Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έκανες το παγωτάκι Βελουδίτσα?

Κι εγώ θέλω!

Με μπισκότα το έκανες?

Ναι μου το λένε κι άλλοι ότι μου μοιάζει ο Γιάννης αν δεν έχουν δει τον Άρη, αν τον δουν όμως αλλάζουν γνώμη, χαχα!

Καλά η μικρή δεν είνει φτυστή όπως ο Γιάννης αλλά και πάλι εμένα δε λες ότι μου μοιάζει νομίζω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!!!! αννούλα να σου ζήσει το ανηψούδι! και στα δικά σου με το καλό εύχομαι!

βελουδάκι το πιστεύω γιατί το έκανα κι εγώ! στον άρη άρεσε καλύτερα το εκτός παγωτομηχανής. είχα πάρει αυτή που είχε βγάλει το λιντλ στις 2 του μήνα και σε ρώτησα τι κάνει γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν έπρεπε να το παγώσει τελείως η μηχανή ή απλά να γίνει κρεμώδες και μετά να μπει κατάψυξη. τσάμπα τα λεφτά δλδ. ευτυχώς έκανε 25 ευρώ. πάντως κι εγώ δεν είδα τρομερή διαφορά στην υφή. εξίσου ωραίο μου φάνηκε και στις 2 περιπτώσεις.

αγγελικούλα ο πεθερός δεν πάει καλύτερα, η κίρρωση δεν θεραπεύεται, διαρκώς επιδεινώνεται. απλά γύρισε σπίτι γιατί και στο νοσοκομείο δεν μπορούν να του κάνουν κάτι περισσότερο. του έδωσαν φάρμακα που χρειάζεται για την κατάσταση, βιταμίνες, διουρητικά και κάτι χάπια για στομάχι κλπ. απλά παρατείνεται λίγο η ζωή του. δεν υπάρχει γυρισμός. σιγά-σιγά οι τοξίνες που δεν φιλτράρονται πλέον στο συκώτι θα επηρεάσουν τον εγκέφαλο και κάποια στιγμή θα πέσει σε κώμα. το πότε είναι άγνωστο. απλά ήδη φαίνεται να επηρεάζεται γιατί έχει κάποια συμπτώματα.

σοφάκι μου θα πάμε στο χωριό μάλλον την άλλη εβδομάδα. τα πεθερικά είναι στη σητεία. σίγουρα δε θα είμαστε και στην καλύτερη διάθεση αλλά δε θέλω να αφήσω τίποτα να επηρεάσει τα παιδιά. δε θέλω ο γιώργος ειδικά που είναι μεγάλος να δει ή να καταλάβει κάτι που θα τον τρομάξει. θέλει προσεκτικούς χειρισμούς... από εκεί κι έπειτα άγνωστο τι θα κάνουμε και τι θα αντιμετωπίσουμε. περιμένουμε να δούμε.

με το καλό να σαραντίσει το κορίτσι σου! κάνε το παγωτάκι να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου. είναι πανεύκολο και πολύ γρήγορο ότι πρέπει για νέες μανούλες που δεν έχουν χρόνο.

ελεάνα με το καλό να μετακομίσετε και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες! εμένα μου αρέσει να αλλάζω σπίτια. έχω μετακομίσει πολλές φορές στη ζωή μου! με τους γονείς μου έχω μείνει σε 5 διαφορετικά σπίτια, ως φοιτήτρια στο ρέθυμνο άλλαξα 3 σπίτια, με τον άντρα μου εδώ στα χανιά έχουμε αλλάξει 4. Μια ζωή θυμάμαι μετακομίσεις. Σχεδόν έχω συνηθίσει στις αλλαγές. Τώρα 6 χρόνια είμαστε στο ίδιο σπίτι και νομίζω έχω αρχίσει να βαριέμαι. Το θέμα είναι ότι είναι δικό μας και δεν αλλάζει πια... :lol:

Μόλις φύγανε τα αγόρια για μπάνιο, με ρώτησαν κι εμένα αν θέλω να πάω, ειπα οτι η μπέμπα χρειάζεται να χαλαρώσει λίγο..καλα, τώρα που το έγραψα αυτό, θυμήθηκα που εχθές ο Λ. του λέω "κοίτα να μαζέψεις όλες τις κάρτες σου απο το πάτωμα, αμέσως.." και μου λέει: "Μαμά, πρώτα θα χαλαρώσω λίγο στον καναπέ και μετά θα το κάνω .."

Φάγαμε και το παγωτάκι μας, όπως ακριβώς το περιγράφεις Νεκ, δεν δοκίμάσαμε της παγωτομηχανής ακόμα, αλλά φάινεται οτι θα είναι περισσότερο κρεμώδες. Επόμενη φορά θα κάνω πιο πολλού ςπειραματισμού,ς ίσως και το σάντουιτσ που είπες Νεκ, στην παρούσα φάση είχα μόνο ένα μικρό πακέτο γμειστά παπαδοπούλου ,αλλά ήτνα πολί λίγ α, όπως φάινεται. Ο Φ. είπε οτι έχει "τη σωστή ζάχαρη" Ε, πως να μην την έχει , του λέω, εγγύηση η Κρητικιά φίλη που έδωσε τη συνταγή. Σε σχέση με τη λιγωτικη γρανιτα λεμόνι που του είχα φτιάξει , τώρα του φάνηκε θεική.Μάλλον έπαιξε ρόλο και το οτι η ζάχαρη προερχεται απο το ζαχαρούχο γάλα, ήδη διαλυμένη δηλαδή. Thanks ,Νεκ., πες μας κανά άλλο πετυχημένο σου ντε!!

Σχετικά με τον πεθερό, όσο περισσότερο ανώδυνα εύχομαι, καλά κουράγια, άτιμα ανίατα νοσήματα, πως να την παλέψεις?

Φάγαμε και το παγωτάκι μας, όπως ακριβώς το περιγράφεις Νεκ, δεν δοκίμάσαμε της παγωτομηχανής ακόμα, αλλά φάινεται οτι θα είναι περισσότερο κρεμώδες. Επόμενη φορά θα κάνω πιο πολλού ςπειραματισμού,ς ίσως και το σάντουιτσ που είπες Νεκ, στην παρούσα φάση είχα μόνο ένα μικρό πακέτο γμειστά παπαδοπούλου ,αλλά ήτνα πολί λίγ α, όπως φάινεται. Ο Φ. είπε οτι έχει "τη σωστή ζάχαρη" Ε, πως να μην την έχει , του λέω, εγγύηση η Κρητικιά φίλη που έδωσε τη συνταγή. Σε σχέση με τη λιγωτικη γρανιτα λεμόνι που του είχα φτιάξει , τώρα του φάνηκε θεική.Μάλλον έπαιξε ρόλο και το οτι η ζάχαρη προερχεται απο το ζαχαρούχο γάλα, ήδη διαλυμένη δηλαδή. Thanks ,Νεκ., πες μας κανά άλλο πετυχημένο σου ντε!!

μπα! μάλλον παίζουν ρόλο οι δοκιμές. έχω γνωστή που βάζει μέσα ένα ζαχαρούχο ολόκληρο! εμένα με λίγωνε πολύ! άμα βάζεις και ενίσχυση... π.χ. τα ορέο δεν είναι τόσο γλυκά. ή η σοκολάτα υγείας. θέλω να βάλω και καραμελωμένα ξηροκάρπια την άλλη φορά να δω... ή κανταΐφι για να το κάνω τύπου εκμέκ παγωτό! :tongue: δίαιτα!!! :lol:

άλλο πετυχημένο?? θα σκεφτώ και θα σου πω! προς το παρόν θέλω ένα πετυχημένο μιας θείας του άρη που μας έστειλε από σητεία. ρολό με παντεσπάνι που έχει άρωμα πορτοκάλι γεμιστό με σοκολάτα και κάποιο καραμελωμένο ξηρό καρπό. μούρλια και πάει τέλεια με το παγωτό!!! :lol:

άλλο πετυχημένο?? θα σκεφτώ και θα σου πω! προς το παρόν θέλω ένα πετυχημένο μιας θείας του άρη που μας έστειλε από σητεία. ρολό με παντεσπάνι που έχει άρωμα πορτοκάλι γεμιστό με σοκολάτα και κάποιο καραμελωμένο ξηρό καρπό. μούρλια και πάει τέλεια με το παγωτό!!! :lol:

Καλά, άντε γεια....!! αυτά ακούει η μπέμπα μου και χτυπάει με τρέλα, μέσα απο την κοιλιά:cool::cool:

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσούδια μου! καλά άμα σας περιγράψω το πρωινό μου σήμερα θα πάθετε εγκεφαλικό! :lol: πού είσαι αγγέλω με τα ωραία σου να δεις τι τράβηξα!

έχει ο μπαμπάς μας βάρδια και μετά το πρωινό λέω να ντύσω τα παιδιά να τα πάω στο πάρκο της γειτονιάς να ξεσκάσουν. κατά τις 11 αυτό. πάμε, παίζουμε λίγο, συναντάμε τα γειτονάκια τα αλλοδαπά, αγόρια ετών 9 και 3 αντίστοιχα εκ των οποίων το μικρό είναι και άρρωστο (να ο πυρετός που κολλήσαμε την προηγούμενη φορά όταν κατεβήκαμε κάτω μία και μοναδική φορά στην καριέρα μας) και αφού έπαιζαν στο πάρκο, ήταν μες στη σκόνη, λάσπη και το νερό.

και μετά από λίγο τους έρχεται η φαεινή ιδέα μιας και έχουμε πάει πολλές φορές σπίτι τους να έρθουν και αυτοί στο δικό μας.

να πεις όχι? με πλάγιο τρόπο να προσπαθώ να τα πείσω να πάνε σπίτι να αλλάξουν, πού να το καταλάβουν? λέω στο μικρό "είσαι βρεγμένος και θα αρρωστήσεις χειρότερα." τίποτα. έβαλα στο σπίτι που είχα μόλις χθες κάνει γενική, καθαρά σεντόνια κλπ δύο λερωμένα εκ των οποίων το ένα άρρωστο πιτσιρίκια. έλειπε και η μαμά τους που θα τα εμπόδιζε όπως πίστευα. έπεσε κυνηγητό να μην ανεβαίνουν σε κρεβάτι του γιώργου κλπ. έβγαλα παππούτσια έξω, έπλυνα χεράκια στο τέλος τα τάισα κιόλας φαγητό μεσημεριανό κανονικά... φεύγοντας έκανα όση καθαριότητα μπόρεσα...

δεν είμαι η υπερβολική δλδ να κρατάω όλη μέρα ξεσκονόπανα κλπ. αλλά σιχαίνομαι το από έξω που λέμε. εμείς όταν πάμε πάρκο, μόλις γυρίζουμε, αλλάζουμε ρούχα τα οποία πάνε πλυντήριο ακόμα κι αν είναι πεντακάθαρα, παπούτσια έξω και καλό μπάνιο. όσο τα έβλεπα να αλωνίζουν σαν τα γυφτάκια τρελαινόμουν!

μετά έβαλα και τα δικά μου και τα μπάνιαρα καλά-καλά! αν μου ξανα αρρωστήσουν θα λωλαθώ! αφήστε που πέρασα με οινόπνευμα ότι μπορούσα! πού είναι το άτιμο το ντετόλ που μου τελείωσε!

βέβαια στο τέλος τους είπα να έρθουν όποτε θέλουν ξανά αλλά αν γίνεται την επόμενη φορά δεν τελείωσα τη φράση μου και ο μεγάλος που κατάλαβε μου είπε "να αλλάζουμε ρούχα!" ντράπηκα λίγο αλλά δεν θα το αντέξω να ξαναγίνει. του εξήγησα με πολύ γλυκό και όμορφο τρόπο ότι απλά δεν θέλω από το πάρκο που έχει λάσπες και βρώμικα νερά να ακουμπάμε μετά στους καναπέδες και τα κρεβάτια.

η μαμά τους ωστόσο είχε γυρίσει από τη δουλειά κι επειδή αυτή έβγαζε και τα παπούτσια της όταν ανέβαινε στο σπίτι μας γιατί λέει έτσι συνηθίζουν στην αλβανία ειδικά αν έχεις στρωμένα κάτω (δλδ χαλιά) οπότε θα τα είδε σε τι κατάσταση ανέβηκαν πάνω και ίσως τους τα πει και η ίδια την άλλη φορά.

εγώ θα έπρεπε λέτε να της κάνω καμιά νύξη ή μόνο αν ξανασυμβεί να της το πω με ωραίο τρόπο...? μου κακοφάνηκε λίγο που δεν τα φώναξε να κατέβουν ή που δεν ήρθε να δει τι γίνεται ενώ είχε γυρίσει κατά τη 1 από τη δουλειά κι αυτά έφυγαν από μόνα του στις 2:30... ενώ γενικά είναι διακριτική... εγώ δεν θα το έκανα αυτό. παρόλο που μου έχει πει κι άλλες φορές αν θέλω να τα κατεβάζω στο σπίτι τους να παίξουν κι αν θέλω να κάνω καμιά δουλειά να φύγω. εγώ όμως δε νιώθω καλά να της τα φορτώσω...

Καλησπέρα κορίτσια..καλή ψήφο σήμερα, σε όσες την ρίχνουν, εγώ έπρεπε να πάω Μονεμβασια για να ψηφίσω, μου πέφτει λίγο μακριά..

Εδώ καλά, με τη ζέστη μας, την κούραση και πάει λέγοντας. Έφτιαξα ωραίο φαγητο σήμερα, είχα πάρει δυο βακαλάους φρέσκους, έβαλα πατατούλες, καρότα , κολοκυθάκια στην κατσαρόλα ,σε στρώσεις, απο πάνω το ψάρι, δενδρολίβανο,με κρεμμύδι, σκόρδο , κάπαρη και λοιπά, , στο ζωμό που σούρωσα μετά, διάλυσα, λίγο αλεύρι και λίγο μουστάρδα, και μετα το περίχυσα πάνω απο το φαγητο στην πιατέλα, ωράιο, το φρέσκο ψάρι μου αρέσει τόσο, μακάρι να μην ηταν τόσο ακριβό, να το τρώγαμε και συχνότερα.

Νεκ, καταλαβάινω απόλυτα εγώ θα είχα φρικάρει, είμαι και εγώ οπαδός του βγάζουμε ρούχα, παπούτσια, πλενουμε χέρια, ότα ερχόμαστε απέξω, ότι και αν έχουμε κάνει.Και ναι ,μπορέι να έχω σκόνη ή ας πούμε λεκέδες στο σπίτι, αλλά αυτο με το απέξω, πες το θέμα εντυπωσης μου και μόνο, δεν μπορώ να το ξεπεράσω..ο Φ δυσανασχετεί, που είναι το πρώτο πράγμα που λέω με το που μπαίνουμε σπίτι, Αφού αύριο, στην γυναίκα που θα έρθει, έχω ήδη αγοράσει καινούριο ζευγάρι σαγιονάρες για να το φορέσει, με το που θα μπει..θα με πει τρελή, αλλά τι να κάνω!

Ελέανα, τι γίνεται ,πως παέι η μετακόμιση?

Γεια σας!

Καλή ψήφο κορίτσια!

Μακάρι να έχει καλό αποτέλεσμα αυτή η ψηφοφορία, μας χρειάζεται μια ανάσα αισιοδοξίας, όλα χάλια τα παρουσιάζουν τελευταία και μας έχουν τρελάνει, οι φτωχοί συγγενείς των ευρωπαίων ηγετών έχουμε καταντήσει!

Πήγα το πρωί και ψήφησα εγώ που ήμουνα κοντά, το μεσημέρι πήγε και ο Άρης στο χωριό του με το Γιάννη να ψηφίσουν, θα κάνουν και τη βόλτα τους και θα έρθουν πιο μετά.

Δίκιο έχεις Νεκταρίτσα για τα παιδιά, ούτε εγώ θα ήθελα να ερχόταν με τα βρώμικα ρούχα από το παιχνίδι, ειδικά αν ήταν και άρρωστα, μην κολλήσουν και τα δικά σου, τώρα του πέρασε του Γιωργάκη εξάλλου! Τώρα τι να πεις στη μαμά τους δεν ξέρω για να μην παρεξηγήσει, εγώ δεν θα έλεγα κάτι μάλλον, ίσως να τα είδε κι εκείνη που ήταν λερωμένα και να το κατάλαβε.

Αχ κάποιες φορές αναστορώ το διαμέρισμα μόνο και μόνο επειδή μπορούσα να το έχω καθαρό, εδώ στο χωριό, όλο και κάποιος μπαινοβγαίνει, οι ανηψιές μου, ο πατέρας μου που είναι και με τα παλιά ρούχα γιατί πηγαίνει στα αγροτικά, έξω το μπαλκόνι έχει μπετό που βγάζει χαλικάκι και σκόνη, ο δρόμος μπροστά επίσης είναι με χαλίκι, μια ομορφιά είναι συνέχεια το σπίτι αλλά τι να κάνω, να κρατάω όλη μέρα τη σφουγγαρίστρα, όσο μπορώ καθαρίζω γιατί δε μπορώ να τα βλέπω κι εγώ αλλά καμιά φορά δε δίνω και πολύ σημασία.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

! :lol: πού είσαι αγγέλω με τα ωραία σου να δεις τι τράβηξα!

...

χαχαχα

καλα να πάθεις!

δωσε θάρρος στο χωριάτη κοπελια,μην ανοιγεσαι πολυ,θα σου κατσικωθουν στο σβέρκο,πιστεψε με!

Ειχε ο πεθερος μου στο εξοχικο αλβανο μάστορα,ηθελε καφε στις 9,στις 11,στη 13.00,μετα φαγητο..καλοπέρναγε ο κύριος,ε σου λεει, γιατι να τα απολαμβάνω ολα μονος μου?

και τι εκανε? εφερνε κάποιες μερες και τα παιδια του να τρωνε εκει!

το διανοησαι?????????????????????????????????????????????

αμαν κ πως εκανε η πεθερα να τους ξεφορτωθεί! βδελλες ειχανε γινει.

και η μανα τους την πάπια....

Λοιπον η βαφτιση εχθες, δε ξερω αν ηταν για γέλια ή για κλάματα..

ο μικρος να κλωτσάει τους πάντες και να ουρλιαζει "δε θελω μπανιο σου ειπα, δε μπαινω,αφησε με'

αφου δεν είπε και τιποτα αλλο παλι καλα,4 τον κραταγανε για να του ριξουνε λίγο νερο στο κεφαλι,ενα δράμα.

Πρωτη φορα που εχω τοσο αγχος για το εκλογικο αποτέλεσμα....

αντε να δουμε τι μας ξημερώνει...

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!

ολες καλα ??? οι εγγυουλες τα πιτσιρικια?????

εγω γυρισα απο κορεα, χθες ...πολυ καλο ταξιδι ...επαγγελματικο και απο αποψη τουρισμου !!!!

τα κοριτσια μου ηταν διακοπες ...μαυρισμενες !!!και ολο τρυφεροτητα .....τι λογακια μου ειπε η μεγαλη ...και ολο αγκαλιες η μικρη μου!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα σας! κατερίνα καλώς όρισες! ωραία τα πέρασες ε? εύχομαι να σου ξανατύχει κανένα τέτοιο, θα ήταν τρομερή ανανέωση! έχεις καμιά φώτο να δούμε τα μέρη εκεί?

αγγελική σούπερ τούρτα για τα καρπουζάκια μας! ωστόσο εγώ περίμενα να δω τούρτα που να περιέχει καρπούζι και με εξίταρε η ιδέα όταν το διάβασα. μετά διαπίστωσα ότι ήταν σκέτο εμφάνιση, ξενέρωσα λίγο... αλλά είναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο δεν μπορείς να πεις...

κατά τα άλλα πήγαμε χθες για το πρώτο μας μπάνιο στη σούγια 65 χλμ νότιοδυτικά από τα χανιά μαζί με ένα ζευγάρι φίλων μας με 3 παιδάκια. ωραία περάσαμε, τα παιδιά ξεράθηκαν από τις 9 το βράδυ κι ο γιώργος ξύπνησε στις 10:30 το πρωί. αν και δεν κουράστηκαν και ιδιαίτερα θα έλεγα.

ρώτησα και την κοπέλα πώς είναι η ζωή με τρία παιδιά. μου είπε χαμηλόφωνα... "μην το κάνεις... αλήθεια σου λέω... είμαι ερείπιο, όλη μέρα τρέχω."

και πραγματικά με προβλημάτισε έτσι όπως μου το είπε. ειλικρινά δεν το περίμενα. έχει δύο κοριτσάκια 7 και 5 ετών πολύ καλά και ήσυχα που τη βοηθάνε κιόλας και ένα γιο 28 μηνών ολίγον ζωηρούλη βέβαια. κι είναι και μικρή είναι 32 χρονών. δουλεύει στην αεροπορία ωράριο 7-3 και δουλειά γραφείου. αλλά έχει χάσει από περισι τη μαμά της με ότι αυτό συνεπάγεται...

απλά μου έκανε εντύπωση γιατί τα κορίτσια είναι μεγάλα και πάνε σχολείο, αυτοεξυπηρετούνται κλπ... κι ο μικρός παιδικό ως τις 4 το απόγευμα.

μου είπε ότι θα ήθελε ο μικρός να είχε έρθει νωρίτερα γιατί τώρα αν είχε μόνο τα κορίτσια θα ήταν αραχτή και λάιτ στην παραλία να πίνει καφέ που λέει ο λόγος ενώ τώρα έχει να κυνηγάει και να φροντίζει τον μικρό.

κι αν ήθελα τρίτο καλύτερα θα ήταν να το κάνω νωρίς που να ξεπεταχτούν όλα μαζί. γιατί αλλιώς πάνω που χαλαρώνεις και μπορείς να κάνεις πράγματα για εσένα μπαίνεις ξανά στο λούκι όπως μου είπε. ο άρης τα άκουσε επίσης κι εκεί να δείτε προβληματισμός.

της είπα ότι πρόσφατα με το περιστατικό της καθυστέρησης σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια ότι αν το αφήσω για αργότερα θα αντιμετωπίσω τέτοια θέματα.

ο άρης όμως ούτε κατά διάνοια θέλει τώρα κι άλλο παιδί. και με αυτά που άκουσε άντε να τον πείσεις...

προχθές που μαζεύαμε το σπίτι κουβεντιάζαμε και μου έλεγε ότι ούτε η ηλικία τον αγχώνει, ούτε τι θα πουν οι άλλοι αν κάνουμε τρίτο (γιατί και στο 2ο οι αντιδράσεις όλων δεν ήταν και οι καλύτερες...) ούτε τίποτα στο να κάνουμε άλλο παιδί αργότερα. το μόνο που τον τρενάρει είναι η ιδέα ότι πάνω που θα είναι τα παιδιά μας μεγάλα και θα μπορούμε και να τα αφήσουμε να πάμε κάπου θα γυρίσουμε πάλι στο ίδιο σημείο.

και μετά τα χθεσινά μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο η κατάσταση...

κατά τα άλλα με τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών απογοητεύτηκα τόσο πολύ! μιλάμε για μαύρη κατάθλιψη! μου είπε ο άρης ότι το προτιμάει που βγήκε η νδ να δει ο κόσμος τι τον περιμένει κι από εκεί και την επόμενη φορά να το πάρει απόφαση και να δώσει τα φάσκελα που έπρεπε να δώσει τώρα. γιατί και το πασόκ σαν κόμμα έχει ξοφλήσει. το πρόβλημα του είπα εγώ είναι ότι είμαστε εμείς οι έλληνες λαός που ξεχνάει...

και πάλι στα ίδια θα βρεθούμε! εκτός κι αν όλοι οι έλληνες άνω των 55 εξαφανιστούν και δεν ξαναψηφίσουν. με τα νέα μέτρα βέβαια δεν είναι απίθανο να τους ξεκάνουν, εδώ θα ξεκάνουν κι εμάς...

όσο για τη χα εντάξει δεν υπάρχει αυτό που έπαθα όταν άκουσα τα ποσοστά της στο ραδιόφωνο όταν επιστρέφαμε! εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω! ένας λαός χωρίς παιδεία και πολιτισμό είμαστε! τέλος!

Καλησπέρα!

Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει πάλι με τη νέα κυβέρνηση, μακάρι να φτιάξουν λίγο τα πράγματα!

Περάσαμε και στους 8 με την εθνική και πήραμε λίγο τα πάνω μας τουλάχιστον, βρε μακάρι να κερδίσουμε τη Γερμανία την Παρσκευή, χαμός θα γίνει!! Η Μέρκελ θα γίνει Τούρκος!!

Κατερινάκι πήγες Κορέα? Ουάου!

Πώς ήταν?

Αγγελικάκι ωραίο το καρπουζοκέικ, πολύ καλοκαιρινό!

Να το φτιάξεις να μας πεις εντυπώσεις!

Νεκταρίτσα πάντα κάτι υπάρχει στο θέμα των παιδιών πιστεύω να σε βάζει σε σκέψεις, όχι εσένα δηλαδή, τον καθένα, αν το κάνεις αργότερα το τρίτο μπεμπέ θα είναι τα άλλα δύο μεγαλούτσικα όπως της κοπέλας και θα έχετε σχολεία, διαβάσματα, τέτοιο τρέξιμο, αν το κάνεις τώρα πάλι θα έχεις τρία μικρά κοντά σε ηλικία που θα θέλουν φροντίδα ακόμα αρκετή και προσοχή επίσης, πάλι δεν το λες εύκολο δηλαδή, το καλό του είναι αυτό βέβαια, ότι ξεμπερδεύεις από ξενύχτια, αλλάγματα, πάνες αργότερα!

Ποιό είναι λοιπόν το συμπέρασμα? Να το κάνετε τώρα!

Εσύ πώς το σκέφτεσαι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια.. το καφέ Ιουλίου 2012 αρχιζει και γεννάει σιγά σιγά, πω πω πω, έρχεται και η σειρά μου.. η αλήθεια είναι οτι έχω λίγες συσπασούλες που συνοδεύονται- και αυτο με ανησυχεί- απο πόνο μέση-πόνο περιόδου, πρέπει να πάω να μου ρίξουν μια ματιά, θαρρώ!

Κατερίνα, φωτο , please, να πάρουμε μυρωδιά και εμείς απο business womenίαση, όχι μόνο μητροτητα-μητροτητα:P:p.

Καλά, η μεγαλύτερη έκπληξη για εμένα εχθές, ήταν τα ποσοστά της Χ.Α., δεν τα περιμενα με τίποτα, δεν είχα παρακολουθήσει και τελευτάια δημοσκοπήσεις, αλλά δεν πίστευα με τίποτα οτι θα κυμαίνονταν στα ίδια, λες και οι μάσκες τους , που έπεφταν όλο αυτό το διάστημα, δεν στοίχίσαν τίποτα στους ψηφοφόρους τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...