Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α κάτι ήθελα να πω στις εγκυμονούσες.

Αν θέλετε πάντα δείτε εδώ

http://www.homeeshop.gr/categories.asp?catid=9040&title=Set_Paidika_Sentonia,_sh._Girl_Spirit,_Nef_Nef&title=Nea_Ekptwtika_Eidi

Παράγγειλα και παρέλαβα αυτήν

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=9034

και είναι υπέροχη και από ποιότητα και από σχέδιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια..πως πάτε? εδώ καλά, ο μικρός ξεκουράζεται τώρα που σας γράφω για μεσημέρι, η μικρή πάλι είναι ακούραστη:tongue:. Είχαμε παέι στον Καλαματιανό γιατρο τις προάλλες, καλά μας βρήκε, γύρω στα 2.400 γρ. κατα προσέγγιση πάντα, φυσιολογικά αμνιακά υγρά, πλακούντας grade a, η μικρή κολλημένη στον πακούντα με τα χειλάκια της δεν την είδαμε πολύ, μάλλον προς το μαγουλούδικό και αυτο το μωρο όμως το κόβω τελικά, και τα χειλάκια του Λ. πρέπει να έχει. Ο γιατρός είπε οτι υπομονή και προσοχή κάνουμε μέχρι τις 3 Ιουλίου, οπότε κλέινω τις 37 , μετα μπορεί να γεννηθεί,θεωρείται τελειόμηνο, πνευμονάκια και λοιπά. καλά εγώ για παάω για τις 10, μια εβδομαδα μετα, με το καλό.:P

Καλά, αυτή η γυναίκα που με βοηθάει, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Κάνει πολλά πράγματα, κυρίως δουλειές σπιτιού, ταυτόχρονα και ο Λ. είναι συνεχώς μες στα πόδια της και τη "βοηθάει", ο μικρός δέιχνει να τη συμπαθεί πολύ. Εγώ πονάω κάμποσο, δεν μπορώ να κινηθώ με μεγάλη ευκολία, η μικρή κινείται πολύ και ας είναι καλά.

Στο σταθμό δημόσιο πήγα και απογοητεύτηκα , τι ήθελα και πήγα με την κοιλούμπα, νόμιζα οτι θα ήταν για καλό, οτι θα με λυπόντουσαν και λίγο, καλά ο Φ. δεν γινόταν ούτως ή άλλως να πάει για να καταθέσει χαρτιά..τέσπα, εν ολίγοις, μου έιπαν οτι αφού διανύω άδεια κύησης, προηγούνται και οι εργαζόμενες, αλλά και οι άνεργες, που θα μπουν με το ΕΣΠΑ.Ζήτησαν εισοδήματα του Φ. άδεια παρραμονής του στη χώρα, μέχρι και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για να δουν οτι όντως είμαστε παντρεμενοι..Στο τέλος,δε ν μου έδωσαν και πολλέ ςελπίδες, σχεδον μου το ξέκοψαν. Ελπίζω να το πάρει ο σταθμός της εκκλησίας τελικά, λένε οτι είναι καλός, φαγητο, φροντιδα και λοιπά, είναι 200 ευρώ το μήνα, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να αυτοεξυπηρετούνται εκεί, ενω στο δημόσιο είναι απαραίτητη προυπόθεση, και δεν μας βλέπω να το κατέχουμε το σπορ εγκαίρως..

Ευχριστουμε για την παντα, αν κανουμε αγορι τελικα θα το τιμησουμε το site!!!

Ρε αγωνια...

εντωμεταξυ σημερα πηρα να κλεισω για β΄΄,ηθελα 12-13 Ιουλιου και ο Κουρτης εκεινες τις μερες θα λειπει, την επομενη εβδοαμδα εγω θα ειμαι Χίο ,οποτε αναγκαστικά το κλεισαμε για τις 24 Ιουλιου, ποιος αντεχει 1 ολοκληρο μηνα μου λετε??????????????

Ουφ....

Οταν παω Αθηνα θα σας βαλω τη φωτογραφια με το πουλι να τη δειτε,να μου πείτε οι αγορομανες τη γνωμη σας!

Σημερα βουτηξε το κοριτσι μου! εγω μεχρι τη μεση,με φοβησατε με τις συσπασεις!Το απογευμα που θα ξαναπαμε θα μπω,το αποφασισα!!!!!!!!!!!!!Δεν παλευεται η ζεστη με τιποτα.

Νεκ και γω βιταμ βαζω σε τετοια χτυπηαμτα.

Ελε, εχω ωραιο κέικ κακαο,συνταγη της Βανδη,την εκανε στην τιβι μια μερα, απο εμφανιση και γευση φαινοταν σουπερ παντως.

http://www.axortagos.gr/keik-sokolatas-apo-tin-despoina-vandi.html

γιαουρτι αν μπορεις να βαλεις κατσικισιο ισως?

Όχι ούτε κατσικίσιο, ούτε πρόβειο μπορώ να φάω ακόμη. Δεν πειράζει, ευχαριστώ για την συνταγή!

Βελ κάνε κουράγιο. Ωραία αυτή η φάση αλλά και δύσκολη, τι να λέμε. Ιδίως την δεύτερη φορά που έχεις και ένα ζιζάνιο να φροντίζεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όχι ούτε κατσικίσιο, ούτε πρόβειο μπορώ να φάω ακόμη. Δεν πειράζει, ευχαριστώ για την συνταγή!

Βελ κάνε κουράγιο. Ωραία αυτή η φάση αλλά και δύσκολη, τι να λέμε. Ιδίως την δεύτερη φορά που έχεις και ένα ζιζάνιο να φροντίζεις.

Να κάνω κι έγω κουράγιο Ελ., αλλά πραγματικά να κάνεις κι εσύ, ήθελα να στο πω μιλάμε με την αποχή που κάνεις σε θαυμάζω, μπράβο σου...

Βελ μου δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται. Οκ πολλοί είναι οι περιορισμοί αλλά όλες μας κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα μικρά μας. Και αν χρειαζόταν όλες θα κάναμε τέτοια θυσία. Υποθέτω δηλαδή γιατί η κουνιάδα μου με κοροιδεύει 'αφού υπάρχει λύση γιατί τυραννιέσαι?Δώσε ξένο να ηρεμήσεις'. Της λέω ξέχνα το, τέτοια επιλογή για μένα δεν παίζει!

Ωστόσο οι περισσότερες μητέρες θα μπορούσαμε να ζήσουμε και μόνο με νερό αν χρειαζόταν για το καλό των παιδιών μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λευτεράκι ναι το Μοχλος είναι μετά την Παχιά Άμμο πηγαίνοντας προς Σητεία, περνάς το καβούσι και έπειτα στρίβεις σε μια διασταύρωση. Ταμπάλες δόξα τω Θεώ μπόλικες. ;) Μόνο που πριν από λίγο μου είπε ο Άρης ότι θα φύγουμε την Παρασκευή 6 του μήνα γιατί δεν μπορεί να πάρει άδεια 3η εβδομάδα λόγω δουλειάς που προέκυψε από σήμερα στο υποβρύχιο. Θα φεύγαμε Κυριακή 8/7 αλλά έχουμε γάμο στα Χανιά το Σάββατο, οπότε λέμε μιας και έκατσε έτσι να γυρίσουμε Παρασκευή να προλάβουμε το γάμο.

Με την αποχή θα περάσει γρήγορα ο καιρός και μετά δεν θα το θυμάσαι καν! Μόνο που ναι, αυτά τα ρημάδια τα νηστίσιμα δεν τρώγονται ρε παιδί μου! :lol: Το καλό είναι ότι χάνεις κιλά! Εγώ από όταν τη σταμάτησα έχω πάρει την ανηφόρα! Καλά εγώ είμαι και κοιλιόδουλη... αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι όπως όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος στο γιώργο! ένα σκασμό πίτσα έφαγα!

Βελουδάκι μου εσύ τώρα τρως την ουρά! Χαλαρααα... Και μετά με το μπεμπί να δεις τι σε περιμένει!!!! έρωταααα αχ έρωταααα!!!

αγγελική πολύ αργά ρε συ η β επιπέδου!!!!! μαζί με εσένα θα σκάσουμε κι εμείς! άντε βάλε καμιά φώτο με το υποτιθέμενο πουλάκι αλλά μην τη βγάλεις!!! θα είμαι μόχλος και δεν ξέρω πότε θα προλάβω να μπω να τη δω να πω τη γνώμη μου!

δεν αντέχω να βλέπω τη μπάλα!τώρα που φάγαμε και το γκολ είμαι να σκάσω! ούτε να ακούω τον αγώνα μπορώ! απαπα!

και δεν είναι και καμιά τριγύρω να ξεχαστώ??

ελευθερία αυτό το σάιτ πολύ ακριβό δεν είναι ρε συ ή είναι ιδέα μου??

Διαφημίσεις

εννοείται ελε ότι δε θ ακούσεις τη κουνιάδα, έλεος! ακόμα δε σ έμαθε;

νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να μάθουμε να διαμορφώνουμε τα λόγια κα ιτις απόψεις μας σύμφωνα μ αυτούς που έχουμε απέναντί μας! το να πεις κάτι τέτοιο σε κάποια που δε ξέρεις οκ, το να το πεις σε κάποια που κάνει τόσες προσπάθειες και θυσίες για το συγκεκριμένο θέμα απλά την εξοργίζεις!

σταμάτα νεκ με τη πίτσα! χαχαχα

εγώ εδώ μόνη σα το λεμόνι, ο ν έχει βγει, τ αγόρια κοιμούνται, βαριέμαι τη ζωή μου και μ έχει καταβάλει και το οικονομικό! δε πάει άλλο απλήρωτοι πρέπει κάτι να γίνει αυτή τη βδομάδα το λιγότερο. έχουμε και το γάμο κι έχουμε ξεμείνει με τα έξοδα!

έβαψα τα μαλλιά μου σήμερα. καλύφθηκαν τ άσπρα αλλά δε τα χω ισιώσει ακόμα να δω το χρώμα. και μόνο που σκέφτομαι το πιστολάκι ανατριχιάζω!

και γω εδω...

οι κάτω βλεπουν μπάλα,οι πάνω χαλαρώνουν!Ωραια ειναι χωρις τιβί!

Μπορει να παω για υπερηχο στη Χίο,αλλά εκει παίζει να μου πουνε οτι εχω διδυμα!

Μηπως να το αφησω για τη γεννα,να το ανακαλυψουμε τότε?χαχαχα

Ελε, να υποθεσω πως η κουνιαδα δεν θηλασε ε?

ουτε κατσικισιο? γιατι? νομιζα μονο τα αγελαδινα οτι κόβεις.

ο μικρός ξεράθηκε! η μικρά έχει καβαλήσει το αμαξάκι και κόβει βόλτες! έχει σούπερ καιρό! θα βγω έξω θαρρώ να κάνω ένα τσιγαράκι!!! έχουμε παρέα λόγω της κατάστασης... αλλά αυτό το αεράκι είναι ότι πρέπει. πώς θα χωνέψω παναγία μου??

άννα μα την παναγία πάμε κόντρα την κοιλιά? χαχαχαχα!!! μπορεί να σε φτάνω. αφού περπατάω από πριν και την κρατάω από κάτω!!! ούτε έγκυος τα έκανα αυτά!

αυτό μου έχει μείνει από τις εγκυμοσύνες, δεν έκανα ραγάδες και δεν έχει σακουλιάσει αλλά δεν είναι πλέον τσίτα σφιχτή οπότε με το παραμικρό φαγητό φουσκώνει. Αν το παρακάνω λίγο με φαγητό και υγρά (ήπια και μπύρα η καλή σου) τότε πάει απέναντι, πραγματικά! έγκυος κανονική!

ούτε κατσικισιο???? και πόσα ακόμη να λες!!!! μια λίστα ΝΑ!!!!

η μικρα με καβαλησε κ λεει "ζιζί!!" σε λίγο θα με γδύσει κιόλας! απαπα!!! έχουμε κόσμο και δε ντρέπεται! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...