Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απαπα μου άνοιξε την όρεξη το παγωτάκι Νεκταρίτσα!

Θα το φτιάξω όταν πάρω τα υλικά!

Πώς είναι ο Γιωργάκης σήμερα?

Ελεάνα εσείς είστε καλύτερα?

Ο Αντρίκος?

Κλεο μου μπράβο στη Δαναϊτσα!

Καλή αρχή λοιπόν στο κορίτσι μας!

Θα είναι μαζί τώρα με τη Ζωϊτσα ε, ποιος τη χάρη τους!

κλο κλο, είναι στο ίδιο τμήμα τα κορίτσια σου???

καλή αρχή, αλήθεια γιατί λές ότι τώρα σου είναι πιο δύσκολο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκ σε πλαστικό τάπερ το βάζεις το παγωτό???? και όντως δε θέλει ανακάτεμα???? και γίνεται κρεμώδες ή γρανιτέ, καλά στο άλλο σπίτι θα φτιάξω, αλλά θέλω να δοκιμάσω και γεύσεις, να πάρω bueno να φτιάξω το αγαπημένο μου ή φρούτα ή φουντούκι και τέτοια

βασικά ήθελα να βρω καμιά ανοιξέιδωτη θήκη, αυτές τις ειδικές, ξέρετε που μπορεί να έχει?

στο μίξερ τι εξάρτημα βάζεις???

Αλο!!!!!!!

τι κανετε?

περαστικα στους αρρωστουληδες και μεις ειμαστε σε περιεργη φάση,τελικά κατέληξα πως την πειραζουν τα παγωτα και σηκωνει πυρετο.

Βεβαια πολυ παραξενος πυρετος,μεσα στο 24ωρο εκανε στις 8 το απογευμα,στις 5 το πρωι και τωρα παλι ξανα...

Βελ οντως θα εχεις θέμα με το σταθμο,πως δε το σκεφτηκαμε τοσο καιρο?

Εχεις ομως μπολικο καιρό ως τοτε και ο Λ. (αρχισαμε να κοβουμε τα ονοματα και των παιδιών μας τωρα?!!!!χαχαχα) θα τα καταφερει!!!!

Εγω δεν επετρεψα να μετακινείται το γιογιο απο το μπανιο πάντως,εκει ειναι η λεκάνη μας και τελος.Σκεφτομουν οτι θα ηταν πιο σωστό να εχει ενα σταθερο μερος να τα κανει.

Επλυνες τιποτις για τη μικρα?

Εμεις περασαμε πολυ ωραια με τους Χιωτες,τα 3 κοριτσακια ητανε μεσα στο δωμάτιο και παιζανε με τις ωρες...ειχαμε ξεχασει οτι ειχαμε παιδιά στο σπιτι ειλικρινα!

Πεσανε κατι ξεμαλλιάσματα βεβαια αλλά στο χαλαρό!

Ξέπατωμα τρελο πριν και μετα για μενα απ θεμα δουλειών-οικοκυρικών αλλά χαλάλι τους!

Ουφ,πολυ ζεστη και δυστυχως ουτε αυτο το Σ/Κ θα παμε για μπανιο,εχουμε βάπτιση το Σαββατο,Ιάσωνας κ αυτός! 3 ετων είναι και ολο σκεφτομαι πως θα τον ψησουνε να μπει στην κολυμπήθρα ,βεβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ!

ο αλλος ο Ιάσωνας πολυ ομορφος! το Μάνο μου θυμιζει εμενα!

καλησπέρα κι από εμάς! αννουλίτσα μου γλύκας ο σκίουρος! εμένα μου αρέσει που έχει τον τσαμπουκά στη φάτσα! αντράκι από την κοιλιά της μάνας του! ;)

πάντως εμένα δε μου φέρνει σε κανένα παιδί, μάλλον όλα τα μωρά μέσα εκεί ίδια μου φαίνονται! είναι πάντως μπουλουκάκι! τα έχει τα μαγουλάκια του! ετοιμάσου για πολλά δαγκώματα!

βελουδάκι ασθμαίνεις αλλά κάνεις και τις βεράντες! το πόσο γέλασα που έλεγε η έλε ότι τότε την κοροϊδεύατε? μωρέ τα θυμάμαι κι εγώ. η εγκυμοσύνη ήταν περίοδος της ζωής μου με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. τέτοια ενέργεια ούτε ως παιδί εγώ...

με τη φώτο στο φέις που έριχνα χθες ματιές, θα συμφωνήσω, θεά! καλέ μόνο γυμναστικές επιδείξεις που δεν κάνεις βγάζοντας φώτος με την κοιλίτσα! :lol: ίδια πάντως μου φαίνεται εμένα! καρμπόν!

τώρα σέρνομαι λίγο... για το παγωτό φυσικά μπορείς να το βάλεις στην παγωτομηχανή.

αν βρεις χρόνο θα μου γράψεις σε παρακαλώ τι κάνει μια παγωτομηχανή? ποιος είναι δηλαδή ο ρόλος της?

και επειδή το μνμ ξεκίνησα να το γράφω στις 4 και το διέκοψα όλο και κάποιος θα έγραψε ακόμα... πατάω να το στείλω να δω! :lol:

Διαφημίσεις

και συνεχίζω: σοφάκι ο γιωργάκης από χθες το μεσημέρι δεν ξανάκανε πυρετό. ευχαριστώ που ρώτησες! σήμερα είναι οκ. λίγο κόκκινος στο πρόσωπο, μάγουλα, σβέρκο και λαιμό, δε με αφήνει να δω πλάτη κλπ. σα να έχει πολλά-πολλά κόκκινα μικρά σπιθουράκια. είτε είναι από τη ζέστη γιατί κοιμήθηκε και ίδρωσε, είτε καμία εξανθηματική νόσος. :lol: κανένα τέτοιο θα μας έλειπε...

θα τον ξαναδώ στο μπάνιο το βράδυ που θα με αφήσει και να τον γδύσω.

ελεάνα περαστικά! άσε τα παγωτά κατά μέρος πάντως μέχρι να ξαρρωστήσετε οικογενειακώς. εκτός κι αν κάνεις ομοιοπαθητική! :lol:

σε πλαστικό μπολ το βάζω ναι! αν θες μπορείς να το ξαναχτυπήσεις πριν να βάλεις τα μπισκότα κι έτσι. το παγωτό γίνεται κάτι ενδιάμεσο ανάλογα με την κατάψυξη. αυτό μου το έχουν πει κι από ζαχαροπλαστείο, ότι δλδ τα δικά μας γίνονται ολίγον πέτρα γιατί η κατάψυξη του σπιτιού παγώνει περισσότερο. η δικιά τους δεν παγώνει τόσο. εγώ πάντως θα το έλεγα κρεμώδες. αν δεν βάλεις λάιτ προϊόντα δεν κρυσταλιάζει.

αγγελική περαστικά στη μαριλίζα. δεν ειμαι σίγουρη οτι το παγωτο σε αρρωσταίνει παντως...

κι εγω θέλω θαλασσα!!!!!! γιατί δεν πάτε την κυριακή για μπάνιο? αφού το σάββατο είναι η βάφτιση!

έλε άμα κόψεις και αυτά που σου λέει η αγλαΐα μετά τι θα τρως δλδ???? στο είπε και καλά στην περίπτωση που έχει αλλεργία στη γλουτένη? δεν είναι αβάσιμο κι αυτό το εχουν μελετησει πολυ κ με την gaps diet στο αντιστοιχο θεμα στο παρεντς.

παντως με αυτο συμφωνω με την αγλαΐα :http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2392957&postcount=6239

ευχαριστώ φιλενάδες!

εγώ δεν έχω ιδέα με τις αλλεργίες και τις τροφές, ούτε καν έχω διαβάσει κάτι η αλήθεια είναι...

δύσκολο και αγχωτικό μου φαίνεται αλλά δε σε φοβάμαι ελε έχεις πυγμή εσύ.

φτιάχνω γαριδομακαρονάδα!

αφού έφτιαξα καρμπονάρα για τα παιδιά! τελικά είναι το μόνο φαί που τρώνε!

μάλλον θα γεννήσει αύριο η ξαδέρφη μου κι έχω αγωνία! για να δούμε!

οι μικρές κλοκλίτσες πάνε μαζί σχολειο πια; τι καλά! άντε ξεκουράζεσαι φιλενάδα, ώρα σου είναι! και η δουλειά βέβαια θα σ έχει σ αποκλειστικότητα!

υποτίθεται ότι ο δήμος αθηναίων θα πρεπε να χει αναρτήσει τα παιδάκια που θα πάνε φέτος στους δημοτικούς παιδικούς αλλά δεν έχω δει φως ακόμα. δε νομίζω ότι κρατάνε το χρονοδιάγραμμά τους...

εγώ βελ δε σε φοβάμαι μια χαρά θα σαι και με τα δύο τα ζουζούνια αν δε κάτσει ο σταθμός. και να κάτσει όμως θα ναι μια ανάσα όσο να πεις.

αυτά πάω να δω ταινία!

καληνυχτούλες!

ευχαριστώ φιλενάδες!

εγώ δεν έχω ιδέα με τις αλλεργίες και τις τροφές, ούτε καν έχω διαβάσει κάτι η αλήθεια είναι...

δύσκολο και αγχωτικό μου φαίνεται αλλά δε σε φοβάμαι ελε έχεις πυγμή εσύ.

φτιάχνω γαριδομακαρονάδα!

αφού έφτιαξα καρμπονάρα για τα παιδιά! τελικά είναι το μόνο φαί που τρώνε!

μάλλον θα γεννήσει αύριο η ξαδέρφη μου κι έχω αγωνία! για να δούμε!

οι μικρές κλοκλίτσες πάνε μαζί σχολειο πια; τι καλά! άντε ξεκουράζεσαι φιλενάδα, ώρα σου είναι! και η δουλειά βέβαια θα σ έχει σ αποκλειστικότητα!

υποτίθεται ότι ο δήμος αθηναίων θα πρεπε να χει αναρτήσει τα παιδάκια που θα πάνε φέτος στους δημοτικούς παιδικούς αλλά δεν έχω δει φως ακόμα. δε νομίζω ότι κρατάνε το χρονοδιάγραμμά τους...

εγώ βελ δε σε φοβάμαι μια χαρά θα σαι και με τα δύο τα ζουζούνια αν δε κάτσει ο σταθμός. και να κάτσει όμως θα ναι μια ανάσα όσο να πεις.

αυτά πάω να δω ταινία!

καληνυχτούλες!

καρμπονάρα φτιάχνουμε συνήθως σάββατο βράδυ μετά από βολτούλα επειδή κυριακή μαγειρεύει η πεθερά, και φυσικά την τσακίζουμε

καλή ταινία, τι θα δεις???

Καλημέρα!!!

Ελεάνα για τον πονολαιμο σου...

γιατροσόφι σούπερ αποτελεσματικό:

σε ένα ποτηρι νερό θα ριξεις 2 ασπιρίνες, μια κουταλιά αλάτι και ένα κουταλάκι σόδα μαγειρική.

Το ανακατευεις πολύ καλά και κάνεις γαργάρες όσο περισσότερες φορές αντέχεις μέσα στη μέρα!

πάντα πριν κάνεις γαργαρα ανακατευεις το μείγμα...

δραστικότατο και αποτελεσματικότατο!!!;)

Βελ πες του Φ. οτι ας μαθει να τα κάνει ο Λ. σε κοινή θέα και αν θέλει privacy θα το ζητήσει μόνος του!;)

η Βαλ μου είπε να τον φέρεις πάλι να πιούνε σφηνάκια!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα. Άρρωστοι και εμείς. Ο Μάνος στις 6 το πρωί έκανε ένα εμετό και από τότε μου κάνει διάρροιες. Μίλησα με τον παιδίατρο, ηλεκτρολύτες μου έδωσε. Του έβρασα κοτόπουλο και θα του βάλω μακαρονάκι σε λίγο για μεσημέρι. Κάτι άλλο δεν έχει προς το παρόν.Την μικρή την έχω στα ψηλά και γκρινιάζει αλλά πώς να την προφυλάξω?

Αγγελική ο άστατος πυρετός είναι χαρακτηριστικό των ιώσεων. Έχε την υπό παρακολούθηση.

Ελεάνα αν έχεις φαρυγγίτιδα κάνουν καλό οι γαργάρες με το αλατόνερο. Πριν 2μηνο που το είχα πάθει με βοήθησαν πολύ. Και το ρακόμελο κάνει πολύ καλό πάντως αν αντέχεις να το πιεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ωστόσο του έβαλα πάνα εννοείται. Δεν ελέγχει την διάρροια, μετά που τα κάνει μου το λέει. Εδώ δεν την ελέγχουμε εμείς οι μεγάλοι. Ελπίζω μην μας γυρίσει στα παλιά αυτό με την πάνα.

Νεκτ σήμερα μίλησα με τον παιδίατρο που παρακολουθεί ως τώρα τα παιδιά και του ανέφερα όσα μου είπε η παιδογαστρεντερολόγος και μου είπε πως είναι υπερβολικό να κόψω όλες αυτές τις τροφές. Τα γαλακτοκομικά αρκούν. Ωστόσο αυτή η κοπέλα που σου είχα πει από το καφέ Γενάρη έκοψε μόνο γαλακτοκομικά και ακόμη ταλαιπωρείται να βρει τι πειράζει το παιδί γιατί έχει αραιά και που πράσινες κενώσεις. Προτιμώ λοιπόν αυστηρή διατροφή και να λυθεί το πρόβλημα και μετά να εισάγω τροφές παρά να ξεκινήσω από μια ομόδα, να μην δω διαφορά και να ψάχνομαι πάλι. Εξάλλου πέρα από το αυγό τα υπόλοιπα δεν μου είναι απαραίτητα, ζω και χωρίς αυτά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Ελευθερίτσα κι ο Μάνος μας αρρώστησε, περαστικά του!

Θα κυκλοφορούν μπόλικες ιωσούλες μάλλον για να έχουν πυρετό τόσα μικρά στο καφέ!

Προσοχή με τη μικρή όσο μπορείς, πού την έχεις καλέ στα ψηλά, δηλαδή?

Νεκταρίτσα έπεσε ο πυρετός του Γιωργάκη ε, ευτυχώς, τα σπιθουράκια πώς είναι σήμερα? ίσως και από τον ιδρώτα να βγήκαν αν ζεστάθηκε με τον πυρετό.

Αγγελικούλα μέρες έχει η Μαριλίζα πυρετό θυμάμαι ή της πέρασε και την ξαναέπιασε?

Καλά περάσατε με την παρέα που είχατε ε?

Τι καλό τους έφτιαξες?

Το γλυκάκι με τις φρυγανιές το έκανες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι την έχω στο τραπέζι της τραπεζαρίας στο ριλάξ. Αν την βάλω στο καρότσι θα πάει από πάνω της, σε άλλο δωμάτιο δεν κάθεται πλέον μόνη της και η μάνα μου βρήκε να κάνει την σκάλα σήμερα και δεν μπορούσα να την πάω εκεί. Γκρινιάζει λίγο αλλά τι να κάνουμε. Στολίστηκα και εγώ την μάσκα και Θεός βοηθός. Α ρώτησα τον γιατρό, σε θάλασσα μπορεί να μπει και τώρα μου είπε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α, εκεί στα ψηλά την έχεις!

Πωπω η μάσκα μες τη ζέστη θα είναι λίγο βάσανο αλλά τι να κάνεις?

Καλύτερα να προσέχεις όσο μπορείς για τη μικρή, δε στέλνεις μετά κάποιο στη μαμά να μην είναι σε επαφή τα δυο τους?

Α ωραία για τη θάλασσα, ίσως προλάβει και η δικιά μου να κάνει καμιά βουτιά φέτος δηλαδή! Θα ρωτήσω κι εγώ τη δικιά μου τον άλλο μήνα που θα πάμε για τα πρώτα εμβόλια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

περαστικά σας βρε παιδιά! τι πράμα κι αυτό καλοκαιριάτικα!

κι εχει μια ζέστη απίστευτη!!!

μέχρι το νήπιο πήγα κι έλιωσα! τελειώσαμε πάντως κι όλα καλά. από σεπτέμβρη δημοτικό!

λέω να παμε τώρα που θα γυρίσει ο ν απ το μολ μια βόλτα μπας και βρω κανα ρουχο για το γάμο. να ναι κλειστός χώρος μη με κάψει ο ήλιος. δεν έχω άλλο χρόνο πρέπει να το λύσω κι αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...