Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!!!!

καλά αυτό που έζησα χτες δε περιγράφεται!!!!!!!!!

ο κόσμος έκλεινε όλη τη πειραιώς!

απλά μπράβο στο παιδί για το ταλέντο του και το ήθος του! δεν υπήρχε λέμε, τόσο τέλειος!

μεγάλο θησαυρό έβγαλε το λασήθι!

και λέω 3 γιους έχω ένας δε θα χει μια ιδέα μουσικού ταλεντου; πολύ θα μ άρεσε!

κάποιον θα στρέψω προς τη παραδοσιακή μουσική για να κάνει το χατήρι της μανούλας!

χαχαχα!

130 γρ το κορίτσι μας! φτου φτου! να ναι γερό πάντα!

και με το καλό να γεννηθεί!

το κάψατε ε???? θα πέρασε ωραία και ο σκίουρος!

ο γ. πάλι νομίζει ότι μεγαλώνει τον επόμενο jean michel jarre! είναι φαν τρελλός

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Καλε τι εγινε το πρωι στον Παπαδάκη?

ποπο ο κακός χαμός.ντροπης πράματα.

Καλα,δε θα με πολυχαλαγε να τη σφαλιάριζαν 1 φορά αλλά για άλλους λόγους εννοείται και όχι on air!

Πηγα next θκατουλες δε το χε το σορτσάκι,αρκεστηκα στα h&m πηρα τελικα ενα σορτσακι υφασματινο και ενα παντελονακι ασπρο μουρλια,ψωνισα και τα δωρακια μου,μια χαρα, λεφτά να χεις να χαλας...τι καλα που θα τανε να χαμε απεριοριστο όριο αγορων!!!!!!!!!!

Πολυ ζεστη,αρχιζω να ψηνομαι για θαλασσίτσα σιγα σιγα αν και εχω ενα καρο δουλειες να κανω λογω των επισκεψεων που περιμενω,αν τα προλάβω όλα,θα το παλεψω.

το θέμα αγγελική δεν είναι ότι έγινε on air, αυτό μάλλον είναι το θετικό της υπόθεσης γιατί ξεμπροστιάστηκαν και ίσως καταλάβουν το λάθος τους και όσοι τους ψήφισαν

το θέμα είναι ότι άνθρωπος που καλά πολιτεύεται χρησιμοποιεί βία εναντίον εκλεγμένου βουλευτή για να "υπερασπιστεί" τις απόψεις του

γενικά το να χρησιμοποιείς βία είναι έτσι κι αλλιώς κατακριτέο, όταν όμως γίνεται υπό τη σκέπη κόμματος που έχει μπει στο κοινοβούλιο τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά

το θέμα αγγελική δεν είναι ότι έγινε on air

Εννοειται,καλα δε νομιζω οτι θα πάρουν πάνω απο 2-3% στις επομενες εκλογες.Και πολύ λεω.

Το on air το σχολιασα για άλλο λόγο.

Πως παει το πακετάρισμα? πακετο ε?

άσε ο χαμός, έχω και τον μικρό,

έβαλα ένα κεκάκι να φτιάξω, είχαν ξεμείνει κάτι σοκολάτες υγείας από τη σαρακοστή, τις έβαλα στο μούλτι, και έκανα κι ένα κλασικό κέικ βανίλια, έριξα και μια γεννία κουταλιά σκόνη κακάο και το περιμένω

άσχετο, έχετε ξανακούσει κέικ κατσαρόλας? εκεί που έψαχνα τα υλικά για το απλό, γιατί πάντα βαριέμαι να ανοίξω τα κιτάπια μου και κάθε φορά βρίσκω άλλη συνταγή, όλες ίδιες δηλ. είναι, λίγο οι ποσότητες διαφέρουν, έπεσα πάνω σε αυτό, απλά βράζει όλα τα υλικά και μετά τα βάζει σε φόρμα, καλά εγώ ούτε σε μίξερ δεν τα χτυπάω, με το σύρμα μόνο και τέλος

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσούδια μου! μπήκα με άλλη διάθεση σήμερα το πρωί από το σχολείο και έγραψα ένα κατεβατό. πάω να το στείλω και μου έγραφε ότι δεν είχα λέει το "δικαίωμα" να το στείλω ότι και καλά δεν είχα συνδεθεί, ενώ είχα συνδεθεί κανονικά και φαινόταν πάνω-πάνω ότι ήμουν συνδεδεμένη. τελικά με την επαναφόρτωση χάθηκε και ενώ το είχα κάνει κόπι μετά στην επόμενη προσπάθεια πήγα να το κάνω πέιστ αλλά δεν μπορούσα να πατήσω αυτή την επιλογή! και να΄τα πάλι τα νεύρα! το διαολόστειλα κανονικά και τα παράτησα!

τα ξαναγράφω συνοπτικά! νεύρα που λέτε αλλά πώς να τα ξεσπάσω που εκεί που θα έπρεπε δεν μπορώ??? τα παιδιά στο σχολείο έχουν ξεφύγει, είναι και το τέλος της χρονιάς, τρέχουμε, έχουμε ετοιμασίες για γιορτή και τρελό άγχος και έχω κι αυτά που τις προάλλες με έκαναν κι έκλαιγα από τα νεύρα μου! κάθε χρόνο αλλάζουν δάσκαλο, νομίζω ότι ούτε εγώ θα στεριώσω τελικά. δε γίνεται να αρρωστήσω για να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. ούτε οσιομάρτυρας θα γίνω... τέλος!

ο πεθερός αγγελική δεν πάει καλά. πήγαμε με τους γονείς μου και τον είδαμε την κυριακή. δεν αναγνωρίζεται... έχει και φυματίωση τελικά και δεν μπορεί να πάρει ισχυρή αντιβίωση λόγω της κίρρωσης. τι να λέμε...

λευτεράκι μου έγραφα το πρωί ότι θεωρητικά πρέπει να αποφεύγεις ακόμα και αυτά με ίχνη γάλακτος αλλά αν το κάνεις πραγματικά θα τρελαθείς. δεν πρέπει να τρως τπτ από έξω ή έξω. εγώ απείχα από φανερά και επίσημα κρυφά. τώρα αν ο αρτοποιός βάλει στο ίδιο σκεύος ή ανακατέψει με ίδιο κουτάλι τη σοκολατόπιτα με το μείγμα για νηστίσιμο σταφιδόψωμο δεν μπορώ να το ξέρω.... αλλά επειδή το έχω δει λάιβ... νομίζω ότι αν τρως από έξω δεν μπορείς να το αποφύγεις. δε νομίζω να έχουν το χρόνο κάθε φορά να πλένουν σκεύη κλπ. σε ταβέρνες και εργαστήρια αν και θα έπρεπε...

εγώ τόσους μήνες δεν άντεχα να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, μου έφτανε όλο το υπόλοιπο. αλλιώς θα τρελαινόμουν. σωστό ή λάθος δεν ξέρω. πάντως σε γενικές γραμμές δεν έτρωγα και πολλά από έξω. για τα καλλυντικά που με ρώτησες δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? δεν γνωρίζω και καλλυντικά που να περιέχουν κάτι τέτοιο. εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ κιόλας καλλυντικά. αλλά δεν νομίζω να περάσει στο γάλα σου κάτι μέσω καλλυντικών. εκτός κι αν εννοείς τη μπέμπα με βρεφικά καλλυντικά. εκεί δώσε λίγη προσοχή. ρώτησε και στο θέμα στο πάρεντς να δεις τι θα σου πουν σχετικά. ξέρω με σιγουριά ότι πρέπει να προσέξεις φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και εμβόλια.

ελπίζω να σταλεί το μνμ γιατί αν ξαναπάθω σαν το πρωινό δεν πρόκειται να ξαναμπώ ποτέ!!!!!!!!! και τότε να δείτε νεύρα και μαλακίες που θα ξεστομίσω! και αποκλεισμό θα φάω!

καλε νεκ;;; εσύ είσαι σίγουρα;;;; δε σ αναγνωρίζω!

δε κατάλαβα και πολλά...

με τη τάξη σου έχεις νεύρα;

κρίμα για το πεθερό τι να λέμε τώρα, τουλάχιστον να μη βασανιστεί ο άνθρωπος!

αννούλι με την τάξη μου τα έχω ναι. σας είχα πει ότι ήταν η πιο δύσκολη του σχολείου. κανείς δάσκαλος δεν την ήθελε και έμεινε σε εμένα ως μικρότερη με λιγότερα χρόνια υπηρεσίας. ο περυσινός δάσκαλος μου είχε πει ότι του είχαν βγάλει το λάδι. και δεν ήταν και κανένας πρωτάρης. πολύ καλός πραγματικά. τον αγαπούσαν πολύ δε λέω, φαίνεται από τον τρόπο που μιλάνε για αυτόν. και εμένα με αγαπάνε αλλά είναι πολύ ζωηρά και δε με ακούνε. είναι και πολύ ανώριμα, γκρινιάρικα, βαριούνται να κάνουν μάθημα. μετά το πάσχα άρχισαν να ξεφεύγουν τελείως και τις τελευταίες μέρες λες και μιλάω στον τοίχο. γίνεται ο χαμός, φωνάζω να ησυχάσουν τπτ, σταματάω μπας και πουν να σταματήσουν να δουν τι έπαθε αυτή και σταμάτησε... τπτ. ώρες-ώρες νιώθω σαν να μην υπάρχω εκεί μέσα. αλλά πώς να φοβηθούν αφού ξέρουν ότι απαγορεύεται να τα βγάλεις και έξω από την τάξη ακόμα. και οι γονείς αδιάφοροι ρε γμτ...

με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου ώρες-ώρες! είναι και το σταμάτα ξεκίνα που έχει παραγίνει τελευταία και που τα έχει αποδιοργανώσει. σταμάτα για σεμινάρια δασκάλων, συνέλευση δασκάλων, εκλογές, άγιο πνεύμα, εκδρομή, άλλη εκδρομή, μία μάθημα, μια αργία δεν τα κατηγορώ... κι εγώ έχω σαλτάρει.

τεσπα... τελειώνει η χρονιά, του χρόνου θα είμαι πολύ αυστηρή από την αρχή όποια τάξη και να πάρω! ακόμα και πρωτάκια! θα με φοβηθεί το μάτι τους! :lol: :lol: μόνο έτσι επιβιώνεις στη σχολική αίθουσα τη σήμερον ημέρα... αλήθεια σας λέω!

αννούλι μια ερώτηση έχω φιλολογική...

παθητική φωνή προστακτική ενεστώτας και αόριστος του σηκώνομαι.

ενεστώτας:??? σηκώνεστε??

αόριστος: σήκω/σηκωθείτε

καλά τον έγραψα τον ενεστώτα και τον αόριστο? β ενικό του ενεστώτα έχει? έχω γράψει τόσα που έχασα την μπάλα και δεν έχω το κουράγιο να ψάξω στο ίντερνετ γιατί γραμματική δεν είχε για εμάς τους δασκάλους φέτος... πρέπει να πάρω και μία γραμματική.... ποια μου προτείνεις?

Καλησπέρα, τι κάνουμε σήμερα?

Δεν σας διάβασα καθόλου!

Τα δικά μας νέα από την παιδογαστρεντερολόγο είναι πως η μικρή μου έχει όντως αλλεργία πολύ ήπιας μορφής. Κόβω γαλακτοκομικά (αγελαδινά, κατσικίσια,πρόβεια-Νεκτ γάλα αμυγδάλου ή ρυζιού όχι μου είπε, πιθανόν να προκαλέσουν αλλεργία), ψάρια, ξηρούς καρπούς, σόγια και αυγό, όχι μοσχάρι!!!Αυτά για κανένα μήνα και μέχρι να δούμε βελτίωση στα κακά της (κρατούσα πάνα και τα τσέκαρε) και μετά θα προσθέτουμε σιγά σιγά τροφές. Μου είπε πως το φαινόμενο είναι πολύ ήπιο γι'αυτό παρουσιάστηκε και αργά και θα φύγει γρήγορα, προφανώς στο 6μηνο ή στους 9 μήνες θα υποχωρήσει, δεν νομίζει να πάει στον χρόνο. Αποκλειστικό θηλασμό της ζήτησα και συμφώνησε μέχρι να κλείσουμε τους 6 μήνες και μετά όχι κρέμες και ρυζάλευρα, μόνο φρουτάκια. Την βρήκα πολύ σύμφωνη με τις απόψεις μου (και περί θηλασμού) και πολύ διαβασμένη. Νεκτ την ρώτησα γιατί δεν είχα δει νωρίτερα συμπτώματα και μου είπε πως το έντερο ευαισθητοποιείται όσο ο οργανισμός εκτίθεται στις αλλεργιογόνες ουσίες και το αιματάκια δεν παρουσιάζεται κάθε μέρα γιατί εξαρτάται από το άθροισμα των αλλεργιογόνων που έχω καταναλώσει εγώ μες την ημέρα. Ο θηλασμός την προστατεύει και αν είχε πιει ποτέ ή πιει τώρα έστω και μια σταγόνα φόρμουλα τα συμπτώματα θα γίνουν πιο έντονα.

Όλα καλά, αυστηρή δίατα και θα τρίξουν οι παραλίες φέτος. Θα βγω φέτες στις πλαζ! Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

υπομονή νεκ μου μη χαλιέσαι τελειώνει η χρονιά την άλλη βδομάδα.

κοίτα εγώ περιμένω τα χειρότερα πια απ τα παιδιά, δε ξέρω το βιοτικό επίπεδο της περιοχής σας αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα οικονομικά - εργασιακά δεδομένα εντός οικογένειας οι περισσότερες μια κρίση τη περνάνε και τα παιδιά είναι άμεσοι αποδέκτες της. ίσως κάπου λοιπόν τοποθετώ και τη παιδική συμπεριφορά αναλόγως, με τις εκάστοτε ποσοστώσεις εννοείται.

όσον αφορά την αυστηρότητα και τη πειθαρχία τη ξέρετε την άποψή μου...

για τους ρηματικούς τύπους εγώ θα βαζα το σήκω και το σηκωθείτε στον ενεστώτα. υπάρχει και ο τύπος σηκώσου χωρίς να είναι δόκιμος όμως.

γραμματικές υπάρχουν πολλές, κανε μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία έχουν βγει πολλές, κοίτα τις πιο συνηθισμένες εκδόσεις θα βρεις πράμα.

ελε μου καλή δίαιτα!

Αλό τι κανετε?

Γεννάμε λέμε!Οχι εγω, η Βελ εννοείται!!!!!!!!!!!

Τουμπανο η κοιλιά!

1 μηνας εμεινε Βελ...................πλυνε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε,σαν συμπεθέρα πιστευω έχω δικαίωμα να κανω και γω μια ανακοινωση μια φορα βρε αδελφέ!

10 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!

SAVE THE DAY!!!!!!!!!!!

Αλό τι κανετε?

Γεννάμε λέμε!Οχι εγω, η Βελ εννοείται!!!!!!!!!!!

Τουμπανο η κοιλιά!

1 μηνας εμεινε Βελ...................πλυνε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε,σαν συμπεθέρα πιστευω έχω δικαίωμα να κανω και γω μια ανακοινωση μια φορα βρε αδελφέ!

10 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!

SAVE THE DAY!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια..συπεθερούλα, στο μυαλό μου είσαι..έτσι ακριβώς ήθελα να το γράψω κι εγώ." Γεννάμε λέμε..":p:p.Ευχαριστω για την ανακοίνωση, και στα δικά σου, που η κοιλίτσα σου άρχισε και φάινεται, επίσης;)

Εχθέ ςλοιπόν, το κάναμε το αυθημερόν, Αθηνα, με αρκετή κούραση θα έλεγα, εκεί στη μέση της ημέρας, μετά απ το ΙΚΕΑ, και πριν απ τον γιατρο, είχα εξαντληθεί, όλος ο πόνος είχε συγκεντρωθεί χαμηλά, χαμηλότατα.. κάναμε πολλά πράγματα, ο Φ. μέτρησε 8 διαφορετικούς προορισμούς, χώρια τα πηγαινεελα, μέσα στη ζέστη , παρκαρισματα, Λεόντης, με κρισεις κλάματος και λοιπά. Τέσπα, τα καταφέραμε, κάναμε τις εξετάσειςμας, τα ψώνια μας και λοιπά.τΟΥ φ. Η ακτινογραφία στη μέση έδειξε δισκοπάθεια, του έχει μετακινηθέι το ιερούν οστό, ο γιατρος του είπε, πρέπει να πονάς αρκετά και επί καιρό, το ήξερα οτι δεν θα παραπονιόταν αν δεν υπήρχε λόγος, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορέι να κάνει, όχι βάρη, όχι κούραση, και μόλις το ακούει αυτό ο Φ. , μου λεέι " Αρα τα δυο μωρά θα τα κρατάς εσύ απο εδώ και πέρα!!Ντόινγκ...:cool::cool:".

Πάμε και στο μωρό , λοιπόν η μικρούλα είναι μια χαρά, με εξέτασε ένας γιατρος εκεί που τον έχουν για τους υπέρηχους, δεν με έστειλαν τελικά έξω για doppler, όλα καλά, έχω καλά αμνιακά υγρά, ο πλακούντας δεν έχει γεράσει, η μικρή , γυρω στα 2.400 , κατα προσέγγιση. όλα ΟΚ, έλα όμως που υπάρχει η πρότερη καισαρική, τι να πω, ενώ ο γιατρός γενικά χαλαρός, λόγω της καισαρικής και της τομής, του πέταξε και ο Φ. οτι έχω κάποιες ενοχλήσεις ενίοτε, αρχίζει και μου λεέι, πολλή προσοχή, όποτε αισθανθέις άσχημα έρχεσαι κατευθέιαν, άρχισε να παίρνεις yotopar, εκεί έγώ άρχισα να κλωτσάω, έχω ακούσει οτι το yutopar φέρνουν ταχυκαρδίες, εγώ έχω θέμα με αυτο, δεν θέλω να μου κάτσει καμμιά ταχυκαρδία τώρα και να τρέχω σε νοσοκομεία, του το είπα. Μετα μου λέει, έλα απο τις 37,5 εβδομάδες πάνω για να μπούμε, του λέω γιατρέ , ας το αφήσουμε στις 38 , να πάρει κανα γραμμάριο το παιδάκι, γενικά είμαστε μέα στη διαφωνία(άτιμη καισαρική, λέω απο μέσα μου, μιλάμε οτι οι γιατροί , έχω την άισθηση, οτι γινονται ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, λόγω προηγούμενης καισαρικής). Τέσπα, βλέποντας και κάνοντας, ότι είναι να γίνει θα γίνει:D:D

Πράγματι πλησιάζει ο καιρός σιγά σιγά, το κατάλαβα λίγο απότομα, στο ιατρέιο εχθές όπου η μαία, κατευθέιαν, παίρνει τηλέφωνο στο ΡΕΑ, κλέινει την ημερομηνία, με λεπτομέρειες, μου μίλησε και για αιμοδοσία, που θα πρέπει να κάνουν 2 άτομα για εμένα, πριν την εισαγωγή μου στο νοσοκομείο, προκειμένου να υπάρχει αίμα, αν χρειαστώ(αυτο δεν το είχα ξανακούσει, το έχετε εσέις?). Οπότε, ανεβάινω Αθηνα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, Δευτέρα 9 Ιουλίου, μια ημέρα πριν, μπαίνω μέσα την Τριτη και βγάινω , με το καλό, την Παρασκευή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...