Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Βελουδάκι 10 Ιουλίου!

τέλεια!!!

πήγα να σου πω να συνδιάσεις την ημερομηνία με την αντίστοιχη γιορτή της ημέρας για να βρεις και όνομα της μπουμπούς αλλά 10 Ιουλίου γιορτάζουν οι Αμαλίες οπότε δεν....:tongue::tongue::tongue:

απο ωροσκόπους δεν κατέχω για να βοηθήσω...

εδω με ρωτάνε τι ζώδιο θα βγει ο μπέμπης και η απάντηση μου:

"αυτό που είναι μετα τον Παρθένο!"

το οποίο δεν ξέρω ποιό είναι!!! χαχαχαχαχα!!!!

άντε σιγα σιγά χωρίς πίεση πλύνε τίποτα της μπουμπούς!

έρχεται λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βελ με το καλο να αγκαλιασεις το κοριτσακι σου εφτασε ο καιρος!10 ιουλιου ειναι πολυ καλη ημ/νια..εχει και γενεθλια ο μπαμπας μου οποτε μονο θετικα μπορω να τη δω!ναι για το αιμα ετσι γινεται κ εμενα μου το ειχαν πει οταν γεννησα την ελλη.

καλημερα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Βελουδάκι 10 Ιουλίου!

τέλεια!!!

πήγα να σου πω να συνδιάσεις την ημερομηνία με την αντίστοιχη γιορτή της ημέρας για να βρεις και όνομα της μπουμπούς αλλά 10 Ιουλίου γιορτάζουν οι Αμαλίες οπότε δεν....:tongue::tongue::tongue:

απο ωροσκόπους δεν κατέχω για να βοηθήσω...

εδω με ρωτάνε τι ζώδιο θα βγει ο μπέμπης και η απάντηση μου:

"αυτό που είναι μετα τον Παρθένο!"

το οποίο δεν ξέρω ποιό είναι!!! χαχαχαχαχα!!!!

άντε σιγα σιγά χωρίς πίεση πλύνε τίποτα της μπουμπούς!

έρχεται λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

ο ζυγός!

Διαφημίσεις

βελ μου στο κλεισε έτσι νωρίς επειδή είσαι μακριά μάλλον! εμενα μια βδομαδα νωρίτερα μου το χε κλείσει.

καλύτερα για να ξέρεις και να προετοιμαστείς.

και καλημέρα σας!!!!!!!

πάω για δειγματισμό καπ κεηκ για το σάουερ!!!!

το χετε έτσι;;;

στις 25 το βράδυ!

κι όταν λέμε όλες εννοούμε όλες!

σοφάκι αθηναία έλα κι εσύ!!!!!!!!

σ ευχαριστω για την προσκληση αννουλα!

αλλα μαλλον εχω χασει επεισοδια..ποια καπκεικ?ποιο σαουερ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Για πείτε κανά ωροσκόπιο για την Τρίτη 10 Ιουλίου ρε κορίτσα..:tongue::tongue:

Λεπον το λέλουδο,με το καλό,θα ειναι

Καρκινος με ωροσκοπο

08,00-10,00 Παρθένο

10,00-12,00 Ζυγό

12,00-14,00 Σκορπιο (αποφυγέ το!!!!!!!!!)

και Καλημερα σας!

Σημερα λοιπον το πρωί το κοριτσι μου απαιτησε να μαλωσω ενα κοριτσάκι στο σχολειο που εχθες κυριολεκτικα την ξεμαλλιασε, μεχρι και οι δασκάλες μου λεγανε οτι τους πηρε 5 λεπτά να ξεμπλεξουνε το χερι της απο τα μαλλιά της δικιας μου.

Σκηνες απειρου κάλλους!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Νομίζω πάμε πολύ πολύ καλά. Σήμερα ξύπνησε με στεγνή πάνα, η μεσημεριανή έιναι πάντα στεγνή!!! Εννοείται μου λέει και τα τσίσα τώρα οπότε να πω πως απαλλαχτήκαμε επιτέλους ε?

Παραμυθένια κάτι θυμάμαι για νηστίσιμο κέικ ε?Στείλε καμιά συνταγή ρε συ γιατί θα ψοφήσω της πείνας. 200γρ. έχασα σε 1 μέρα! Και δεν με νοιάζει μόνο πρέπει να κατεβάζω και γάλα!

Για βρείτε και τον δικό μας ωροσκόπο καλέ. 20.01 γεννηθής στις 14:30!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο στο Μάνο Ελέ!!!

μια χαρά!!!

δεν πρέπει να είχα πει εγω για νηστισιμο κέικ γιατι εγω είχα το "πλεονέκτημα" να καταναλώνω κατσικίσια οπότε έβαζα κατσικίσιο γάλα...

παρολαυτα αν το γκουγκλάρεις θα βρεις πάρα πολλά!!!

κοίταξε και στη vegan διατροφή...

να προσέχεις και τη μαργαρίνη που θα χρησιμοποιείς...

εγω έπαιρνα Βιταμ ΒΙΟ πάντως.

πάντως ένας γενικός μπουσουλας για κέικ νηστισιμα είναι οτι αντικαθιστας το γάλα με χυμό πορτοκάλι και είσαι οκ!

Αγγελική ήταν μέρα ξεμαλιάσματος χθες για τα παιδιά μας ε?

και η Βαλ μου παραπονέθηκε οτι της τραβηξε τα μαλλιά ένα κοριτσάκι...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α,ναι καλε,Μπραβο στο αγορι σου!!!!

Ειδες τελικα,τιποτα δεν ητανε!

Να σε πω, γάλα πινει το βράδυ?

Εγω προσπαθω μπας και της κοψω το μεσημεριανο τουλάχιστον αλλά με τιποτα...

Αγγελική γι'αυτό είναι γλύκα αυτό το παιδί. Τα καρκινάκια τα λατρεύω.Thank you!!!

Σοφάκι κέικ έκανα και έβαλα λάδι αντί βούτυρο και πορτοκάλι αντί γάλα, αλλά έχει αυγά μέσα!!!Απαγορεύονται και τα αυγά λέμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...