Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πραγματική φρίκη μιλάμε,

Βελουδένια, άντε γέννα, και μετά τράβα στη πατρίδα του άντρα σου λέω εγώ, να ζήσετε σαν άνθρωποι και όχι σα ζώα που θα μαστε εμείς εδώ....

με 200 ευρώ μισθό κ χρυσαυγίτες να τριγυρνάνε ελέυθεροι....

και να παραπονιόμαστε και από πάνω....

οοοοοοοοοχι εκεί.....του χρόνου εύχομαι πενταψήφιο ποσό εφορίας σε όλους! Ολους που ψήφισαν τους αδιόρθωτους αλλά και τους άλλους τριγύρω τους "διαλλακτικούς" my ass.....

Νεκ μου,

τι θα το ταϊζεις να δω το 3ο παιδί.....θηλασμός μέχρι 6 ετών και βλέπουμε....

Εμένα πάντως όλες μου οι γνωστές, το θέμα παιδί, είτε 1ο είτε 2ο, το χουν παγώσει....λογικό κ επόμενο....οι μισοί απολυμένοι, οι άλλοι απλήρωτοι, οι άλλοι απλά δε βγαίνουν....

Κατα τ'άλλα καλά βρε!

Πουλάω τούρτες δε λέω, διανύω peak period, αλλά σε λίγο μάλλον θα τις τρώω!

Εχω θυμώσει-απογοητευτει δε ξέρω αν δε το καταλάβατε!

Μάλλον έχει δίκιο ο Χ που λέει να ξεκουμπιστούμε από δω....

Εγώ έχω μια ελπίδα για το άμεσο μέλλον, για να δούμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!!

Νεκταρακι΄κάνατε το 1ο μπάνιο ε? μπηκανε ανετα τα μικρα?

ανυπομονω και για το δικο μας αν και σκεφτομαι οτι περυσι περασε καιρος για να πάρει τον αέρα της θάλασσας η Μαριλίζα.

Καλα, για τις εκλογες,τι να πω..

Πιστευω οτι το αποτέλεσμα ηταν προϊον ανασφάλειας γιατι τα γυρισε πολλες φορες ο Αλεξης,αλλιως μπορεί και να χε κερδίσει.

Βασικα κανενας τους δε μου κάνει,ουτε ο Αντωνης,ουτε ο Αλεξης,για τα υπολοιπα κομματα δε μιλαω καν,αλλα τι να κανεις? παλι στη μαπα θα τους φάμε,καλα να παθουμε.

Νομιζω πως οποιος και να εβγαινε ,με τον εναν ή τον αλλο τρόπο πάλι αφραγκοι θα καταληγαμε.

Βελ,γεννας? γιορτάζει ο γαμπρουλης μου σημερα καλε?ειδα στο εορτολογιο το ονοματάκι του το γλυκό!!!!!!

άντε ρε!!! γιορτάζει ο λεοντούλης??? μίλα ρε βελ!!! καλού-κακού εγώ θα ευχηθώ: χρόνια πολλά, πολύχρονος, γερός κι ευτυχισμένος!!!

(σοφάκι δε συμπληρώνεις να βγάλουμε τη μαντινάδα?)

επίσης να μου το θυμηθείτε... αυτή γεννάει!!!

κλοκλίτσα μου αν το πρόβλημα είναι το τι θα τρώνε τότε κάνω και το τρίτο μου παιδάκι αύριο κιόλας! άλλα με προβληματίζουν πάνω σε αυτό... μακροπρόθεσμα και φυσικά όχι αυτές οι σκέψεις που γράφω παραπάνω. καλά να είμαστε κι όλα γίνονται!

έχουν κάνει άνω-κάτω όλη μας τη ζωή αλλά όχι! σε αυτό δε με αγγίζει τίποτα! ας διαλύσουν όλα, εγώ θα το κάνω το κομμάτι μου.

αγγελική ο γιώργος έκανε μεταβολή μόλις άγγιξαν τα πόδια του στη θάλασσα. η μπέμπα μπήκε λίγο-λίγο με εμένα αγκαλιά αλλά μόλις έφτασε το νερό στη μέση της άρχισε να κλαίει ότι κόλπο κι αν της έκανα οπότε και ανέβαλλα την προσπάθεια για να μη φοβηθεί. κάτσαμε έξω κάτω από την ομπρέλα και πετούσαμε πετρούλες. σιγά-σιγά δε βιάζομαι.

και η αλήθεια είναι ότι η σούγια είναι πολύ παγωμένη βαθιά θάλασσα καθότι βρίσκεται στο λιβυκό και αγανάκτησα να μπω εγώ. λάθος επιλογή για παιδιά νομίζω... αλλά παντού αλλού γίνεται πανικός τις κυριακές...

Βρε ,χτυπάτε ξύλο που γεννάμε..είναι νωρίς ακόμα,δεν θέλω, είμαι μακριά και απ το μαιευτήριό μου. Δεν είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα,δα! (δεν έχω σιδερώσει και τίποτα ακόμα....)

Σε οτι αφορά το Λεόντιος, το είδα και εγώ στο εορτολόγιο, ίσως και να γιορτάζουν οι υπόλοιποι Λεόντιοι, εγώ τον γιορτάζω πάντως, 11-12 γιατι τότε έγινε η θεμελίωση του ναού του στη Μονεμβάσια, και εκεί γιορτάζεται τότε..Ευχαριστώ φυσικά για τις ευχές, πάντα καλοδεχούμενες και χρειαζούμενες είναι

Διαφημίσεις

Εγώ έχω μια ελπίδα για το άμεσο μέλλον, για να δούμε!

σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα έχεις την ελπίδα εννοείς? για πες, να το κουβεντιάσουμε!

θα ήθελα και την άννα και την ελεάνα να μας πουν τη γνώμη τους πώς τα βλέπουν τα πράματα.

εμένα αυτή η επιμήκυνση με τρομάζει...

κι αυτά τα νέα μέτρα αν είναι να γίνει τίποτα δε θα γίνει άμεσα πιστεύω... θα περιμένουν να χωνέψουμε πρώτα το φαγητό που μας έπεσε βαρύ και μετά από σιγά-σιγά θα αρχίσουν πάλι να μας σερβίρουν το επιδόρπιο!

σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα έχεις την ελπίδα εννοείς? για πες να το κουβεντιάσουμε?

θα ήθελα και την άννα και την ελεάνα να μας πουν τη γνώμη τους πώς τα βλέπουν τα πράματα.

Επίσης κι εγώ, που είναι η Αννα καλέ? Η Ελεάνα ίσως αργήσει να μπει , καινούριο σπίτι, σύνδεση με ιντερνετ και λοιπά

Βρε ,χτυπάτε ξύλο που γεννάμε..είναι νωρίς ακόμα,δεν θέλω, είμαι μακριά και απ το μαιευτήριό μου. Δεν είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα,δα! (δεν έχω σιδερώσει και τίποτα ακόμα....)

τοκ, τοκ, τοκ!!!! :tongue: χτυπάω!!!!

κι άσε το σιδέρωμα! εδώ δε σιδερώνω εγώ χωρίς κοιλιά! έχει και ζέστη θα είσαι και όρθια??????? απαπααα!!!!!!! ΝΑ θα γίνουν τα πόδια σου!!!

τοκ, τοκ, τοκ!!!! :tongue: χτυπάω!!!!

κι άσε το σιδέρωμα! εδώ δε σιδερώνω εγώ χωρίς κοιλιά! έχει και ζέστη θα είσαι και όρθια??????? απαπααα!!!!!!! ΝΑ θα γίνουν τα πόδια σου!!!

Ήδη έχουν πρηστείλίγο Νεκ τα πόδια..αύριο θα πάω για τις τελευτάιες εξετάσεις αίματος. Δεν μπορώ να πολυκουνηθώ είν' η αλήθεια,πάω σημειωτόν, ευτυχώς, φάινετια να είναι καλή αυτή η γυναίκα που ήρθε για βοήθεια, κάνει δουλειές σπιτιού, μου μαγέιρεψε και γεμιστά που δεν έμπαινα στη διαδικασία να τα κάνω μόνη μου, σκούπισε-σφουγγάρισε, κράτησε και τον Λ., τον πήγε βόλτα,το σημαντικότερο, φάινεται να τη συμπαθεί ο μικρός, στο τέλος της είπε"Γεια σου κυρια -Αννα, τα λέμε αύριο"-Ευτυχώς, και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι καλά τα πράγματα

Διαφημίσεις

χελλοου πριν πάω για τα βραδινά μου emails

Νεκ μου όταν λέω έχω μια ελπίδα για το άμεσο μέλλον, εννοώ ότι ελπίζω σε βάθος μηνών, όχι χρόνων, ίσως χρόνου κ κάτι παραπάνω, να καταλάβουν κ οι υπόλοιποι ότι απλά ΔΕ πάει άλλο έτσι...και θα ξεμπουρδ....τεί κιάλλο η κατάσταση, χωρίς φως στο τούνελ....οπότε να γίνει κάτι μπας κ ισιώσουμε.....με κόστος για όλους, αλλά δέχομαι να πληρώσω το κόστος για να φτιάξει το πράγμα μακροπρόθεσμα....έτσι είναι, καμιά αλλαγή δε γίνεται χωρίς κόστος. Και μένα τα πασαλλείματα δε μαρέσουν! Και είναι και αναποτελεσματικά.

Οσο για το τι θα ταίζεις το παιδί, εννοείται δεν εννοώ διατροφικά!

Τρόπος του λέγειν τι θα ταίζεις. Αν κ για πολλούς δεν είναι τρόπος του λέγειν....Κόσμος πεινάει πραγματικά που μέχρι πριν 2-3 χρόνια ζούσε αξιοπρεπώς.

Εννοώ πως δε θα μπορούμε να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα όσα χρειάζονται, υλικά και μη. Γιατί τα υλικά απλά δεν θα τα έχουμε. Φροντιστήρια, παιδεία, βιβλία, ψυχαγωγία, καλλιέργεια, θέατρο, μουσική, κινηματογράφο, ταξίδια, αθλητισμό, κοινωνική ζωή....Και δυστυχώς τα παιδιά εν έτη 2012+ δε μεγαλώνουν μόνο με αγάπη....και δε μπορούμε εμείς να τους τα προσφέρουμε όλα. Και να μπορούσαμε δε προλαβαίνουμε όταν δουλεύουμε σα σκύλοι. Η φίλη μου η Εύα δουλεύει καθημερινά 9-9. Πως να κάνει παιδί? Που να το βάλει? Δε μπορεί να μη δουλεύει, δεν θα χει να φάει. Αλλη δουλειά με τίποτα δε βρίσκει. Η μαμά της δουλεύει για να βοηθάει τριγύρω. Δε μπορεί να κάνει την επιθυμία της όσο κ να θέλει. Αν το κάνει θα είναι τόσο ανεύθυνο αυτή τη στιγμή.

Και τα μη υλικά πάλι δε θα τα έχουμε, γιατί θα εχουμε χάσει πλήρως και την υπόστασή μας σαν άνθρωποι, ότι μας έμεινε δηλαδή. Πως θα διδάξω στα παιδιά μου συναισθηματική νοημοσύνη όταν μου χουν απομείνει 1-2 συναισθήματα μόνο?

Ηδη την εχουμε χάσει, όταν πολλούς, πάρα πολλούς τόοοοοσα χρόνια απλά δεν τους νοιάζει να πάνε πχ να ψηφίσουν, γιατί "δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι για αυτό"

Το βόλεμα και το κοιτάζω τη πάρτη μου και το στενό μου περίγυρο δε τραβάει άλλο....η ζωή κύκλους κάνει πάντα....

Αυτά εννοώ....

Και άλλα χειρότερα....

Ελπίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.....

Πάω τώρα να απαντήσω στα μέιλ μου....και η ζωή συνεχίζεται....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα, πώς είστε κορίτσια?

Γυρίσαμε το απόγευμα εμείς. Καλά περάσαμε, τουλάχιστον γλιτώσαμε τον καύσωνα. Εκεί έχει πολύ δροσιά.

Ο Μάνος αύριο θα πάει παιδικό μετά από 1 βδομάδα αποχή, ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε θέμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα να σας ζήσει ο ανιψιός, καλή ανατροφή και καλότυχο να είναι το αγόρι σας.

Νεκτ προβληματισμούς διάβασα. Για τα γειτονόπουλα θα είχα βγάλει φλούμπες, και εγώ μπάνιο-άλλαγμα και πλύσιμο παπουτσιών είμαι μόλις μπει σπίτι ο Μάνος είτε από τον παιδικό είτε από τον δρόμο που πάει και παίζει. Ίσως θα μπορούσες να τα αποφύγεις αν έλεγες ένα ψεματάκι του στυλ ό,τι δεν θα πηγαίνατε σπίτι μετά το πάρκο ή ό,τι τα παιδιά νυστάζουν και θέλουν ύπνο.

Απογοήτευση νιώθω και εγώ για το αποτέλεσμα των εκλογών. Οκ είμαστε άξιοι της μοίρας μας, τι να λέμε?

Βελ, να μπούμε σε πιο ευχάριστα, κοντεύεις κοριτσάκι μου ε? Άντε μια ανάσα είσαι από τις μαγικές στιγμές που έρχονται, η ώρα η καλή να είναι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τραβήξατε την πολιτικοκοινωνική συζήτηση από ό,τι διάβασα.

Νεκτ και εγώ αυτό τον ενδοιασμό έχω για το τρίτο...μην γίνω υλικά και συναισθηματικά ανεπαρκής στο μέλλον. Και αυτό το 'συναισθηματικά' πιο πολύ με τρομάζει τελικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...