Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Αγγελική καλή επιτυχία, όλα καλά θα είναι. Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά τα δύσκολα πέρασαν. Η μικρή Κωνσταντίνα μεγαλώνει σιωπηλά:)

Μπαλκόνια έκανα και ένα γενικό στο σπίτι. Τώρα κοιμήθηκε η μικρή και μπαίνω να σαπουνίσω το μπάνιο.

+8 μια χαρά Άννα. Στα +9 τερμάτισα εγώ αλλά τι να το κάνεις. Έχω ακόμη 2 κιλά να χάσω για να φτάσω τα προ εγκυμοσύνης και άλλα 3 για να φτάσω τα προ εγκυμοσύνης Μάνου. Σύνολο 5 κιλά για να πω πως βλέπομαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα,

αχ κιλά....στο σπίτι του κρεμασμένου και τα λοιπά, μιλάμε αυτό το +5 μου έχει κάτσει εδώ και 2 χρόνια, τι θα γίνει, όλο λέω να προσέχω, δεν είναι πολλά αλλά για να είμαι κοντά στα παλιά μου θέλω να τα χάσω, τουλάχιστον ελε έκανες και δεύτερο λογικό είναι να σου μείνουν, καλά είσαι, έχεις και αυτοπειθαρχία, δε σε φοβάμαι, αλλά εγώ κατρακυλάω, έχω εναποθέσει τις τελευταίες ελπίδες μου στο καλοκαίρι και στα μπάνια

η αγγελική θα είναι στο γιατρό τώρα, καλή επιτυχία, να ακούσεις την μπεμπούλα να ησυχάσεις, περιμένουμε νέα

Καλημερούδια και απο εδώ.. απο κιλά είμαι στα +8, τώρα τελευταία έχω αρχισει και τρώω βλακείες βραδινές, τσιπσ, σοκολάτες και τέτοια. Σε ότι αφορά γενικότερα στα κιλά, ήμουν στα +3, πριν μέινω έγκυος δέυτερη φορά, σε σχεση με τα κιλά μου πριν μείνω έγκυος για πρώτη φορά, δεν με προβληματίζει, το θεωρώ τουλάχιστον φυσιολογικό, τότε κάπνιζα. Επίσης, Ελέ, φίλη μου διαιτολόγος μου έιχε πει, οτι όταν θηλάζουμε, το σώμα έχει την ιδιότητα, να διατηρεί περισσότερο τα αποθέματα λίπους του, καθώς τα χρειάζεται για να τα ΄"δινει" στο γάλα, έτσι, ακόμα και αν ξοδεύουμε καμμιά 500άρα θερμίδες την ημέρα, ειναι φυσιολογικό, να μην επανερχόμαστε πλήρως στα προηγούμενα κιλά κατά τη διάρκεια του θηλασμού, συμπέρασμα για εσενα, μια χαρούλα είσαι;);).

Αγγελικού, καλή επιτυχία στο γιατρο, μπες να πεις νέα..

Βελ μου το ξέρω αυτό. Και επειδή έμεινα έγκυος και θήλαζα δεν κατάφερα να χάσω αυτά τα 3 κιλά που έμειναν από τον Μάνο. Αλλά ρε παιδάκι μου στο μπικινάκι πως θα μπούμε φέτος?Για να μην σου πω πως όταν με γνώρισε ο άντρας μου ήμουν μείον 18 κιλά από αυτό που είμαι τώρα!!!!

Ελεάνα θέλει πρόγραμμα! Έχω πειθαρχία αλλά με τον θηλασμό δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Τώρα που ξεκίνησα αποχή βέβαια μάλλον θα χάσω κιλά γιατί ανοίγω και ξανακλείνω ντουλάπια όλη μέρα. Όλα περιέχουν γάλα και είναι απαγορευτικά για μένα. Μόνο φρούτα και κανένα σπιτικό κέικ και ψωμί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλά όταν γνωριστήκαμε κι εμείς ήμασταν -15 κιλά και οι δύο, βέβαια πάνε και 12 χρόνια κοντά, σχεδόν χρόνος και κιλό, δεν πάει όμως να συνεχίσει αυτή η εξίσωση άλλο, έλεος

Διαφημίσεις

Μια χαρα η μπεμπού μου!!!!!!!!

Ζωηρότατη πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

130γρ ειναι.

Ουφ, τι ξαλαφρωμα ,δεν περιγραφεται, οταν ακουγα την καρδια της, του λεω,αφηστε με εδω και φυγετε μονο να ακουω αυτον τον ηχο θελω.

Αν με ξανακουσετε να λεω βλακειες, βριστε με,σας δινω το ελευθερο!!!!!!!

είδες που ανησυχούσες???? όλα καλά, και μη βάζεις άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου, μια χαρά η μικρά!!!! συνέχισε αισιόδοξα

αγγελική να σε ρωτήσω, θυμάσαι τότε παλιάαααα που μας έλεγες για τις ταπετσαρίες? ηθελα να σε ρωτήσω από που τις πήρες και αν ήταν σχετικά οικονομικές, θέλω να βάλω στο κεφαλάρι στο δωμάτιό μας και στο παιδικό, ψάχνομαι και για αυτοκόλλητες για να τις βάλω μόνη μου και να βγαίνουν εύκολα μην έχουμε ιστορίες με τον ιδιοκτήτη

Allo! Κοιμούνται και τα δύο και έκανα κι εγώ τα μπάνια με την ευκαιρία, σε λίγο θα ξυπνήσει η μικρή βέβαια, είναι ώρα για μαμ!

Αγγελικούλα τι καλά, μεγάλωσε το μπουμπουκάκι σας!

Καλά το άγχος δεν το γλιτώνεις φιλενάδα, όλες έτσι ήμασταν, ειδικά στο δεύτερο που λέει και η Ελε, σε λίγες μέρες θα την ακούς όμως να κλοτσάει και θα ησυχάζεις αμέσως!

Εμένα μου έμειναν 6 κιλά από τα 16, αλλά είχα ξεκινήσει 49 άρα δε με νοιάζει να μην τα χάσω και όλα, αυτή η λεκάνη να μαζέψει λιγάκι που έχει γίνει αεροδρόμιο και θα είμαι ευχαριστημένη.

Ελεάνα το πήρατε τελικά το σπίτι ε?

Πότε με το καλό μετακομίζετε?

Καλά είναι η μικρή Ελευθερίτσα, το κρύωμα της έφυγε τελείως απ' ότι καταλαβαίνω δηλαδή, αύριο έχουμε παιδίατρο να μας πει κι εκείνη σίγουρα.

Τρώει συχνά τη μέρα αλλά τη νύχτα κοιμόμαστε σαν πουλάκια φτου φτου, 1 ή 2 φορές μόνο θα ξυπνήσει να φάει, κοιμάμαι 7-8 ώρες κι εγώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας και αντίο σας! Αγγελική συγχαρητήρια στη μπουμπού σου! Χαίρομαι που διαβάζω χαρούμενα από όλες σας! Ελευθερία σε λάθος θέμα έγραψες. Το σωστό είναι αυτό: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508

Κατά τα άλλα έχω κάτι νεύρα μα κάτι νεύρα με όλο τον κόσμο πολύ-πολύ τελευταία με αποτέλεσμα να αποφεύγω οποιουδήποτε είδους συναναστροφή μην πω καμιά μαλακία...

Ήρθα, είδα και απέρχομαι λοιπόν!

Ποπο νεύραααααα!!!!!!! Πώς θα την παλέψω Παναγία μου??????

κι εγώ έχω νεύρα, έχω ένα σωρό δουλειές, πακετάρω, πλένω, όλα ταυτόχρονα, και τα βάζω με τον μικρό χωρίς να φταίει επειδή μπερδεύεται στα πόδια μου και θέλει να παίξουμε, λογικό αλλά με τη φούρια που έχω του συμπεριφέρομαι λες και είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος, και τον παρκάρω στην tv να κάνω καμιά δουλειά, βέβαια η βόλτα είναι standard αλλά τις υπόλοιπες ώρες τον ψιλοπαραμελώ, θα τον αποζημιώσω μετά βέβαια αλλά δεν το καταλαβαίνει κι έχει κι αυτός κι εγώ γκρίνια!

Διαφημίσεις

Νεκτ το πήρες το πμ?Για τις τροφές που λένε πώς 'μπορεί να περιέχουν ίχνη γάλακτος' επιτρέπονται ή όχι?

Αγγελική κάθε φορά θα βρίσκεις και κάτι άλλο να ανησυχείς, αλλά είπαμε...μες το πρόγραμμα είναι! Μια χαρά η μικρή!

Σοφάκι όλα καλά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κι εγώ έχω νεύρα, έχω ένα σωρό δουλειές, πακετάρω, πλένω, όλα ταυτόχρονα, και τα βάζω με τον μικρό χωρίς να φταίει επειδή μπερδεύεται στα πόδια μου και θέλει να παίξουμε, λογικό αλλά με τη φούρια που έχω του συμπεριφέρομαι λες και είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος, και τον παρκάρω στην tv να κάνω καμιά δουλειά, βέβαια η βόλτα είναι standard αλλά τις υπόλοιπες ώρες τον ψιλοπαραμελώ, θα τον αποζημιώσω μετά βέβαια αλλά δεν το καταλαβαίνει κι έχει κι αυτός κι εγώ γκρίνια!

Πότε μπάινετε με το καλό στο καινούριο σπιτάκι Ελέάνα?

Αγγελική, άντε, πάρε μια άνάσα τώρα θα χαλαρώσεις για κάνα ..τριημεράκι και μετά , πάλι ..μαραμένο μύδι! Ε, ρε Λ. τι θα ακούν τ' άυτάκια σου!!

Δουλίτσες έκανα,όποτε προλαβάινω σπιντάρω όταν ο Λ. κοιμάται , έχω αρχίσει με τα ρούχα της μικρής, μάλλον θα χρειαστεί τελικά να κάνω τιποτα αγορές, κορμάκια, πετσετούλες, τέτοια, τι μου προτέινετε εσείς οι εμπειρες των online αγορών?

Καλή συναυλία Αννούλα σήμερα(επιμένω οτι είσαι τρελή που πας, αλλά you know better!!).

Κρητικοπούλες πως πάει? Νεύρα πολλά Νεκτ? ελπίζω σύντομα να ηρεμήσεις, εν ανάγκη, ξέσπασε κιόλας , καλό κάνει.

Ελέ., μπαλκόνια, ???άντε γεια..δεν κάνω τίποτα τέτοιο,μην φάω και καμμιά γλίστρα, μου φάινεται οτι θα βάλω τον Λ. να τα κάνει, που του αρέσει και να πλατσουρίζει:cool::cool:

αγγελική να σε ρωτήσω, θυμάσαι τότε παλιάαααα που μας έλεγες για τις ταπετσαρίες? ηθελα να σε ρωτήσω από που τις πήρες και αν ήταν σχετικά οικονομικές, θέλω να βάλω στο κεφαλάρι στο δωμάτιό μας και στο παιδικό, ψάχνομαι και για αυτοκόλλητες για να τις βάλω μόνη μου και να βγαίνουν εύκολα μην έχουμε ιστορίες με τον ιδιοκτήτη

εδω απο Χαϊδάρι τις ειχα παρει,μπορει να ειναι και Αιγάλεω τωρα που το σκεφτομαι.Κανα 500αρι ειχανε πάει με την τοποθετηση αν θυμαμαι καλα, 1 κεφαλάρι στο δικο μας και 1 τοιχος στης Μαριλίζας.

Αυτοκολλητες? ταλαιπωρια δε θα ειναι?

Απο την αλλη κρίμα να δωσεις λεφτα και να αφησεις εκεί οταν φυγεις.

Με κάνα αυτοκολλητο τοιχου δεν συμβιβάζεστε?

Allo!

Εμένα μου έμειναν 6 κιλά από τα 16, αλλά είχα ξεκινήσει 49 άρα δε με νοιάζει να μην τα χάσω και όλα, αυτή η λεκάνη να μαζέψει λιγάκι που έχει γίνει αεροδρόμιο και θα είμαι ευχαριστημένη.

Ελα ρε Σοφάκι,αφου εισαι τσιλιβρίθα εσυ!!!!! Μια σταλιά!

Η λεκανη ειναι νωρις ακομη λεω,σε κανα 3μηνο θα γινεις γινει οπως πριν

αποφεύγω οποιουδήποτε είδους συναναστροφή μην πω καμιά μαλακία...

Ποπο νεύραααααα!!!!!!! Πώς θα την παλέψω Παναγία μου??????

Ελα ρε πες! εμενα μαρεσουνε αυτα!!!!!!!!!!χαχαχαχα

(Ο πεθερος πως παει?)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να συνελθω, εχω και το Λ που δε την παλευει,μου λεει πως δε θα τη βγαλει καθαρη μεχρι το Νοέμβρη αν συνεχισω ετσι!

καλημέρα!!!!!!!!!!

καλά αυτό που έζησα χτες δε περιγράφεται!!!!!!!!!

ο κόσμος έκλεινε όλη τη πειραιώς!

απλά μπράβο στο παιδί για το ταλέντο του και το ήθος του! δεν υπήρχε λέμε, τόσο τέλειος!

μεγάλο θησαυρό έβγαλε το λασήθι!

και λέω 3 γιους έχω ένας δε θα χει μια ιδέα μουσικού ταλεντου; πολύ θα μ άρεσε!

κάποιον θα στρέψω προς τη παραδοσιακή μουσική για να κάνει το χατήρι της μανούλας!

χαχαχα!

130 γρ το κορίτσι μας! φτου φτου! να ναι γερό πάντα!

και με το καλό να γεννηθεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...