Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

i.gifo.gify.gifl.gifi.gifo.gifs.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

ΚΑλό μηνα!!!!!!!!!!!

Βελουδάκι,Σε 9 μερες ερχεται η μπεμπούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο το κοριτσάκι μας!!!!!!!!!!

Εισαι ετοιμη?????????

Τι ωραια δροσουλα...δεν πηγαμε Λουτρακι,βολτάρουμε ακαταπαυστα!

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!καλο μηνα ..τι κανετε??

βελ..εφτασε ο καιρος??με το καλο !!!

χαλια σκ ..αερας ...εγω με χαζολουμπαγκο ..σχεδον ολο το σκ μεσα στο σπιτι ..με ατελειωτη ενδοσυζυγικη γκρινια.......μα αν στραβωσει κατι .....μετα στραβωνουν ολα ???

ειχε και φεγγαρι???

χαλια διαθεση κοινως !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα Κατερινιω,

Ειναι ο νομος του Μερφυ μωρε,οταν κατι πάει στραβα θα πανε ολα..

υπομονη θα περασει...

Στη Βιοιατρικη με κοροϊδευουν μαλλον,πηρα σημερα στα κεντρικα και μου ειπαν οτι το κοστος για υπερηχο ειναι 1,25ευρο με παραπεμπτικο ικα.

Μαλλον αυτη που μιλησα ηταν ασχετη.

Αυριο εκλεισα ραντεβου στο ΙΚΑ για να μου γραψει τον υπερηχο,θα μου τον γραψει λετε ετσι απλα επειδη θα του το ζητησω,χωρις να εχω χαρτι απο το γιατρο μου?

Εχθες ειπα στην πεθερα να παρουν τη Μαριλιζα για 2 μερες μαζι τους και εκανε ολοκληρο θεμα,οτι θα κλαιει,οτι δε θα καθεται,που ειναι τοσο κολλημενη μαζι σου...

Ε,.ναι λεω, για αυτο,μπας και ξεκολλησει καποτε...τιποτα αυτη,απλά δεν ηθελε,ξεκαθαρα πράματα.

Σωθηκαμε λεω με σενα,μη τυχον και χαλάσει τις διακοπούλες της.

αγγελικη ..το ιδιο μου ελεγε και μια φιλεναδα...ο γιος της δεν ξεκολλα απο πανω της ...τους τελευταιους μηνες πιο εντονα , ειναι στα 2μιση τωρα ,,,ειπε στη πεθερα να τον καρατησει για 1 βραδυ και της ειπε οτι θα κλαιει κτλπ ...και τελικα της αρνηθηκε ..

δεν μπορω να το καλατλαβω καθολου ...

οσο για τα δικα μου ...απλα πολυ γκρινια και αναποδια το σκ , διαθεση μηδεν και ηρθε και ενα κερασακι στη τουρτα χθες ...και απλα στραβωσαμε τελειως..

στο γιατρο στο ικα πες ..οτι θες υπερηχο ..το μηνιαιο!δε νομιζω να σου αρνηθει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εγω μπορω να το καταλαβω, απλα θα πέσει γκρινια και σου λεει,γιατι να χαλάσω τα μπανακια μου και τις βόλτες μου?ας κατσει με τη μανα της.

Στα δυσκολα bye bye.Αλλα δε πειράζει..

Ο πεθερος ειχε λυσαξει να την πάρουν,εκεινη με τιποτα, αν ηθελα δλδ την εστελνα αλλά σκεφτηκα πως δεν θα ηθελα να σιχτιρίσει για το παιδι μου.

Ποπο κακα μαντατα εφτασαν στα αυτια μου για το γιατρό μου,παράτησε μια κοπελα σε ωρα αναγκης και την ξεγεννησε άλλος γιατρός.

Παντως το χα παρατηρησει τωρα τελευταια κάτι δε πηγαινε καλα μαζι του,πολυ στον κοσμο του ρε γαμώτο.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε άλλον μετα απο αυτο που ακουσα.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

εμείς περάσαμε το γαμο-σκ...όλα ωραία και συγκινητικά, και κουραστικά όπως αναμενόταν!

άντε να μου ζήσουν και να μου κάνουν και πολλά ανηψάκια!

σήμερα ταξιδεύουν για μαγιόρκα!

χτες επίσης πήγαμε στο χασιάκο, οντως δεν ειχε αναμονή, καλό το σύστημα της κυριακής γιατί εκτός των άλλων η πρόσβαση προς αλεξάνδρας είναι παιχνιδάκι. όλα καλά ο σκιουράκος, 2200 εφτασε. τον έβλεπε και το μανιώ στον υπέρηχο και φώναζε κούκλος είναι! γελούσαν οι μαίες. το επόμενο ραντεβού είναι πάλι κυριακή στις 22. τότε φαντάζομαι θα χω και ημερομηνία και περισσότερες λεπτομέρειες.

χτες δε μπορεσα να ρωτήσω πολλά γιατί είχα και τα δυο παιδιά μαζί.

πάντως στο κέντρο μάνας παιδιού αμέσως μου τα γράφουν όλα. στο τριλεπτο έχω ξεμπερδέψει. μετά θέλει και σφραγίδα απ τον ελεγχτη μη το αμελήσεις αγγελική γιατί δε θα στο δεχτούν στη βιοιατρική.

θα κλείσω κι εγώ ραντεβού αύριο, τελείωσε το εμπάργκο για τα φάρμακα.

αννιω , να σου ζήσουν τα αδερφια !!να ναι τυχερα τα παιδια....

ο σκιουρος παιδαρος ....λογικα μετα τις 22 ..θα σου κλείσει και ημερομηνία !!

εμεις εντος είμασταν .....και εξαιτιας της μέσης μου ...και χαζοκλεισμενοι μέσα στο σπίτι ...

μονο κυριακή απόγευμα βγήκαμε λιγο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

περαστικά βρε κορίτσι! σε πείραξε κανα κλιματιστικό;

έκανες καμιά δουλειά;

εμένα έχουν πρηστεί πολύ τα πόδια μου

σήμερα βγαίνουν τ αποτελέσματα των σταθμών, αύριο θα τα ξέρουμε; το πιο πιθανό έτσι αργά που πάνε αυτοί!

Διαφημίσεις

Αννα να σας ζησουν! Αντε να γυρισει η νύφη γκαστρωμένη απτη Μαγιορκα!!!!!

τι εβαλες τελικα δε μας ειπες!!!

Στο κέντρο μανας κ παιδιου σου δίνουν ηλεκτρονική συνταγη για φάρμακα?

Στο ικα παντως εμενα δε μου εδωσαν οταν πηγα στην αρχη.

Για υπερηχο δινουν παραπεμπτικο πάλι καλα...

Παω να παρω το λελουδο

Αννα να σας ζησουν! Αντε να γυρισει η νύφη γκαστρωμένη απτη Μαγιορκα!!!!!

τι εβαλες τελικα δε μας ειπες!!!

Στο κέντρο μανας κ παιδιου σου δίνουν ηλεκτρονική συνταγη για φάρμακα?

Στο ικα παντως εμενα δε μου εδωσαν οταν πηγα στην αρχη.

Για υπερηχο δινουν παραπεμπτικο πάλι καλα...

Παω να παρω το λελουδο

όχι ηλεκτρονικη απλή μου δωσαν και παραπεμπτικά για εξετάσεις.

έβαλα μια παντελόνα χρυσομπρονζέ φαρδιά όχι εγκυμοσύνης και μια μπλούζα όλο δαντέλα μπεζ μακρυά. δεν ακούγεται πολύ καλό αλλά ήταν σικάτο, μαζεμένο και μπορώ να το ξαναβάλω άνετα. θα ανεβάσω καμιά φωτο όταν πάρω.

α για παιδί λένε δε βιάζονται καθόλου, θ αφήσουν κανα 2χρονο. ό,τι θέλουν, εχουν χρόνο, 23 χρονών είναι η νυφη μου και 28 ο αδερφός. καλά είναι.

Ε,καλα λενε τοτε, ειναι πολυ μικρά ακομη οντως!!!!

Και γω ετσι έλεγα πάντως, μια 2ετία θα κάτσω και μετα θα κανω παιδί...και το έκανα μετα απο 1,5 μηνα!

Και εκτελουν τα φαρμακεία συνταγη που δεν ειναι ηλεκτρονικη?

2,200 ο σκιουρος μεγαλωσε!!!!!!! Δλδ για Ιουλιο πάει το θέμα λες?

είναι απ αυτά τα χαρτιά τα παραλληλογραμμα μωρε που γράφει ο γιατρος κωδικούς μια ώρα. ναι μια χαρά την εκτελεί!

κοίτα πήγε η μάνα μου σήμερα σε δικό της γιατρό και είναι εκεί ήδη απ τις 12.30!!!!!!!! τρελή ουρά!!!! πρώτη μέρα που εκτελούνται συνταγές και γίνεται χαμός! να ξέρεις!

εγώ θα αφήσω τελικά μερικές μέρες.

το βλεπω να μου κλείνει ραντεβού για καισαρική τη βδομάδα 28 ιουλίου με 4 αυγούστου.

εκτός απροόπτου!

ανυπομονώ για την άλλη τρίτη!!! το ξέρετε ότι θα μαι απέξω απ το ρεα και θα ενημερώνω για τα νέα της κουμπάρας μου!!! θα ξαναζήσω στιγμές δεκεμβρίου 2010!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!

πήραν το μανιώ στο παιδικό του δήμου!!!!!

ΟΛΕ!!!!!!

είμαι ανακουφισμένη!

και σε σχολείο ένα τετράγωνο κάτω απ τη μάνα μου που είχα δηλώσει για να τον παίρνει εκείνη. και μάλιστα όχι στη κανονική κατάσταση αλλά στα πριμοδοτούμενα παιδιά απ ότι μου πε ο πατέρας μου που πήγε και είδε καταστάσεις. μέτρησε μάλλον το χαρτί της παιδιάτρου που έγραψε ότι το παιδί δεν έχει κάνει όλα τα εμβόλια λόγω εγκυμοσύνης τρίτου παιδιού της μητέρας. έτσι πήραμε τα 60 επιπλέον μόρια μάλλον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...