Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.sintagespareas.gr/sintages/san-profiterol.html

για δες αυτο Βελ, το εχω σταμπάρει καιρό τωρα αλλά δεν το χω κανει ακομη.

φαινεται πολυ γιάμι!

επισης κορμο σοκολάτας μπορεις να κάνεις ή το κλασσικο γλυκο με τα μπισκοτα και το ζελε, τζιζ κέικ σε ατομικα μπολάκια,πανακοτα.

τζιζ κεικ για να μην παιδευεσαι μπορεις να παρεις ετοιμο μειγμα απο το σουπερ και να βαλεις εσυ μονο τα μπισκοτα και τη μαρμελάδα, το ιδιο ισχυει και για την πανακότα!

Thanks Syb για τις συμβουλές, το γλυκάκι σαν προφιτερόλ , αν κατάλαβα καλά, έχει ωμά αυγά, ευχαριστώ δεν θα πάρω:tongue::tongue:, τα υπόλοιπα θα τα σκεφτώ, αυτο το περιβόητο ψυγείου με ζελλέ και μπισκότα εγώ δεν το έχ ω κάνει ποτε ούτε ξέρω τι έιναι, μπορέι να προσανατολιστώ είτε στο τζιζ είτε στην πανακότα, που μου άρεσε πολύ στο σπίτι σου θυμάμαι:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Χάθηκα με την δουλειά και πολύ μου λείψατε!!!!

Εμείς είαστε πολύ καλά!Ο μπαμπάς μας έχει πάει σε αγώνες στν Κρήτη και έχουν έρθει εδώ οι γονείς μου!

Ο μικρός σήμερα το πρωί που ξύπνησε έψαχνε τον μπαμπά του (εχθές το απόγευμα έφυγε ο αντρούλη μου)...άντε μία μέρα έμεινε!

Με την πάνα τα πάμε πολύ καλά...φοράμε μόνο το βράδυ και όταν βγαίνουμε για ώρα έξω...πήραμε κάτι βρακάκια απο mother για αγοράκια και ο μικρός έχει ενθουσιαστεί...έχουμε λίγα ατυχηματάκια αλλά επιμένουμε...και δεν θέλει με τίποτα γιογιό...μόνο στην τουαλέτα κάνει και ευτυχώς δηλαδή.

Εγώ απο 7/7 γυρνάω μόνο ΣΚ στην δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενη...μέχρι και τις 6/8 που ξεκινάει η αδειά μου και μάλλον φέτος θα γυρίσω 1/9!!!!

Εγκαταλείψαμε την ιδέα του παιδικού και λέμε για του χρόνου...ένω στην αρχή ο Δ ήταν θετικός μετά άλλαξε γνώμη...έχει λέει χρόνια μπροστά του το παιδί για το σχολείο...μετά τα 5 θα πηγαίνει για χρόνια και θα ξυπνάει και θα τρέχει κάθε μέρα πρέπει να τον στείλουμε απο τα 3????Καταβάθος ήξερα οτι τελικά δεν θα ήθελε και για να πώ την αλήθεια βλέπω ο Λ να πηγαίνει κατευθείαν προνήπιο...για να μην πώ νήπιο!Και εμείς έχουμε μάθει πάρα πολλά πραγματάκια και η αλήθεια είναι οτι η γιαγιά Αλέκα δεν τον κρατάει απλά αλλά κάθε μέρα του μαθαίνει και κάτι διαφορετικό...και εμείς του μαθαίνουμε πολλά πραγματάκια χωρίς ποτέ να τον πιέσουμε σε κάτι...σαν παιχνιδάκι!Ο Λ ξέρει πιά να μετράει καθαρά και σωστά μέχρι το 20 στα Ελληνικά και μέχρι το 10 στα αγγλικά...ξέρει τα χρώματα και τα σχήματα...ξέρει τα ζωάκια στα Ελληνικά και αρκετά στα αγγλικά και πολλά απο τα αντίθετα...Γενικά μαθαίνει πάρα πολύ έυκολα όπως όλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

hellooooooo

κουμπ με εξίταρες κ σιδέρωσα, τελείωσα! Λέω, για να το λέει αυτή με τόσο ενθουσιασμό, πάω να δοκιμάσω κ γω!

Ευκαιρία ήταν, σήμερα πρώτη φορά η μαμά μου πήρε κ τα δυο κορίτσια το πρωί κ τα πήγε παιδότοπο με επιτυχία. Και γω έκανα δουλειές με ησυχία. Μια χαρά!

Λοιπόν, η Δανάη στο παιδικό πάει ανέλπιστα καλά, προσαρμογή ουσιαστικά πάλι δε κάναμε, 2 φορές πήγα για λίγο, όλα καλά, γυρνάει σπίτι σα παλαβό απτη χαρά της και ψόφια, τρώει πολύ καλά, αγαπάει τη δασκάλα, η Ζωή έχει προαχθεί στην επόμενη τάξη κ έτσι -ευτυχώς- δεν είναι μαζί στο τμήμα, η Δανάη είναι με τα μικράκια όπως πρέπει!

Και γω δόξα το Θεό μπορώ και ασχολούμαι με τα 3πλάσια πράγματα από πριν τα πρωινά μου. Και αποδοτικά για τη δουλειά.

Κατά τ'άλλα ζούμε σε ρυθμό shower party!:D

Can't wait, να βρεθούμε κιόλας επιτέλους, Βελ όπως σου πα.....wish you were here......

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστώ Αννούλα μου και καλημέρα.Όχι δεν ψάχνω κάτι για μεγαλύτερη ηλικία. Κάτι τέτοιο όπως το λες για παιδάκια 3 ετών όμως. Δεν βιάζομαι προς Θεού και δεν έχω απαιτήσεις από το παιδί που θα έχω στα 4-5.

νόμιζα ότι είπες για την ύλη του νηπίου. κι αυτή αναφέρεται σε ηλίκες από 4 και πάνω. εσύ εννοείς προσχολικής αγωγής ε;

Πάω να σινιαριστώ γιατί έχουμε έξοδο με αντρούλη,

τα κορίτσια χαλαρά με γιαγιά κ θεία, θα τις κάνουν μπάνιο κ θα τις βάλουν για ύπνο, οπότε εμείς αύριο θα κοιμηθούμε πολύυυυυυ, αναλαμβάνουν αυτές.

Τζάμι!

Πάω να συνέλθω γιατί είμαι λίγο κουνουπίδι, απτη ζέστη....

Να δω τι θα φάω για να μη ξεραθώ!

Κουμπ, και συ, το νου σου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και εμείς, κάναμε τις βουτιές μας, κυλιστήκαμε στην άμμο σαν γουρουνάκια και γυρίσαμε. Ο Μάνος έκανε πύργους με τον μπαμπά του, βούτηξα λίγο τα ποδαράκια της μικρής και έβαλε τα κλάματα, παγάκι το νερό. Θηλάσαμε παραλιακά όπως κάναμε και με τον Μάνο τότε και όλα καλά. Ξεράθηκαν και τα δυο!

Αννούλα σωστά κατάλαβες, βιβλίο δραστηριοτήτων ή και dvd να προετοιμάζει τα παιδιά για νήπιο. Και το ρωτάω γιατί αυτή που ήρθε μου πάσαρε κάτι dvd που εκπαιδεύουν το παιδί για το νήπιο από την ηλικία των 3 ετών σε μορφή ερωτήσεων. Ξέρω και εγώ, μπορεί να λέω και βλακείες απλά ρωτάω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η Νεκτ που είναι πιο κοντά στο αντικείμενο ίσως ξέρει καλύτερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Thanks Syb για τις συμβουλές, το γλυκάκι σαν προφιτερόλ , αν κατάλαβα καλά, έχει ωμά αυγά, ευχαριστώ δεν θα πάρω:tongue::tongue:, τα υπόλοιπα θα τα σκεφτώ, αυτο το περιβόητο ψυγείου με ζελλέ και μπισκότα εγώ δεν το έχ ω κάνει ποτε ούτε ξέρω τι έιναι, μπορέι να προσανατολιστώ είτε στο τζιζ είτε στην πανακότα, που μου άρεσε πολύ στο σπίτι σου θυμάμαι:D:D

Αχ,εχεις δικιο ρε Βελ,πως μου ξεφυγε,άρα ουτε εγω μπορω να το κάνω ε?

κριμα και το ειχα λιμπιστεί!!!

Σημερα λιωσαμε στο μπα νιο,το ευχαριστηθηκαααααααααααααααα!!!!!

Σουπερ η θαλασσίτσα και η γοργονα μου δεν ηθελε να βγει!

Μας βλέπω να καθομαστε εδω μεχρι το Σεπτέμβρη μου φαινεται, ευτυχως και η πεθερα με βοηθαει απιστευτα!

Καλησπέρα. Πριν λίγο γυρίσαμε, στο χωριό είχαμε πάει. Καλά περάσαμε και γυρίσαμε όλοι πτώματα. Τα παιδιά κοιμούνται και περιμένω να τελιώσει ο Στεφ το μπάνιο να μπω και εγώ μετά.

07-15 Ιούλη θα κάνουμε τις διακοπές μας εδώ http://www1.ihacom.gr/Ενοικίαση-για-διακοπές/Ελλαδα/Κρήτη/Νομός-Λασιθίου/Κουτσουράς/Μεζονέτα/Villa-Zervakis_75434_1.htm&[email protected]=zu#ad7

Έχει 3 κρεβατοκάμερες, είναι μαιζονέτα 100τετραγωνικά, όποια γουστάρει την φιλοξενώ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

2601135lxrn8acuif.gif

Να σε χαιρόμαστε φιλενάδα. Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τον γιόκα σου και να σε χαίρονται οι άντρες σου όλοι μαζί.

(μου άρεσε το γκλιτεράκι, τα μπαλόνια μου θύμισαν τους 3 γιου σου)!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

1546944f8b3ulyr2y.gif

Χρόνια πολλά Αννούλα!!!

Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!!

Με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τον Ιάσονα και να περασετε τέλεια απόψε στο shower!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!!! αννιω πολυχρονη να σε χαιρομαστε !!με το καλο το μωρο !!!

καλες διακοπες σε οσες ξεκινησατε ...αγγελικη και ελε καλα μπανια !!!

νεκ μου ...η μικρη ειναι πολυ κολπατζου!!!!

κλεο ...ρομαντικη εξοδο ακουω..μπραβο !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

χρονια πολλα αννουλα!να χαιρεσαι τους αντρες σου και με το καλο το νεο μελος!να περασετε σουπερ σημερα!

αγγελικη και ελε καλες διακοπες και καλα μπανια!

καλημερα σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τι κάνετε κορίτσια?

Αννούλα καλά να περάσετε στο παρτάκι σας σήμερα!

Σούπερ θα είναι αφού θα βρεθείτε με τα κορίτσια!!

Αγγελικούλα λες να βγει η μπουμπούκα μπέμπαρος?

Πωπω αγωνία μέχρι τον επομενο υπέρηχο!!

Γερό να είναι πάνω απ' όλα το νινάκι!

Βελουδίτσα πώς είσαι?

Την παλεύεις?

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς εφόσον βοηθάει και η γυναίκα σπίτι τώρα, με τέτοια ζέστη δεν θα είσαι για πολά πολλά, ειδικά αφού έχεις και πονάκια κάτσε Στα αυγά σου να είσαι σίγουρη, ο.κ?

Ελευθερίτσα θα πάτε διακοπούλες?

Τι ωραία!

Μαζί με τα τέκνα εννοείται ε, καλά τη μικρή έτσι κι αλλιώς δε μπορείς να την αφήσεις, άντε να ξεφύγετε λιγάκι, μια χαρούλα!

Πολύ γρήγορα ρε συ έκοψε ο Μάνος την πάνα, μπράβο το αγόρι σου!

Εμείς ακόμα το βράδυ την βρέχουμε, δεν έχουμε ατυχήματα μέσα στη μέρα έστω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

πανα και το βραδυ???

εμενα η δικια μου απο εκει που επινε 200 μλ γαλα το πολυ ολη τη μερα ...πινει 4, 5 μπουκαλια τη μερα ...και το μεσημερι και 2 σχεδον καθε βραδυ ...η πανα της ειναι μουσκεμα το πρωι

ελε δινεις γαλα το βραδυ??

και εγω θελω να την κοψω τη βραδυνη ...και η ιδια ενοχλειται ...αλλα με τοσο γαλα δεν νομιζω οτι μας παιρνει

εντωμεταξυ ..της φευγουν κιολας μερικες φορες στο μεσημεριανο υπνο ...απο το γαλα που πινει πριν κοιμηθει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...