Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελε μου ....παντα τα δευτερα ειναι πιο καλα μωρα !!!

εκτος απο τη νεκ μας !!!

κάτσε, για να μην την αδικήσω οφείλω να πω ότι μέχρι 13-14 μηνών ήταν κι εμένα αγγελάκι!!! δε γεννήθηκε στριμμένο άντερο... :tongue:

καταρχάς από την πρώτη στιγμή δε με δυσκόλεψε με τον θηλασμό. κοιμόταν τρίωρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και 4ωρα τη νύχτα και όταν σαράντισε και για αρκετούς μήνες κοιμόταν σερί 7 ώρες τη νύχτα! σας έγραφα τότε ότι έχει μπερδέψει τον ύπνο με τον θάνατο. Και ακόμα θυμάμαι το μνμ της αγγελικής που έγραφε έκπληκτη που κοιμάται τόσες ώρες σερί τη νύχτα.

καθόταν και κάναμε τα μασαζάκια μας στο μπάνιο, άραζε ήσυχη στο ρηλάξ, στο πορτ-μπεμπέ, στο γυμναστήριο ενώ ο γιώργος έκλαιγε παντού! γκρίνια και κλάμα δεν ήξερα τι θα πει. την έπαιρνα για καφέ και ξεχνούσα ότι έχω μωρό. ούτε δόντια κατάλαβα ότι έβγαλε! και με το φαγητό άργησε λίγο να φάει αλλά ούτε κόλπα ήθελε σαν το γιώργο, ούτε νούμερα να μην θέλει το ένα ή το άλλο.

μετά που γύρισα στη δουλειά και σιγά-σιγά μεγάλωσε άλλαξε άρδην κι άρχισε να αποκτά προσωπικότητα της κακιάς σκορπίνας (γιατί είναι 2 τύπων λέει οι σκορπιοί), άρχισε και να διεκδικεί πράγματα, να καταγράφει τις αρνητικές συμπεριφορές (π.χ. αταξίες ή ταλιμπανιές) για να τραβήξει την προσοχή, άρχισε να ζηλεύει και να θέλει αποκλειστικότητες, άρχισε να δοκιμάζει τη φωνή της, να γκρινιάζει, να πεισμώνει και να πέφτει κάτω να χτυπιέται για ηλίθια πράγματα. Επίσης να πειράζει το γιώργο, να του τραβάει τα μαλλιά, να κάνει κίνηση και απέναντι μας να μας τσιμπήσει, δαγκώσει...

πολλές φορές είμαι στο τσακ να μπω να γράψω ότι θα με αρρωστήσει (με τρόπο που θα σας φανεί προκλητικός) ότι είμαι στο τσακ να σηκώσω το χέρι μου, ότι πραγματικά είναι ανασταλτικός παράγοντας για 3ο παιδί η συμπεριφορά της κι ότι έχω αλλάξει γνώμη για τα κορίτσια...

και η αννα κ η σοφία κ η αγγελική την συναναστράφηκαν πριν τη μετάλλαξη κι ίσως θυμούνται ότι ήταν μια χαρά μωρό.

κ το θέμα είναι ότι δεν τρέφουμε με κανένα τρόπο τη συμπεριφορά της...

ο γιωργος πάλι ήταν μαρτυριο μικρός κι εγινε άλλο πράμα!!!

δεν ξέρω αν αλλάξει κι η μπεμπα πάλι στο μέλλον. τον γιωργο παντως δεν θα τον φτασει ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό, τι κάνετε?

Εμεις καλα, ειμαστε Λουτράκι απο χθες και θα κατσουμε μέρες εδω...!!!

Εχθες ειχα και γιατρό,ολα καλα, 188 γραμμαρια το μωρακι μου!!!

Βεβαια.....

Μας αφησε λιγο αφωνους-καγκελο θα ελεγα,γιατι μας ειπε οτι...............

Είδε πουλακι!

Ω ναι, και μεις το δαμε ξεκαθαρα! μας το βγαλε και φωτο κιολας!

Μετα μας ειπε οτι ισως εκανε λαθος, γιατι επεμενα πολυ εγω οτι ο Κουρτης αποκλειεται να επεσε εξω,εκει κομπιασε λιγο και λεει "καλα το παίρνω πισω", τετοια ανασφάλεια δεν εχω ξαναδει! Ειπε οτι μαλλον ηταν ο λώρος...

Στο χαρτι που μας εδωσε εγραψε "πιθανως αγορι" και σχολίασε "ας ξεφτιληστω δε πειραζει" χαχαχαχα

Τι να πω, μας αναψε φωτιες,ψεμματα να πω?

Αναμονη για την β' επιπεδου λοιπον αν και γω πιστευω οτι ειναι κοριτσι!

ΜΑντεψτε ποιοι χαρηκαν για τη νέα εξελιξη!!!! Ονοματα δε λέμε,οικογένειες δε θιγουμε!

άλο! γυρίσαμε από θάλασσα κατακόκκινοι! παγωμένη ήταν δε πολυμπήκα αλλά τέλεια! θα το κάνουμε στέκι το μέρος! πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά αλλά πολύυυ κρύα!

εγώ επιβεβαιώνω ότι η αριάδνη είναι τέλεια!!! σε όλα! ένα κουκλί και πάνγλυκο μωρό!

δε ξέρω για τη ζωηράδα που κι αυτή χρήσιμη είναι στα κορίτσια, εμένα μ αρέσουν οι κόρες με τσαμπουκά πάρα πολύ, πάντως όταν την είδα ήταν αγγελουδάκι όντως!

πωπω να βγει η κωνσταντίνα άντρακλας;;; πολύ πιθανό πάντως....τι να πω μόνο γερό κι ας είναι ότι θέλει. αλλά σίγουρα ένα σασπενς το χει η υπόθεση.

πάω για ταινία και καρπούζι παγωμένο!!!!

Καλησπέρα. Αυτή την στιγμή κάθομαι σε καρέκλα, όπως και κάθε μέρα άλλωστε. Δεν βαριέσαι...υγεία να έχουμε.

Τα δικά μας νέα είναι σταθερά, no news good news λένε. Ο Μάνος έκοψε και την μεσημεριανή και την βραδινή πάνα, no pampers anymore!!!Μια χαρά το αγόρι μου, πολύ γρήγορα και εύκολα ανταποκρίθηκε, δεν το περίμενα.

Η μικρή ζουζούνα καλά είναι, αύριο έχουμε εμβόλιο. Τα κακά της σήμερα ήταν ολοκίτρινα όπως αρμόζει αλλά με λίγο αιματάκι. 17 μέρες σήμερα που ξεκίνησα την αποχή, γύρω στον μήνα και βάλε θα χουμε αποτέλεσμα λογικά. Ωστόσο έχασα 3 κιλά, είμαι στα προ εγκυμοσύνης πλέον!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωωωωτι έκπληξη είναι τούτη καλέ?Μωρέ πιο πολύ μου κολλάει ο Κωνσταντίνος εμένα αλλά ό,τι θέλει ας είναι. Γερό να είναι το μωρουδέλι σου Αγγελικούλα. Τώρα που το λες θυμάμαι πως στον υπέρηχο στην μικρή όταν είδαμε το φύλο, φαινόταν ανάμεσα στα πόδια κάτι να προεξέχει και αμέσως ο Στεφ πετάχτηκε και είπε πως είναι αγόρι. Ο γιατρός διόρθωσε πως αυτός είναι λώρος και το μωρό είναι κοράκλα!!!Πότε έχεις β' επιπέδου?

Αννούλα κάτσε παιδί μου κάτω σου λέω, μην παίζεις με την τύχη σου...μπαίνεις σε δύσκολο μήνα μην έχεις κανένα απρόοπτο. Πρόσεξε λίγο ψυχή μου, λίγος καιρός έμεινε άσε τα παγωμένα λουτρά μην πάρουν μπρος οι συσπάσεις!

Βελουδένια μου τι κάνετε εσείς?Τελιώσατε με τις πάνες?Η μικρή τι λέει???Πότε έχεις γιατρό?

Ντίνα, Μάντι (Μανταλένα) που είστε εσείς?

Νεκτ δεν τρέφω ψεύτικες ελπίδες πως το μικιό μου θα είναι για πολύ ακόμη αγγελούδι. Τώρα έχει αρχίσει τις στριγγλιές, εκεί να δεις φωνή και κακό! Άσε που θέλει και σηκώματα, ξεψάρωσε και αυτή. Απλά είναι πιο καλόβολο μωρό και για να το θέσω πιο σωστά...έχει πιο καλές και σωστές συνήθειες στο θέμα του ύπνου και έχει πρόγραμμα που με βοηθάει πολύ γιατί ξέρω πότε νυστάζει ή πεινάει. Στο θέμα του φαγητού άλλοτε τρώει ανά 1μιση ώρα, άλλοτε ανά 2ωρο, μπορεί και 3ωρο αν κοιμάται. Ο Μάνος στην αντίστοιχη ηλικία θήλαζε ανά μισάωρο! Την νύχτα η μικρή κοιμάται καλά, θα ξυπνήσει όμως 2 φορές για να φάει...Επειδή την ταίζω στις 12, μετά το πάει σερί ως τις 5-6. Αν δεν την ταίσω όμως θα ξυπνήσει στις 3 και μετά στις 6. Ο Μάνος στην ηλικία αυτή κοιμόταν 7ωρο την νύχτα, την ημέρα όμως καμιά ωρίτσα και αυτό με χίλια δυο βάσανα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

έχω κοντέψει να πνιγώ άσχημα 2 φορές τώρα! μια με το καρπούζι και μια με νερό! κάποιος με μελετάει! χαχαχα! ή έπαθα ηλίαση και ξέχασα να καταπίνω!

έχεις δίκιο ελε δύσκολα τα πράματα πια. δε μπήκα η αλήθεια είναι απ έξω βρεχόμουνα, μέχρι τα μπούτια και πίσω πάλι. είχε και αέρα πολύ. ζήλευα όμως! αυτό το ομολογώωωωω!

μπράβο στο μανιώ! μεγάλο αγόρι που πάει στο μπάνιο πια! εμείς αργούμε πολύ! του φεύγουν του κακομοίρη και στεναχωριέται. δε μπορεί να το ελέγχει καθόλου. δε πειράζει.

για τα δεύτερα εγώ είμαι σχεδόν πεπεισμένη πια ότι παίζει ρόλο και η δική μας στάση. απ την εγκυμοσύνη και τη διαχείρισή της μέχρι την πρότερη εμπειρία.

μια χαρά είναι τα παιδάκια μας, μεγαλώνουν, διεκδικούν, συναγωνίζονται, εξερευνούν. όλα θα περάσουν απ αυτά τα στάδια με τις ανάλογες διακυμάνσεις.

Το κορυφαίο είναι πως χθες του πήρα το σκαμπό από το Τζάμπο για να ανεβαίνει μόνος του στην λεκάνη και σήμερα κατουράει μόνος του όρθιος παρακαλώ! Μου ρθε να βάλω το κλάματα όταν τον είδα...πως μεγάλωσε έτσι να κατουράει και όρθιος...μωρουδίλα μηδέν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α έκανα και ένα κέικ νηστίσιμο, συνταγή της Αργυρώς...αίσχος λέμε! Μια φωτογραφία ενός νορμάλ κέικ πιο νόστιμη θα ήταν! Ελπίζω να βρω καλύτερη συνταγή γιατί δεν έχω τι να τρώω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, αγριο ξυπνημα σημερα απτις 7, α ρε Μαριλιζα...με προπονει μαλλον.

Την κατεβασα κατω στα πεθερικα !χαχαχα ωραια ειναι ετσι με το πανω-κατω τελικα!!!

Δε με νοιαζει τι θα εινια,ειλικρινα σας το λεω.

Απλα ξενερωσα λιγο γιατι το χα δεσει οτι ειναι κοριτσακι,ειχα κανει ονειρα απο το πως θα φτιαξω το δωμάτιό της μεχρι...το γάμο της ας πουμε!!!!!!!!!!

Αν και ξαναλεω...κοριτσι θα ναι, του Κουρτη δε του ξεφευγει ευκολα!

Γερο να ναι και εχουμε 3 εβδ μπροστα ακομη για να μαθουμε....!

Θα παρω σημερα να κλεισω για β'

Ελε τις κοψατε τελειως ε?! Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ακομη τη βραδυνη...!

Εχει ωραια θαλασσα σημερα αλλα περιμενουνε μουσαφιρια κατι ξαδελφια με τις κορες τους και δε ξερω αν θα παμε για μπανιο τωρα το πρωι,εχθες παντως δε τολμησαμε να μπουμε τα κοριτσια,πάγος η θαλασσα!

Καλημέρα και από εδώ. Αέρας πολύς! Δεν πειράζει, θάλασσα δεν μπορώ να πάω οπότε δεν με χαλάει. Τουλάχιστον στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα:)

Κανονίζουμε διακοπές για Μακρύ Γυαλό, Ιεράπετρα μεριά μάλλον. Βρήκα κάτι ενδιαφέρον που μου το σύστησαν κιόλας. Δεν θέλω πολλά πράγματα. Εξάλλου στην μικρή δεν ξεκινάω αυτό τον μήνα στέρεες, οπότε μετά τις 20 Ιούλη θα χρειαστούμε περισσότερα. Ως τότε ελπίζω να έχουμε πάει, αρχές Ιούλη υπολογίζουμε. Μετά αν είμαστε καλά, θα κλείσουμε και κάτι πιο κοντά να μπορεί και ο Στεφ να πηγαινοέρχεται στην δουλειά.Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια θα κάνω επιτέλους καλοκαιρινές διακοπές. Οι τελευταίες ήταν πριν 8 χρόνια που είχαμε πάει Κύθηρα με τον Στεφ. Ε που να τον φανταζόμουν πως σε μερικά χρόνια θα κάναμε ακόμη μαζί διακοπές παρέα με δυο κουτσούβελα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα κι από δω!

ζέστη και ατονία, πτώμα νοιώθω, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

μέσα τοποθετούν το κλιματιστικό των αγοριών.

και δυστυχώς σε κανα μισάωρο πρέπει να βγω, λεωφορεία κτλ να πάω ικα να μου γράψουν φάρμακα, ξέμεινα τελείως. ευτυχώς δε θα πάρω μαζί παιδιά, κάτι είναι κι αυτό!

τι ωραία που θα πάτε διακοπές!!!! τέλεια θα ναι!!! καλά έκανες που το αποφάσισες! χρειάζεται 1000%!

α το θέατρο αγρών στο ηράκλειο δεν είναι; να κλείσεις να πας να ακούσεις το χαρούλη! θα με θυμηθείς! στις 17.08.

Καλημέρα!!!! Ελευθερία !!!!! αύριο πάμε Μόχλος και είναι πιθανό να είμαστε εκεί μέχρι 14-15 Ιουλίου κάπου εκεί. Μέχρι 8 σίγουρο από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δε θα φτάσεις μέχρι την Ιεράπετρα και δε θα βρεθούμε ε??? Χρωστάμε που δε μας άφησαν οι δεινόσαυροι να πιούμε ούτε ένα καφέ!

Αγγελική β επιπέδου λογικά θα έχεις μέσα του Ιούλη? Σασπένς έχει πάντως!!! Αυτό που εκεί πάνω πάτε σε διαφορετικούς γιατρούς είναι μπέρδεμα... Αλλά για να έγραψε πιθανόν αγόρι μάλλον θέλει να πάρει τπτ δόξα... Πάντως κι εγώ στην μπέμπα νόμιζα σε ένα υπέρηχο ότι είχα δει πουλάκι και φυσικά ήταν ο λώρος όπως μου είπε ο γιατρός! Υπομονή κι ως τότε κάνε και κανένα γαλάζιο όνειρο να βρίσκεται! ;)

Εμείς κορίτσια έχουμε φάει μούντζα κανονική, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχουν τεντώσει τα νεύρα μου με απανωτά περιστατικά γκαντεμιάς. Ένα σας λέω Τετάρτη βράδυ δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα! Την Πέμπτη το πρωί στο σχολείο ήπια καφέ! Που δεν πίνω καφέ, είχα να πιω... χρόνια!!!! Και το μεσημέρι μετά από δουλειά σε τράπεζες, φαρμακείο γιατί τα έχω και τα δύο μυξωμένα, όταν γύρισα ζαλιζόμουν τόσο από την αϋπνία που ήμουν να λιποθυμήσω! Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράμα ούτε ως λεχώνα στο γιώργο που δεν κοιμόταν! Και χθες πήγε 4 να κοιμηθώ, γιατί ο γιώργος έβηχε όλη νύχτα και την έβγαλα πέρα δώθε να τον κοιτάζω, ξαναξύπνησα 5 με τη μπέμπα, 6 να πάω να κλείσω το παράθυρο που είχα αφήσει ανοικτό του γιώργου και 9 από λαχτάρα!!!

Η μικρή ήρθε στο κρεβάτι μου προφανώς χωρίς να την καταλάβω και έπεσε για ύπνο και στις 9 ακούω ντουπ!!!! Μιλάμε δεν φαντάζεστε το χτύπημα! Έπαθα εγκεφαλικό όταν πετάχτηκα και την είδα ξάπλα μπρούμυτα! Ένα κούτελο που έγινε στο λεπτό ολόπρηστο, ολόμπλαβο με μια γρατζουνιά με αίμα στη μέση! Χτύπησε και στο κομοδίνο υποθέτω... Να παρηγορήσω, να γιατροπορεύσω... πήγε κοντά μισή ώρα. Ευτυχώς δεν δείχνει να έχει άλλα συμπτώματα. Στην αρχή έκλεινε τα μάτια και έλεγε "νανά" λέω πάει Παναγία μου την πάθαμε τη διάσειση! Μετά από λίγο συνήλθε... ήταν και από τον ύπνο το καημένο, ούτε κατάλαβε από πού της ήρθε...

Να ρωτήσω εγώ τώρα... το αλουμινόνερο κάνει για το πρήξιμο αυτό?? Είχα από τα εμβόλια μήπως πρηστούν στο μπουτάκι, μου είχε πει η γιατρός... άραγε να κάνουν και στα χτυπήματα? Της έχω βάλει τη θαυματουργή άρνικα προς το παρόν...

α το θέατρο αγρών στο ηράκλειο δεν είναι; να κλείσεις να πας να ακούσεις το χαρούλη! θα με θυμηθείς! στις 17.08.

"Θέατρο αγρών" δεν μου λέει κάτι αλλά επειδή έχω χάσει κάθε επαφή με την νυχτερινή ζωή στο Ηράκλειο, δεν αποκλείεται να βρίσκεται εδώ. Ωστόσο χλωμό το κόβω να ξεκουνήσω με ένα βυζανιάρικο κρεμασμένο στο βυζί:P

Νεκτ μου άμα κλείσουμε θα σου πω. Αν βολέψει να τα πούμε αμέ. Το μόχλος αν θυμάμαι καλά είναι λίγο πιο κάτω από την διασταύρωση στην Παχιά Άμμο σωστά? Πάνε και χρόνια που είχα πάει.

Τα νέα μας πολύ καλά. Η μπουμπού μου 8800γρ. και 73 πόντους. Η γιατρός την έβαλε στις καμπύλες, βγήκαμε εκτός και ειδικά για το ύψος μου είπε πως θα γίνει περίπου 1.80!!!Το ακούει ο Στεφ και παθαίνει εγκεφαλικό!!! Ακούστε τι μου είπε στο τηλ '1.80???Και τι άντρα θα βρει?? απαντώ 'και τι σε νοιάζει εσένα?Αυτή θα τον ψάξει να τον βρει'....Απάντηση 'μωρέ ναιιι αλλά αν βρει μπασκεμπολίστα ποιος θα τον κάνει καλά?Ποιον θα τον φτάνει άμα δεν της φέρεται καλά?' Αχαχα! Λέω εσύ πάντως όχι! Ευτυχώς έχει και έναν αδερφό που θα την προστατέψει ελπίζω άμα χρειαστεί! Βρε τι σκέφτονται οι πατεράδες. Άγχος τους γίνονται οι γαμπροί όπως εμάς οι νύφες ένα πράμα:tongue:

Κατά τα άλλα μια χαρά. Την βρήκε πολύ βελτιωμένη με την ξηροδερμία και με μικροερεθισμούς από την αλλεργία που είχε. Τα κακά της τώρα 2 μέρες είναι κίτρινα, για να δούμε. Αν όλα πάνε καλά σε 2 βδομάδες μου είπε να επιχειρήσω να φάω αυγό και μετά από 4-5 μέρες ψάρι για να δούμε πώς θα αντιδράσει. Στον 8ο μπορεί να καταναλώσω και γαλακτοκομικά και βλέπουμε. Μέχρι τον 12ο μήνα θα έχε φύγει, πιθανόν και νωρίτερα. Ωστόσο πεινούσε όταν φεύγαμε και με έβαλε από τον ιατρείο της στο σπίτι της που επικοινωνούν με πόρτα και την θήλασα. Πολύ θετική ενέργεια μου βγάζει η καινούργια γιατρός και μου αρέσει που είναι πολύ διαχυτική με το παιδί. Όλο χαδάκια, τραγουδάκια και παιχνιδάκια του έκανε. Και δεν είχα σε υπόληψη τις γυναίκες γιατρούς...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...