Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατί ο δικός μου είναι? όπου πάμε δε μαζεύεται, φτιάχνει δε ο άτιμος με τη μία fun club, όλα γύρω του μαζεύονται, και ακόμη κι αυτά που δεν τον θέλουν γιατί είναι κορίτσια ή πιο μεγάλα, πάει τους κολλάει, τους μιλάει, στο τέλος τα πείθει και του δίνουν σημασία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βελ μιας και μόλις ολοκλήρωσα μια παραγγελία, δες εδώ

http://www.homeeshop.gr/categories/405/Brefika_sentonia

Υπάρχουν και άλλα τέτοια σάιτ, Ελληνικά. Δεν έχω βρει καλά λευκά είδη πουθενά αλλού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πολυ καλό site Ελε, το χω σταμπάρει και γω!

Ελεάνα πολυ κοινωνικο το αγορι ε?Μπράβο!

Νεκ,οταν ηρεμησεις,μιας και θα γεννησω με το καλό Νοέμβρη,πες μου πάνω-κατω τι χρειάστηκες της μπεμπας,να ξεκινησω να γεμιζω το καλάθι στο mothercare.

Βασικα ζιπουνακια μακρυμανικα,φορμακια φλις για την ημερα, το βραδυ πως την κοιμιζες?

καλτσακια,σκουφιά, ξεχασα τιποτα αλλο?

Συγγνωμη που σας κολάζω..λεω να κάνω αυτό την Κυριακη

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/2521/Drosero-gluko-psugeiou-me-fruganies

Ειναι σαν καταιφι αλλα με φρυγανια απλα θα το κανω χωρις σαντιγυ γιατι δε μου αρεσει!

Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ και ας είσαι γκαστρούλα:)

Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί?Εννοείται δεν άνοιξα καν το λινκ μην τρέξουν τα σάλια μου στο πάτωμα!!!

Ναι ωραίο σάιτ, έχω παραγγείλει ξανά πριν γεννήσω κάποια πράγματα για την μικρή.

Γαντάκια ίσως χρειαστείς και κανένα υπνόσακο. Φορμάκια φλις την ημέρα, too much, τα βρίσκω..καλύτερα βαμβακερά και βελουτέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ και ας είσαι γκαστρούλα:)

Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί?Εννοείται δεν άνοιξα καν το λινκ μην τρέξουν τα σάλια μου στο πάτωμα!!!

Ναι ωραίο σάιτ, έχω παραγγείλει ξανά πριν γεννήσω κάποια πράγματα για την μικρή.

Γαντάκια ίσως χρειαστείς και κανένα υπνόσακο. Φορμάκια φλις την ημέρα, too much, τα βρίσκω..καλύτερα βαμβακερά και βελουτέ!

Α,ναι μωρε,βελουτε ηθελα να πω κ γω, τα χω ξεχασει λιγο...:tongue:

Διαφημίσεις

κι εγώ συμφωνώ για τα φλις, πολύ ζεστά, κι εμείς τον πρώτο χρόνο μακρυμάνικο και βαμβακερό, μέσα στα σπίτια έχει ζέστη, ή βελουτέ στα κρύα, καμιά φόρμα εξόδου???

για το βράδυ παπλωματάκι μάλλον, θα είναι μικράκι για υπνόσακο, ο δικός μου μέχρι 10 μηνών δεν ξεσκεπαζόταν, καλτσάκια όχι πολλά θα έλεγα γιατί έχουν πόδι τα φορμάκια, εγώ και έξω με φορμάκια τον έβαζα, βαριόμουνα να κάθομαι να του φοράω συνολάκια, δεν κρύωνε κιόλας! εκτός από γιορτές ίσως

στο δωμάτιό σας θα τη βάλετε???

πολυ καλό site Ελε, το χω σταμπάρει και γω!

Ελεάνα πολυ κοινωνικο το αγορι ε?Μπράβο!

Νεκ,οταν ηρεμησεις,μιας και θα γεννησω με το καλό Νοέμβρη,πες μου πάνω-κατω τι χρειάστηκες της μπεμπας,να ξεκινησω να γεμιζω το καλάθι στο mothercare.

Βασικα ζιπουνακια μακρυμανικα,φορμακια φλις για την ημερα, το βραδυ πως την κοιμιζες?

καλτσακια,σκουφιά, ξεχασα τιποτα αλλο?

Συγγνωμη που σας κολάζω..λεω να κάνω αυτό την Κυριακη

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/2521/Drosero-gluko-psugeiou-me-fruganies

Ειναι σαν καταιφι αλλα με φρυγανια απλα θα το κανω χωρις σαντιγυ γιατι δε μου αρεσει!

αυτό μοιάζει με τη φρυγανιά που τρώμε στη μπόχαλη,στη ζάκυνθο, είναι βάση από φρυγανιά, από πάνω κρέμα, σαντιγύ και επιβάλλεται και μία μπάλα παγωτό, αχ αυτά κάναμε προ παιδιού και μετά από clubbing

Ε,ναι στην αρχη θα την εχω μαζί, ο Λ. λεει να βαλουμε επέκταση στο κρεβατι και να κοιμομαστε ολοι μαζι! Ωραια αστεία του λεω!Προβλεπω να με ξαποστέλνει για να κοιμαται με τις κορες του!

Παπλωμα εχω αλλά ειναι μεγαλο για κουνια, για πορτ μπεμπε δεν εχω...χμ...θα το κοιταξω.

Κάλτσες εγω της φορουσα πάντα μεσα απο τα φορμάκια, ακομη και το καλοκαιρι που γεννηθηκε, την ειχα με κοντομανικο ζιπουνάκι αλλά η κάλτσα δεν εφευγε απο το ποδι!

Μου χαν πει στο μαιευτηριο οτι τα μωρα κρυώνουν στα άκρα τους και το χα πάρει βαριά!

αυτό μοιάζει με τη φρυγανιά που τρώμε στη μπόχαλη,στη ζάκυνθο, είναι βάση από φρυγανιά, από πάνω κρέμα, σαντιγύ και επιβάλλεται και μία μπάλα παγωτό, αχ αυτά κάναμε προ παιδιού και μετά από clubbing

κολαση...αν και δεν ειναι σοκολατένιο!

Εχω φιλοξενουμενους μωρε και κάτι πρεπει να κανω για γλυκό..αλλιως για μενα θα εφτιαχνα εναν ωραιο κορμο που ειδα στον Πέσκια.

Ευτυχως που δεν παχαινεις με τις λιγουρες.

Διαφημίσεις

δηλ να προτιμήσω λιοντάρι ε;

ωραίο σαιτ.

παιδιά έχω πρόβλημα, πάσχω από αυπνίες! γιατί;;;; τι θα κάνω; δε προλαβαίνω λέμε, πρέπει να κοιμηθώ τον 1,5 μήνα που μου μένει.

επίσης δε θέλω και να τρώω!

αυτό κι αν είναι!

κάτι σοβαρό μου συμβαίνει!

το δικό μου λιοντάρι μόλις έσβησε το κατεβατό που έγραψα, με αυτή τη ζέστη και δεν έχει ησυχία, δεν κάθεται ένα λέπτό μιλάμε, τρέχει, χοροποδάει, φωνάζει, τραγουδάει, στριφογυρίζει, ζαλάδα με έχει πιάσει, άντε να πάμε έξω γιατί τα νεύρα μου κρόσια

αν είχα και δεύτερο λιοντάρι θα με ψάχνατε στο δαφνί, έχω και φίλη να πάω με μέσο!

είναι και τα δικά σας έτσι υπερκινητικά ή πέτυχα το λαχείο? οκ κάνω δουλειές, αλλά του μιλάω κιόλας, παίζουμε στα διαλλείμματα, κάθε μέρα ξεσαλώνει, 12 ώρες στο πόδι, να πάει παιδικό να ησυχασω, κι ας βάλω και μέσο, έλεος! οπότε καρκινάκι και πάλι καρκινάκι, καλύτερα η γκρίνια???? δεν ξέρω

ξεχνάω και τι θέλω να γράψω, τώρα κλαίει γιατί θέλει καφέ

τον έβαλα και στη λεκάνη, καθόμασταν 20 λεπτά, θέλω τσίσα, θέλω και δεν έκανε τίποτα, και πριν τον είχα με το βρακί και δεν έκανε ενώ είχε πιεί αρκετά υγρά, δε μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε εύκολα

θέλω να βρω καθισματάκι με σκαλάκια και χερούλια, εσείς τι έχετε? γιατί το γιογιο το πήρε παιχνίδι, θα πάει κατευθείαν στη λεκάνη, επίσης με τα αγοράκια τι κάνετε, καθιστά ή όρθια, εγώ τον ξεκινώ καθιστό γιατί με μπερδεύει αλλιώς

Εμεις ειχαμε γιογιο αλλά επειδη βαριομουν να πλένω συνεχεια, τωρα της πηρα σκαμπό και στεφανάκι για τη λεκάνη και πάει μονη της και γλιτωνω και το καθάρισμα!

Παω να φτιαξω πιτσουλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...