Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααχχχ ωραία θα περνάτε ε;

εγώ βαριέμαι...

και δε φυσάει κιόλας!

ούτε πίτσα έχω!

αμάν!

α εμένα η κοιλιά είναι το αδύνατο σημειο μου, φρίκη σκέτη και είναι κληρονομικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως να το αφησω για τη γεννα,να το ανακαλυψουμε τότε?χαχαχα

αν αντέχεις δε θα ήταν άσχημο! εγώ δεν άντεχα, ήθελα να πάρω και ρουχαλάκια, να φτιάξω και το δωμάτιο το 2ο το παιδικό και να ξέρω πού βρίσκομαι...

Αλλά το έχω πει ότι αν κάνω τρίτο θα ήθελα να μην το μάθω. Με τους εδώ (του νοσοκομείου εννοώ) υπερήχους δεν είναι και πολύ δύσκολο! :tongue:

ααααχχχ ωραία θα περνάτε ε;

εγώ βαριέμαι...

και δε φυσάει κιόλας!

ούτε πίτσα έχω!

αμάν!

α εμένα η κοιλιά είναι το αδύνατο σημειο μου, φρίκη σκέτη και είναι κληρονομικό.

με τόσα γκολ μη δεις! μες στην τρελή χαρά είμαστε!:tongue: να σου στείλω κανένα κομμάτι? μισό ταψί μου έχει περισσέψει. θέλω να πιω κι άλλη μπύρα (δεν ήπια ούτε ποτήρι) και δεν έχω χώρο ρε γμτ!!! πώς στην ευχή πίνουν άλλοι μπύρες με το τσουβάλι??? πάνε λέει και κατουράνε να κάνουν χώρο... το στομάχι δεν γεμίζει ήθελα να ήξερα????

δε βλέπω μωρέ δε με τραβάει φέτος ξέρω γω έχω άλλα προβλήματα...

καλά κάνουν όμως όσοι παθιάζονται οκ.

κάτω από άλλες συνθήκες θα βλεπα μ αρέσει η μπάλα και ασχολούμαι.

τώρα όλο αυτό το γιουροδεκανίκι που έχει στηθεί με τόσα άλλα να τρέχουν μου φαίνεται λίιιιγο...κενό να το πω;

ξέρω γω...κάπως έτσι μάλλον...

άσε τη μπύρα θα κακοκοιμηθείς η μάνα! χαχαχα!

Διαφημίσεις

για να δείτε για τι παιδί βιολί μιλάμε!

χθες την πήγα για ύπνο και ενώ τις άλλες μέρες ήταν κουλ, κάτι έπαθε και της έστριψε και άρχισε τις γκρίνιες αρχικά και μετά τις υστερίες. Την πήγαινοέφερνα κι αυτή εκεί!!!! Μιλάμε δεν ξέρω πόση ώρα και πόσες φορές... θυμάμαι μόνο ότι στο τέλος που έλεγα ότι θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και θα αρχίσω να της ουρλιάζω να κοιμηθεί επιτέλους είπα από μέσα μου 5 φορές της δίνω ακόμη ευκαιρία... και οι 5 έγιναν κι άλλες 5 και μετά άλλες 5 και κατέληξαν 20. Στο τέλος δεν άντεξα και της πήρα την πιπίλα κι έφυγα. Άρχισε να κλαίει, περίμενα να βγει. Μόλις βγήκε την πήγα στο κρεβάτι της κλασικά και της λέω χαμηλόφωνα αλλά άγρια: "κακομοίρα μου έτσι και ξανασηκωθείς τέρμα η πιπίλα! στην πήρα και δεν στην ξαναδίνω." το τερατάκι δεν ξανασηκώθηκε!

σήμερα δεν είχα το κουράγιο, είχα και βαρύ στομάχι... δεν βγήκε 10 φορές και της λέω η καλή παιδαγωγός... θα σου πάρω την πιπίλα! και τι κάνει η σκατούλα??? τη βγάζει και μου τη δίνει από μόνη της! και συνεχίζει το βιολί! ρε γμτ τι πάθαμε λέω....!!!! στο τέλος της είπα ότι θα την βάλω τιμωρία και δεν ξαναβγήκε! δλδ με την απειλή θέλει αυτό το παιδί??? που ξεκινήσαμε τόσο ωραία και γλυκά... αυτή να το γυρίζει σε κλάματα, νεύρα και απειλές?? αν έτσι θέλει, έτσι θα έχει!

δε θα μου βγάλει τον καρκίνο που μου λένε πολλοί γνωστοί με σκορπίδια...

απαπα!!! πού είσαι αγγέλω???????? προλαβαίνεις να παρέμβεις??????? ή έστω να είναι κωνσταντίνος σου εύχομαι! άντρας και σκορπιός χωνεύεται καλύτερα!

Λευτεράκι ναι το Μοχλος είναι μετά την Παχιά Άμμο πηγαίνοντας προς Σητεία, περνάς το καβούσι και έπειτα στρίβεις σε μια διασταύρωση. Ταμπάλες δόξα τω Θεώ μπόλικες. ;) Μόνο που πριν από λίγο μου είπε ο Άρης ότι θα φύγουμε την Παρασκευή 6 του μήνα γιατί δεν μπορεί να πάρει άδεια 3η εβδομάδα λόγω δουλειάς που προέκυψε από σήμερα στο υποβρύχιο. Θα φεύγαμε Κυριακή 8/7 αλλά έχουμε γάμο στα Χανιά το Σάββατο, οπότε λέμε μιας και έκατσε έτσι να γυρίσουμε Παρασκευή να προλάβουμε το γάμο.

Θυμάμαι, μετά την Παχιά Άμμο στρίβεις αριστερά. Δεν θυμάμαι τι απόσταση είναι από την Παχιά Άμμο αλλά νομίζω κανένα χιλιόμετρο ε?

ελευθερία αυτό το σάιτ πολύ ακριβό δεν είναι ρε συ ή είναι ιδέα μου??

Έχει προσφορές κατά καιρούς και η πάντα 17,50 Ευρώ μου φάνηκε πολύ οικονομική. Είναι νεφ νεφ και πολύ καλή ποιότητα.

Αυτή την αηδία!!!

εννοείται ελε ότι δε θ ακούσεις τη κουνιάδα, έλεος! ακόμα δε σ έμαθε;

νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να μάθουμε να διαμορφώνουμε τα λόγια κα ιτις απόψεις μας σύμφωνα μ αυτούς που έχουμε απέναντί μας! το να πεις κάτι τέτοιο σε κάποια που δε ξέρεις οκ, το να το πεις σε κάποια που κάνει τόσες προσπάθειες και θυσίες για το συγκεκριμένο θέμα απλά την εξοργίζεις!

Είχε και η κόρη της αλλεργία και απλά της άλλαξε γάλα και της έδωσε υποαλλεργικό.

Μου το έχει πει πολλές φορές, κάθε που μου προσφέρουν κάτι και δεν τρώω. Ε ναι είναι προκλητικό ρε γμτ. Δεν της έχω κάνει ποτέ σεμινάρια για τον θηλασμό, δεν είναι το στυλ μου αλλά σε μια μανούλα που έχει θηλάσει 2 χρόνια με όσα αυτό συνεπάγεται, ε δεν μιλάς για ξένο τόσο απλά και μάλιστα το επαναλαμβάνεις όταν βλέπεις πως ο άλλος θίγεται!

Ελε, να υποθεσω πως η κουνιαδα δεν θηλασε ε?

ουτε κατσικισιο? γιατι? νομιζα μονο τα αγελαδινα οτι κόβεις.

Θήλασε 2 μήνες με ξένο μαζί. Δεν είχε γάλα λέει αλλά και τώρα μου λέει πως δεν θα έχει γάλα. Της έλεγα προχθές να μην το προδικάζει και να κάνει την προσπάθειά της και μου έλεγε πως δεν μπορεί να έχει το μωρό στο στήθος όλη μέρα, ό,τι έκανα εγώ και όσες θηλάζουν.

Και αγελαδινά και κατσικίσια και πρόβεια έχω κόψει προς το παρόν. Ούτε γάλα αμυγδάλου ή ρυζιού μου επιτρέπει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!Ξεκίνησα να γράφω το μήνυμα στις 8 που κοιμόντουσαν όλοι και μετά ξύπνησαν και τα 2 στην σειρά.

Νεκτ και Άννα που είστε εκπαιδευτικοί θέλω την βοήθειά σας. Υπάρχει κάποιο βιβλίο που να προετοιμάζει τα παιδάκια για αριθμούς ή γράμματα ή τελοσπάντων για την ύλη του νηπίου? Κάτι σαν τις 'Καλοκαιρινές διακοπές' που έπαιρνα εγώ στα χρόνια μου, εκπαίδευση και ψυχαγωγία μαζί. Για τον Μάνο το θέλω.

Ωστόσο ήρθε προχθές μια κυρία στο σπίτι για ενημέρωση και για στατιστική έρευνα και μου είπε πως τα παιδιά μας θα μάθουν Αγγλικά και υπολογιστές από την 1η Δημοτικού και ό,τι πλέον την Αλφαβήτα την μαθαίνουμε στα παιδιά με φωνούλες α, βου, γου, δου κτλ. Ισχύουν αυτά? Όχι τίποτα, αλλά δεν κατάλαβα και από ποιον οργανισμό ήταν και στο τέλος μου πάσαρε και εκπαιδευτικά dvd με 100 Ευρώ και βρέθηκα να αμφιβάλλω για όσα μου είπε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτά τα τελευταία ναι ισχύουν, στα δημοτικά κάνουν απ τη πρώτη αγγλικά αλλά όχι σε όλα τα σχολεία ακόμα. μέχρι τότε όμως μάλλον σε όλα θα κάνουν. και ναι με φωνές μαθαίνουν πια την αλφάβητο.

ωραία σειρά για το νήπιο είναι αυτή του μεταίχμιου. πολύ ωραία εικονογράφιση. και ενδιαφέρουσες ασκήσεις. αλλά αγαπημένη αναφέρεται σε παιδιά 4,5+. ο μάνος ακόμα δεν έχει κλείσει τα 3. μήπως είναι νωρίς; εμείς την είχαμε πέρυσι.

εκπαιδευτικά το παιδί πρέπει να κάνει πράματα αναλόγως την ηλικία του, πρώτον για να μη βαρεθεί μετά και δεύτερον και κυριότερον για τη περίπτωση που ίσως απογοητευτεί.

δε ξέρω σ αυτά η νεκ είναι πιο ειδικός.

και καλημέρα σε όλες!!!!

έχω σίδεροοοοο!!!!!!

Ευχαριστώ Αννούλα μου και καλημέρα.Όχι δεν ψάχνω κάτι για μεγαλύτερη ηλικία. Κάτι τέτοιο όπως το λες για παιδάκια 3 ετών όμως. Δεν βιάζομαι προς Θεού και δεν έχω απαιτήσεις από το παιδί που θα έχω στα 4-5.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια.. πως είστε? ο σύζυξ έχει παέι στη Γιάλοβα, ένα πουλότοπο εδώ κοντά, απο τις 5 το πρωι, τον περιμένω κατά τις 12 να πάμε λαική, μετά σούπερ και για τις λοιπες γοητευτικές ασχολιες του Σαββάτου.

Είαμστ εμε τον Λ. , περνάμε καλά. σε ότι αφορά τα εκπαιδευτικά, έχουμε βρει στο βιβλιοπωλείο, βιβλιαράκια, με αυτοκόλλητα , ζωγραφιές κλπ, εξοικειώνεται με έννοιε ς όπως σχήματα, αντιθετα, χρώματα, μικρό-μεγάλο, απλά πράγματα, να σας πω οτι ιδιαίτερα τον ενθουσιάζουν τα αυτοκόλλητα, όπου θέλει να τα κολλήσει όπου βρει και εγώ προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου, και επαναλαμβάνω μέσα μου, να μη ν έιμαι νευρωτική, ας το κάνει όπως θέλει, το βιβλίο του είναι, στο κάτω κάτω της γραφής!! χαχαχαχαχα.

Χρήσιμες οι γνώσεις των ειδικών-κοριτσιών μας, πείτε μας κι άλλα κορίτσια, για να μαθάινουμε

Για μένα ονειρικό γλυκό είναι το μιλφέιγ και μετά το εκμέκ! Ειδικά το μιλφέιγ το τσάκιζα.

Βελ όσα λες τα έχουμε κάνει και ξανακάνει.Δεν τον ενθουσιάζουν πλέον ούτε τα αυτοκόλλητα ούτε τα χρώματα. Τα έχει μάθει αυτά όπως και τις έννοιες μικρό-μεγάλο, κοντό-ψηλό, ίσιο-στραβό κτλ. Κάτι άλλο θέλω να εξοικειώνεται με το Αλφάβητο και τους αριθμούς στον γραπτό λόγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για μένα ονειρικό γλυκό είναι το μιλφέιγ και μετά το εκμέκ! Ειδικά το μιλφέιγ το τσάκιζα.

Βελ όσα λες τα έχουμε κάνει και ξανακάνει.Δεν τον ενθουσιάζουν πλέον ούτε τα αυτοκόλλητα ούτε τα χρώματα. Τα έχει μάθει αυτά όπως και τις έννοιες μικρό-μεγάλο, κοντό-ψηλό, ίσιο-στραβό κτλ. Κάτι άλλο θέλω να εξοικειώνεται με το Αλφάβητο και τους αριθμούς στον γραπτό λόγο.

Και εμένα θα μου άρεσε ένα πετυχημένο εκμέκ, αλλά τα παιδιά που θα έρθουν μας είχαν σερβίρει εκμέκ της μαμάς τους όταν είχαμε πάει σπίτι τους, οπότε , μάλλον κάτι άλλο πρέπει να βρω.

Τώρα για βιβλία δεν ξέρω κάτι αλλο, κι εγω εδώ που κοιτάω, βλέπω είτε αυτά που σου περιέγραψα, είτε πια για μεγαλύτερες ηλικίες,ίσως εδω να μην υπάρχει και μεγάλη ποικιλία και στην Αθηνα να είναι διαφορετικά , ή κάπου online, να βρίσκαμε..αν υπάρχει καμμιά ιδέα και απο άλλα κορίτσια, πειτε να παραγγέλναμε τουλάχιστον.

Τώρα που σας γράφω, βλέπει βιντεάκια εκπαιδευτικά για παιδιά στο youtube(τον έχω παρκάρει κι εγω, για να μπορέσω να είμαι στο pc λίγο,είναι στα αγγλικά, και ο κακομοίρης οτι βλέπει το επαναλαμβάνει στα γερμμανικά και στα ελληνικά) έχετε πετύχει τίποτα σε ελληνικό αντίστοιχο βιντεάκι στο yourtube , λίγο που έχω ψάξει δεν έχω βρει.

Αννιώ, πως πάνε οι ετοιμασίες για το shower, πες τίποτα και σε εμάς εδώ, τις διψασμένες..

Αυτο το μήνυμα το έχω γράψει σε διαλέιμματα, γιατι μας ήρθε και ο μπαμπάς στο ενδιάμεσο, επίσης, ο Λ.πρόλαβε και έπεσε απο τις σκάλες, ΕΥΤΥΧΩΣ, που τις έχει ασφαλίσει ο μπαμπάς , γιατι πήρα μια τρομάρα.

Πάω κοριτσάκια

http://www.sintagespareas.gr/sintages/san-profiterol.html

για δες αυτο Βελ, το εχω σταμπάρει καιρό τωρα αλλά δεν το χω κανει ακομη.

φαινεται πολυ γιάμι!

επισης κορμο σοκολάτας μπορεις να κάνεις ή το κλασσικο γλυκο με τα μπισκοτα και το ζελε, τζιζ κέικ σε ατομικα μπολάκια,πανακοτα.

τζιζ κεικ για να μην παιδευεσαι μπορεις να παρεις ετοιμο μειγμα απο το σουπερ και να βαλεις εσυ μονο τα μπισκοτα και τη μαρμελάδα, το ιδιο ισχυει και για την πανακότα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...