Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. 4 διάρροιες μου έκανε το πρωί μέχρι τις 12 και τέρμα. Ίωση μου είπε ο γιατρός, μπορεί να κρατήσει και 5-6 μέρες μπορεί και 1 βδομάδα. Μελάνι πήρα να του βάλω, το κωλιό του ολοκόκκινο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικά στη μαριλίζα και τον μάνο

ελε του κάνεις διαιτούλα??? χρειάζεται υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις, για 2-3 μέρες θα έχει ζητήματα, πατατούλα, ρυζάκι, κοτόπουλο, όχι γαλακτοκομικά, κρέμες, παγωτά, λίγο γάλα αν το σηκώνει, και τσαγάκι, καθόλου φρούτα και λαχανικά στην αρχή και μετά σταδιακά μπανάνα και καρότο μας λέει πάντα η παιδίατρος

Περαστικα μας Ελε...

Οχι,δεν την πινει την αντιβίωση,ετσι σκεφτομαι να την κανω υποθετο.Δεν υπαρχει άλλη λυση!

Σημερα τι ειπε στη μανα μου? εψαχνα τα κλειδια μου το μεσημερι και λεω στη μανα μου "μηπως τα πηρες καταλαθος? για κοιτα στην τσαντα σου"

και παει η Μαριλιζα παίρνει την τσαντα της την παει και της λεει

" γιαγια βρες τα κειδιά γηγορα γιατι θα φας μπουφλα θελουμε να ανοιτσουμε την πορτα"

οϊμε, της ελεγα το πρωι, αφου μου ειχε κάνει τα νευρα τσαταλια, πιες την αντιβιωση γιατι δεν αντεχω αλλο θα φας καμια μπουφλα, ε και το χρησιμοποιείσαι ανάλογα..

ποπο,τιποτα δε πρεπει να λεμε πια μπροστα τους.

Ναι ναι μαγνητοφωνάκια είναι τα άτιμα. Και εμείς εδώ τα ίδια. Κάτι ατάκες πετάει και ψαχνόμαστε.

Ελεάνα μου ναι του κάνω διαιτούλα αν και δεν έχει ιδιαίτερο θέμα. Σήμερα έκανε 4 διάρροιες από τις 8 έως τις 12 και τέρμα. Τι σόι ίωση είναι αυτή δεν ξέρω! Ορεξάτος είναι, τρώει, πίνει, παίζει, τον κόσμο χαλάει. Φρούτα δεν του δίνω, ούτε και λαχανικά-χόρτα, μόνο λίγο γάλα το πρωί και το βράδυ γιατί το ζητάει. Χθες κοτόπουλο με μακαρονάκι, σήμερα φιδέ σε ζουμάκι από ζυγούρι. Αύριο αν δω να υποχωρεί η διάρροια θα του δώσω καμιά μπανάνα και γιαούρτι.

Η μικρή στριγγλίτσα έχει εξελιχθεί σε εργαλείο. Όταν θέλει κάτι στριγγλίζει σαν υστερική, η γειτονιά όλη μας ακούει. Οιμέεε τα δύσκολα έρχονται.

Θα φύγουμε για εξοχικό αύριο, θα γυρίσουμε Κυριακή εκτός απροόπτου. Καλό ΣΚ σε όλες και περαστικά μας και πάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσούδια μου! καλή δύναμη να ευχηθώ στις μαμάδες με τα αρρωστούλια! και πολλά περαστικά στα παιδάκια μας! εμείς από τη δευτέρα το μεσημέρι που σας έγραψα ότι κάναμε πυρετούλι δεν ξανακάναμε.

σοφάκι μου κουκλίτσα η μπουμπουδένια σου! μαγουλίτσα σαν τη δικιά μου στην ηλικία της! έβγαλα μετά και χάζευα της φωτογραφίες της. είχα ξεχάσει πόσο στρογγυλά, ροζουλιά είναι! να την απολαύσεις όσο μπορείς! ρούφα, ζούλα, δάγκωνε! εμένα ευτυχώς ακόμα είναι αγκαλίτσα και χαδιάρα, αν αρχίσει να λακίζει δεν θα το αντέξω!

βελουδάκι καλή επιτυχία με την εκπαίδευση για την πάνα. υπομονή κι όλα θα γίνουν!

σχετικά με την αντιβίωση αγγελικούλα ρώτα το γιατρό αν μπορεί να πάρει υπόθετο αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει και αυτή η εναλλακτική...

καλά να περάσετε και στις μίνι αποδράσεις λευτερίτσα και τζίνα!

κι εγώ ανυπομονώ να έρθει το άλλο σουκού που φεύγουμε για μόχλος.

κλείσαν σήμερα και τα σχολεία! πετάω από τη χαρά μου! για λίγες μέρες θα το απολαύσω είμαι σίγουρη! μετά θα μου λείπει βέβαια... θα πάμε από βδομάδα μερικές μέρες οι δάσκαλοι. θέλω να κουβεντιάσουμε και για τις τάξεις του χρόνου. δεν θα τα ξαναπάρω μάλλον για το καλό όλων μας. αλλά σκούρα τα πράματα έτσι όπως είμαι η μικρότερη εκεί μέσα... λίγες οι καλές τάξεις, πολλοί οι δάσκαλοι.

ελευθερίτσα η μικρή αρχίζει να βγάζει τη γυναικεία φύση της ε?? και πού είσαι ακόμα! από τα γεννοφάσκια μας είμαστε ρε παιδί μου εμείς οι γυναίκες... :lol: :lol:

Διαφημίσεις

εμάς σήμερα έχει ο μπαμπάς μας βάρδια. και την τρίτη πρωί είχε πάει στο λασίθι για να γυρίσει τους γονείς του στο σπίτι, από όπου γύρισε χθες το απόγευμα. θα λείπει και το σάββατο σε βάρδια. τελευταία είχα την αίσθηση ότι τη μισή εβδομάδα είμαι μόνη με τα παιδιά με τόσες βάρδιες και τόσα πήγαινε έλα στο ηράκλειο.

ευτυχώς δε με δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. λίγο στο μπάνιο και τα δυο μαζί θέλει σωστό συντονισμό και στον ύπνο τις πρώτες μέρες που έβαζα μόνη της τη μικρή είχαμε επεισόδια. σιγά-σιγά συνηθίζει και ευτυχώς τώρα δεν έχουμε δράματα.

τα βραδινά ξυπνήματα όμως 1-2 κάθε βράδυ δεν έχουν σταματήσει. ξυπνάει για νερό, της δίνω και ξανακοιμάται... ίσως μετά το καλοκαίρι να στρώσει η κατάσταση που δε θα έχει και ζέστη. πίνει και πολύ νερό αυτό το παιδί! για να κόψουμε πάνα μπορεί να πάει και στο νήπιο έτσι όπως την κόβω αυτή!

αλλά το πιο δύσκολο είναι ότι κλείνονται μέσα όταν λείπει ο μπαμπάς γιατί φοβάμαι να το επιχειρήσω μόνη μου με τα δύο τους. η μικρή είναι ο τρομοκράτης! δε δέχεται και το καρότσι για να το έβγαζα στην ανάγκη από την αποθήκη να τη βάλω να πάμε καμιά τσάρκα με αυτήν περιορισμένη, στο ποδαράτο αφήνει και το χέρι μου, κάνει και πείσματα και καθίζει κάτω αν στραβώσει με κάτι και δεν έχω τη δυνατότητα με τα δύο μαζί να την κουμαντάρω.

γιώργος και πάλι γιώργος τι να λέμε! πριν μείνω έγκυος είχα στο νου μου κόρες σαν κι εμένα και γιους σαν τα αλητάκια του σχολείου. πού να φανταστώ ότι θα μου βγουν ανάποδα αυτά τα παιδιά! :lol:

σχετικά με τον πεθερό. γύρισαν στο σπίτι όπως σας είπα, μετά από σχεδόν 2 μήνες σε νοσοκομεία και του κόσμου τις εξετάσεις. όλα τα όργανα πλην του συκωτιού πεντακάθαρα! αν είχε πάει πέρυσι να κάνει εξετάσεις θα το είχε προλάβει. στην αναμονή, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα...

καλημέρααα! χτες γεννήθηκε ο ανηψιός μου! 3700! με πολύ μαλλί. οπότε ήμουν λητώ και θα ξαναπάω σήμερα το απόγευμα...

περιττό να πω ότι ανυπομονώ και για τα δικά μου!

κατά τ άλλα δε τη πολυπαλεύω με τη ζεστη, στο μάνο ήμουν καλύτερα κάπως.

πολλά περαστικά στους κρυωμένους! ελε καλά να περάσετε στην εξοχή!

σοφία η κόρη σου ειναι θεά! το βλέπω να στη κλέβω εγώ για νυφη!

καλές διακοπές νεκ! και καλά κουράγια με τις μοναξιές!

κι εμείς από σήμερα μόνοι μας και για 3 μέρες. ο ν ανεβάινει το μεσημέρι πάνω για εκλογές. οπότε από δευτέρα πάλι ανσαμπλ.

Καλημερα!!!!!!!!!

Απολαμβάνω λιγη ηρεμία,μιας και πηγα το λελουδο σχολειο σημερα!

Αυριο εχουμε τη βαφτιση που σας ελεγα και εσκασε κ αλλη για την Κυριακη!

Νεκ,να μην την παρεις την ταξη αφου σε παιδεψε τοσο.

θα πατε καθολου πέρα για μπανάκια ή μπα?

Καλα δλδ πάει ο πεθερος? εχει σταθεροποιηθεί η κατασταση του? αντε μακαρι να τη γλιτωσει ο άνθρωπος μωρε.

Ειδα στον υπνο μου,οτι μου πεσανε 2 δοντια.Ποπο τι εφιαλτικο!

κοριτσούδια, που λέει και η νεκ, μια γρήγορη καλησπέρα και περαστικά στα αρρωστούλικα

άννα να σου ζήσει ο ανιψιός, άντε και στα δικά σου

τελευταία μέρα σήμερα, έχω παρκάρει τον μικρό στη μαμά μου και μαζεύω σαν τρελλή! πάντως ενώ από το προηγούμενο σπίτι λυπήθηκα που έφυγα τώρα είμαι σχετικά χαρούμενη, οκ έχω ένα μικρό σφίξιμο γιατί ακόμη και σε αυτό το σπίτι που ποτέ δεν συμπάθησα έχω χαρούμενες αναμνήσεις, τα πρώτα βήματα του αντρίκου, το πρώτο του πάρτυ, το πρώτο του κατάδικό του δωμάτιο, που πρέπει να ξαναφτιάξω έτσι κι ακόμη ωραιότερο στο άλλο σπίτι,

χθες το βράδυ που τον πήγαμε στο πατρικό μου συνειδητοποίησα ότι δε θα ξανάρθει σε αυτό το σπίτι, λέτε να του έρθει λίγο απότομο??? βέβαια τα ίδια πράγματα θα δει και στο άλλο δωμάτιο, που όπως λέει του αρεσει περισσότερο, απλά θα λείπουν στην αρχή τα χρώματα, τα αυτοκόλλητα,οι κουρτίνες, τέτοια μικρά!

τέσπα, έρχονται καλύτερα, άντε γιατί ως καρκίνος κολλάω πολύ στα περασμένα

Διαφημίσεις

κοριτσούδια, που λέει και η νεκ, μια γρήγορη καλησπέρα και περαστικά στα αρρωστούλικα

άννα να σου ζήσει ο ανιψιός, άντε και στα δικά σου

τελευταία μέρα σήμερα, έχω παρκάρει τον μικρό στη μαμά μου και μαζεύω σαν τρελλή! πάντως ενώ από το προηγούμενο σπίτι λυπήθηκα που έφυγα τώρα είμαι σχετικά χαρούμενη, οκ έχω ένα μικρό σφίξιμο γιατί ακόμη και σε αυτό το σπίτι που ποτέ δεν συμπάθησα έχω χαρούμενες αναμνήσεις, τα πρώτα βήματα του αντρίκου, το πρώτο του πάρτυ, το πρώτο του κατάδικό του δωμάτιο, που πρέπει να ξαναφτιάξω έτσι κι ακόμη ωραιότερο στο άλλο σπίτι,

χθες το βράδυ που τον πήγαμε στο πατρικό μου συνειδητοποίησα ότι δε θα ξανάρθει σε αυτό το σπίτι, λέτε να του έρθει λίγο απότομο??? βέβαια τα ίδια πράγματα θα δει και στο άλλο δωμάτιο, που όπως λέει του αρεσει περισσότερο, απλά θα λείπουν στην αρχή τα χρώματα, τα αυτοκόλλητα,οι κουρτίνες, τέτοια μικρά!

τέσπα, έρχονται καλύτερα, άντε γιατί ως καρκίνος κολλάω πολύ στα περασμένα

Ελεάνα , με το καλό η μετακόμιση, τα πέρασα πρόσφατα, η αίσθησή μου και εμένα ήταν λίγο περίεργη, στο σπίτι του Πειραιά είχαμε ζήσει απο την αρχη της κοινής μας ζωής με τον Φ., εκεί παντρεύτηκα, γέννησα, συγκινήσεις κλπ.-πάντως, επειδή, είμαστε και λίγο νισάφι στο τέλος, καθώς έιχα μπροστά μου και την προοπτική της Καλαμάτας, που ήξερα απο μέσα μου ήδη οτι θα μου άρεσε πολύ περισσοτερο σαν χώρος και σαν μέρος, δεν υπήρχε καμμία θλίψη. Ο Λ. αν και ανησυχούσα, το πήρε πολύ καλά, τα παιδιά δεν ξέρω αν είναι τόσο ευαίσθητα σε αυτού του είδους τις αλλαγές, απο αυτήν την ηλικία, ούτε ο σταθμός του έλειψε ιδιαίτερα, ούτε ο Πειραιάς, όπου γη και πατρις μου φάινεται..

Τώρα που ανέβηκα πάνω , πέρασα απο το παλιό σπίτι, ήθελα πολύ να το κάνω, είχα περιέργεια, ήταν αλλαγμένο, βαμμένο και διαφορετική διαρρύθμιση των χώρων, λίγο παράξενο, αλλά μέχρις εκεί.

Ολα καλά θα πάνε, θα το δεις:P

Γεια σας και από εμάς!

Σήμερα τα έβγαλα και τα δυο μόνη μου το πρωί, πήγαμε στον παιδικό να καταθέσουμε τα χαρτιά, καλά δε νομίζω να τον πάρουν γιατί δεν δουλεύω εγώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βρεθεί κάποια θέση. Ξύπνησε η μικρή και κλαούριζε όταν περιμέναμε τη σειρά μας και ευτυχώς μας άφησαν να μπούμε πρώτοι να μην περιμένουμε πολύ ώρα.

Μετά περάσαμε και από την ξαδέρφη μου λίγο και έπαιξαν τα μικρά και έπειτα σπίτι πάλι να τελειώσουμε τα φασολάκια μας να φάμε!

Κοιμούνται τώρα και τα δυο, θέλω να πλύνω λίγο το αμάξι αλλά περιμένω να πέσει λίγο ο ήλιος πιο απογευματάκι γιατί θα τσουρουφλιστώ!

Θα πάμε μετά και τη μπουμπού στην εκκλησία να μας διαβάσει ο πάτερ γιατί σαραντίζουμε!

Καλύτερα τα παιδιά μας διαβάζω!

Να πάρουν τα πάνω τους κι αυτά να βολτάρουν Σαβ/κο!

Ελευθερίτσα ξετζάνισε και η μικρή?

Θα αρχίσει να διεκδικεί κι αυτή σιγά σιγά τώρα που μεγαλώνει, σου λέει εγώ θα κάθομαι εδώ και ο αδερφός μου θα ξεσαλώνει μόνος του?!

Νεκταρίτσα θα κάτσετε στο χωριό μέρες?

Θα είναι κάπως η ατμόσφαιρα τώρα εκεί που δεν είναι καλά και ο πεθερός σου ε? Ή δε μένουν στο Μόχλο εκείνοι έχουμε πει?

Ελεάνα καλό πακετάρισμα!

Με το καλό να μπέιτε στο καινούριο σας σπιτάκι!

Εννοείται θα έχεις αναμνήσεις από εκεί, ο Γιάννης ο δικός μου ακόμα με ρωτάει "μαμά δεν θα πάμε στο μικιό το σπίτι?", "δεν είναι δικό μας?"

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αννούλα να σας ζήσιε το νέο μωρό, πάντα τέτοια ευχάριστα, και στα δικά μας καλέ..

Εμείς εδώ καλά, ζέστη πολλή,οργανώνομαι σιγά σιγά, σήμερα πέρασε μια γυναίκα να γνωριστούμε, θα αρχίσουμε δοκιμαστικά απο Δευτέρα πρωί, για να δούμε πως θα πάει.

Πάω να ξαπλώσω λίγο στο κρεβάτι, τώρ απου ο μικρός κοιμήθηκε.

Ελέ, πως λειτουργέι αυτό με το μελάνι, ποτέ δεν το κατάλαβα, ούτε απο που το αγοράζετε.

Νεκ, αν το πιστέψεις, έφτιαξα σήμερα το παγωτό σου, μου βγήκε μεγάλη η δόση για την παγωτομηχανή, και έτσι άφησα το μισό στο πλαστικό μπολ του μίξερ και το έβαλα έτσι κατάψυξη και το υπόλοιπο στη μηχανή, έως τώρα τουλάχιστον, απο άποψη υφής, παγωτομηχανή-μπωλ: 0-1!!

Καλό σαραντισμό Σοφάκι, άξια μανούλα..που έχεις μια μπουμπουδένια τροφαντή τροφαντή!! και που εγώ, επείδή ίσως δεν θυμάμαι τον άντρα σου πως είναι, γιατι πιστεύω οτι το Γιαννιώ σου μοιάζει πολύ, το ίδιο και η μικρή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...