιο για καλό!

Εννοειται,ευτυχως θα χει και καλη πεθερα ο γιοκας μου!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Να ρωτησω κάτι ασχετο??!!

Παντρευτηκε ενα ζευγαρι γνωστων μας,δε μας καλεσαν στο γάμο,αναγκαστικά δλδ αφου εγινε στο εξωτερικό,πολλά πολλα δεν εχουμε γενικως.

Εμεις τους είχαμε και στο γάμο και στο τραπέζι και εννοειται μας εδωσαν δωρο.

Πρέπει να ανταποδώσουμε τωρα ακομη και αν δεν μας καλεσαν ουτε τυπικα?

Ο Λ. πιστευει πως ναι.

Εγω πιστευω πως ναι αλλά οχι να δωσω όσα μου δωσανε ουσιαστικά εμεις δε τους κοστισαμε τιποτα,αφου δεν πηγαμε στο γάμο.

Γυφτια λετε? τι να κάνω εν καιρω κρίσης...ψαχνω να περισώσω οτι μπορώ!!!!!!!!

καλημέρες!

χτες μ αυτά και μ αυτά με πήρε ο ύπνος μετά τις 2, έβλεπε κι ο μεγάλος εφιάλτες και φώναζε, έφαγα και βαριά για βράδυ (αν δεν έτρωγα θα σκαγα!), είχε και ζέστη, είχα και υπερένταση, όλα φταίγανε!

έβαλα μοσχαράκι λεμονάτο, έλεγα να κάνω και τηγανητές πατάτες αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω λάδι στο μπουκάλι! κι αποκλείεται να σηκλωσω το τενεκε το 10κιλο μόνη μου για να γεμίσω. επίσης και να βγω έξω να πάρω άλλο αποκλείεται οπότε ή θα περιμένω ως τις 2 που θα ρθουν οι άλλοι ή θα κάνω ρύζι που δε το πολυσυμπαθώ όμως....

αυτά...

πάω να βαλω κλιματισμό και να σιδερώσω.

δύσκολη μέρα....

Διαφημίσεις

κι ο πουρές μια χαρά μου φαίνεται...

με τις φρέσκιες πατάτες ε; μη μου χαλάσουν και με τη ζέστη κρίμα είναι.

σφουγγάρισα όλο το σπίτι.

και πάω στο κλιματισμό να σιδερώσω.

παίζει να πληρωθεί ο ν σήμερα, έστω κάτι να πάρει δηλ γιατί του χρωστάνε απ το μάρτη....

αντε να δούμε μπας και κάνουμε και κάτι διαφορετικό.

πολυ κλεισούρα καλοκαιριάτικα!

Ζέστη και εδώ, το απόγευμα θα πάρω και τα 2 παραμάσχαλα και θα πιάσω τις παραλιές. Ο Στεφ βαριέται, γυρνάει και κουρασμένος αλλά εγώ θα μπορούσα να ζω μόνο στην θάλασσα. Γοργόνα η σύμπι σου Αγγελικώ!αχαχα

Κοτόπουλο στην λαδόκολλα θα κάνω εγώ. Συνοδευτικό ή πατάτες ριγανάτες ή τίποτα ρυζότο. Πολύ μου αρέσει ο πουρές αλλά εγώ δεν μπορώ να φάω οπότε τον αποκλείω. Μου έδωσε το οκ να ξεκινήσω αυγό η γιατρός, θα κάνω ένα κέικ το απόγευμα να το κρατάμε μαζί στας εξοχάς!

Αγγελική εγώ είχα πει εξαρχής ό,τι θέλω άλλο σταθμό και αρχικά με έστειλαν να κάνω εκεί αίτηση αλλά μου είπαν πως αν το κάνω έτσι χάνω την προτεραιότητα της επανεγγραφής οπότε το άφησα. Απλά στην αίτηση έγραψαν πάνω το άλλο ΚΕΠΑ και όχι αυτό που πηγαίνει. Για να δούμε...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω τρελαίνομαι για πουρέ αλλα δεν κανω ποτέ γιατι ο Λ. δεν τον τρώει.

Χανεις την προτεραιότητα ε? Ααα για αυτο τοτε μου ειπαν οτι ειναι δύσκολο.

Πάντως τις επανεγγραφες 90% τις παίρνουνε μου είπανε.Αντε να δούμε.

Εγω παρηγγειλα χταποδι με κοφτο μακαρόνι στην πεθερα!!!!!!

χεχεχε

Θα βγαλω τα απωθημένα μου τωρα! 3 μηνες εχω μπροστά μου!

Αναρωτιέμαι αν στη Μαριλίζα είχα τέτοια τρελή υπνηλία, μαλλον οχι γιατι κοιμομουν και ξυπνουσα οποτε ηθελα..ενω τωρα...

Στον Μάνο είχα και εγώ τρελή υπνηλία, μόλις σχολούσα από την δουλειά, έτρωγα και κοιμόμουν στον καναπέ. Κατά τις 10 πήγαινα στο κρεβάτι και συνέχιζα τον ύπνο μέχρι τις 8 που ξυπνούσα για δουλειά! Τι ωραίες εποχές, τώρα πάνω από 6ωρο συνεχόμενο δεν με αφήνουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όντως τις επανεγγραφές τις παίρνουν στα σίγουρα, έχω μια επιφύλαξη για το εσπα, του κουμπάρου την ανηψιά δε την πήραν με το εσπα 2η χρονιά.

μωρέ αγγελώ πολύ τη πριζώνεις τη πεθερα έχω αρχίσει και τη λυπάμαι...

Διαφημίσεις

όντως τις επανεγγραφές τις παίρνουν στα σίγουρα, έχω μια επιφύλαξη για το εσπα, του κουμπάρου την ανηψιά δε την πήραν με το εσπα 2η χρονιά.

μωρέ αγγελώ πολύ τη πριζώνεις τη πεθερα έχω αρχίσει και τη λυπάμαι...

Αναλόγως τα μορια ,αν βρεθηκαν άλλοι τη 2η χρονιά,που είχαν περισσότερα τότε κάποιοι εμειναν απέξω.Εννοειται πως στο ΕΣΠΑ δεν παιζουν ρολο οι επανεγγραφες, η επιλογη γίνεται καθαρά βάσει μορίων.

Εγω εφετος πιο πολυ ποντάρω στο δήμο παρα στο εσπα, σφαγη θα γίνει.

Τη λυπασαι? Σιγα ρε πεθεροπονοψυχο πλάσμα,για ενα χταποδάκι κάνεις ετσι? που να δεις αργότερα!θα βελάξει!!!!!!!! Διάδοχο δεν ηθελε? καλα να ΄πάθει!

Εαν δεν αλλαζε αυτη τη συμπεριφορα της δε θα αλλαζα κ γω τη δικια μου,με προκαλεί!!!!!!!!

Καλα ε, αν παω στον Κουρτη και μου πει οτι ειναι κορη,θα πάρω καράβι να φύγω, να το ξέρετε!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Πάντως Αγγελικούλα να το έχεις σε τιμή και καμάρι σου που σε προσέχουν και μην θεωρείς δεδομένο πως πάντα έτσι γίνεται. Τα δικά μου πεθέρια ούτε ΣΤΟΝ διάδοχο, ούτε ΣΤΗΝ διάδοχο μου έκαναν τίποτα περίσσο, ούτε και στα παιδιά φυσικά. Και να σου πω και το άλλο...φαντάσου σε μερικά χρόνια το Μαριλιζάκι να κάνει μια κορούλα και να την βγάλει Αγγελική. Δεν πιστεύω να μην χαρείς ή να μην νιώσεις ικανοποίηση. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που τον αφήνει αδιάφορο αυτή η συνέχεια του ονόματος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συμφωνώ με ελε.

επίσης δεν είναι θέμα διαδόχου μωρέ, παιδάκια κι εγγόνια τους είναι πως να μη χαρούν! σε νορμάλ πάντα πεθερικά που κάνουν πράγματα και δείχνουν ενδιαφέρον.

συν του ότι όσα περιμένουμε απ τους ξένους βλέπε πεθερικά πρέπει να τα θεωρούμε αυτονόητα κι απ τους δικούς μας γονείς! (αυτό το λέω πιο πολύ και για τη δική μου πλευρά απ τ ανάποδα). πχ ο ν θεωρεί δεδομένα τα όσα κάνουν οι γονείς μου αλλά τους δικούς του δε τους ζορίζει και ιδιαίτερα. κακό και άδικο αυτό. αλλά να μου πεις τι να ζορίσει ακριβώς; δε βαριέσαι...να τώρα πλησιάζει και η γέννα και πάλι μονόπλευρα θα δωθούν όλα. και με πιάνει ένα κάτι όσο να πεις.

πάντως εσύ ξέρεις αν οι δικοί σου έδωσαν περισσότερα λόγω του ονόματος της μαριλίζας κι όχι τα πεθερικά. ή ότι τώρα θα δώσουν περισσότερα οι άλλοι επειδή πρόκειται για τ όνομα του πεθερού.

εμένα πχ στο δημήτρη έχουν μια περίσσια αδυναμία τα πεθερικά αλλά δε νομίζω λόγω του ονόματος τόσο όσο του ότι ήταν το πρώτο εγγόνι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...