Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αμέ πως δεν πίνει γάλα. 300μλ πρωί και άλλα 300μλ το βράδυ. Αν επιμένει του δίνω και ενδιάμεσα αλλά τρώει αρκετά και δεν χωράει στο διαιτολόγιο. Προχθές ξύπνησε στις 3 και μου λέει 'μαμά θα κάνω τσίσα, βάλε με στην λεκάνη'!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Τι ωραία νέα Βελουδάκι, 10 Ιουλίου θα έχεις αγκαλίτσα την μπεμπουλίτσα σου!!

Πωπω σε ένα μήνα ε? Με το καλό να την υποδεχτείτε τη ζουζούνα σας!!

Πολύ καλά και τα κιλά της, θα έχει πάρει μέχρι της 37,5 εβδομάδες, μην αγχώνεσαι! Ξεκούραση ο Φέλιξ ε? Περαστικά του γρήγορα εύχομαι!

Αγγελικούλα τι ζοριλίκια είναι αυτά καλέ? Μήπως είδε το σκηνικό με την Κανέλη και το βουλευτή της Χ.Α η άλλη η μικρή και είπε να το δοκιμάσει στη Μαριλίζα??:rolleyes:

Ελευθερίτσα ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής η αλλεργία και θα περάσει γρήγορα! Κατά τα άλλα καλή υπομονή με τη δίαιτα, διαβάζω και τα άλλα κορίτσια που λένε πως είναι λίγο ζόρικο να αποφεύγεις όλα αυτά τα φαγητά, τι να κάνεις, όλα για τα παιδάκια μας!

Μπράβο στο Μανιώ, πολύ γρήγορα την έκοψε ρε συ!!

Νεκταρίτσα άντε και τον έφαγες το γάϊδαρο, μια βδομαδούλα έμεινε, ούτε!!

Μετά σου χρειάζονται επειγόντως διακοπές βέβαια να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου, άντε σας περιμένω Ρέθυμνο!

Εμείς πήγαμε εχτές γιατρό τη μικρή μιας που έκλεισε μήνα, πήρε κι αυτή τα πάνω της, 1.600 γρ σε ένα μήνα και 6 πόντους, είμαστε τώρα 4.800 και 54 εκ., το κρυωματάκι της έφυγε τελείως δόξα το Θεό, και είμαστε μια χαρούλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αμέ πως δεν πίνει γάλα. 300μλ πρωί και άλλα 300μλ το βράδυ. Αν επιμένει του δίνω και ενδιάμεσα αλλά τρώει αρκετά και δεν χωράει στο διαιτολόγιο. Προχθές ξύπνησε στις 3 και μου λέει 'μαμά θα κάνω τσίσα, βάλε με στην λεκάνη'!

Α,ξυπνησε για τσισα ε?

Εμενα το πρωι ειναι η πανα της 10 κιλα απτο κατρουλιο,θα πρέπει να σηκωθει 15 φορες για τσίσα μες τη νυχτα!Αστο καλυτερα!χαχαχα

Εμείς πήγαμε εχτές γιατρό τη μικρή μιας που έκλεισε μήνα, πήρε κι αυτή τα πάνω της, 1.600 γρ σε ένα μήνα και 6 πόντους, είμαστε τώρα 4.800 και 54 εκ., το κρυωματάκι της έφυγε τελείως δόξα το Θεό, και είμαστε μια χαρούλα!

Αντε ωραια! τωρα ετοιμασε την για βουτιές!!!!!!

Ναι προχθές ξύπνησε για τσίσα στις 3 και χθες δεν ξύπνησε. Εντομεταξύ τον κυνηγούσα το πρωί να πάμε τουαλέτα και δεν ήθελε και μου λέει μόνοςτου μετά από μισή ώρα αφότου ξύπνησε πάμε για τσίσα. Τον πάω, κατουράει και βλέπω την παάν του στεγνή. Ούτε ξύπνησε την νύχτα ούτε την πάνα κατούρησε! Μπορεί να έτυχε βέβαια, θα δείξει.

Σοφάκι 5 βδομάδες τον πάω τουαλέτα τώρα, 2 βδομάδες είναι χωρίς πάνα αλλά νομίζω ό,τι βοήθησε το γεγονός ό,τι δεν τον ζόρισα και είχε τον χρόνο να συνηδητοποιήσει την νέα διαδικασία και τα καινούργια δεδομένα. Μπράβο στην μπουμπού σου, κοπελάρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλό μεσημέρι!

ωραία νέα ακούω, οι μικρές μικρές μπουμπούδες μεγαλώνουν και μία ακόμη είναι στο δρόμο, 10 Ιουλίου είναι κι ο ανιψιός μου, είναι καλούλης, ήσυχος, φαγανός, αλλά είναι λίγο μαμάκιας, δεν ξεκολλάει εύκολα από μαμά, μπαμπά, είναι ντροπαλός και θέλει το χρόνο του για να κάνει παρέες, κατά τα άλλα καλόβολο μωρό, κλείνει τα 2 φέτος

ελε, θα ζοριστείς λίγο, αλλά όλα για τα μικρά μας, πρέπει όλα τα γαλακτοκομικά? και πρόβειο-κατσικίσιο???? έχω συνταγή για κέικ χωρίς γάλα-αυγό, μου την έδωσε μια φίλη τη σαρακοστή, δεν την έχω κάνει ακόμη!

Διαφημίσεις

ΚΕΙΚ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ

3 φλ. αλεύρι

1/2 κουτ.γλ. σόδα

1 και 1/2 κούτ.σούπας ξύδι

2 φλ. νερό

2 φλ. ζάχαρη

5 κουτ.σούπας κακάο

3/4 φλ. καλαμποκέλαιο (εγώ βάζω πάντα ελαιόλαδο)

2 βανίλιες

τα ανακατεύουμε όλα με σύρμα (τα μίξερ τα βαριέμαι αλλά και η συνταγή για σύρμα λέει) και ψήνουμε σε λαδωμένη κι αλευρωμένη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 180, καλά το βλέπεις κιόλας!

από τις ποσότητες καταλαβαίνω ότι είναι για στρογγυλή φόρμα, εγώ στη μακρόστενη κάνω ακριβώς τη μισή ποσότητα

μπορείς λέει να πασπαλίσεις με άχνη ή κακάο ή να φτιάξεις γλάσο από άχνη και νερό

καλό μεσημέρι!

ωραία νέα ακούω, οι μικρές μικρές μπουμπούδες μεγαλώνουν και μία ακόμη είναι στο δρόμο, 10 Ιουλίου είναι κι ο ανιψιός μου, είναι καλούλης, ήσυχος, φαγανός, αλλά είναι λίγο μαμάκιας, δεν ξεκολλάει εύκολα από μαμά, μπαμπά, είναι ντροπαλός και θέλει το χρόνο του για να κάνει παρέες, κατά τα άλλα καλόβολο μωρό, κλείνει τα 2 φέτος

γνησιος Καρκίνος!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χελλόου,

πνίγομαι χάνομαι, αλλά είπαμε, δόξα το Θεό!

Βελουδένια, με το καλό το κορίτσι σου, μετράς ανάποδα, το καλύτερο ζώδιο, βλέπε Αννούλα, εμένα, και άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους τριγύρω :D

Οσο για τα γιουτοπαρ, μάλλον δε θυμάσαι περιγραφες μου από 2 εγκυμοσύνες που τα έπαιρνα συνεχώς.....και μεγάλη δόση.....είναι πως θα σου κάτσει, εμένα μου είχαν κάνει όντως ταχυκαρδία και κρύο ιδρώτα, ψιλοζαλάδα....αλλά είναι για καλό, και για λίγο καιρό στη περίπτωσή σου. Δε πειράζει μωρέ....νασαι ήσυχη.

Σοφία μια χαρά η μπουμπού, συμμετρικότατη τη βρίσκω! Φτου σας, και ξαναφτού σας!

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑ αν ξαναπάρω τηλ σπίτι κ λείπεις μα το Θεό θα σε βρίσω, κάτσε βρε παιδί μου λίγο στα αβγά σου λέμε,

για τα καπκεικς όμως να πας, να πας!

Κοντεύει -περίπου- το σάουερ!

Και αμα ξαναπας εκεί κοντά μου για φόρεμα θαρθω, από Δευτέρα ξεκινά κ η Δαναούλα σταθμό και ευελπιστώ να ηρεμήσω λίγο, μπας κ τα προλαβαίνω όλα.

Εχω κ γω γάμο σούπερ χάι στο Λαγονήσι resort τον Ιούλιο αλλά δε νομίζω να πάρω φόρεμα, έχω ένα περσινό που 1 φορά το φόρεσα πολύ καλό με πέδιλο ασορτί, μάλλον αυτό θα βάλω, δε παίζει να αγοράσω κ φόρεμα τώρα μωρέ, άσε, μόλις κατάφερα να μαζέψω του σταθμού της Δανάης, ναναι καλά οι άνθρωποι με την έκπτωση που μας έκαναν.

Α καλά, να δειτε τη Ζωή με μαγιώ και μπρατσάκια και γυαλί να χορεύει splish splash στη γιορτή του σχολείου! Απόλαυση! Μάλλον θα την ανεβάσω στο φέις, αλλά φαίνονται κ τα άλλα παιδάκια κ δε λέει......μπορεί να κάνω κάτι στο φώτοσοπ....άαααααααμα προλάβω!

Πάω για μισή ώρα χαλάρωση, και μετά δουλειά μέχρι να ξυπνήσουν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αν ειναι έτσι καρκίνο θέλω κι εγώ τελικά!!!

γιατί εγώ δε πολυείμαι έτσι, λέτε τ αγόρια να ναι αλλιώς;

ούτε γω είμαι έτσι,

μαμακίαση=πρόμπλεμ

καλά τώρα το 2χρονο ελεάνα μάλλον το καναν έτσι, δε φταίει το ζώδιο!

και τα αγοράκια μάλλον το χουν πιο πολύ αυτό λες?, ή οι μαμάδες το κάνουν στους γιους τρομάρα τους, και στις κόρες βέβαια, είναι να το χεις το κουσούρι, Αννιώ οι δικοί σου όμως δεν είναι έτσι, άντρες παιδί μου! Αλλά θα ρίξεις εσύ ένα σσσσσσσσσσσσ και τέρμα ε? Ε?:mrgreen:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αν ειναι έτσι καρκίνο θέλω κι εγώ τελικά!!!

γιατί εγώ δε πολυείμαι έτσι, λέτε τ αγόρια να ναι αλλιώς;

...είναι και λίγο γκρινιαρούλης, σαν και μένα

μάλλον τα αγόρια είναι έτσι, βασικά για μένα κρατάω το δεν ανοίγομαι εύκολα και την γκρίνια, επίσης αναποφασιστηκότητα, όπως έχετε καταλάβει, κυκλοθυμική, όπως έχετε καταλάβει, κολλάω άγρια στα παλιά, τι δεν έκανα σωστά, όπως έχετε καταλάβει.....και άλλα ωραία, για μένα όχι για τους άλλους

ούτε γω είμαι έτσι,

μαμακίαση=πρόμπλεμ

καλά τώρα το 2χρονο ελεάνα μάλλον το καναν έτσι, δε φταίει το ζώδιο!

και τα αγοράκια μάλλον το χουν πιο πολύ αυτό λες?, ή οι μαμάδες το κάνουν στους γιους τρομάρα τους, και στις κόρες βέβαια, είναι να το χεις το κουσούρι, Αννιώ οι δικοί σου όμως δεν είναι έτσι, άντρες παιδί μου! Αλλά θα ρίξεις εσύ ένα σσσσσσσσσσσσ και τέρμα ε? Ε?:mrgreen:

μπα όχι, δεν το θέλουν να είναι μαμάκιας, όλο με παρέες προσπαθούν να είναι, με παιδάκια, αλλά είναι κλειστός ακόμη και με τον ξαδερφούλη του που πόσες φορές τον έχει δει, πάντως και ενήλικοι άντρες καρκίνοι κάπως έτσι είναι από όσο ξέρω από φίλους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...