Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ Καθριν μου!!!

τι εξετάσεις...χοριακη?χοριακη??!!!!:D:tongue:

αγγελικουλα οχι....αλλα εκει πηγαινα για τις χοραικες ..γενικη αιματος, σιδηρου..κτλ....ειναι μονιμη η σιδηροπενικη αναιμια !!!!εντωμεταξυ αυτο θυμηθηκα οταν πηγα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

διαβασα τα νεα της αγγελικης στο φβ! με το καλο να ερθει ο μπεμπης αγγελικη μου.

τωρα μπορει να ξενερωσε τωρα ο Λ γιατι ειχε κανει ξανα ροζ ονειρα αλλα οταν θα δει τον μπεμπει θα φαει τρελλο κολλημα. οσο ναναι τα αγορια δενουν πιο πολυ με τους μπαμπαδες οσο αφορα τα χομπυ τους(μεχρι να μπουν τα κοριτσια στη μεση που θελουν τη δικη μας συμβουλη)

αννα ειδα και σενα και εχω να πω για αλλη μια φορα πως ειστε μια πανεμορφη οικογεννεια!!! τι αντρες εχεις δεν λεγεται αλλα και συ εισαι μια κουκλα κουκλα κουκλα

βελ καλη ελευθερια! οπου ναναι ερχεται η κορη βλεπω.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Ανεβάινω κορίτσια, εσπευσμένα Αθήνα σήμερα- ο γιατρός θέλει να με δει λεέι, το πόσο τρέχω δεν περιγράφεται, ούτε βαλίτσα έιχα κάνει ούτε τίποτα, τώρα πάω για ξύρισμα-ξεχορτάριασμα!!!

όιμεεεεε!!!!! με ταράζεις με αγχώνεις!!!!! απαπαπαπαπαπα!!!!!

ποιον εμένα τη ψύχραιμη!

και τα λεγα με την άλλη τη κουμπάρα το πρωίιιιι!!!!!!!

με το μαλακό, ήσυχα και χωρίς πανικό!

καλό ταξίδι να χετε!

Διαφημίσεις

Ανεβάινω κορίτσια, εσπευσμένα Αθήνα σήμερα- ο γιατρός θέλει να με δει λεέι, το πόσο τρέχω δεν περιγράφεται, ούτε βαλίτσα έιχα κάνει ούτε τίποτα, τώρα πάω για ξύρισμα-ξεχορτάριασμα!!!

ωχ ωχ ωχ λες να έρθει νωριτερα η μπεμπα???!!!!

Δε πιστευω να γεννησεις αυριο που θα λειπω....κανονισε!!!!!!!!!!!!χαχαχα

Αντε με το καλο συμπεθερούλα,μην αγχωνεσαι, ήρθε η ώρα!!!!!!!!!

40αρια λεει απο αυριο,ωχ Παναγια μου,στην παραλία θα μαι ολη μερα.

Θα παμε Λουτρακι τελικα,έκτακτως,αν δε μου χει στρωσει κοκκινο χαλι,αλίμονό της!!!!!!!!!Παντως ειναι μες τη λατρεία και την αγαπη!Και πριν ητανε, αλλά τωρα το μέλι ξεχειλίζει λέμε,κολλάει.Ντροπη της!

Ελέ μου,καλοδεχούμενη η νύφη αλλά να μας σφαλιαρίζει το 1,80 ρε συ?!χαχαχα

Εκτος κ αν ο γιος πάρει απο τον πεθερό μου και βγει ψηλός,το σωζουμε τότε!

Εκλεισε το προξενιό!Συμπεθέρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!χαχαχαχα

Θα μας φιλοξενησεις τωρα στη μεζονέτα ε? χαχαχαχα

Αντε βρε, καλα να περάσετε,να το απολαυσετε ολοι!

Σιγά μην τρομάξουν τα ύψη τον προφιτερούλι μας!Αχαχαχα!

Συμπεθέρααααααα έλα ρε στην μεζονέτα, να συζητήσουμε και το συνοικέσιο. Καθαρές δουλειές, όι ψευτιές!;)

Τα πεθέρια αναμενώμενο να χαρούν. Γονείς είναι και αυτοί μωρέ, έλα στην θέση τους. Όλα καλά, μπράβο. Πετύχατε το ζευγαράκι. Όσο για τα αγορίστικα, θα τα μάθεις εν καιρό. Και εγώ προσπαθώ να σκεφτώ πως θα είναι το σπίτι σε μερικά χρόνια με μπάρμπι και τίνκερμπελ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και καλησπέρα. Με συνεπήρε το συμπεθεριό και ξέχασα τα τυπικά:)

Για μπάνιο πήγα το απόγευμα με την μικρή και την αδερφή μου. Ο Μάνος κοιμόταν και τον άφησα πίσω αν και στεναχωρήθηκα τελικά. Ήταν τέλεια η θάλασσα σήμερα, μέχρι που και η μικρή δεν έβγαλε άχνα και έκανε το πρώτο θαλασσινό μπάνιο της ζωής της:) Καλά το χω ξαναπεί, θατο ξαναπώ. Αυτό το παιδί το ξεχνάς, δεν καταλαβαίνεις καν πως έχεις μωρό μαζί σου, ησυχούλι το ψυχούλι μου σαν τον άγγελο είναι. Ωστόσο η κυρία κάθεται μια χαρά πλέον και έχει ανακαλύψει και τα δαχτυλάκια των ποδιών, πρέπει να είναι πολύ νόστιμα και τα έχει συνέχεια στο στόμα. Λάστιχο το κορίτσι μου συμπεθέρα, θα περάσει καλά ο Κωνσταντίνος σου! Αχαχαχα

Αννούλα μεθαύριο φεύγουμε. 'Μεσαύριο σα πάμε διακοπές. Σε ένα μεγάλοοοο πίτι, δίπλα στην σάλασσα με την τζιπάλα μας'. Φαντάζεστε ποιος το κοπανάει όλη μέρα ε?

Βελ nst δεν είχα κάνει σε καμιά εγκυμοσύνη, το μηχάνημα το γνώρισα μόνο την ώρα του τοκετού. Αλλά θυμάμαι στην μικρή που είχα συσπάσεις πριν καν μου βάλουν τον ορό πως το 100άρι δεν ήταν ανησυχητικό, από εκεί και κάτω ανησύχησαν και μου έβαλαν οξυγόνο. Πάντως δεν χάνεις κάτι να είσαι εκεί νωρίτερα, ποτέ δεν ξέρεις! Και κοίτα να ξεκουράζεσαι, μην επιβαρύνεις την κατάσταση να χεις καμιά λαχτάρα τελευταίες μέρες.

Κοπελιές μιας και θα λείπω όταν γεννήσει το Βελουδάκι μας, πλιζζζζ ας ενημερώσει κάποια. Θα σκάσω αν δεν μάθω. Νετ θα έχουμε λογικά αλλά δεν ξέρω αν και με τους 3 στα πόδια μου καταφέρω να είμαι ονλάιν εκείνη την ημέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εεε δεν τα είχα διαβάσει τα τελευταία. Ανατρίχιασα!!! Βελουδάκι όλα καλά, πλησιάζει η ώρα που περίμενες 9 μήνες και η κορούλα σου φαίνεται βιαστική. Θετική ενέργεια φιλενάδα, ευτυχισμένες στιγμές έρχονται, ρούφηξέ τις!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

δε γεννάμε ακόμα

θα ξαναμπούμε καρδιοτοκογράφο το σάββατο.

και βλέπουμε!

όποτε και να ρθει πια μια χαρά θα ναι το μικιό μας!

ανυπομονώωωω!

και πάω να θέσω γιατί ειμαι καθιστή ώρες και τα πόδια μου δε τα νοιώθω...χαχα!

καληνυχτούλες!!!!!

Καλημερα!!!!!!!!

Ποπο αγχος!!!!!!!!! ειδα τελευταιο ποστ της Αννας και λεω νάτη η ανακοινωση!!!!!!!!!!!

Ουφ,λιγες μερες ακομη...υπομονη Βελουδάκι!!!!

SybΕλέ,οχι και προφιτερούλης ο μικρος...χαχαχαχα!Μια χαρα θα παει το συνοικέσιο, εχει Κρητικο αίμα ο δικος μου!!!!

Θα παω στο δημο σημερα να τους πω να με αλλάξουνε σταθμο,ανακαλυψα εναν εδω πολυ κοντα μου που παω με τα ποδια και νομιζω θα με βολεψει καλυτερα, αν μας παρουν βεβαια...

Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως ειναι λάθος να την αλλαξω?

εχει συνηθισει τωρα εκει..αν το Σεπτεμβρη μου ζηταει το παλιο σχολειο κ συμμαθητες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...