Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:

μερικες μερικές μου το πανε ζαμπίδη! ονόματα δε λέμε κουμπαριές δε θιγουμε!

είναι ίδιος ο μάνος έτσι όπως τον βλέπω.

κι εμένα μου φαινεται λίγο θυμωμένος...θα καλοπεράσουμε!

άλλες φορές μου φαίνεται ψιλομελαγχολικός.

για να δούμε!

Εμένα μου μοιάζει πιο πολύ στο Μητσάκι το κουκλί αυτό..είναι τέλειο πλασματάκι, να το χαίρεστε, με το καλό και δίπλα σας να το έχετε Αννούλι μου..

Ασχετο, φιλενάδες μου που πήγαν στον Χαρούλη, μου είπαν, επιγραμματικά, οτι πέρασαν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ, ξέχασα να στο πω..

Πως πάει φιλενάδες μου, εγώ εδώ ασθμάινω λίγο, μου έχουν βγει αιμορροίδες, κλωτσάει η μπέμπα με τρέλα, πετρώματα έχω μου φαίνεται, γενικότερα, πάω σαν την πάπια και όχι εξαιτια ςενός λόγου μόνο, μπαντάρω, μπροστά, πίσω, πλαγίως, ακινητοποιούμαι στο άσχετο, όταν χτυπάει το μωρό, μια χαρά, ας είναι καλά μωρέ το παιδί κι όλα τάλλα βρίσκονται. Απλώς , αρχίζει και μου ξανάρχεται στο μυαλό η ταλαιπωρία, που όυτως ή άλλως έιναι μπροστά, η επισκληρίδιος, η τομή, το μούδιασμα μετά, οι πόνοι πριν, σκέφτομαι οτι θα κουραστεί και ο Φ. με τον μικρό μια εβδομάδα Αθήνα..η μάνα μου μου το ξεκαθάρισε, δεν έρχεται, θα χρειαστώ μια γυναίκα, σίγουρα, για πριν και για μετα μέχρι, ευλεπιστώ, να παέι ο Λ.σταθμό Σεπτέμβρη..

Πάω να κοιτάξω κατσαρόλα και επανέρχομαι

Βελ τι κάνεις εδώ???????

γιατι δεν είσαι στη βεράααααντααα??????????

:D:D:D:D:D:D:D:D

Είμαι παντού Σοφάκι..έχω βάλει μια φακή σήμερα,άπλωσα ρούχα, τώρα κάθομαι υπολογιστη, ο μικρός παίζει στο δωμάτιο του, χωρις diaper..για να δούμε τι εκπλήξεις θα εκτοξεύσουμε:tongue:.

Η ιστορία είναι κορίτσια οτι , απ τη μια ο Λ. τρελαίνεται να κάνουμε πλύσιμο βεράντας(είναι που έκανες εσύ Ελέ, και εγώ έλεγα πως μπορείς? ε, δεν είναι να λεμε τίποτα, γυρίζει μπούμερανγκ:P:p, κάθε μέρα βεράντες κάνουμε, να μην σου πω και δυο φορές την ημέρα!))τέσπα, και απ την άλλη η Σοφια μου είπε οτι υπάρχει ενδεχόμενο να ζητάνε στο σταθμό προυπόθεση τα παιδιά να μην φοράνε πάνα, οπότε τα χρειάστηκα...και αφού με έπρηζε λοιπόν " μποΡω να κάνω βεΡΡΡάντα?" τονίζει το ρο αρκετά;), του λέω κι εγώ, εδώ τ απαιδιά στην Καλαμάτα, για να κάνουν βεράντα, δεν φοράνε diaper, φοράνε βρακι και δεν γίνεται αλλιώς, κάπως τον έπεισα, για να δούμε πως θα πάει? κομματάκι δύσκολο αποδεικνύεται όμως..

τωρα που τον έχεις χωρίς πάνα, υπενθυμιζε του αρκετα συχνά οτι υπάρχει το γιογιό σε περίπτωση που θέλει τσίσα του...

μην περιμένεις να στο ζητήσει μόνος του...

πχ πες του εσύ ή ο Φ. :

"Λ. εγω θα πάω να κάνω τσίσα μου....μήπως θες κι εσυ να κάνεις στο γιογιό?"

εγω τωρα πάω να βάλω κοτοπουλακι κοκκινιστό....να'ναι καλά η χύτρα, σε ένα τεταρτάκι έτοιμο θα είναι!

έμπλεξα με τις δηλώσεις του Π.

συν οτι μου έκανες ποδαρικό στο τηλ και απο την ωρα που κλείσαμε, μιλάω συνέχεια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, αρρωστούληδες βλέπω στο καφέ ε?

Εύχομαι να είστε καλύτερα σήμερα. Η αλήθεια είναι πως οι ιώσεις ακόμη καλά κρατούν. Ο Μάνος έχει τώρα 2 βδομάδες ελαφρύ βήχα και λίγες μυξούλες. Τον βλέπω καλύτερα όμως και ούτε μάσκα του έκανα αυτή την φορά και πολύ ορό για την μύξα. Ωστόσο έχει και η μικρή φλεματάκι, πολύ ορό και εκεί και βλέπουμε. Εγώ τώρα 2 μέρες έχω τον λαιμό μου και ένα ανεξήγητο μπούκωμα. Σήμερα είμαι καλύτερα. Άντε να δούμε, θα ισιώσουμε φέτος?

Την Κυριακή πήγαμε στο εξοχικό και μείναμε εκεί το βράδυ. Γυρίσαμε χθες αργά το απόγευμα. Καλά ήταν αλλά σήμερα οι δουλειές παίρνουν και δίνουν.

Νεκταρίτσα μου απέκλεισε τις πιο τροφές με τα μεγαλύτερα ποσοστά αλλεργίας. Κοίτα λογικά και το μέλι και το πορτοκάλι είναι αλλεργιογόνα αλλά αν το πάω έτσι δεν μένουν και πολλές επιλογές ρε γμτ. Η Αγλαία μου είπε να κόψω και το ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, ψωμί...Υπερβολή δεν είναι? Ήδη οι επιλογές μου είναι λίγες. Θα ακολουθήσω αυτό που λέει η γιατρός και βλέπουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τωρα που τον έχεις χωρίς πάνα, υπενθυμιζε του αρκετα συχνά οτι υπάρχει το γιογιό σε περίπτωση που θέλει τσίσα του...

μην περιμένεις να στο ζητήσει μόνος του...

πχ πες του εσύ ή ο Φ. :

"Λ. εγω θα πάω να κάνω τσίσα μου....μήπως θες κι εσυ να κάνεις στο γιογιό?"

εγω τωρα πάω να βάλω κοτοπουλακι κοκκινιστό....να'ναι καλά η χύτρα, σε ένα τεταρτάκι έτοιμο θα είναι!

έμπλεξα με τις δηλώσεις του Π.

συν οτι μου έκανες ποδαρικό στο τηλ και απο την ωρα που κλείσαμε, μιλάω συνέχεια!!!

Και που του το υπενθυμίζω, αρνείταια πεισματικά, χαχαχαχα..έχω και τον Φ. που όσο είαμστε στη βεράντα, του λέω φέρε το γιογιο έξω , ότνα το χρειαστουμε να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα, όχι μου λέει, και το βάζει μέσα, στο διαδρομο, για να έχει privacy το παιδί, αν χρειαστεί, ντοινγκκκκ(ναι , λέω απο μέσα μου,όχι μόνο privacy αλλά και σκατούλες μεέσα στο σπίτι θα έχουμε , επίσης!)απο εκείνη την ώρα, έχουμε καθίσει καισ το ειδικό κάθισμα στην τουαλέτα, έχουμε διαβάσει σχετικά παραμύθια, του έχω εκθειάσει τις αρετές του να είναι χωρίς diaper, μέχρι και οτι θα μπορεί να πιάνει το πουλάκι του ελεύθερα πλέον, είμαι έτοιμη να του πω, χαχαχααχα

Κλοκλό καλή αρχή στο σταθμό, άντε τα κορίτσια σου σου πήρανε πόδι πια...Νεκτ, το παγωτο αυτο, μπορώ μετά να το βάλω παγωτομηχανή, όπωε δίνεις τη συνταγή, νομίζω πως ναι, ε?

Αννούλα με το καλό ο παίδαρος. Θυμωμένο και μουτρωμένο τον κόβω και εγώ. Βασικά έτοιμο να χτυπήσει σάκο του μποξ! Με κάποιον τα έχει βάλει το πουλάκι μας...:)

Βελουδένια μια φώτο πήρε το μάτι μου στο φέις και δεν έχει καμιά σχέση με πάπια!Αχαχα! Είδες που τα κορόιδευες? Εμ να τα τώρα! Μωρέ αν αισθάνεσαι καλά γιατί όχι?

Καλή επιτυχία και με την πάνα. Μου είχαν πει να τον πηγαίνω κάθε μισή ώρα αλλά άσε που ήταν κουραστικό για το παιδί κυρίως άσε που δεν είχε νόημα. Εκεί γύρω στο 2ωρο κάνουν τσίσα, έχε το νου σου αν δεν στο ζητήσει να τον πας εσύ για να μαθαίνει την διαδικασία και να μαθαίνει να κρατιέται κιόλας. Ατυχήματα έχουμε και εμείς αν και την έχουμε κόψει σχεδόν 1,5 μήνα τώρα. Θέλουν τον χρόνο τους πάντως, μην απελπίζεσαι. Νομίζω είναι στην κατάλληλη ηλικία και με λίγη προσπάθεια θα μάθουν την διαδικασία αυτή. Good luck!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

o jason εμένα πάντως το μανιώ μου θυμίζει και βέβαια και τη μαμά, είναι λίγο μελαγχολικός, μάλλον βαρέθηκε και θέλει να βγει να δει τον κόσμο το παιδί, ακούει και τη μαμά που πάει από δω κι από κει και σου λέει χάνω όλη τη διασκέδαση, με το καλό αννούλα, είναι ένας γλύκας, και είναι και πολύ καθαρή η φωτό, εγώ πάντως στο doppler κατάλαβα πρώτη φορά καλά καλά ότι θα γίνω μαμά, και έχω μία φωτο από το μαιευτήριο που αν τη βάλω δίπλα με το doppler είναι ίδιες, και επίσης είναι ίδιος στο γ., τώρα όμως όλοι λένε ότι μου μοιάζει και παίρνω το αίμα μου πίσω

Διαφημίσεις

κι εγώ νομίζω ότι σου μοιάζει ο αντρέας!

ωχ ελε λες να βγει και να μας βαράει όλους;;; παναγία μου! θα ναι καρδαμωμένος, δε τη γλυτώνω! αχ ας κοιμάται το βράδυ! μονο αυτό θέλω!!!!!

Καλησπέρα!

Αννιώ ο Ιασονάκος θα είναι το επόμενο γκομενάκι του καφέ, κουκλί κι αυτό όπως και τα άλλα αγόρια σου! Ποια θα στον καπαρώσει από τις κόρες μας? Μάχη θα γίνει!! Και τροφαντό το παιδί μας, μια χαρά, μεγάλωσε πολύ!

Βελουδάκι είσαι στα τελευταία γι' αυτό άρχισαν τα ζόρια, ζεσταίνεσαι, δεν κοιμάσαι καλά, πονάς παντού, αυτές τις αιμορροϊδες μη μου τις θυμίζεις, έρχεται και το άγχος με τη γέννα τώρα, με το Λεόντη, θα τα σκέφτεσαι όλα τώρα και θα είσαι κάπως, λογικό το βρίσκω, θα δεις όμως ολα θα γίνουν και μετά θα λες τσάμπα αγχωνόμουνα! Μη μασάς λοιπόν!

Καλή επιτυχία με την επιχείρηση "βγάζω πάνες", γέλασα με το privacy του άντρα σου, από την άλλη βέβαια μπορέι να έχει και δίκιο, ο δικός μου θέλει να κλείνει την πόρτα όταν κάθεται γιογιο για την ανάγκη του, θέλει το παιδί το χώρο του!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Απαπα μου άνοιξε την όρεξη το παγωτάκι Νεκταρίτσα!

Θα το φτιάξω όταν πάρω τα υλικά!

Πώς είναι ο Γιωργάκης σήμερα?

Ελεάνα εσείς είστε καλύτερα?

Ο Αντρίκος?

Κλεο μου μπράβο στη Δαναϊτσα!

Καλή αρχή λοιπόν στο κορίτσι μας!

Θα είναι μαζί τώρα με τη Ζωϊτσα ε, ποιος τη χάρη τους!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Απαπα μου άνοιξε την όρεξη το παγωτάκι Νεκταρίτσα!

Θα το φτιάξω όταν πάρω τα υλικά!

Πώς είναι ο Γιωργάκης σήμερα?

Ελεάνα εσείς είστε καλύτερα?

Ο Αντρίκος?

Κλεο μου μπράβο στη Δαναϊτσα!

Καλή αρχή λοιπόν στο κορίτσι μας!

Θα είναι μαζί τώρα με τη Ζωϊτσα ε, ποιος τη χάρη τους!

o αντρέας πέρα από γερή γρατζουνιά που έκανε στο μάγουλο πέφτοντας στη γωνία του τραπεζιού από την οποία είχε βγάλει το προστατευτικό, και τώρα βάζει πανί με κρύο νερό, καλά είναι, δεν πεινάει βέβαια καθόλου αλλά με τη ζέστη δεν τον ζορίζω πολύ, φρούτα θέλει, παγωτάκι, ψωμί με τυρί, τέτοια, επίσης έχει λίγες διάφανες μυξούλες και κάπου κάπου δεκατάκια

εγώ πάλι ξύπνησα και δε μιλάω καθόλου, δε βγαίνει φωνη καθόλου, μιλάμα αγωνίζομαι να συνενοηθώ με το παιδί που με κοιτά παράξενα γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το σόι αστείο είναι αυτό, γιατί μιλά έτσι η μαμά, έτσι θα είναι για πάντα??? μιλάμε μέσα στον καύσωνα πίνεις χλιαρά τσάγια και γάλατα είναι παλαβό, σαν τη ζεστή ψαρόσουπα της άννας αλλά εκείνη είναι και εγγυούλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...