Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Δρόσισε σήμερα λιγάκι, ευτυχώς, γιατί είχαμε σκάσει, το μικιό ειδικά δεν την πάλευε!

Ελεάνα χρόνια πολλά κοριτσάκι!!

Να τα εκατοστήσεις!

Να σε χαίρονται τα αγόρια σου!

Ελευθερίτσα πώς το καταλαβαίνεις ότι ο μικρός ζηλεύει?

Εμένα τον δικό μου απέναντι στη μπέμπα μια χαρά τον βλέπω, πολύ γκρίνια όμως ρε παιδί μου, γιατί έφυγε ο μπαμπάς μου, γιατί έκλεισες εσύ την πόρτα και δε με άφησες να την κλείσω εγώ..κάτι κουλά! Πάντα το έκανε αλλά τελευταία το κάνει συνέχεια, μπιρι μπίρι όλη την ώρα στα αυτιά μου, να είναι ζήλια αυτό τώρα ή γκρίνια σκέτη?

Αννούλα βάλε κι εδώ φωτό ρε συ! Δεν είδα εγώ!

Νεκταρίτσα διακοπούλες επιτέλους ε?

Άντε να τα βλέπει συχνά η ανηψιά τα μικρά να ξεκουράζεσαι λιγάκι!!

Ντινάκι κι εσύ θα ξεκουραστείς από μεθαύριο, άντε καλές βολτίτσες τώρα και καλά μπανάκια! Μόνο ΣΚ στη δουλειά δεν θα το καταλαβαίνεις καθόλου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!! Σήμερα ήταν μέρα μούτζας, μουτζώθηκα 2 φορές.1 γιατί χθες πήρα του Μάνου παπούτσια από εδώ και έσκασα 70 Ευρώ και είχε δερμάτινα, ανατομικά στην λαική σήμερα με 15!!!Και 2ον πήρα μαγιώ με 70 Ευρώ και στην λαική έχουν 5! Βέβαια τα δικά μου ελέη δεν μπαίνουν στα 5 Ευρώ οπότε και κάθε φορά ακριβοπληρώνω το μαγιό!

Ελε,αρχισαν οι ζηλειες? υπομονη μωρε, τραβανε ζορια τα καημενα τα μεγαλα,ειδικα οσο βλεπουν οτι τα μωρακια γινονται παιδάκια σαν κ αυτα...

Ελε,13 εβδ ειχα κανει αυχενικη, 17 εκανα τον υπερηχο.

Ουφ πρεπει να το βγαλω απτο μυαλο μου,μεχρι τις 24 Ιουλιου.

Ε ρε κοπελιά τι μας λες τώρα?Το πράμα είναι ξεκάθαρο! Στην 13 εβδομάδα τι να δει ο περιβόητος Κούρτης?17η εβδομάδα, guarantee εβδομάδα για να δεις φύλο. Μην το ψάχνεις, με το καλό ο γιος!!Για γιο σε είχα εσένα αλλά επειδή τελευταία πέφτω έξω στις προβλέψεις είπα να μην το εππιχειρήσω πάλι!

Ζόρια τραβάνε μωρέ, έχεις δίκιο και προσπαθούμε να του δείχνουμε αποκλειστικότητα που λέει και το Κατερινάκι. Αλλά σε μερικά θέματα δεν κάνω πίσω, γιατί αν κάνω κάηκα. Πχ. στο θέμα του ύπνου. Αν τον πάρω μια μέρα να κοιμηθούμε μαζί, πάει το χάσαμε το παιχνίδι. Και θέλω τόσο να νιώσω την αγκαλίτσα και την μυρωδιά του δίπλα μου αλλά θα γυρίσουμε 3 μήνες πίσω και είναι κακό για το παιδί.

Ελευθερίτσα πώς το καταλαβαίνεις ότι ο μικρός ζηλεύει?

Εμένα τον δικό μου απέναντι στη μπέμπα μια χαρά τον βλέπω, πολύ γκρίνια όμως ρε παιδί μου, γιατί έφυγε ο μπαμπάς μου, γιατί έκλεισες εσύ την πόρτα και δε με άφησες να την κλείσω εγώ..κάτι κουλά! Πάντα το έκανε αλλά τελευταία το κάνει συνέχεια, μπιρι μπίρι όλη την ώρα στα αυτιά μου, να είναι ζήλια αυτό τώρα ή γκρίνια σκέτη?

Σοφάκι μου μην περιμένεις να δείξει κακή συμπεριφορά στο μωρό για να καταλάβεις πως είναι ζήλεια. Η ζήλεια κάπως έτσι εντοπίζεται νομίζω. Θέλει να είναι το επίκεντρο, μας κάνει γυμνάσια του στυλ που περιγράφεις 'εγώ να ανοίξω την πόρτα, εσύ να στέκεσαι εκεί, θέλω γάλα ΤΩΡΑ-όχι δεν το θέλω το γάλα!' κτλ

Το μωρό το λατρεύει, κάθε πρωί φιλάει πρώτα το μωρό και λέει 'αδερφούλα μου σε αγαπάω πολύ, πάω κολείο και θα έρθω σύντομα να σε δω' και μετά φιλάει εμένα. Αν κλάψει το μωρό τα βάζει μαζί μας και άλλα τέτοια αλλά όπως μου είπαν και στον σταθμό τα περισσότερα παιδιά βγάζουν την εχθρικότητα στους γονείς και όχι στο αδερφάκι τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τετοια γυμνάσια μας κανει κ μας ρε συ!

Απαπαπ παραξενιά στο φουλ!!!!!!!!!

"Εγω θα βαλω τα παγακια στον καφε", "εγω θα βαλω τα πιρουνια στο τραπεζι" και αν κανω το λαθος και το ξεχάσω..οϊμεεε, χαλάει τον κοσμο,μας ακουει η Δυτικη Αθηνα.

Νεκ,στολισμένο πουλι? χαχαχαχα καλόοοοοοοοοο

Αντε να δουμε...

Πολυ σε ζηλευω φιλεναδα, απολαυσε το οσο κρατησει!!!!!!!!!Να χει καλα ο Θεος τις ανηψιες που κανουν baby sitting!!!!!!!!!

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τη στειλω απο Δευτερα στο Λουτράκι με τα πεθερια.

Ξερω θα ειναι δυσκολα για όλους, αλλά πρεπει να γινει κ αυτο κάποια στιγμή.

Ετσι όπως πάμε,προβλέπω να γεννάω και η Μαριλιζα να κόβει το λώρο!

Καληνυχτες!

Ααααααααααα εφτιαξα το κεικ της Βανδη, μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξ.

Δεν εχω ξαναφάει πιο αγευστο πράμα, απορρίπτεται η συνταγη!

φουσκωσε πολύ αλλά χαλια γεύση σα στάχυ.

το πλάκωσα στη λιωμενη κουβερτουρα απο πανω και το ευχαριστηθηκαμε όπως πρέπει!

καλημέρα σας !!!

ελε , σοφακι και αγγελικη ....ολα αυτα ειναι ζηλια , πεισμα και γκρινια μαζι ....και τωρα παρατηρλω πως όλα έχουν μαι ταση για τελετουργικά !!!..καλα κουραγια ....

και πολυ υπομονη ....σας μιλαω απο ισχυρη θέση τώρα γιατι εμεις τα περασαμε αυτα στο επακρον το χειμωνα !!!

επιτελους σκ !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ήρθε πριν ο αδερφός μου με την κοπελιά του για καφέ, πήραν μετά το Γιάννη βόλτα και είμαστε μόνες με τη μπουμπού, θα κάτσω να της γράψω το ημερολόγιο της μια που έχω χρόνο!

Όλα τα κάνουν δηλαδή αυτά τα κουλά?

Πολύ παραξενιά μωρέ και δε μου αρέσει, εγώ θα κάτσω σε αυτή την καρέκλα όχι εσύ, και άλλα τέτοια όμορφα, προσπαθώ να μην του περνάει όμως γιατί αν του κάνω όλα τα καπρίτσια θα μας καβαλήσει τελείως!

Αγγελική στείλε τη μικρή λίγες μέρες να δεις πώς θα το πάρει, αν ζοριστεί την παίρνεις πίσω μωρέ, σιγά σιγά να μαθαίνει και με τους παππούδες, όταν με το καλό γεννήσεις ίσως χρειαστεί να πηγαίνει κάποιες φορές εξάλλου γιατί με το μικιό δεν θα τα παλεύεις και τα δύο σπίτι συνέχεια, βαριούνται και τα ίδια δηλαδή κλεισμένα μέσα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα! δουλειές κάνω απ το πρωί, όχι τίποτα βαρύ, συμμαζέματα, σκουποσφουγγάρισμα, τα γνωστά. μαγειρευω και κοκκινιστό, που δε ξέρω με τι να το κάνω, με μαύρο κοφτό μακαρόνι ή με μαύρο κριθαράκι; γιατί μαύρο θα ναι σίγουρα....

άργησα να βάλω φαί γιατί ήρθε μια μαθήτρια για μηχανογραφικά.

χτες είχαμε το κρεβάτι, όλα καλά, ψιλονωρίς φύγαμε όμως κατα τις 11 και κάτι γιατί τ αγόρια δεν είχαν κοιμηθεί για μεσημέρι αφενός κι αφετέρου τα δικά μου πόδια είχαν ψιλοπρηστεί. ελπίζω να μη κακοφάνηκε αυτο.

αύριο ο γάμος. αν σας πω ότι πιο πολύ άγχος έχω για τη δική μου κούραση; μη τα φτύσω κοινώς; θα θελα να το διασκεδάσω μωρέ αλλά δε με κρατάνε τα πόδια μου τέτοιες ώρες.

τεσπα θα δείξει.

πάντως παρόλο που δεν έφαγα και δεν ήπια τίποτα, το βράδυ κοιμήθηκα χαλια! κααααλάαααα πάμε!

Σοφάκι μου μην περιμένεις να δείξει κακή συμπεριφορά στο μωρό για να καταλάβεις πως είναι ζήλεια. Η ζήλεια κάπως έτσι εντοπίζεται νομίζω. Θέλει να είναι το επίκεντρο, μας κάνει γυμνάσια του στυλ που περιγράφεις 'εγώ να ανοίξω την πόρτα, εσύ να στέκεσαι εκεί, θέλω γάλα ΤΩΡΑ-όχι δεν το θέλω το γάλα!' κτλ

Το μωρό το λατρεύει, κάθε πρωί φιλάει πρώτα το μωρό και λέει 'αδερφούλα μου σε αγαπάω πολύ, πάω κολείο και θα έρθω σύντομα να σε δω' και μετά φιλάει εμένα. Αν κλάψει το μωρό τα βάζει μαζί μας και άλλα τέτοια αλλά όπως μου είπαν και στον σταθμό τα περισσότερα παιδιά βγάζουν την εχθρικότητα στους γονείς και όχι στο αδερφάκι τους.

Αν εκδηλώνει έτσι τη ζήλια την πατήσαμε γιατί έτσι κάνει όλη μέρα σου λέω!

Και όχι τόσο σε εμένα γιατί δεν του περνάει όταν ζητάει παράλογα πράγματα όσο στον Άρη που του κάνει τα χατήρια ή κάθεται μία ώρα από πάνω του όταν κλαίει για κάτι χαζό ενώ του λέω να μην του δίνει σημασία και θα του περάσει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα με τη ζέστη θα πρήζονται τα πόδια κατευθείαν, ειδικά αν είσαι όρθια κάμποση ώρα, κοίτα να μην πολυκουράζεσαι ε?

Με το καλό να παντρέψετε το αδερφάκι σου αύριο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Top models το σκιουρέικο, τι να λέμε τώρα!!!Αννούλα είσαι από τις πιο όμορφες έγκυες που έχω δει, σου πάει η κοιλιά πολύ βρε φιλενάδα! Με το καλό να παντρέψετε τον αδερφό σου, και στα παιδιά σου με το καλό! Χαλαρά, καλά περνάς και χωρίς πολλά πολλά, αρκεί να έχεις καλή διάθεση που την έχεις!

Σοφάκι και εγώ προσπαθώ να μην του περνάει αλλά το βαριέμαι το μπίρι μπίρι όλη μέρα ρε συ. Δηλαδή σκάει γάιδαρο, και έλεγα πως είναι μόνο το δικό μου έτσι! Δεν με νοιάζει για τώρα, αρκεί να μην του μείνει κουσούρι και βγει στραβόξυλο!

Γενικώς καλά είμαστε. Λέμε σε λίγο να ξεπορτίσουμε οικογενειακώς για καφεδάκι. Πάμε κάπου που έχει ανοιχτό παιδότοπο και "ξεχνάμε" τον Μάνο εκεί μέσα και έτσι περνάμε όλοι λαμπρά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...