Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια εσείς που ψηφίσατε στο thavmataki, κάνουμε και κάτι άλλο??? κοινοποίηση που λέει?

άσχετο, ποιες είναι οι νονές γιατί μπερδεύτηκα, η μία είναι η κλεό, οι άλλες?

άννα πώς περάσατε στο κιάτο, πες μας κι άλλα, πώς περνάνε, η ανδριάννα πήγε στην εξοχή και περνάει καλά, οπότε που χρόνος για νετ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Συμμάζευα σήμερα κι εγώ γιατί εχτές είχαμε παρέα μια φίλη μου οικογενειακώς, φάγαμε, ήπιαμε, οι άλλοι δηλαδή γιατί εγώ είχα τη μικρή όλο το βράδυ στο στήθος γιατί γκρίνιαζε, τουλάχιστον με άφησε να μαγειρέψω κατιτίς και να φτιάξω ένα γλυκό το απόγευμα, είχαμε να τα δούμε τα παιδιά πολύ καιρό και ήθελα να τους περιποιηθώ, δύσκολο λιγάκι βέβαια με το μικιό αλλά δεν πειράζει, θα μεγαλώσει κι αυτό και θα τα νοσταλγώ μετά όλα αυτά τα τρεξίματα!

Την είδα τη συνταγή κι εγώ με την πέρκα και τα βλήτα στην tv προχτές, καλή σου έγινε?

Μια χαρά βγήκε Σοφάκι, μπήκε στα υπόψη και για το μέλλον, να την ξανακάνω. Βέβαια και έκανα μεγαλύτερη ποσότητα σως, έχιε πολύ ωράια γεύση, λες και βάζεις μουστάρδα, βγάινει κρεμώδης, μια χαρά. μαζί με τ αβλήτα έκανα παραλλαγή, και έβρασα και πατατούλες . Αντι για κουκουνάρι έβαλα κάσιους καβουρδισμένο, του πήγαινε πολύ. Α, και για πρώτη φορά έκανα ψάρι στον ατμό, μιλάμε, φοβερο, ζουμερο ζουμερο, σε 10 λεπτά ήταν έτοιμο, ούτε να στεγνωσει , ούτε τίποτα. Έχω κάτι κατσαρόλες AMC, μια απ αυτές είχε ένα διχτάκι,προφανώς για ατμομαγέιρεμα, το έχωσα ακουμπάειι και voila..

Μια χαρά βγήκε Σοφάκι, μπήκε στα υπόψη και για το μέλλον, να την ξανακάνω. Βέβαια και έκανα μεγαλύτερη ποσότητα σως, έχιε πολύ ωράια γεύση, λες και βάζεις μουστάρδα, βγάινει κρεμώδης, μια χαρά. μαζί με τ αβλήτα έκανα παραλλαγή, και έβρασα και πατατούλες . Αντι για κουκουνάρι έβαλα κάσιους καβουρδισμένο, του πήγαινε πολύ. Α, και για πρώτη φορά έκανα ψάρι στον ατμό, μιλάμε, φοβερο, ζουμερο ζουμερο, σε 10 λεπτά ήταν έτοιμο, ούτε να στεγνωσει , ούτε τίποτα. Έχω κάτι κατσαρόλες AMC, μια απ αυτές είχε ένα διχτάκι,προφανώς για ατμομαγέιρεμα, το έχωσα ακουμπάειι και voila..

καλά τι να πω!!! ευγε!

με εχεις αφησει αναυδη!!!!!!!!!!

τελικά κάτι σου μεινε απο το συμπεθεριό!χιχιχιχιχι

Εχω κατι νευρα, ξαπλωσα να κοιμηθω και σηκωθηκα 2 φορες λογω Μαριλιζας,3 φορες για κατουρημα (αναθεμα το καρπουζι που εφαγα πριν πέσω) και 2 φορες χτυπησε το σταθερό,ε άι στα κομμάτια, πάει ο ύπνος περιπατο,σηκωθηκα και εφτιαξα μια ομελετάρα και την τσακισα...

πιτσα ονειρευομουν βασικά αλλά συμβιβαστηκα!

καλά τι να πω!!! ευγε!

με εχεις αφησει αναυδη!!!!!!!!!!

τελικά κάτι σου μεινε απο το συμπεθεριό!χιχιχιχιχι

Εχω κατι νευρα, ξαπλωσα να κοιμηθω και σηκωθηκα 2 φορες λογω Μαριλιζας,3 φορες για κατουρημα (αναθεμα το καρπουζι που εφαγα πριν πέσω) και 2 φορες χτυπησε το σταθερό

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:εγώ πήρα στις 3 παρά 5 , σκατούλες, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για εγκυμοσύνες..sooooooryyyyyy

ούτε κι εγώ κατάφερα να κοιμηθώ! σηκώθηκα κι έφαγα ένα γιαούρτι με μέλι.

διψάω όλη την ώρα, ξεραίνεται το στόμα μου κυρίως στον ύπνο. ωραίαααα...

ο σκίουρος έπαψε να κλωτσάει! τώρα περπατάει κανονικά. μπορεί να χει και γκόμενα και να μη μας το χει πει ακόμα! τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. είναι σα τα βιντεάκια στο γιουτιουμπ. ακόμα κι ο ν παραδέχτηκε ότι κανείς άλλος γιος δεν έκανε έτσι.

ωραία θα τα περάσουμε!

σήμερα θα πάει τον μεγάλο αικίντο να δει. ο ν έχει ξεκινήσει μαθήματα ήδη. του λέω άσε τον μεγάλο και πάρε καλύτερα τον αγέννητο, έχει ήδη 3 νταν...

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:εγώ πήρα στις 3 παρά 5 , σκατούλες, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για εγκυμοσύνες..sooooooryyyyyy

στην αναγνωριση μου εμφανισε ενα ασχετο νούμερο απο 213...

το δικο σου δε το εβγαλε!

αντε καλά σε συγχωρω,ετσι κ αλλιως με τη 2η φορα ξενερωσα περισσότερο!!!!

πηγα στο γιατρό του ΙΚΑ να παρω την πολυποθητη συνταγη αλλά ειχε λήξει,έτσι περιμενα να μου την ξαναγραψει,ε και σιγα τα αβγα ακομη απεργια εχουνε στα φαρμακεία,οποτε θα ληξει κ αυτή...

Αυριο εχω υπερηχο,οσο το λεω τόσο αγχωνομαι,2 βραδια τωρα δε κοιμαμαι,με εχει κατακυριευσει πάλι ο φόβος και η ανασφάλεια.

αντε να αρχισει να με κλωτσοπατινάρει κ μένα γιατι δε με βλέπω καλα,τον Λ. τον εχω τρελάνει μιλάμε,μου λεει λίγο ακομη και αντι για το μαιευτηριο θα σε πάω στο Δαφνί.

σήμερα θα πάει τον μεγάλο αικίντο να δει. ο ν έχει ξεκινήσει μαθήματα ήδη. του λέω άσε τον μεγάλο και πάρε καλύτερα τον αγέννητο, έχει ήδη 3 νταν...

τι ειναι αυτο? πεφτει ξύλο?

ξέρω γω μάλλον ξύλο θα πέφτει....

δεν έχω πάει καθόλου, είναι και σε όροφο οπότε δε με βλέπω να μαθαίνω σύντομα.

τι με νοιάζει εξάλλου...αααχ μοναξιάαααα με βλέπω να βιώνω με τόσους που μπλεξα!χαχαχαχαχα!

κι εγώ είχα πολυ άγχος λογικό το βρίσκω.

αλλά οκ θα περάσει κι αυτό.

είναι που πλησιάζει η μέρα γιατρού. μετά όλα περνάνε.

ξέρω γω μάλλον ξύλο θα πέφτει....

δεν έχω πάει καθόλου, είναι και σε όροφο οπότε δε με βλέπω να μαθαίνω σύντομα.

κι εγώ είχα πολυ άγχος λογικό το βρίσκω.

αλλά οκ θα περάσει κι αυτό.

είναι που πλησιάζει η μέρα γιατρού. μετά όλα περνάνε.

θελετε να πατε οικογενειακως δλδ? εσυ πως να μαθεις με την κοιλουμπα?ελα Παναγία μου!

Ουτε σημερα με βλεπω να κοιμαμαι παντως,Βελ θα σε πάρω κανα τηλεφωνακι κατα τη 01,00!

όχι να μάθω να κάνω ρε εγώ ούτε ποδήλατο δε ξέρω, να μάθω περί τίνος πρόκειται εννοώ!

οπότε δεν έχω ιδέα και δεν είναι και κανα ισόγειο με βιτρίνα να περνάω τυχαία να κόβω κίνηση. είναι σε όροφο με τζάμια καθρέφτες...στα μεσάνυχτα μου θα μείνω για το που τον πάει το κανακάρη μου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Είχε κάτι το πάρεντς ή εμένα με σούταρε γενικώς σήμερα?

Βολτάραμε στα τετράγωνα οικογενειακά και ποδαράτα το απόγευμα, ωραία ήταν. Το μικιό έπεσε ξερό από τις 9, ο Μάνος τώρα το παλεύει. Μια χαρά και με την πάνα αν και μου άφησε την κατρουλιά στο σαλόνι το μεσημέρι για να με εκδικηθεί. Δεν υπάρχει αυτό το παιδί, και με το κατρουλιό με απειλεί! Πάντως έχουμε ελάχιστα ατυχήματα και ξεκίνησε να λέει πως θέλει τσίσα ή πως θα κάνει και άλλα πχ. οπότε καλά το κουμαντάρει. Η μεσημεριανή πάνα είναι στεγνή όταν ξυπνάει, το πρωί όμως τίγκα στο κάτουρο.

Σοφάκι όμορφες αυτές οι βόλτες, πώς είναι η μικρή σου? Θα στρώσει και με τον θηλασμό μετά το 3μηνο. Εμένα τώρα τρώει ανά 2μιση-3 ώρες, τέτοια ευκολία στον θηλασμό δεν έχω ξαναδεί. Αν δεν είχαμε και υποψία για αλλεργία να κουταλομετρώ τι τρώω όλη μέρα, θα ήταν όλα σούπερ. Αλλά δεν βαριέσαι, το παιδί να είναι καλά.

Αγγελική θυμάσαι που τα έλεγα?Στην δεύτερη εγκυμοσύνη και σε κάθε επόμενη φαντάζομαι, έχεις πολύ άγχος. Ναυτίες, υπνηλία κάτιτι δεν έχεις να νιώθεις έγκυος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

Αγγελική θυμάσαι που τα έλεγα?Στην δεύτερη εγκυμοσύνη και σε κάθε επόμενη φαντάζομαι, έχεις πολύ άγχος. Ναυτίες, υπνηλία κάτιτι δεν έχεις να νιώθεις έγκυος?

Τις τελευταιες 2 εβδομάδες μιλάμε για το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.Πριν ειχα κάτι χαζοπονάκια,τραβηγματα,κτλ.

Και στη Μαριλιζα τα ιδια βεβαια.

Αλλα τοτε είχα άγνοια,δε το σκεφτομουν.

Ωρες ωρες νιώθω τοσο μη εγκυος που βλέπω προσφορα για γυμναστηριο και σκεφτομαι να γραφτω.

Τι να πω, κοντος ψαλμος, στις 12,20 εχω ραντεβου.

καλημέρα!

άντε ωραία μια χαρά θα τη δεις τη μπέμπα! μεγάλη μεγάλη!

εγώ έχω ραντεβού με τη νύφη μου να δέσουμε τις ευχαριστήριες σοκολάτες του γάμου...για να δούμε πόσες θα φάω...και μετά θα πάμε για τα χτενίσματα.

το βράδυ πάω γκάζι!!!!!!! γιούπιιιι!!!!!!! επιτέλους έφτασε η μέρα!!!!!!!!!!!!

ξαναζυγίστηκα σήμερα ξανα στα +8 είμαι. μάλλον για 12 με βλέπω τελική τιμή. καλά είναι.

είμαι 30 βδομάδων, έχω περί τις 7 ακόμη...ε αν πιάσουν και οι βαρβάτες ζέστες δε θα το κλείσω το στόμα μου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...