Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ Μαράκι δε φοράω σουτιέν θηλασμού!

Βολεύομαι με απλά ελαστικά! ένα τσακ και κατεβαίνει και κάνει μαμ η μπεμπα!

Εννοείται όταν βγαίνουμε ε?

Γιατί στο σπίτι δε φοράω!

Αχ πολύ θα'θελα να μη φοράω αλλά ήδη έχει γεμίσει ραγάδες και τρέχει και το γάλα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία_s "αστεροειδή γλυκάνισο" βρήκε ο άντρας σου για τη συνταγη?????

πουλανε τα σουπερ τετοιο πράγμα? πρωτη φορα το ακουω παντως..:(:confused:

Σουτιεν εγω πηρα απο mothercare σετ των 2 (λευκο & μαυρο) και ειμαι πολυ ευχαστημένη.

Εχουν και τα h&m παλι σετ με 20 ευρο νομιζω ειχα παρει οταν ειχα κατεβει Αθηνα το Πάσχα αλλά τελικά δε μου κάνουνε..

Χρησιμοποιω πολύ και μπουστάκια που ειναι μαλακά ειδικα για το βράδυ στον υπνο γιατι πολλές φορες τα σουτιέν με κοβουνε.

Δεν πήγε να τα ψωνίσει ακόμα. Θα σου πω αν το βρει...και γω πρώτη το ακούω...

Μπουστάκια φοράω και γω στο σπίτι, ήθελα ένα για έξω...

ολα τα κοψατε Μαρακι? ή μονο το αγελαδινο?

Την πρώτη φορά όλα. Τώρα μόνο το αγελαδινό είδα ότι τον πειράζει.

Χθες και σήμερα είδα και στίγματα αίμα στα κακά του και ο γιατρός μου είπε ότι είναι σύμπτωμα αλλεργίας και να συνεχίσω να απέχω από το αγελαδινό γάλα και τα προϊόντα του.

Διαφημίσεις

δεν παθαίνει τίποτα, μην φοβάσαι, δεν είναι ανάγκη να τα κόψεις και σύριζα΄.....

εγώ της τα κόβω συχνά και από την αρχή ...με το που ήρθαμε σπίτι μας.

Και εγώ του κόβω από νεογέννητο αλλά μόνο όταν κοιμάται – εσείς τους τα κόβεται όταν είναι ξύπνια ?

Και εμεις με γαντια τον εχουμε μεχρι να μαθει οτι αυτα τα χερια ειναι δικα του.Μια φορα αυτογρατζουνηθηκε πολυ κοντα στο ματι και ματωσε και απο τοτε σπανια εχει τα χερια εξω...

Και εμείς το ίδιο ! Ένα βράδυ μας έστειλε … Ξύπνησε ουρλιάζοντας και τι να δούμε το ένα ματάκι – βλέφαρο πρησμένο και κατακόκκινο και να μην το ανοίγει , πάει λέω το έβγαλε το μάτι του , πήρα τη γιατρό της είπα και τελικά του έκανα κομπρέσες με χλιαρό νερό και ηρέμησε. Από τότε γαντακια

Λεγατε πριν για το κοψιμο των νυχιων.

Εγω δεν του τα εχω κοψει ακομα.Τον εχω συνεχεια με γαντακια.

Φοβαμαι να μην τον ματωσω.

Μηπως ομως επειδη τον εχω με τα γαντακια δεν εχει την αισθηση των χεριων του?

Προσπάθησε να τα κόψεις όταν κοιμάται σιγά-σιγά και θα τα καταφέρεις. Όταν είσαι κοντά του να του τα βγάζεις και όταν το αφήνεις μόνο του να του τα φοράς , έτσι κάνω και εγώ αλλιώς θα νομίζει ότι είναι πιγκουινακι με τα γάντια !!! .

XwAPp3.png

χαχα..στην αρχη τρομαξα μεχρι να καταλαβω τι ειναι!!!

καλημερα κοριτσια! εγω περιμενω αποτελεσματα απο εξετασεις ουρων της μικρης για να ηρεμησω(ουρολοιμωξη). αν και εχ8ες εφαγε καλυτερα. η δικια μου πινει απο 120-150-180 το γευμα αλλα κανει 4-5γευματα, αυτα οταν ειναι στα καλα της γιατι τελευταια πινει μονο 3 γευματα

Καλά αποτελέσματα να έχετε Μανταλενάκι!

αχχχ εγώ δεν θέλω να το παραδεχτώ ότι με εκμεταλλεύεται άντρας! πόσο μάλλον άντρας μισό μέτρο!

elisabeth_th ίδια σκέψη βλέπω! party girls τελείως! χιχιιχι

honey για το ότι κοιμάται όλη τη μέρα θα έκανα πάρτυ! για το ότι κοιμάται με το δάκτυλο στο στόμα θα έκανα μάλλον χαρακίρι μιας και μας πήρε καιρό να συνηθίσουμε την πιπίλα! (παρεμπιπτόντως είναι κουκλάκι η μικρή)

uE9Mp2.png

μαύρο της mothercare έχω. έτσι κι έτσι, ψιλοσκληρά είναι. τα καλύτερα που έχω είναι αυτά που δεν είναι θηλασμού, πχ marks & spencer.

ωραίο φαί έφτιαξα χοιρινό με πράσα. έκανα και cheese cake μόνη μου!!!! ναι ναι κοσμοιστορικό γεγονός δε πιάνουν τα χέρια μου.

πήγα στη φαρμακοποιό και ρώτησα για τη νινίδα, μου πε ότι είναι επικίνδυνο μη πάθει μόλυνση, κάποιο βακτήριο που μπορεί να περάσει στο κεφάλι! έλα παναγία μου με τρόμαξε! πήρα ένα ειδικό σαμπουάν και βλέπουμε.

Και μένα του mothercare άβολα μου είναι...

μπράβο βρε προκομένο...λεμον πάι ξέρεις να έρθω; :)

Είναι επικίνδυνο να πάθει μόλυνση λογικά όταν έχει γίνει πληγή όπως μπορεί να μολυνθεί κάθε ανοικτή πληγή.

Ο παιδίατρος μου είπε ελαιόλαδο και με μια μαλακή οδοντόβουρτσα να το τρίψω λίγο (ο ροκάς το έβγαλε στο φρύδι και στο μέτωπο).

Εγώ έβαλα λαδάκι της weleda και έφυγε χωρίς τρίψιμο.

Κι εγω μπανιο τον κανω μιση ωρα πριν φαει.

Αλλες φορες κλαιει και αλλες παλι οχι αφου τελειωσει το μπανιο.

Καποια μανουλα ειχε πει οτι του βαζει δευτερη πετσετουλα αφου βγει απο το μπανιο γιατι κρυωνει.

Ακολουθησα κι εγω το ιδιο και εχω δει διαφορά.

Εγώ στο είχα πει :) Τώρα πλέον τη βάζω και στο καλοριφέρ πάνω πριν το μπάνιο και είναι ζεστή-ζεστή και τρελαίνεται όταν τον ξαπλώνω και του ξεκινάω αμέσως μασάζ :)

Διαφημίσεις

Καλά με δουλεύετε μάλλον!

Μόνο εγώ φοβάμαι ότι θα χουμε ξενύχτι??

Καλά για το δάχτυλο δε ξέρω....το χωσε η άτιμη τελείως αθόρυβα, δε τη πήρα χαμπάρι, της το βγαλα κ τσίριξε σα σοπράνο, εννοείται σε 2sec το ξανάβαλε.

Τζάμπα ο κόπος μου με τη πιπίλα, τώρα μάθαμε το καλό το πράμα, το δικό μας, ζεστό και πάντα εκεί!

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

μη φοβάσαι καθόλου, όσο θα κόβεις ένα δαχτυλάκι να κρατάς στη χούφτα σου γερά τα υπόλοιπα. εγώ κάθε 5 μέρες του τα κόβω

εμείς τα κόβουμε συχνά γιατί όταν μεγαλώνουν είναι σαν φονικά όπλα, μπροστά στο στήθος είμαι λες και παλεύω με γάτες, όταν τσαντίζεται μας γδέρνει, οπότε δε λέει να έχει και νύχια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...