Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλεο καλή αρχή στη Δαναίτσα που ξεκινάει σταθμό από βδομάδα!

Να μας βάλεις κι εδώ τη Ζωίτσα στη γιορτή της με τα μπρατσάκια, φοβερή θα ήταν!!

Αγγελικούλα βλέπω μας ανοίγει η όρεξη σιγά σιγά!

Άντε να φάμε και τίποτα της προκοπής!

Δεν έχω φτιάξει γλυκάκι με φρυγανιές ποτέ, έχω φάει όμως παρόμοιο και ήταν πολύ νόστιμο, για δοκίμασε το να μας πεις!

Συγνώμη πώς είναι αυτό το γλυκό σαν κανταίφι? Μόνο το σιρόπι αν εχουν κοινό, όχι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελεάνα το ίδιο πράγμα είναι και ο Μάνος γι'αυτό και έβαλα μέσον να τον πάρουν στον σταθμό:) Απλά δεν παλεύεται!!!

Αύριο θα πάμε στο χωριό και εγώ με την μικρή στην κουνιάδα για κανένα δίωρο να μου κάνει πεντικιούρ. Είχα πει να πάω μεσοβδόμαδα με την μικρή αλλά δεν προλάβαινα να είμαι στις 2 πίσω για να πάρω τον Μ από τον σταθμό.

Σοφάκι πώς πάτε?Τι λέει το Γιαννιώ για την αδερφούλα του?Εμείς έχουμε μεγάλες αγάπες. Πριν μου είπε 'άμα ακούσω τσανά την αβεφούλα μου να κλαίει θα σε μαλώσω μαμά'! Μάστας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εμείς στο κλαμπ Ελεάνα μου, επίσης ξεσαλωμένος ο Γιαννάκης! πριν πήγα και τον είδα στης αδερφής μου που έπαιζε με τις ξαδέρφες του και ήταν τα γόνατα του καταγρατζουνισμένα! Δεν κλαίει τουλάχιστον όταν πέφτει!

Άχου μωρέ το Μανιώ, μην του πειράξουν την αδερφούλα του ε?

Ναι κι εμένα Ελευθερίτσα δεν θέλει να κλαίει, "άντε μαμά να την ταίσεις γρήγορα" μου λέει!

Κοίτα δεν της δίνει και πολύ σημασία προς το παρόν, κοιμάται αρκετά η μικρή, αυτός αλωνίζει έξω αρκετές ώρες τη μέρα και δεν πολυβρίσκονται, αλλά και μαζί να τα έχω είμαστε ο.κ, ταίζω τη μικρή στο δωμάτιο του Γιάννη για να του κάνω παρέα που παίζει ή διαβάζουμε παραμύθια, ζωγραφίζουμε κ.τ.λ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ααα ο Γιάννης είναι Άγιος μπροστά στον Μάνο. Εμένα ποτέ δεν με άφησε και δεν με αφήνει να την ταίζω. Είτε θα πειράζει εκείνη, είτε εμένα. Ήσυχος δεν κάθεται. Τώρα πλέον αν πάρει χαμπάρι η μικρή πως είναι δίπλα της, αρνείται και εκείνη να φάει! Θέλει να τον βλέπει, ελπίζω όχι και να τον αντιγράφει για αργότερα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το χω πει και θα το ξαναπω αν είχες κι άλλο θα κοπανιόντουσαν μαζί και δε θα σ είχαν ανάγκη.

τώρα ο ανδρέας βαριέται απλά...

ναι βρε άννα μου αλλά δεν είναι αυτός λόγος να κάνεις άλλο παιδί, για να μη βαριέται το πρώτο, άλλοι λόγοι είναι για μένα σημαντικοί, αλλά υπάρχουν και πολλά μοναχοπαίδια, τι πρέπει να κάνουν, να γκρεμίζουν το σπίτι?,

πρέπει το παιδί να μάθει να απασχολείται, καλά είναι μικρος μάλλον αλλά δεν μπορεί συνέχεια να είναι με παρέα και έξω, και πες ότι κάνουμε παιδάκι, μέχρι να παίξουν μαζί θα περάσουν 2 χρόνια, θα γκρεμίσει και τους τοίχους μέχρι τότε? ή να μην τα πηγαίνουν καλά, να είναι πιο ήρεμο όπως ο ξαδερφούλης του, πάλι θα βαριέται

Διαφημίσεις

σας το είπα???? χθες το βράδυ μετά τη βόλτα εγώ χώμα, κάνουμε μπάνιο, αναλαμβάνει μπαμπάς να ταίσει και την πέφτω στο κρεβάτι, να κρυώνω και να πονάει όλο μου το σώμα, βάζω θερμόμετρο και τσιμπάω ένα 38 να το χαίρομαι, σήμερα όλο το πρωί κοιμάμαι μιλάμε, στη 1 σηκώθηκα, δεν άντεχα να σηκωθώ, ο πυρετός έπεσε πριν από λίγο, και πονάει και ο λαιμός, ωραία, με καύσωνα άρρωστη

Εμεις ειχαμε γιογιο αλλά επειδη βαριομουν να πλένω συνεχεια, τωρα της πηρα σκαμπό και στεφανάκι για τη λεκάνη και πάει μονη της και γλιτωνω και το καθάρισμα!

Παω να φτιαξω πιτσουλα...

από που τα πήρες???? έχει και χερούλια το στεφανάκι?

Γειά σας φιλενάδες!!! Τί μου κάνετε? Εμείς όλα καλά!

Τα παιδάκια μου κοιμούνται για μεσημέρι, θα τα ξυπνήσω σε κάνα μισάωρο να τα πάω στην πεθερά μου για να πάω σούπερ μάρκετ. Ο αντρούλης μου κάνει γενική στο σπίτι με την κοπέλα που έρχεται για καθάρισμα κι εγώ μόλις έφαγα κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο κι αράζω! Τί ωραία μέρα σήμερα!!!:D Πήγα επιτέλους κι έκανα και τις εξετάσεις μου το πρωί για το θυρεοειδή... άντε γιατί πολύ με είχα παραμελήσει! Θα βγούν κάτι τιμές στα αποτελέσματα χάλια! Θα με κράξει ο γιατρός πάλι!:oops:

Πόσο θα ήθελα να ήμουν σε μια ξαπλώστρα και να πίνω καφεδάκι τώρα! Μόνη μου!!!!! Πού θα πάει θα το κάνω κι αυτό!

Ξέχασα το πιό σπουδαίο! Η Αναστασούλα μου περπάτησε!! Κι είναι μες την τρελή χαρά!! Εγώ δε, λες και βλέπω πρώτη φορά παιδί να περπατάει... Κι όλο τρέχει να χωθεί στην αγκαλιά μου! Αχ! Μεγάλη μαλαγάνα μου βγήκε η σκατουλίτσα μου!!!

Φιλάκια πολλά κουκλίτσες!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

από που τα πήρες???? έχει και χερούλια το στεφανάκι?

Απο τα jumbo Ελεάνα,σκαλοπατάκι εχουν και τα Ικεα πιο ωραιο αλλά εγω το πηρα κ αυτο απτα jumbo.

Ναι εχει χερουλια δεξια-αριστερα.

Χαιρετε!!!

Τι ζεστη σημερα? εχω ψοφησει,ολο ψωνια για το σπιτι απο το πρωι,λαικη,σουπερ 2 φορες,ζαχαροπλαστειο,τα εφτυσα,αναρωτιεμαι πως την παλευα με την κοιλια τουρλα,αλλά μετα βρηκα την απαντηση..ειναι η θαλασσα μαλλον που κανει το θαυμα της και η Μαριλιζα που κάνει το δικο της!

Αχ Κατερινα και γω θελω καφεδακι στη θαλασσα μονη μου...ποπο,μονο περυσι ενα μεσημερι στις διακοπες καταφερα να παω για μπανιο στην πισινα ολομοναχη,τι απολαυση..για να δούμε εφετος στο εξωτικο Λουτράκι πως θα ειναι τα πράγματα, λεω να εκμεταλλευτω την κατασταση μου!χιχιχιχι

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσούδια μου! συγχαρητήρια να πω με τη σειρά, στο αννούλι που ετοιμάζεται για το σάουερ του μπεμπακίου, στην βελουδίτσα μας που έκλεισε την ημερομηνία άφιξης της μπουμπούς στρογγυλή και ζυγή , χίλια μπράβο και με το καλό να μας έρθει το κορίτσι μας!

στον μάνο μας που έκοψε την πάνα! στην παράσταση της ζωούλας μας, πάντα τέτοια τσαχπίνικα! στην μπεμπούλα μας (το κλείσαμε το όνομα σοφάκι τελικά?) που έγινε καρακοπελάρα κιόλας, στην αναστασίτσα μας που ξεκινάει την ανακάλυψη του κόσμου γύρω της! όλο και κάτι θα ξέχασα... είναι που σας διάβασα στα πεταχτά.΄

έλε το κέικ το έχω βάλει κι εγώ... θαρρώ άλλες αναλογίες έχω... είναι σούπερ πάντως. το έχω κάνει άπειρες φορές. έβαζα και ταχίνι με κακάο από πάνω και το τσάκιζα!

εμείς μέτρια. τα νεύρα κι η διάθεση ίδια... η τύχη συνεχίζει να μου τα σπάει, μαζί και άλλοι από τριγύρω. σήμερα ο γιώργος έχει πυρετό. 39ρια κι έτσι. χωρίς άλλο σύμπτωμα. πιο πολύ λυπάμαι που κλείνεται μέσα με τόσο ωραίο καιρό. θα είναι κουλό να τον πάω εξοχικό αύριο με ντεπόν και τέτοια? όταν πέφτει ο πυρετός είναι μια χαρά μες στο κέφι, σήμερα μου ζητούσε βόλτα το δόλιο... τι να κάνω??

και μέσα στα άλλα αδιαθέτησα την παρασκευή το πρωί, χάλιαααα, είχαμε και πρόβα γιορτής, χαμός, πανικός, πονοκέφαλοοοοος, εφημερία εγώ, ο άρης ηράκλειο και γύρισα στο σπίτι μόνη με τα παιδιά και το βράδυ είχαμε και τραπέζι σε φίλους του λόγω μπάλας. βάλτε και μάζεμα και πλύσιμο πιάτων και κατσαρολικών κλπ μετά, ξενύχτι να πάει 2.30 να κοιμηθώ... τρελά νεύρα με τη μπέμπα που με σκάει για να κοιμηθεί μόνη της 1.30 ώρα να τη γυρίζω στο κρεβάτι και να ξαναβγαίνει (αλλά τελείωσε, δεν γυρίζει το ποτάμι πια, αφού αρχίσαμε θα το πετύχουμε με κάθε μέσο) και ξυπνήματα τη νύχτα να με γυρεύει και πρωινό ξύπνημα από το γιώργο, μια ομορφιά!

αλλά το καλύτερο... είχα καθυστέρηση 12 μέρες! 12!!! αν δεν αδιαθετούσα την παρασκευή θα έκανα τεστ το σάββατο. είχα μια αγωνία δε λέω. αλλά αυτό που με ξαφνιάζει κι εμένα την ίδια, είναι ότι παρόλο που έκανα τάχα μου τη χαρούμενη στον άρη που είχε κι αυτός λίγη αγωνία, είναι ότι κατά βάθος στεναχωρήθηκα πολύ που αδιαθέτησα. που να σας λέω τι σκέψεις μου βραδιάτικα... θα σας τα πω άλλη φορά...

αγγελική θα στα πω τα ρούχα. έχεις καιρό πάντως μην αγχώνεσαι από τώρα! κάτσε να ξεθάψω και να δω τι της είχα, σάμπως θυμάμαι κιόλας νομίζεις? θα ξεθάψω φώτος και λοιπά να δω. χαλαρά πάντως. έχεις κι από τη μαριλίζα, δεν έχεις?

πάω να δω το γιωργί μου. κοιμήθηκε με πυρετό και μπορεί να μου έχει ιδρώσει. σας αφήνω κοριτσάκια μου! καληνύχτες!

Καλημέρες!!!Τι ζέστη αυτή, αχ ωραία θα ήταν για μπανάκι αλλά λίγο κρύο δεν είναι το νερό ακόμη για τα παιδιά? Τα μωρά μετά τον 6ο τα βουτάμε?Ξέρει καμιά!!!

Νεκτ αφού κοπέλα μου το θέλεις τόσο, κάνε το τρίτο και άσε το άγχος. Το θέλεις πολύ, γιατί όχι τώρα λοιπόν? Που είναι και τα άλλα μικρά να μεγαλώσουν όλα μαζί!Σου εύχομαι από καρδιάς όταν το αποφασίσετε να γεμίσετε το σπίτι σας με άλλη μια παιδική φωνούλα!

Το ταχίνι δεν ξέρω αν επιτρέπεται επειδή μου είπε όχι στους ξηρούς καρπούς! Το σουσάμι είναι ξηρός καρπός ή λέω σαχλαμάρες?Έχω φοβηθεί γενικώς και το στόμα μου το ανοίγω σε απλές τροφές μόνο και κυρίως σε φρούτα!

Κατερινάκι χίλια μπράβο στο κορίτσι σου, φαντάζομαι την χαρά σας να περπατάει η μικρούλα. Είναι τόσο χαριτωμένα όταν κάνουν αυτά τα πρώτα τους βήματα απλά θέλει και λίγο τροχάδι από μέρους σας.Όλα καλά!

Νεκτ περαστικά στο Γιωργιό. Χμ τι να σου πω. Εγώ άμα έχει έστω και βήχα δεν τον βγάζω έξω, είμαι χεστρού το έχω ξαναπεί. Τώρα κάμε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Κρίμα είναι με τόσο καλό καιρό να είστε μέσα πάντως.

Ελεάνα εσύ πώς είσαι σήμερα?Περαστικά και σε σένα!

Άννα good luck με το shower! Ωραία πραματάκια ετοιμάζεται, ωραία θα ήταν να ήμασταν και εμείς οι εξόριστες εκεί κοντά.

Εμείς χθες πήγαμε στο χωριό και μου έκανε πεντικιούρ η κουνιάδα μου. Ωραία βγήκαν, φωσφοριζέ φούξια με λουλούδια και στρας (στα μεγάλα δάχτυλα μόνο). Καθίσαμε μέχρι τις 8μιση το βράδυ περίπου. Καλά ήταν αλλά ο Μάνος τσακωνόταν συνέχεια με την κόρη της και ρε γμτ όλο τον μαλώνουν και πολύ στεναχωριέμαι. Οκ είναι ζωηρός αλλά και η άλλη μόλις την αγγίξει μύγα αρχίζει τα κλάματα. Ε φυσικά λέει και ψέμματα ό,τι την σπρώχνει και την κλωτσάει ενώ το ξεκινάει αυτή (το πέτυχα με τα μάτια μου πολλές φορές και όχι μόνο εγώ...) και όλοι πέφτουν πάνω του να τον μαλώσουν. Ααα αν συνεχιστεί αυτό θα κόψουμε τα πολλά πάρε δώσε. Το είπα και στην κουνιάδα μου, η κόρη σου δεν πάει πίσω. Και επίσης κλαίει με το παραμικρό.

Σήμερα θα πάμε στο εξοχικό μας, είναι οι γονείς μου εκεί. Ωστόσο έχω σίδερο μια ντουζίνα και πως γίνεται κάθε ΣΚ να τιγκάρουν τα καλάθια ρε γμτ. Ιδίως τα παιδιά τα αλλάζω 2-3 φορές την μέρα όταν είμαστε έξω. Ο Μάνος χθες ξεχάστηκε και κατουρήθηκε πάνω του 2 φορές! Αλλά έχω όρεξη για σίδερο γιατί μου χάλασε το παλιό και την Παρασκευή πήρα καινούργιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!!!

νεκ θα συμφωνήσω με την ελέ μας πολύ! αφού το θέλεις, ξέρω γω; γιατί όχι; και τον άστατο κύκλο που έχεις θα ναι ψυχοφθόρα όλη αυτή η αναμονή...αν ξεκίναγες χάπια να το ρύθμιζες; αλλιώς ξεκίνα το για νέο μωρό! κι από κουμπάρα μη ψάξεις αλλού! ευκαιρία να μετακομίσω κάτω! χαχαχα!

και παρεπιπτόντως σε τέτοιο τέλειο μέρος που είστε και τόσο τέλεια εποχή, δε λέει να χεις νεύρα! σκέψου θα διακοπάρεις σε λίγες μέρες!

περαστικά στο γιωργή! εγώ λέω να τον βγάζεις αλλά όχι πολύ στον ήλιο. μήπως είναι καμιά ηλίαση;

κι εμείς επισκέψεις χτες μέχρι τις 2, κουμπάρες, κουμπάροι, ένας χαμός. κι έχω τώρα μια κουζίνα μούρλια!

ο ν μάθημα μέχρι τις 7 το απόγευμα!

σίδερο λίγο κι εγώ.

μαγείρεμα.

και πρέπει επίσης να σουλουπώσω λίγο τα νύχια μου.

δε κάνω τίποτα για μένα πια!

το μαλλί μου είναι σε άθλια κατάσταση, τα άσπρα έχουν βγει σε απελπιστικό σημείο!!!

ελέ μου κι εγώ θα θύμωνα αν μου μάλωναν συνέχεια το παιδί! δε σε αδικώ καθόλου!

σ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αφήνεις τα παιδιά να τα βρίσκουν μόνα τους!

καλή κυριακή να χετε!

αχ πως ζηλεύωωωωωωω!!!!!!!!!!

εγώ σηκώθηκα σήμερα τώρα στις 10! βρήκα τ αγόρια ξύπνια στο σαλόνι να βλέπουν παιδικά! ούτε που με ενόχλησαν. μεγάλωσαν και ανεξαρτητοποιούνται! του χρόνου θα φτιάχνουν και γάλα μόνα τους και του παραχρόνου θα μου φέρνουν και καφέ στο κρεβάτι;;;;

ΟΥΑΟΥ! πόσο τυχερή είμαι!

ελεάνα μου ψιλοχαλαρά το λέω για το αδερφάκι, εννοείται δε το κάνεις για να μη βαριέται το πρώτο ακριβώς. θα ήταν όμως μια παρέα για το μεγάλο. η άλλη λύση είναι το σχολείο. δες υπάρχουν διάφορα προγράμματα δήμων για δραστηριοτητες καλοκαιρινές. εγώ θα το ψάξω για μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...