Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

είναι οντως να τρελαίνεσαι!

στο περιστέρι τα κάνω όλα ναι. έχει κόσμο αρκετό αλλά οκ εγώ δεν είχα ποτε πρόβλημα. εκεί μάλιστα μου παν για το φύλο του μάνου 16η βδομάδα. πολύ καλά μηχανήματα.

μακ ωραίες φώτο! άντε κι εσύ μ ένα τρίτο! ό,τι και να ναι!

έχω λίγη περιέργεια να δω πως θα ναι ο σκιουράκος, πιο κοντα στο μανο μου φέρνει.

απ την άλλη λέω μακάρι να ναι και σα χαρακτήρας ίδιος ο μάνος θα κάνω και τέταρτο μετά!!!!!!!!!!!!!

στις 22 θα ξαναπάω στο χας και παιζει να μου πει έλα σε μια βδομάδα να σε βάλω μέσα!

ωραίαααα!

δεν παω για τριτο ....μονο αν τυχει! ετσι οπως ειναι η κατασταση δυστυχως δεν θα μπορω να προσφερω αυτα που θελω. ας ειναι καλα τα παιδακια μου και προκυψει κατα τυχη τριτο... οκ!

nst τι ειναι;

Διαφημίσεις

έχω λίγη περιέργεια να δω πως θα ναι ο σκιουράκος, πιο κοντα στο μανο μου φέρνει.

απ την άλλη λέω μακάρι να ναι και σα χαρακτήρας ίδιος ο μάνος θα κάνω και τέταρτο μετά!!!!!!!!!!!!!

στις 22 θα ξαναπάω στο χας και παιζει να μου πει έλα σε μια βδομάδα να σε βάλω μέσα!

ωραίαααα!

και εγω νομιζω οτι μοιαζει στον Κων/νο μου ο μικρος απλα σε μεγεθυνση! χα χα χα... στις ιδιες εβδομαδες ο κων/νος ηταν στην 50η θεση και αυτο ειναι στην 97η!:tongue:

εγώ δεν εχω ιδέα απ αυτές τις καμπύλες. 2200 μου τον μέτρησε προχθες αλλά από εκατ. δε ξέρω. και δε θυμάμαι πόσο ήταν οι άλλοι δύο.

εκατοστα δεν μετρανε σε αυτη τη φαση.... μονο το μηκος του μηριαιου. πανω στον υπερηχο που μου δινουν γραφει την εκατοστιαια θεση....

εμενα προχθες ηταν 2330 +- 340 γρμ νομιζω!

φιλεναδιτσες ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!θελω μια χαρη.....συμμετεχω σε ενα διαγωνισμο της ORIFLAME για να γινω το επομενο μοντελο στους επομενους καταλογους.....μπειτε και ψηφιστε με.....

http://www.oriflameworldtour.com/ind...&contest=14891

φιλια πολλα!!!!

Διαφημίσεις

1949196vihcy9xmab.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Με ορεξη ξυπνησα σημερα...για να δουμε πως θα πάει!!!

Ανυπομονω για τον υπερηχο!!!

Σκεφτομουν εχθες,πως θα νιωσω αν μου πουν τελικα αγορι και ξέρετε που κατέληξα?

Περυσι ξερετε όλες οτι λύσσαγα για γιο,δε θα κρυφτω και εφέτος ειχα μια ψιλοεπιθυμία,ψιλό ομως καμια σχεση με πέρυσι,μιλάμε για 95% δε με ενοιαζε καθολου και το άλλο 5% ηταν για αγορι!

Απο οταν μου παν κοριτσι,το επομενο δευτερόλεπτο κιολας το 'χα λατρεψει και το θελα σαν τρελη!

Ειναι σα να σε καλουν καπου για να φας γαλακτομπούρεκο (το λατρευω!),το χεις λιγουρευτει,το θες,το λιμπιζεσαι ζουμερο και σιροπιαστο....μμμμμ....πας και τελικα εχουν προφιτερολ (επισης το λατρευω), ενα στιγμαιαίο ξενερωμα το παίρνεις αλλά εννοειται οτι το τρως και το ευχαριστιέσαι με τη σοκολατίτσα του,τα σου,μιαμ...αφου ειναι κι αυτο αγαπημένο σου..και κατοπιν σκέφτεσαι "καλυτερα το προφιτερολ"

καπως ετσι αισθάνομαι..προς το παρον, πάω για γαλακτομπουρεκάκι=κοριτσακι,γλυκο και ζουμερό!

Παμε σχολείο,φιλιά!

καλημερα......αχ για κοιτα τωρα....γιατι απο κει ανοιγει κανονικα

http://oriflameworldtour.com/index.php?ln=GR⊂=3&page=1

Αγγελικουλα.....γερο να ναι και οτι να ναι!!!!!εγω θυμαμαι στην δευτερη εγκυμοσυνη ηθελα πολυ το κοριτσι......και το διαισθανομουν....ελεγα οτι αν ειχα αγορι θα πηδαγα απ το μπαλκονι.....αλλα εν τελει ηταν κοριτσι και ηρθε μετα και ο αλλος γιος.....αλλα και αγορι να ηταν δεν θα με πειραζε τοσο στην τελικη...αλλα εκεινη την στιγμη....καπως μου φανηκε που ειδα ολες στον Χασιακο να εχουν αγορια....και ειπα μπας και εγω ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...