Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι προνήπιο κατευθείαν! του χρόνου το σεπτέμβρη. και τον αποπάνω χρόνο θα πάει και η μικρή.

άσε πού να τον δεις με τη ζέστη να είναι σκεπασμένος με τη χοντρή μάλλινη κουβέρτα! λέω αν δεν βγάλει τη μπέμπελη...

τώρα μόλις γύρισε ο άρης και μου είπε για το πιτσιρίκι μιας συναδέλφου λέει που είχε μόνο πυρετό κι αυτής και την τρίτη μέρα το πήγε νοσοκομείο και το παιδί είχε πνευμονία! :shock: έχω πάθει κάτι τώρα που μου το είπε...

άμα έχεις πνευμονία δεν έχεις κι άλλα συμπτώματα από το αναπνευστικό? άκου εκεί στα καλά καθούμενα καλοκαιριάτικα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

χελλόου

πήγαμε σταθμό σήμερα, μεγειά μας!:-D

καλά πήγε, την πήγα εγώ το πρωί λίγο πιο αργά απτο σχολικό, η Ζωή τη περίμενε πως κ πως, έκατσα ένα μισάωρο, γυρνόφερνε η Δαναούλα και είχε ένα απορημένο ύφος, αλλά χαζοέπαιζε γενικά, ερχόταν και με αγκάλιαζε τακτικότατα και μετά συνέχιζε την εξερεύνηση. Οταν τα έβαλε στις μαξιλάρες για παραμύθι, έφυγα, λίγο γκρίνιαξε στη πόρτα, μετά τη συνεπήρε το παραμύθι ευτυχώς, τη πήρε κ η δασκάλα αγκαλιά κ το διάβαζαν μαζί και καλά, εγώ παρακολουθούσα απτο παράθυρο κρυμμένη για λίγο. Μετά έφαγε πολύ καλά φρούτα κ τοστ, βγήκαν αυλή και έπαιξε πολύ, και μετά πήγα και την πήρα.

Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα περισσότερο απότι στη Ζωή,

αύριο θα πάει με το σχολικό στο οποίο βασικά λυσσάει να μπει, οπότε ελπίζω ναναι οκ. Ισως κάτσει κ για μεσημεριανό αν είναι πάλι μια χαρά.

Ουφ....το μωράκι μου μάλλον μεγάλωσε! Γύρισε μετά σπίτι κ μου φάνηκε σα να μεγάλωσε. Απαπαααα......

Νεκ δε πάει καλύτερα ο μικρός?

Εμάς γενικά αφού έχει κλείσει η 4η μέρα κ διανύουμε την 5η μέρα κ εφόσον δεν εχει σαφείς πτωτικές τάσεις ο πυρετός, τότε πάμε να μας δει. Και βέβαια νωρίτερα αν είναι πολύ καταβεβλημένο το παιδί, αν έχει κάποιο εξάνθημα κλπ.

Αν δεν δει κάτι πχ λαιμό με πύον ή ωτίτιδα, που να το δικαιολογεί όλο αυτό, τότε εξέταση crp και ταχύτητα καθίζησης, ο μόνος έγκυρος τρόπος να δεις τι πρέπει να κάνεις φαρμακευτικά.

Πνευμονία όχι δε χρειάζεται να χεις άλλα συμπτώματα απόσο ξέρω....

Αλλά με 38 πνευμονία? Δε ξέρω βασικά!

Ε στο προνήπιο θα σας θερίσει λίγο μάλλον....όλα το περνάνε το στάδιο....αργά ή γρήγορα....εξαρτάται και από το ανοσοποιητικό του κάθε παιδιού.

πάω για δουλειά γιατί σήμερα λόγω πηγαινέλα στο σταθμό δεν έκανα τίποτα, μόνο σούπερμάρκετ κ μαγείρεμα ενδιαμέσως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ουφ....το μωράκι μου μάλλον μεγάλωσε! Γύρισε μετά σπίτι κ μου φάνηκε σα να μεγάλωσε. Απαπαααα......

Ποιο μεγάλωσε καλέ??? Που το βλέπω και το δικό μου και λέω παναγία μου πώς έβλεπα μεγάλο τον γιώργο 14 μηνών όταν γεννήθηκε η μικρή? και τώρα είναι 19 μηνών αυτή και τη βλέπω νεογέννητο ένα πράμα!:tongue:

έχει και τη μαμακίαση η δικιά μου κι έρχεται και με αγκαλιάζει λες και δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος... και πέφτει πάνω μου με φόρα και τρελαίνομαι! σου βγάζει την πίστη αλλά κάνει κι από την άλλη πράματα και σε τρελαίνει! και ξεχνάς ότι ώρες-ώρες θες να την πετάξεις από το παράθυρο! :lol:

μπράβο στο κοριτσάκι μας το γλυκό που το πήρε τόσο όμορφα! εύχομαι ετσι να συνεχίσει! :)

όσο για το γιώργο θα δω πώς θα πάει και αύριο και βλέπουμε. από διάθεση μια χαρά είναι πάντως. προχθές τη νύχτα ψήθηκε αλλά χθες την έβγαλε καλά τη βραδιά. για να δούμε.

άσχετο τις τελευταίες μέρες λόγω νεύρων κι ενώ πνίγομαι την βγάζω στην κουζίνα όση ώρα έχω ελεύθερη. 2 τραπέζια σε 3 μέρες. μπιφτέκια και σαλάτες και παντζαροσαλάτες και τζατζίκια και πατατούλες φούρνου και παγωτό σπιτικό με τρίμμα σοκολάτα και ορέο μπισκότο και χθες έκανα και 3 ελιόψωμα και μόλις προ ολίγου έκανα και μια σπιτική μερέντα με χαρουπάλευρο. παραδόξως την έφαγε ο γιώργος πάνω σε ψωμί! που τελευταία δεν τρώει πολλά! κι είναι φουλ βιταμίνες, πρωτεΐνες κι έτσι τα χαρούπια λέει. έκανα μια παραλλαγή μιας συνταγής κι έβαλα αμύγδαλο ωμό και ξεφλουδισμένο, γάλα κατσικίσιο, μέλι και χαρουπάλευρο. για τα γούστα μου καλή είναι. εναλλακτικά βάζεις κακάο και ξέρεις ότι το αμύγδαλο έχει πολύ ασβέστιο, ότι η μερέντα σου έχει γάλα φρέσκο και μέλι αντί για ζάχαρες και συντηρητικά. και κάνεις λίγη ποσότητα και τη διατηρείς στο ψυγείο. θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για να πω αποτελέσματα για τις μερεντόφιλες!

Διαφημίσεις

μάλλον ξεχνάμε, κι εγώ βλέπω παιδάκια στην παιδική 17-19 μηνών και μου φαίνονται μικρούλικα, ειδικά δίπλα στο δικό μου, όχι τόσο σωματικά, αλλά οι αντιδράσεις τους, το πώς φέρονται και ψιλομιλάνε, είναι μωρουδίστικα, ενώ όταν ήταν στην αντίστοιχη ηλικία ο αντρέας που περπάταγε κανονικά και είχαμε αρχίσει να συνενοούμαστε λίγο μου είχε φανεί ότι είχε μεγαλώσει, καλά αν δω και νεογέννητο θα μου φανεί μια σταλίτσα

όσο για το γιώργο θα δω πώς θα πάει και αύριο και βλέπουμε. από διάθεση μια χαρά είναι πάντως. προχθές τη νύχτα ψήθηκε αλλά χθες την έβγαλε καλά τη βραδιά. για να δούμε.

άσχετο τις τελευταίες μέρες λόγω νεύρων κι ενώ πνίγομαι την βγάζω στην κουζίνα όση ώρα έχω ελεύθερη. 2 τραπέζια σε 3 μέρες. μπιφτέκια και σαλάτες και παντζαροσαλάτες και τζατζίκια και πατατούλες φούρνου και παγωτό σπιτικό με τρίμμα σοκολάτα και ορέο μπισκότο και χθες έκανα και 3 ελιόψωμα και μόλις προ ολίγου έκανα και μια σπιτική μερέντα με χαρουπάλευρο. παραδόξως την έφαγε ο γιώργος πάνω σε ψωμί! που τελευταία δεν τρώει πολλά! κι είναι φουλ βιταμίνες, πρωτεΐνες κι έτσι τα χαρούπια λέει. έκανα μια παραλλαγή μιας συνταγής κι έβαλα αμύγδαλο ωμό και ξεφλουδισμένο, γάλα κατσικίσιο, μέλι και χαρουπάλευρο. για τα γούστα μου καλή είναι. εναλλακτικά βάζεις κακάο και ξέρεις ότι το αμύγδαλο έχει πολύ ασβέστιο, ότι η μερέντα σου έχει γάλα φρέσκο και μέλι αντί για ζάχαρες και συντηρητικά. και κάνεις λίγη ποσότητα και τη διατηρείς στο ψυγείο. θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για να πω αποτελέσματα για τις μερεντόφιλες!

εμένα τη χαρουπομερέντα δεν την έφαγε, αλλά γενικά δεν τρώει εύκολα αλείμματα, και ταχίνι με κακάο δεν έφαγε, λίγο ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα, γι' αυτό θέλω να μάθω να φτιάχνω σπιτικές μαρμελάδες

το παγωτάκι πώς το έφτιαξες, πολύ ψήνομαι μιλάμε, έχεις παγωτομηχανή, όταν έχεις χρόνο και γυρίσεις από τους καλλωπισμούς πες μας please, ειδικά με το oreo, εγώ τα παίρνω τα σπάω και βάζω από πάνω παγωτό βανίλια και το τσακίζω

είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες, ο αντρέας σταθερά με δέκατα, 37,1 -37,2 αλλά δεν του έχω δώσει τίποτα, από 37,5 μου είπε η γιατρός, εγώ με τέτοια ζέστη πίνω χλιαρά τσάγια συνέχεια για το λαιμό μου, περιμένω τη μαμά μου να κρατήσει το παιδί να πάω γιατρό, και δεν έχουμε και κλιματιστικό, δε βάλαμε ποτέ σε αυτό το σπίτι, λες και ξέραμε ότι θα φύγουμε, πέρσι ήμασταν καλά, μετά φύγαμε για εξοχικό, στο καινούργιο όμως δεν παίζει, ένα 18αρι στο σαλόνι, στο παιδικό έλεγα για ανεμιστήρα οροφής, εσείς τι έχετε στο παιδικό?

γράφε:

500μλ. γάλα φρέσκο πλήρες

250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρη λιπαρών

μισό ζαχαρούχο γάλα

ένα φάκελο γκαρνί (σαντιγί)

2 βανίλιες

τα χτυπάς όλα στο μίξερ να αφρατέψουν. στο τέλος βάζεις ότι γουστάρεις, τρίμμα σοκολάτα, ορέο μπισκότο σπασμένο, ξηρούς καρπούς, φρούτα, σιρόπια, κλπ.

ή εναλλακτικά στρώση σε τάπερ μακρόστενο, μπισκότο πτι-μπερ (προτείνω με τη στρώση σοκολάτας) στρώνεις το παγωτό κι από πάνω άλλη μια στρώση μπισκότο να το κάνεις σάντουιτς. εγώ δεν το ξαναχτυπάω που λένε. ούτε παγωτομηχανή χρειάζεσαι.

άμα βάλεις πτι-μπερ με σοκολάτα να θυμάσαι ότι πρέπει να "κοιτάει" η σοκολάτα το παγωτό. δλδ τα μπισκότα που στρώνεις κάτω κοιτάει η σοκολατένια πλευρά προς τα πάνω , μετά βάζεις το παγωτό και η άλλη στρώση μπισκότα να κοιτάει η σοκολάτα προς τα κάτω.

αν θες να κάνεις παγωτό σοκολάτα βάζεις ένα γκαρνί σοκολατένιο (στην καφέ συσκευασία)

διατηρείται μία εβδομάδα στην κατάψυξη και η δόση σου βγάζει κάτι παραπάνω από ένα κιλό.

καλά φαγώματα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αννούλα απ'οτι βλέπω η παραδοση σου να κάνεις όμορφα παιδια συνεχίζεται!!!

και ο Τζέισον κουκλί φαίνεται!!!

μόνο που έχει λίγο θυμωμένη φατσούλα...

ξέρεις τι σκέφτεται ε?

" Κάτσε λίγο ρε μάνα στ'αυγά σου!!! " :D:D:D:D:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αννούλα απ'οτι βλέπω η παραδοση σου να κάνεις όμορφα παιδια συνεχίζεται!!!

και ο Τζέισον κουκλί φαίνεται!!!

μόνο που έχει λίγο θυμωμένη φατσούλα...

ξέρεις τι σκέφτεται ε?

" Κάτσε λίγο ρε μάνα στ'αυγά σου!!! " :D:D:D:D:D:D:D:D

:oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:

μερικες μερικές μου το πανε ζαμπίδη! ονόματα δε λέμε κουμπαριές δε θιγουμε!

είναι ίδιος ο μάνος έτσι όπως τον βλέπω.

κι εμένα μου φαινεται λίγο θυμωμένος...θα καλοπεράσουμε!

άλλες φορές μου φαίνεται ψιλομελαγχολικός.

για να δούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...