Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα στη βιοιατρικη και ρωτησα.

Μου ειπαν ο απλος υπερηχος 43 ευρο και δεν καλύπτεται απο το ικα....

αλλαξαν τα πράματα μαλλον απο τότε Αννιω.

Μπα,πιο ακριβα ειναι εδω μου φαινεται, κανε υπομονη Ντίνα μεχρι 15 Ιουλιου που ξεκινανε εκπτώσεις,κανουν καλες προσφορες.

σώωωωπα πόσους και πόσους έκανα στη βιοιατρικη τότε και δεν είχα πληρώσει! αι στο καλό! πως κι έτσι; τους μεγάλους μόνο πλήρωνα.

οπότε ή θα κάνεις υπομονή ή θα το δώσεις το 50αρι. γιορ τσοις!

(πως τα γράφω έτσι!)

Α για αυτό λέτε για υπέρηχο ε?

Καμιά φορά αυτό γίνεται!!!Εμάς ο γεννετιστής στην αυχενική στο Ιασώ μας είχε πεί μάλλον κοριτσάκι και μιά εβδομάδα αργότερα ο γυναικολόγος μου μας έβγαλε φωτό αυτό που σίγουρα δεν το έχουν κοριτσάκια όπως μας είχε πεί!!!!

που ειναι η φωτο?

ξεθαψε τη και βάλτη να παρω μια ιδέα!!!!!!!!!!!!

Καλό μεσημέρι!

Αγγελικούλα κι εγώ για τσουτσουνάκι το βλέπω αυτό ανάμεσα στα ποδαράκια!

Η αντίστοιχη φωτό εμένα της μπέμπας πάντως είναι χωρίς αυτό που προεξέχει! Τι να πω τώρα, να είναι ο λώρος και να μοιάζει τόσο με τσουτσού?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Είναι κι αυτό ένα θέμα, συνήθως μέσα-τέλος του 4ου μήνα φαίνεται καθαρά πια το φύλο, εσένα θέλουνε να σου κάνουνε χουνέρι οι ντόκτορες!

Δε μου λες, το ακούς τώρα το νινάκι, κλωτσάει?

Πήγαν τα αγόρια για μπάνιο, εγώ με τη μπουμπού σπίτι, γράφω κάτι προσκλήσεις για το γάμο του κουνιάδου μου, τι ζέστη είναι αυτή, η μπέμπα ζορίζεται φαίνεται και ξυπνάει κάθε 5 λεπτά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα, κάψα, κάψα,κάψα!!! Ουφ, με το ζόρι κοιμηθήκαμε χθες και είχαμε και έναν Μάνο ξύπνιο από τις 1 έως τις 3μιση. Problem, σκεφτόμαστε να πάμε σε ειδικό. Μάλλον η ζήλεια μας χτυπάει την πόρτα και ζοριζόμαστε, το παιδί κυρίως...να ξέρουμε πως θα φερθούμε. Το ψάχνουμε!

Αγγελική και εγώ σαν την Βελ, άσχετη από υπερήχους. Πάντως σκεφτόμουν πως όταν έκανες την αυχενική ήταν πολύ νωρίς, 12η εβδομάδα?Όταν είπε ο γιατρός σου για γιο σε ποια εβδομάδα ήσουν?Σίγουρα αργότερα, οπότε βλέπει και καλύτερα. 16η εβδομάδα είχα μάθει εγώ και στα δυο παιδιά το φύλο, τράβα για κανέναν υπέρηχο ρε συ!

Ελεανάκι γενέθλια έχεις? Χρόνια σου πολλά, πολύχρονη κοπελιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας !!

τι ωραια δροσια σημερα ...

ελε μου ....υπομονη και να του βρισκεις δραστηριοτητες , να εχει πραγματα να κανει...και αν νομιζεις πηγανε και σε καποιο παιδοψυχολογο !!παντως και εμεις ειχαμε ζοριστει ..κυριως οταν η αγγελικη εφθανε εκει κοντα στο χρονο ....

φαντασου οτι και χθες το βραδυ βαζουμε την αγγελικη κατα τις 9μιση ..χουζουρευει η μεγαλη μεχρι τις 10 ..της λεω παμε ...μαμα ...θελω εδω μαζι σου !!αγκαλια!!να κατσουμε λιγο μαζι ...οι δυο μας !!ζηταν αποκλειστικοτητα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα! επιτέλους κοιμήθηκα, φυσούσε ωραία εδώ το βράδυ...

φυσική κι αναμενόμενη η ζήλια με φυσικό τρόπο αντιμετωπίζεται...περισσότερη προσοχή στο μεγάλο παιδί λέω εγώ. το χει ανάγκη, ειδικά σ αυτή τη φαση που το μικρό είναι πολύ μικρό.

κουράγιο.

οι δραστηριότητες είναι καλή λύση.

εσείς ειδικά είστε τόσο τυχεροί με τη θάλασσα και την εξοχή δίπλα! εγώ όλη μέρα στη παραλία θα τα χα.

εδώ είμαστε χειρότερα, κλεισμένα στο διαμέρισμα, βαριούνται και σεληνιάζονται, οπότε οι διαπληκτισμοί είναι σε καθημερινή βάση.

Διαφημίσεις

χτες καναμε τη φωτογράφιση

πλάκα ειχε, μας τυραννησαν ομως τ αγόρια μεχρι να κάτσουν. έβαλα κατι στο φεις.

αννα μου τι ωραιες φωτο!

τελειες! μπραβο φαινεται η ευτυχια σας! να ειστε παντα ετσι!

Καλημερα!

Καλα Αννα,τελειες οι φωτο!!!!!!!!!!!

Πολυ καλη δουλεια!!!!

Περιμενα να δω κάνα Jason γραμμένο πανω στην κοιλιτσα!!

Εχουνε κρουσμα οστρακιας στο σταθμό,σε αλλο τμημα βεβαια αλλά μου ειπε αν μπορω να την κραταω σπιτι,σημερα δε γινοτανε με τιποτα, ε θα την κρατησω αυριο και απο Δευτερα αν δεν εχει εκδηλωθει καινουριο θα την στειλω,βαριεται αφορητα κ αυτη μες το σπιτι, που να την παω μες τη ζέστη, για αυριο παιδότοπο το πρόγραμμα!

Ελε,αρχισαν οι ζηλειες? υπομονη μωρε, τραβανε ζορια τα καημενα τα μεγαλα,ειδικα οσο βλεπουν οτι τα μωρακια γινονται παιδάκια σαν κ αυτα...

Ανυπομονω για το ταξιδι στη Χίο, ελεγα να το αναβάλω-ακυρωσω αλλά η φιλη μου μού κοψε τα φτερα,αν δεν παω θα βγαλει εισιτηρια και θα μου τα στειλει είπε και οτι κάνει αυτη το λεει!

Να δει και το παιδι μου που γεννηθηκε,θα με παρουν τα ζουμια ειμαι σιγουρη.

Σοφακι,ναι δινει καθημερινα το παρον πλέον το παιδακι μου!!!! κυρίως το βραδυ που ξαπλώνω βεβαια.

Ελε,13 εβδ ειχα κανει αυχενικη, 17 εκανα τον υπερηχο.

Ουφ πρεπει να το βγαλω απτο μυαλο μου,μεχρι τις 24 Ιουλιου.

κοριτσάκια μου λατρεμενα!!!!!!! μου λειψατε κιολας! γραφω απο ενα notebook (καλα το εγραψα?) και δε νιωθω που να πατησω! αχαχα!!!

ειμαι μπάι δε πουλ με το φρεντο καπουτσινο μου (τι ωραιο πραμα ειναι τουτο?) και το τσιγαρακι μου με την ανιψια του αρη να κανει μπειμπισιτινγκ! ονειρο!!!!

δεν εχω τηλεφωνο!!!!

αννουλα μου χιλιοχρονη κοριτσακι μου!!! με το καλο να ερθει ο σκιουρος!!! να εισαι παντα γερη και χαρουμενη και παντα να εχεις διπλα σου τοσο καλες φιλες που σε αγαπουν! μπραβο στα κοριτσια που σε εκαναν τοσο χαρουμενη! εισαι μια κουκλα με την κοιλιτσα και τα του παρτυ ηταν ονειρεμενα!!!!

κλοκλιτσα αναβαλεται για λιγο αυτο που σου ελεγα λογω τεχνικων δυσκολιων και πλεον και λογω απουσιας μας.

γυριζουμε στις 6 του μηνα, οποτε και θα τα κανονισουμε...

ελε!!! δε θα σας δουμε δλδ... :( κριμα ρε γμτ! καλα να περασετε ευχομαι, να ανανεωθειτε και να ξεκουραστειτε!

ελεανα μου πολυχρονη και με το καλο και σε ενα δευτερο παιδάκι! καντε κοριτσια, καντε και το 2ο γιατι με τα μοναχοπαιδια που συναναστραφηκαμε εδω... μου ηρθε να τα πλακωσω! τα δικα μας βεβαια ειναι τα καλυτερα παιδακια, αλλα καλου-κακου ας μην το διακινδυνευσουμε... χιχιχι!

εχω πολλα δικα σας να σχολιασω! αλλα δεν μπορω εδω! θα σας λυσω ολες σας τις αποριες μολις γυρισω. μια απορια δεν κρατιεμαι... αγγελικη με το καλο να ερθει ο κωνσταντινος! γιατι αν αυτο δεν ειναι το τριο το καλό τότε ούτε εγώ σκαμπάζω απο υπέρηχους! ο γιωργος πάντως ένα τέτοιο είχε! χαχαχα!να είναι λώρος που να κανει και φιογκους??? τι να πω... εγώ για πουλι στολισμένο το βλέπω πάντως! θα δείξει σε λίγες εβδομάδες!!!

σας φιλώ και σας σκέφτομαι!!!! να περνάτε καλά!!!

Kαλημέρα!!!!

Μία και σήμερα...σαν τον φαντάρο μετράω...άντε και τελειώνει...μετά ένα ήνα ΣΚ μόνο πρωινό και στη συνέχεια ένα μήνα διακοπές!!!!Γιούχου που λεεί και ο σκανταλιάρης μου!!!

Αγγελική το ΣΚ θα κατεβάσω τους υπέρηχους και θα βάλω την φωτό!

Νεκ που είσαι καλέ και αράζεις έτσι ωραία?????Αυτό με τα μοναχοπαίδια καλά τα λές με δύο ζώ μέσα στο σπίτι και αγόρια οπότε φαντάζεσαι!!!!Αλλά είναι γλύκες και με τουμπάρουν και οι δύο!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...