Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερες..

θα την παω γιατρό το μεσημερι,παλι εκανε πυρετο στις 6 το πρωί και μετά τιποτα.

Δε μπορω να καταλάβω.

Νεκ,εχει παρει μαλλν απο τον πατέρα της, ετσι και πιει κατι πολυ παγωμένο αμεσως αρρωσταίνει.Προφανως την πειραξαν τα παγωτα το Σαββατο το βραδυ.

Για μπανιο αυθημερον και Κυριακη? ουτε για αστείο.Δεν εχεις ιδεα τι γινεται εδω τους δρομους,κανεις 5 μπάνια μεχρι να πας και αλλα τοσα μεχρι να γυρισεις!

Θα παμε το αλλο ΠΣΚ Λουτράκι,εχουνε να βαψουνε και το σπιτι ετσι κ αλλιως,ουφ,ακομη να μπουνε τα κάγκελα,το γιοφύρι της Αρτας εχει καταντησει αυτο το σπιτι πια.

Στη βαφτιση μας ειπανε να παρουμε και μαγιο μαζι,ειναι στο Πορτο Ραφτη και το τραπεζωμα θα γινει διπλα στη θαλασσα!Αν δεν ημουν εγκυος δε θα το σκεφτομουν καθολου!

Σοφακι οχι δε το εκανα το γλυκο τελικα,εκανα το αλλο το κλασσικο με τα μπισκοτα και το ζελέ,δε του άρεσε του Λ. η ιδεα!

Ελε, περαστικα σας, γαστρεντερίτιδα λες?

τι κακό ειναι αυτες τις μερες,πολυ αρρωστεια μωρε.

Βελλλλλλλλλλλ ακους? κοριτσι και η Μαριέτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά ψώνια Αννούλα!

Πότε είναι ο γάμος του brother, τέλος του μήνα?

Άντε και του χρόνου δημοτικό το Μητσάκι, μεγάλωσε το αγόρι σου μωρέ!

Αγγελικούλα να την πας γιατρό αφού δεν της περνάει ο πυρετός, πες μας νέα μετά.

Κι εγώ αυτό έχω φτιάξει τώρα το γλυκάκι με τα μπισκότα και το ζελέ, έβαλα και κάτι κρέμες στιγμής με γεύση, καραμέλα και μπισκότο και έγινε πολύ νόστιμο!

Τελειώνετε το σπίτι σιγά σιγά αφού φτάνετε στο βάψιμο, μέσα στο καλοκαίρι θα το έχετε έτοιμο σίγουρα να πάτε να κάνετε τα μπανάκια σας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τούμπανο η μικρή Σοφάκι ε?Αχ αυτό το γαλάτακι της μαμάς!Κουκλίτσα και όσο μεγαλώνει φέρνει πολύ στον Γιάννη. Μα τι κάνει πια αυτός ο Άρης και όλα τα παιδιά του μοιάζουν καλέ???

Αγγελική 1η μέρα είναι με πυρετό η Μαριλίζα? Αν της πέφτει με αντιυπυρετικό και δεν έχει περάσει το 3ημερο μάλλον ίωση θα είναι.

Καλά αυτό το παιδί είναι ξύπνιο από τις 5, έχει κάνει 6-7 φορές διάρροια και είναι ντούρασελ. Παναγίτσα μου αντοχές. Καλά να είναι το παιδάκι μου και πάντα έτσι ζωηρό ας είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα. Άρρωστοι και εμείς. Ο Μάνος στις 6 το πρωί έκανε ένα εμετό και από τότε μου κάνει διάρροιες. Μίλησα με τον παιδίατρο, ηλεκτρολύτες μου έδωσε. Του έβρασα κοτόπουλο και θα του βάλω μακαρονάκι σε λίγο για μεσημέρι. Κάτι άλλο δεν έχει προς το παρόν.Την μικρή την έχω στα ψηλά και γκρινιάζει αλλά πώς να την προφυλάξω?

Αγγελική ο άστατος πυρετός είναι χαρακτηριστικό των ιώσεων. Έχε την υπό παρακολούθηση.

Ελεάνα αν έχεις φαρυγγίτιδα κάνουν καλό οι γαργάρες με το αλατόνερο. Πριν 2μηνο που το είχα πάθει με βοήθησαν πολύ. Και το ρακόμελο κάνει πολύ καλό πάντως αν αντέχεις να το πιεις.

κορίτσια ευχαριστώγια τις συμβουλές, θα τις έχω υπόψιν και για το μέλλον, πιο πολύ βέβαια μου αρέσει αυτή με το ρακόμελο, μόνο που με βλέπω κουρούμπελο γιατί μου αρέσει και θα βρω αφορμή να πίνω, το κακό είναι ότι παίρνω και αντιβίωση και μάλλον δε λέει

εγώ κάνω βασικά τραχειοβρογχίτιδες οπότε δε γλιτώνω την αντιβίωση

δεν αντέχουμε άλλη ζέστη, λιώσαμε!

Διαφημίσεις

γλύκα η μπέμπα σου σοφάκι, και μάλλον μοιάζει στον μπαμπά αλλά είναι νωρίς ακόμη, μεγαλώνοντας θα αλλάξει, πάντως είναι για φάγωμα

καλό το μπισκοτογλυκάκι αγγελική, εμείς το είχαμε προωτοφάει παλιααααααααααααααααααααααααά στην αμοργό και του έχει μείνει απωθημένο του γ. ότι δεν το έχω φτιάξει ποτέ, δεν είναι δύσκολο απλά βαριέμαι τις στρώσεις, μπισκότο, κρέμα και ζελέ δεν είναι ???? τι μου θυμίσατε, τι φοβερά καλοκαίρια έχουμε περάσει στα κυκλαδονήσια, κάθε νησί και ένα γλυκό δε, αυτό το μπισκοτόγλυκο με την πατσαβουρόπιτα, με ρακόμελα και τον βερύκοκο στην αμοργό στη χώρα, ήταν τέλεια

άντε να μεγαλώσουν τα μπουμπούκια μας να πηγαίνουμε οικογενειακώς πια

πάντως τώρα που το θυμάμαι, διάβασα και την αννούλα, με αυτή τη ζέστη σε σκέφτομαι, ούσα έγκυος δεν είχα καταλάβει τίποτα ε???, πηγαινοερχόμουνα με μμμ, μέσα στη ζέστη, περπάταγα, στο γραφείο ευτυχώς είχαμε a/c αλλά και πάλι μπόλικη δουλειά, δε με στέλναν και για πολλά εξωτερικά προς το τέλος, αλλά μετά γύρναγα με τα πόδια, ψώνιζα, έκανα δουλειές, στις διακοπές μας ξεσάλωσα, και καλά την πρώτη μέρα πρόσεχα, μετά βαρέθηκα κι άρχισα τα δικά μου, ξεκινάγαμε το πρωί για μπάνιο και γυρίζαμε βράδυ, κάναμε ντους και μετά πάλι έξω, τι ενέργεια ήταν αυτή! τώρα αν είχα κι άλλο παιδί δεν ξέρω αν θα τα έφερνα πέρα, αλλά κι εγώ τότε δεν έστρωνα τον πωπό μου κάτω, το έχουν οι αυγουστομανούλες ή τα αυγουστομωρά? κι όλοι να μου λένε, καημενούλα τρίτο τρίμηνο καλοκαίρι! εμένα μου άρεσε

Με πηρε η δασκάλα της απο το σταθμο και μου είπε οτι ξεκινησανε οι αιτησεις μεσω ΕΣΠΑ αλλά στο site δεν γραφει τιποτα!!!!!!!!!! ντόινγκκκκκκκκκκκ

Εχουμε 16,20 γιατρό και τρέμει το φυλοκάρδι μου πως θα την ξυπνησω...

Σοφακι,τι μαγουλάκια ειναι αυτα??????????????????

κουκλα η μπεμπουλα,μεγάλωσε πολυ!!!!!!!!!!!! φυο φτου!!!!!!!!!!!

Μεγάλωσε η σκατουλίτσα, αφού όλη μέρα θέλει να τρώει!

Χοντρούλα τη λέει ο Γιάννης!

Ναι, κι αυτή του Άρη μοιάζει, αν αλλάξει δεν ξέρω, ο Γιάννης δεν άλλαξε απ' όταν γεννήθηκε, ακόμα φτυστός ο μπαμπάς του είναι!

Ελεάνα κάθε γλυκό και ένα νησί σου θυμίζει καλέ?

Τρώγατε καλά βλέπω στις διακοπές!! χαχα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μεγάλωσε η σκατουλίτσα, αφού όλη μέρα θέλει να τρώει!

Χοντρούλα τη λέει ο Γιάννης!

Ναι, κι αυτή του Άρη μοιάζει, αν αλλάξει δεν ξέρω, ο Γιάννης δεν άλλαξε απ' όταν γεννήθηκε, ακόμα φτυστός ο μπαμπάς του είναι!

Ελεάνα κάθε γλυκό και ένα νησί σου θυμίζει καλέ?

Τρώγατε καλά βλέπω στις διακοπές!! χαχα!!

γενικά περνάς ωραία στις διακοπές, και ανέμελα, τα καλύτερα όμως έρχονται έτσι???

Διαφημίσεις

Καλημέρα, πώς είστε?

Αγγελική τι νέα από τον γιατρό?Τι κάνει το παιδί?

Ελεάνα εσείς πως είστε?

Νεκτ αναρρώσατε εσείς?

Ο Μάνος από χθες το πρωί στις 12 δεν ξαναέκανε διάρροια ή κάτι άλλο και έλεγα να τον στείλω σχολείο αλλά το πρωί τα έκανε κακά πάνω του και μου είπε πως δεν πρόλαβε να μου τα πει και είπα να τον αφήσω και σήμερα σπίτι. Καλύτερα εδώ παρά εκεί, άσε που δεν θα έχω και ήσυχο το κεφάλι μου. Με την μικρή θα ζοριστώ που δεύτερη μέρα στα ψηλά δεν θα την παλέψει αλλά χαλαρά...Δεν αγχώνομαι όπως παλιά πλέον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερούδια..περαστικά βρε παιδιά να είναι σε όλους , μανούλες και παιδάκια.

Εμείς εδώ, μάθαμε και επίσημα πια, οτι τα παιδιά εδώ , για να πάνε στο δημόσιο σταθμό, τουλάχιστον, "θα πρέπει να αυτοεξυπηρετούνται", οπότε επιχείρηση-potty training μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας. Αυτο που τον βοηθάει έιναι κάτι σχετικά βιντεάκια με καρτούν ή κανονικά παιδάκια στο youtube που του βάζω, σου λέει, υπάρχουν κι άλλοι που το περνούν αυτο, του αρέσει που συμπάχουν κι άλλοι!!

Κατά τ'αλλα ζέστη, ψάχνομαι και με καμμιά γυναίκα για βοήθεια σε δουλειές και Λ., όπως σας είπα, γιατι δεν με βλέπω να την παλέυω, χωρις να χρειαστεί να φτάσω κοντά στα όριά μου, αύριο θα έρθει μια κοπέλα, να τα πούμε απο κοντά, και άλλη μια, μάλλον σήμερα..

Αρχίζω και πλένω ρουχαλάκια και λοιπά, και είναι μια γλύκα, αν και μου αρχίζουν επίσης, και κάποιοι φόβοι, για το καινούριο μωρό, πως θα είναι, και τα λοιπά, τα είχα και στον Λ. αυτά, η τρελή του χωριού εδώ:?:-?.

Σχετικά με παγωτομηχανή Νεκ, αυτόπου νομίζω οτι κάνουν έιναι η συνεχής ανάδευση του κρύου μείγματος, και μετά πήζει και περισσότερο, πριν το βάλω κατάψυξη. Προσωπικά,δεν έχω επενδύσει ιδιαίτερα χρήματα στην παγωτομηχανή, μια απο το jumbo πήρα, δυο φορές έχω δοκιμάσει, με όχι ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα, επίσης, αλλά μάλλον έφταιγαν οι συνταγές..τη μια έκανα γρανίτα λεμόνι, πολύ λιγωτική και την άλλη γιαούρτι παγωμένο με πολτό φρούτων(είχα ξεχάσει να συνδέσω το αναδευτήρι και πριν το θυμηθώ, 2 λεπτά είχα περάσει, το μείγμα είχε αρχίσει ήση να παγώνει (!) και πλέον δεν έμπαινε τίποτα μέσα:confused:

Ξύπνησε το μπεμπόνι μου, παω να το καλημερίσω

καλημέρα κορίτσια!!!

δεν προλαβαίνω να γράψω, σας διβάζω όμως στα κλεφτά...

περαστικά να ευχηθώ καλοκαιριάτικα!

εμείς καλά, πολύ δουλειά, πολύ ζέστη, αλλά και πολλές βόλτες απογευματινές με τα μικρά.

θα φύγουμε σήμερα για 3 ήμερο στο χωριό του μπαμπά τους, να κάνουμε όλοι μαζί μπανάκια.

Ελεάνα διάβαζα για το καλακαίρι της εγκυμοσύνης και ανατρίχιασα, εγώ εντελώς αντίθετα από εσένα

υπέφερα τρελά από τέλος ιουνίου δεν άντεχα να φύγω από το a/c μου ερχόταν να λιποθυμήσω, πολύ δύσκολα την έβγαλα...

είχα πάει κάτι διακοπές αρχές ιουνίου 1-15 οριακά τελείως...

pvGHp2.png9TDjp2.png

χαιρετε κ απο μας

μας εδωσε αντιβιωση τελικα,αυτια κοκκινα,αμυγδαλες πρησμενες,μυξα φουλ,γενικα οχι πολυ καλα.

το προβλημα ειναι οτι δεν την πινει.

δεν ξερω τι να κανω,δοκιμασα με το καλό,με το κακό,με τιποτα ομως,το πρωι εκλαιγε επι 1 ωρα και μαζι και γω απο τα νευρα μου.

υστερικό θα βγει το άλλο μωρό να το θυμαστε,τοσα νευρα και κακό δεν εχουν ξαναγίνει.

Ευτυχως ο πυρετος εκανε εχθες στις 8 το βραδυ και απο τοτε τιποτα ,για να δουμε.

Καλησπέρα κορίτσια!

Ωχ Αγγελικούλα περαστικά στη μικρή!

Την ήπιε τελικά την αντιβίωση?

Τζινάκι καλά να περάσετε στο χωριό!

Καλά μπανάκια!!

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι ο Μάνος σήμερα ε?

Ευτυχώς!

Βελουδάκι άρχισες τα πλυσίματα για τη μπεμπούλα?

Τι καλά!

Ροζουλιά στο σπίτι σας ε?

Εμείς σπίτι, ψιλοβαρεθήκαμε σήμερα, από αύριο ελπίζω να βγαίνουμε πιο πολλές βολτίτσες όμως που σαραντίζουμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...