Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κρατάω τη μικρή να ρεφτεί και μου κάνει κάτι τρελούς μορφασμούς και γελάκια μες τον ύπνο της, πολύ γέλιο!

Τι κάνετε κοριτσάκια? Ζέστη ε?

Τα αγόρια πάνε για μπάνιο, το πρώτο τους, τα κορίτσια μείναμε σπίτι, μαγειρεύουμε κουνελάκι με πατατούλες στη γάστρα και έχουμε επίσης ένα σωρό δουλειές, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, σίδερο..

Κατερίνα-Βέρρα περπάτησε η ζουζούνα σου? Μπράβο στο κορίτσι σου φιλενάδα!!

Καλές βολτίτσες τώρα!

Νεκταρίτσα περαστικά στο Γιωργάκη που έχει πυρετούλη!

Καμιά ιωσούλα θα τσίμπησε κάπου, μέχρι αύριο θα είναι περδίκι σίγουρα!

Τι θα γίνει με αυτή την περίοδο βρε συ, η ψυχή σας στην κούλουρη θα πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο μου φαίνεται, του Άρη δηλαδή γιατί εσύ χαλαρά θα το έπαιρνες το νέο για τρίτο μπεμπέ!

Γιατί καλέ είσαι τσιτωμένη? Είναι κανένας πλανήτης ανάδρομος?

Ελευθερίτσα μεγειά το πεντικιούρ!

Ωραίο χρώμα κάνετε, πολύ καλοκαιρινό!

Ναι κιόλας, πότε επιτρέπεται το μπάνιο για τα μικρά?

Εγώ να το ξεχάσω μάλλον να βουτήξω τη μικρή φέτος ε?

Δεν πειράζει αν είχε ένα-δυο ατυχηματάκια ο Μάνος, ξεχνιούνται κι αυτά στο παιχνίδι! Έχω πλύνει εγώ αυτό τον καιρό κατουρημένα ουου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!

τωρα εκατσα και γω λιγο να ξεκουραστω αλλα δεν με βλεπω γιατι τα παιδια εχουν βγει εξω και τσακωνονται.

εμεις το σαββατο πηγαμε για μπανακι, η θαλασσα παραμενει κρυα οποτε δεν βουτηξα και παλι. σημερα εκανα δουλειες στο σπιτι και σε λιγο παω να ποτισω. κουραση ομως, φανταζομαι τις εγκυουλες μας εδω ποσο θα κουραζονται κανοντας δουλειες με αυτη τη ζεστη.

νεκ μαλλον η καθυστεριση σου ειχε κανει νευρα, το παθαινω και γω.

βελ γεννας βλεπω!! γιουπιιιι θα δουμε μπεμπουλα ομορφη παλι!!

αγγελικη μεγαλωσε το λελουδο!!οπου ναναι θα το νιωθεις το μωρο και θα εισαι πιο ηρεμη!

αννα και μενα το εχουν γυρισει στο σελφ σερβις. βαζει ο δημητρης το πρωι τιβι και σερβιρει κορνφλειξ με γαλα!!! επισης πανε και τα δυο μονα τους τουαλετα οποτε δεν τρεχω καθε τρεις και λιγο στο μπανιο.

φιλια πολλα παω για ποτισμα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλημέρα! ελευθερία πρωινάτικα βρήκα αυτό που σε ενδιαφέρει. το σουσάμι δεν είναι ξηρός καρπός αλλά συγκαταλέγεται στα κοινά αλλεργιογόνα. βέβαια στα αλλεργιογόνα συγκαταλέγονται κι άλλα τρόφιμα που δεν σου είπε να κόψεις. με τι κριτήρια σου είπε να κόψεις αυτά? επειδή είναι τα πιο κοινά μάλλον ε? βρήκα εγώ μια λίστα σήμερα το πρωί με Allergen cards που όπως βρήκα σε ένα σάιτ αυτούσια:"Η Anaphylaxis

Australia, σε συνεργασία με την Αρχή Τροφίμων της Νέας Νότιας

Ουαλίας [NSW Food Authority] και την Food Standards Australia New

Zealand (FSANZ), έχουν δημιουργήσει μερικές κάρτες αλλεργιογόνων

συστατικών που απαριθμούν τα συστατικά που θα πρέπει να

αποφεύγετε αν είστε αλλεργικοί στο γάλα, τα φιστίκια, τα αυγά, το

ψάρι, τους ξηρούς καρπούς, το σουσάμι, τη σόγια ή τα οστρακόδερμα".

έλεγε ότι πρέπει να πάρεις σε κάποια τηλέφωνα στην αυστραλία να στις στείλουν αλλά τις βρήκα σε ένα σάιτ στο ίντερνετ. εσύ που είσαι αγγλομαθής θα τα βγάλεις πέρα πιο εύκολα. δες εδώ: http://www.foodstandards.gov.au/scienceandeducation/publications/allergencards.cfm

καλημέραααα!!! παρακοιμηθήκαμε πάλι σήμερα!

οι μεγάλοι άντρες πήγαν στους γιατρούς για το τα χαρτιά του δημοτικού και μετά σχολείο.

εγώ πίνω καφέ (δεν ανοίγει το μάτι με τίποτα!) και το μανιώ παίζει.

σήμερα έχω το ντόπλερ. στις 1.30. και μετά θα περάσω κι απ το γιατρό να το δει μου πε.

ουφ...κι όλη νύχτα με κλωτσάει σα παλαβό.

χτες που βγήκαμε βόλτα δε μπορούσα να περπατήσω καθόλου! ούτε να κάτσω! είναι πολύ ψηλά και με το που κάθομαι ανεβάινει ακόμα περσσότερο.

και ήταν πολύ ωραία χτες με χορούς και δρώμενα απ το νησί της καλύμνου. σούπερ μιλάμε. καθόλου ερασιτεχνικά κι έτσι.

αυτά, εδώ τριγύρω θα μαι, μιας και θα τρώγομαι όλη μέρα για να περάσει η ώρα...τα γνωστά....

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Βελ μου με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου την μπεμπούλα!!!

Αννούλα μην τρώγεσαι καλέ θα περάσει η ώρα και θα τον δείς το μπέμπη...Άννα στις 25 είμαι βραδινή άλλα θα προσπαθήσω να πάρω άδεια...θα δούμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ στο τρέξιμο...ο Λ πάλι μπουκωμένος πάνω που είχε γίνει καλά...μάλλον κόλλησε ιωσούλα την περασμένη εβδομάδα...εγώ είμαι κάπως γιατί δυό μέρες με έχουν τρελάνει άσχημα όνειρα με το παιδί...ελπίζω να είναι απλά άχγος αλλά βλέπω τρελά πράγματα...καλό και ευλογημένο να είναι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία...εχθές πήγαμε ε τον μικρό βόλτα στον Πειραία και μετά πασαλιμάνι για περπάτημα...έχει ένα πολύ ωραίο πάρκο πίσω απο το Δελφινάριο....περπατήσαμε παίξαμε...μετά ο μπάμπάς μας πήγε στο Δάσος Χαιδαρίου σε ένα μέρος με ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις και ο Λ ξετρελάθηκε με τα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ..."θέλω να παίτσω και εγώ Μπακετ" μας έλεγε και έτρεχε και εμείς απο πίσω να τον πιάσουμε...πολύ γέλιο ρίξαμε με τον Δ...μέτα έδω ξέροι όλοι για ύπνο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Βελ μου με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου την μπεμπούλα!!!

Αννούλα μην τρώγεσαι καλέ θα περάσει η ώρα και θα τον δείς το μπέμπη...Άννα στις 25 είμαι βραδινή άλλα θα προσπαθήσω να πάρω άδεια...θα δούμε!

:cry:

δε γίνεται να λείπεις εσύ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Αννούλα θα είσαι στο γιατρό τώρα, καλή επιτυχία! Καλά έφτασες κι εσύ στο ντόπλερ, πώς περνάει ο καιρός έτσι? Όπου να' ναι καταφθάνει κι ο σκίουρος!

Ακόμα είναι ψηλά ο κύριος και σε ζορίζει?

Θα σου πει κι ο γιατρός σήμερα που θα σε δει.

Ντινάκι περαστικά στο Λεωνιδάκο με το μπούκωμα!

Πάιζει και γι΄αυτό να βλέπεις τα όνειρα?

Ίσως να αγχώνεσαι μωρέ επειδή κρύωσε.

Μανταλενάκι πώς πάνε τα οπωροκηπευτικά?

Τρώτε τίποτα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εγώ εδώ στο τρέξιμο...ο Λ πάλι μπουκωμένος πάνω που είχε γίνει καλά...μάλλον κόλλησε ιωσούλα την περασμένη εβδομάδα...εγώ είμαι κάπως γιατί δυό μέρες με έχουν τρελάνει άσχημα όνειρα με το παιδί...ελπίζω να είναι απλά άχγος αλλά βλέπω τρελά πράγματα...καλό και ευλογημένο να είναι...

o αντρίκος είχε μπούκωμα 2 μέρες πριν αρρωστήσω, μετά εκανα εγώ τον πυρετό, σήμερα είμαι χάλια, άυπνη από το βήχα, με πονόλαιμο και υποθερμία και πριν λίγο βάζω στο μικρό θερμόμετρο και δείχνει 37,2, ωχ!

τι θα κάνουμε πια με τις ιώσεις, πότε θα ξεμπερδέψουμε, μας βλέπω να μη μετακομίζουμε αυτό το σ/κ, 3 μέρες δεν μπορώ να κάνω τίποτα, άμα κολλήσει και το παιδί τη βάψαμε

γεια σας κοριτσάκια μου! περαστικά ελεάνα και ντίνα! τι κακό κι αυτό φέτος! καλοκαίριασε κι ακόμα ταλαιπωρούμαστε με ιώσεις.

εμείς τώρα τις πάθαμε για να λέω και του στραβού το δίκιο.

ο δικός μου χτύπησε 38-39.3 προχθές και χθες. δίνω από την αρχή κάθε 6 ώρες ντεπόν εναλλάξ με αλγκοφρέν, μία μόνο φορά έδωσα περίπου στις 5 ώρες γιατί έκανε νωρίτερα από το 6ωρο. σήμερα έχει μέχρι 38 και είναι η τρίτη μέρα. μετά τις 3 μέρες πάει γιατρό?

ωστόσο δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα. την πέμπτη είχαμε πάει μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς. είχε πολύ καιρό να συναναστραφεί με παιδάκια είναι η αλήθεια. και με τη μία άρρωστος! δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν πάει στο νήπιο...

γεια σας κοριτσάκια μου! περαστικά ελεάνα και ντίνα! τι κακό κι αυτό φέτος! καλοκαίριασε κι ακόμα ταλαιπωρούμαστε με ιώσεις.

εμείς τώρα τις πάθαμε για να λέω και του στραβού το δίκιο.

ο δικός μου χτύπησε 38-39.3 προχθές και χθες. δίνω από την αρχή κάθε 6 ώρες ντεπόν εναλλάξ με αλγκοφρέν, μία μόνο φορά έδωσα περίπου στις 5 ώρες γιατί έκανε νωρίτερα από το 6ωρο. σήμερα έχει μέχρι 38 και είναι η τρίτη μέρα. μετά τις 3 μέρες πάει γιατρό?

ωστόσο δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα. την πέμπτη είχαμε πάει μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς. είχε πολύ καιρό να συναναστραφεί με παιδάκια είναι η αλήθεια. και με τη μία άρρωστος! δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν πάει στο νήπιο...

περαστικά σας, δεν το είδα ότι είναι αρρωστούλης και ο γιωργάκης, δεν υπάρχει χειρότερο να έχεις πυρετό με ζέστη, λιώνεις όταν αρχίζει να πέφτει και μετά έχεις ρίγη, τώρα φοράω μάσκα κι έχω σκάσει, ούτε να φάμε θέλουμε

καλά αυτό με το πόσο εύκολα κολλάει είναι το πάτημα των γύρω μου να μην πάει παιδικό, αλλά αν καθυστερήσουμε τη μετακόμιση μάλλον δε θα πάει, εσύ νεκ πότε λες να τον στείλεις? κατευθείαν νήπιο?

ωχ αρχίζει να βήχει ο δικός μου, αργά σκέφτηκα τη μάσκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...