Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα αγάπες! τι μου κάνετε;

εδώ είμαι κι εγώ που να πάω, η κοιλιά ανδρώνεται και εξαπλώνεται επιθετικά...αλλά οκ, καλά είμαι προς το παρόν.

βελ πλησιάζει ο καιρός και χαίρομαι που θα σας δούμε επιτέλους!!!

πήρες γυναίκα ε; άντε να ξεκουραστείς λίγο.

εγώ ήμουν μόνη με τα παιδιά, ο ν γύρισε χτες απο πάνω, τρέχαμε σε κούνιες εδω τριγύρω μέχρι τις 10.30 το βράδυ για να μη βαριούνται.

δουλειές πολλές έχω, σίδερο, μαγείρεμα και να συμμορφώσω λίγο το ένα παιδικό. ο ν αρχίζει μαθήματα οπότε κια πάλι μόνη με τα...3! χαχα!

ο μικρός κλωτσάει όλη την ώρα! σε ησυχία δε θα μ αφήνει!

με το γάμο τρέχουμε, πλησιάζει ο καιρός, 2 βδομάδες έμειναν!

τη δευτέρα το μεσημεράκι έκλεισα τη φωτογράφιση κι έχω άγχος!

τη δευτέρα το πάρτυ επίσης κι ανυπομονώ να σας δω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

για τα πολιτικά....χμμμ....τόσες μέρες σε εκλογικά περίπτερα, εκλογικός αντιπρόσωπος κτλ...πέρασα καλά! ω ναι! είδα ν αλλάζουν τα πράματα. και οι αλλαγές παιδιά πρέπει να ναι τόσο ραγδαίες όσο αντέχει ο λαός. όχι περισσότερο γιατί τότε γίνονται φούσκες και σπάνε. και μένεις στα ίδια.

το κακό με μας ιστορικά είναι ότι σα λαός έχουμε γραμμένη στο αίμα μας την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων, πάντα κάποιος άλλος πρέπει να φταίει κι εμείς οι άλλοι να μη κάνουμε τίποτα...αλλά να μαστε τόοοοσο τεμπέληδες που να μας αρέσει αυτό.

ω ναι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα του τεμπέλη και του ωχαδερφιστή. ξανα στα ίδια λοιπόν για να μη ξεβολευτούμε κι αλλάξουμε άρδην, για να χουμε και πάλι κάποιον να βρίζουμε, να κατηγορούμε, να απολαμβάνουμε στις σατυρικές εκπομπές.

δε πειράζει.

φαίνεται ότι αρκετά δεν έχουμε θυμώσει.

είναι και το αίσθημα της ανοικείωσης που βγαίνει μπροστά.

μας πυρπολούσαν το τελευταίο διάστημα με πράγματα που δε ξέραμε από που μας έρχονται.

οκ δεκτό.

δε τα χωνέψαμε όλα καλά κατά πως φαίνεται.

έεεχουμε καιρό ακόμαααα...χαχαχα!

προς το παρόν έχουμε μόνο γονατίσει δε φάγαμε χώμα. θα ρθει κι αυτό όμως... θα ρχόταν ούτως ή άλλως.

έχω εννοείται ειρωνική διάθεση.

κάθομαι και περιμένω την ώρα που δε θα θεωρήσω ΕΓΩ τον εαυτό μου ανθρωπάκι μικρό που ακολουθεί "τη ταραχή λιμνούλας νιπτήρα!"

και θα ρθει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλοκαιρινες μανουλες!

για τα πολιτικά....χμμμ....τόσες μέρες σε εκλογικά περίπτερα, εκλογικός αντιπρόσωπος κτλ...πέρασα καλά! ω ναι! είδα ν αλλάζουν τα πράματα. και οι αλλαγές παιδιά πρέπει να ναι τόσο ραγδαίες όσο αντέχει ο λαός. όχι περισσότερο γιατί τότε γίνονται φούσκες και σπάνε. και μένεις στα ίδια.

το κακό με μας ιστορικά είναι ότι σα λαός έχουμε γραμμένη στο αίμα μας την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων, πάντα κάποιος άλλος πρέπει να φταίει κι εμείς οι άλλοι να μη κάνουμε τίποτα...αλλά να μαστε τόοοοσο τεμπέληδες που να μας αρέσει αυτό.

ω ναι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα του τεμπέλη και του ωχαδερφιστή. ξανα στα ίδια λοιπόν για να μη ξεβολευτούμε κι αλλάξουμε άρδην, για να χουμε και πάλι κάποιον να βρίζουμε, να κατηγορούμε, να απολαμβάνουμε στις σατυρικές εκπομπές.

δε πειράζει.

φαίνεται ότι αρκετά δεν έχουμε θυμώσει.

είναι και το αίσθημα της ανοικείωσης που βγαίνει μπροστά.

μας πυρπολούσαν το τελευταίο διάστημα με πράγματα που δε ξέραμε από που μας έρχονται.

οκ δεκτό.

δε τα χωνέψαμε όλα καλά κατά πως φαίνεται.

έεεχουμε καιρό ακόμαααα...χαχαχα!

προς το παρόν έχουμε μόνο γονατίσει δε φάγαμε χώμα. θα ρθει κι αυτό όμως... θα ρχόταν ούτως ή άλλως.

έχω εννοείται ειρωνική διάθεση.

κάθομαι και περιμένω την ώρα που δε θα θεωρήσω ΕΓΩ τον εαυτό μου ανθρωπάκι μικρό που ακολουθεί "τη ταραχή λιμνούλας νιπτήρα!"

και θα ρθει...

Αννουλα μου τι φιλοσοφικη διαθεση εχεις πρωι πρωι; μπραβο καμαρι μου με την κοιλια τουρλα! :P

γεια σας κοριτσούδια μου! ας γράψω να ξεσκάσω τους προβληματισμούς μου. ίσως να τσιμπήσω και καμιά γνώμη. κανένα φόρουμ με δασκάλους να υπάρχει άραγε?

τεσπά... έχω προβληματιστεί με το τι τάξη να πάρω του χρόνου.

την τάξη μου δεν την ξαναπαίρνω για 2 λόγους. ζόρικα παιδιά που έχουν πάρει θάρρος πλέον μαζί μου και δε συμμαζεύονται και θα πάνε και στην πέμπτη που είναι δύσκολη τάξη και δεν θα έχω πολύ χρόνο για διάβασμα με τα δυο παιδιά κι είναι πολύ δύσκολη τάξη όπως και να το κάνουμε...

ήθελα τετάρτη αλλά τη θέλει κι άλλη μία δασκάλα με περισσότερα χρόνια υπηρεσίας και άρα προηγείται μιας και αυτό έχουμε ως κριτήριο στο σχολείο αν ενδιαφέρονται περισσότεροι δάσκαλοι για κάποιο τμήμα. έχω υλικό, είναι και καλά παιδιά αλλά επειδή είναι λίγα παιδάκια μάλλον θα ενωθεί σε ένα τμήμα οπότε και θα το πάρει η άλλη δασκάλα. βέβαια από την άλλη με τετάρτη τάξη μετά του χρόνου πάλι θα προβληματίζομαι να πάρω πέμπτη και φτου κι από την αρχή άντε να βρω τμήμα.

μένει και μία πρώτη τάξη αλλά γράφονται πολλά παιδάκια και προβλέπεται να έχει το κάθε τμήμα πάνω από 20 πιτσιρίκια. πολλά τα αγόρια λέει φέτος. και πολλά τα 2α δλδ μικρότερα αδερφάκια παιδιών που φοιτούν ήδη στο σχολείο με βεβαρημένο ιστορικό ζωηράδας... και τα 2α ακολουθούν ή είναι και χειρότερα από ότι μαθαίνουμε από τους γονείς. επίσης είναι μια περίπτωση κοριτσάκι με επιληψία... κι αν σου κάτσει τι γίνεται??

υπάρχουν και μία έκτη τάξη και μία τρίτη. την έκτη τη φοβάμαι γιατί θα είναι δύσκολη... την τρίτη τη φοβάμαι γιατί ήταν πολύ ζωηρά κι αυτά και από ότι ακούω και οι γονείς όχι και τόσο συνεργάσιμοι. περιμένω να μιλήσω με τη δασκάλα τους για να μου πει κι αυτή τη γνώμη της...

Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ και θέλω να ξεκαθαρίσω για να ετοιμαστώ το καλοκαίρι, να διαβάσω, να φτιάξω υλικό τέτοια...

πρώτη φορά τέτοιο μπέρδεμα ρε γμτ...

Διαφημίσεις

πλάκα έχεις βρε νεκ...

χμμμ πάρε τρίτη. ή πρώτη. πάρε πρώτη για να τα ξεκινήσεις απ την αρχή να τα χεις και του χρόνου ή και του παραχρόνου. να τα χεις ψαρωμένα και του χεριού σου που λένε.

κουμπ είχα βγει να πάρω δώρο για μια βάφτιση!!! τη πέφτω για νάνι τώρα αλλα θα σε πάρω τ απόγευμα ναι; σόοοοοοορυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Νεκταρίτσα αν μπερδεύτηκες εσύ φαντάσου εμείς τι θα πάθαμε καλέ!

Κάθε τάξη έχει και τα συν και τα πλην, άντε βγάλε άκρη ε?

Η έκτη είναι κι αυτή δύσκολη? νόμιζα πως είναι πιο εύκολη από την πέμπτη.

Έκανα το παγωτάκι σου με γεύση παρφέ, ή περίπου παρφέ, έβαλα καραμελωμένα αμύγδαδα και φυστίκια αιγίνης και γλυκό κουταλιού κεράσι μέσα, έκανα και το μισό σοκολατένιο με εξτρα κακάο.

Λίγο που δοκίμασα πριν από τη βανίλια ήταν τέλειο!

Το βράδυ που θα φάω ολοκληρωμένη μερίδα θα σου πω σίγουρα!

Πάντως δεν είχε κρυσταλάκια που έχουν άλλα σπιτικά παγωτά και ήταν πολύ μαλακό!

Σήμερα έχουμε γιατρό για τη μικρή, θα κάνουμε υπέρηχο ισχίων και έλεγχο σε ωριλά, είναι λίγο σχολαστική η παιδίατρος μας μάλλον αλλά καλό είναι δεν πειράζει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Βελουδάκι καλά έτσι ήμουν κι εγώ από τέλος 8ου, όλο συσπασούλες και πονάκια χαμηλά, καλά ειδικά την τελευταία βδομάδα όλο νόμιζα πως γένναγα, άστα!! Κοίτα να ξεκουράζεσαι εσύ γιατί έχεις λίγο καιρό ακόμα ε?

Μπράβο που είναι καλή η κυρία Άννα και τα βρήκε και με το Λεόντη, το πιο σημαντικό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια καλησπέρα. ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και εσείς και τα μωράκια - παιδάκια σας.

Σας διαβάζω συχνά αλλά δεν έχω κέφι να γράψω το τελευταίο διάστημα. Μου συμβαίνουν πολλά αγχωτικά αυτή την εποχή και περνάω λίγο ζόρικα. ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Νεκτ www.pde.gr ειναι φόρουμ εκπαιδευτικών. πολύ καλό και έγκυρο σίγουρα θα βρεις απαντήσεις σε πολλές από τις ανζητήσεις σου. Υπάρχουν εκεί πολλοί ψαγμένοι εκπαιδευτικοί που θα σου απαντήσουν σε ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Σας φιλώ να είστε όλες καλά. θα είμαι κάπου εδώ κοντά να μαθαίνω νέα σας. ελπίζω την επόμενη φορά που θα σας γράψω να έχω καλύτερη διάθεση. φιλιά πολλά.

fYFap3.pngIV83p3.png

Χαιρετώ! Τζάμπο πήγα με την μικρή και τις ανιψιές μου το πρωί. Σαν να μην είχαμε παιδί μας μαζί μας, μόνο καρότσι ένα πράγμα. Κοιμήθηκε η ψυχούλα και ξύπνησε όταν φτάσαμε ταμείο. Περάσαμε στα γρήγορα και την θήλασα στο αμάξι πριν ξεκινήσουμε για το σπίτι. Με αυτό το παιδί πάω παντού μα παντού λέμε!

Νεκτ ξεκαθάρισε μας καλέ ποια τάξη είναι η καλύτερη? Η΄μάλλον ποια είναι η λιγότερο χειρότερη?Γιατί από όσα λες ιδανικη τάξη δεν υπάρχει για σένα του χρόνου. Επίσης εγώ γιατί νόμιζα ανέκαθεν πως τις μεγάλες τάξεις τις έπαιρναν μόνο οι έμπειροι δάσκαλοι?Αν θυμηθώ από τα δικά μου όλοι οι νέοι δάσκαλοι έκαναν τις μικρές τάξεις, λες να ήταν τυχαίο ή απλά έτσι συνέβαινε παλιά?

Τώρα που είπα δημοτικό...είδα σήμερα μια συμμαθήτριά μου από τότε. 20 χρόνια είχα να την δω!!!Ήμασταν βέβαια πολύ φίλες και την θυμήθηκα, είδα και το ταμπελάκι του Τζάμπο που φορούσε στο ταμείο και της μίλησα. Μου λέει δεν θα σε γνώριζα με τίποτα, έχεις αλλάξει πολύ. Ανύπαντρη αυτή ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα μπράβο το κορίτσι σου που είναι ησυχούλι!

Κι εμένα η μικρή καμία σχέση με το Γιάννη, πολύ πιο ήσυχο μωράκι, πριν έκατσε στο ριλάξ μισή ώρα και σιδέρωσα! Θέλει να τρώει συχνά κάθε 1-2 ώρες, αλλά το βράδυ κοιμάται πολύ καλά και τη μέρα θα κάτσει και λίγο μόνη της να κάνω καμιά δουλίτσα!

Μαριτάκι τι κάνετε κοριτσάκι, τα αγόρια καλά? Γιατί έτσι αγχωμένη βρε φιλενάδα?

Νεκ μπράβο για το παγωτάκι! Πολύ καλό!

Εμένα μου βγήκαν λίγο σκληροί οι ξηροί καρποί αλλά κατά τ' άλλα ήταν τέλειο!

Και από τον Άρη έχεις μπράβο!

Περιμένω μια φιλενάδα μου να έρθει αλλά αργεί και προβλέπω να μου το ακυρώνει! Τσάμπα μάζευα το σπίτι τόση ώρα?!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα!!! που είστε όλες;;;

πίνω καφέ και θα ετοιμάσω όοοολο το σύμπαν εδώ για εκδρομή στη θάλασσα!!!! λέμε να πάμε προς βίλια, ψάθα κτλ. δεν έχουμε ξαναπάει, για να δούμε...

καλημερα σας !!! αννιω καλη βολτα .....αν φτασετε μεχρι εκει ...πηγαινετε καλυτερα ρπος λουτρακι, κορινθο!!πιο καθαρα !!!

νεκ μου ..μπερδεμα με τις ταξεις ..εγω θα πηγαινα στα πιο μεγαλα ...πιο πολλη δουλεια αλλα πιο ευκολη η συνεννοηση!!

οσο για τα πολιτικα ....εγω πιστευω ...οτι η σημερινη εξελιξη ηταν μονοδρομος ....οποιαδηποτε αλλη εξελιξη ....ειχε παρουσιαστει στο εξωτερικο με τετοιο τροπο....που δε θα μας δανειζαν ουτε οδοντογλυφιδα!!! αυτη τη στιγμη υπαχρει ανακουφιση στις αγορες και ολη ψαχνουν σταθεροτητα ...βεβαια θα μου πειτε οτι η ανκουφιση αυτη δεν φτανει και στην καθημερινοτητα μας !!!αλλα εγω δεν ειδα καπου τον ηγετη να με εμπνευσει , να τον εμπιστευτω ....

τεσπα...στα δικα μας ...εμενα τα δελφινια μου καναν τρελα μπανια ...η χριστινα φωναζε πιο βαθια !!!

ελε μου ....παντα τα δευτερα ειναι πιο καλα μωρα !!!

εκτος απο τη νεκ μας !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!

Αννούλα καλή εκδρομούλα!

Κατερινάκι δελφινάκια οι μικρές? Τους αρέσει πολύ ε?

Αγγελικούλα πού είσαι εσύ?

Καλύτερα είναι η Μαριλίζα?

Ελεάνα μου μετακομίσατε, όλα ο.κ?

Εμένα ήρθε εχτές η φιλενάδα μου τελικά με τη μικρή της, σήμερα θα έρθει η νονά του Γιάννη να μας δει, ευτυχώς έχω παρέα δεν έχω παράπονο!

Φτιάχνω κοτοπουλάκι που της αρέσει με ρυζάκι. Το ταλιμπανάκι μου είναι βόλτα με τον παππού του και η μικρή κοιμάται, εγώ χαλαρώνω λιγάκι μέχρι να επιστρέψει ο σίφουνας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...