Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλωσηλθες Αννιώ, πως περάσατε Κιάτο, μες στην περιποίηση η Ανδριάνα?καλέ Ανδριάνα, μπες και εσύ λίγο μέσα να σε "δούμε".

Εμείς εδώ καλά, είχαμε πάει βολτίτσα το απόγευμα, μετά σούπερ, μετά έφτιαξα φαγητο, ένα πολύ καλό βγήκε, ήταν πέρκα φιλέτο με λαδολέμονο κάπαρης και βλήτα, έδειξε το mega την συνταγή.

Απο ετοιμασίες ακόμα τίποτα ανεβάινω Αθήνα για γιατρούς και ψώνια στις 7 την Πέμπτη. Σοφάκι,την μπέμπα με το καλό, θα την έχουμε μαζί μας, στην κούνια, στο υπνοδωμάτιο, ο μικρός, κοιμάται μια χαρά(φτου φτου) στο δικό του δωμάτιο, και το τριτο υπνοδωμάτιο, το χρησιμοποιεί σαν γραφέιο ο Φ.-Μια χαρούλα θα είμαστε, το περιμένω πως και πως!!

Κλοκλό , θα περασει και αυτή η διαβολοβδομάδα,σίγουρα το dejavu που πιθανώς βιώνετε είναι τρομακτικό, κουράγιο, και έχετε γίνει πολύ καλοί στη διαχείριση κρισεων νομίζω, μπραβο σας( η ψυχούλα σας το ξέρει βεβαια) ,καλή δύναμη, φιλιά και συμπαράσταση στο Χ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Όλες καλά διαβάζω, πάντα τέτοια!

Βελ κοντεύεις επικίνδυνα, βάλε κανένα ροζ στην ζωή σου σύντομα ντε:)

Νεκταρίτσα πώς πάει ο ύπνος της μικρής? Ελπίζω να το κράτησε να ανασάνεις και εσύ λίγο.

Ντίνα με γειά τα ψώνια για τον Λίο σου, καλοφόρετα.

Άννα οι κουμπάρες πόσες είναι τελικά???Μπερδεύτηκα!

Εμείς καλά, το ψάχνω ακόμη με την αλλεργία. Βρήκα παιδογαστρεντερολόγο και θα την πάω σύντομα. Ωστόσο ξεκίνησα από χθες αποχή, έτσι να βρίσκεται, μην το καθυστερώ άλλο!

Λέω να πάρω την μικρή να πάμε στο εξοχικό. Μου την δίνει η μοναξιά και έχω ένα κάρο δουλειές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κι εμενα μου τη δίνει που είμαι στην αθήνα και θα θελα να μαι σ ένα καράβι πάνω τώρα κι απλά να πηγαίνω και να ρχομαι! κι ας μη κατέβω πουθενά!

καλημέραααααααααα!!!!!!!!!

αντ αυτου δε μπορώ να κουνηθώ! με τίποτα όμως, ούτε βήμα! χαχαχα! κι όταν λέω δουλειές μη φανταστείτε, ν απλώσω κανα ρουχο, να βγάλω τα πιάτα απ το πλυντήριο, να πατήσω καμιά πετσέτα τέτοια πράματα!

4 οι συντέκνισσες ελε μου! τυχερό τ αγόρι το μικιό!!!!

όντως που να το φανταστεί κανείς πριν από 4 περίπου χρόνια!

ωραία είναι αυτά όμως!

βελ θα σε δω τη πέμπτη! να μου πεις τι να κάνω για να βοηθήσω! πάμε μαζί για ψώνια αν θες και βαριέται ο φελ. ό,τι θες!

καλημερα σας!!!

λιγο προλαβα να σας διαβασω ....ολα καλα τα νεα σας !! βολταρετε βλεπω ???

αννιω ..ειδες την αντριαννα ? τι καλα !!!

εμεις ειμασταν στο χωριο ,,,,,κουνιες ...βολτες και αραλικι!!!!!!!

επιστρεψαμε οικογενειακα ......να δουμε πως θα προσαρμοστουμε

φευγω ...πολυ δουλεια!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Δε πηγαμε Λουτράκι τελικα,καλυτερα ομως!

Ειπα μεχρι να τελειωσει ο πάνω οροφος και να αυτονομηθουμε εντελως να το καθυστερησω λιγουλάκι!

Το θεμα ειναι οτι χρειάζεται ενα σωρο τζιτζιμπλικια το σπιτι και ειμαι σε διλημμα, να παρω της Χιου να τα πάω ή οχι..

Γιατι σκεφτομαι αυριο-μεθαυριο που θα ερθει μεταθεση τι θα κάνω? θα τρέχω να τα ξηλώνω ή θα αγοράζω άλλα?

Βελουδάκι, τι ωρα εχεις ραντεβου? θα περασω απο κει να σε δω λεω! θα του πω να μου κάνει και εναν υπέρηχο δώρο!χαχαχα

Ξεκινα να πλένεις τιποτα βρε,μη τρεχεις τελευταια στιγμη. 5 εβδ μεινανε,νεράκι θα περάσουνε.

Θελω κ γω να παω για ψωνια,για Πέμπτη με κοβω,ερχονται οι φιλοι απο Χίο και θελω δωρα για τις τσούπρες,να παω και στα Next να δοκιμασω το σορτσάκι να δω κ τιμη που το χει εκει.

Εχθες ανακαλυψα ενα κάπρι τζινάκι εγκυμοσυνης που φορουσα στη Μαριλιζα ολο το καλοκαιρι ,και απλα μου πλεει,ενταξει άλλο 7ος-9ος και αλλο 4ος.

σήκωσα όλο το σαλόνι στο πόδι, το τι πέταξα δε λέγεται. καλά με το νίκο μαζί εννοείται. ψιλοβλέπεται τώρα. να κατεβάσω κουρτίνες ή θα βρέξει;

πρεπει να κανονίσω τη φωτογράφιση και επιβαλλεται να συμμορφωθούμε εδω μέσα. όλο ζημιές μου κάνουν τ αγόρια, δεν υπολογίζουν και λερώνουν όλο το τόπο. πιο πολύ ο μεγάλος και δεν επιτρέπεται να μη σέβεται το χώρο που ζει και να μη τον προσέχει.

στρατιωτική πειθαρχία θα πέσει!

ο μικρός κοιμάται αργά τις τελευταίες μέρες και ξυπνάει χαράματα οπότε τώρα πάει και κοιμάται...δε συγχρονίζεται με τη καλοκαιρινή ώρα μου φαίνεται!

πάμε τώρα να φτιάξουμε το δωμάτιο του μικρού! θα βάλω φωτο!!!!

Καλημερούδια κορίτσια..μια όμορφη μέρα σήμερα εδώ, έχω προλάβει και έχω κάνει ήδη σκουπίσματα-πιάτα-σφουγγαρίσματα, πριν σηκώθει ο μικρός σίφουνας, ο οποίος σημειωτέον, σαν να έχει αργήσει αν ξυπνήσει σήμερα για να πάω να τσεκάρω..

ότι και να κάνω βέβαια απο δουλίτσες, που να ανταγωνιστώ την Αννούλα(!)-δεν ξέρω, θα μιλήσω για εμένα, αυτο το μωρό έχει κάνει πολύ πιο αισθητή την παρουσια του, μου φάνεται οτι έχω και συσπάσεις, υπάρχουν αρκετές φορές την ημέρα, που η κοιλιά σκληράινει, δεν μπορώ να κουνηθώ σε εκέινη τη φάση, μέχρι να ξαναμαλακώσει, κλωτσάει πολύ γενικά, παντού μιλάμε, σταματαω στο δρόμο , στο σούπερ, και τινάζομαι , επειδή με έχει κλωτσήσει ή σπρώξει κάτω -κάτω, χαμηλά. και εσύ Αννα όμως λες, οτι ο jason, το πιο κινητικό απ'όλα..για να δούμε, τι θα βγει απ την κοιλιά μας, με το καλό:tongue::tongue:.

Αγγελικού, 18:30 έχω γιατρό, λέει οτι θα με πάρει άμεσα, για να μην καθυστερώ, αυτό θα επιδιώξω και εγώ. Θα τρέχουμε σαν τους τρελούς εκείνη την ημέρα, έχει ο Φ. δυο ραντεβού για ακτινογραφιες, έχω να δω την πρώην σπιτονοικοκυρά μου για λογαριασμούς, να περασω και απ τη δουλειά, πολύ στο τρεξιμο θα είμαι, μαζί με Φ. και μωρό, και πρέπει όλα αυτά να τα κάνουμε αυθημερόν, Αννούλι, δυστυχώς, δεν με κόβω για πολλά -πολλά.Θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο.

Το σκεφτομουν οτι έχεις και τη φωτογράφιση Αννούλα, πες μας εμπειρία..καλά, σχετικά με το ξεσυγύρισμα απο τους μικρούς μας ήρωες, τι να πω, έχω απηυδήσει, και είναι δύσκολο τώρα με την κοιλούμπα να σκύβω συνεχώς.

Ο μικρός κοιμάται του καλού καιρού..

Αγγελικού, 18:30 έχω γιατρό, λέει οτι θα με πάρει άμεσα, για να μην καθυστερώ, αυτό θα επιδιώξω και εγώ..

οκ,πιστευω θα σε προλάβω,ετσι κ αλλιως απο κει θα περασω πηγαινοντας για τις κουνιες της κατρουλους! Σε κερνάω και ενα προφιτερόλ απο το ζαχαροπλαστείο απο κατω, θα κολλήσεις σου λεω!!!!!!!!

Σας ειπα που πλέον τα κάνουμε οπου βρούμε?

ναι ,το ξεπερασα το κολλημα,εχουμε κατουρησει ολα τα πεζοδρομια και τις γωνίες του Χαϊδαρίου!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Συμμάζευα σήμερα κι εγώ γιατί εχτές είχαμε παρέα μια φίλη μου οικογενειακώς, φάγαμε, ήπιαμε, οι άλλοι δηλαδή γιατί εγώ είχα τη μικρή όλο το βράδυ στο στήθος γιατί γκρίνιαζε, τουλάχιστον με άφησε να μαγειρέψω κατιτίς και να φτιάξω ένα γλυκό το απόγευμα, είχαμε να τα δούμε τα παιδιά πολύ καιρό και ήθελα να τους περιποιηθώ, δύσκολο λιγάκι βέβαια με το μικιό αλλά δεν πειράζει, θα μεγαλώσει κι αυτό και θα τα νοσταλγώ μετά όλα αυτά τα τρεξίματα!

Βελουδάκι καλά αποτελέσματα στο Φελιξ και σε εσένα στο ντόκτορ μεθαύριο!

Θα δείτε και τη μπουμπούκα!

Συσπασούλες και πονάκια κι εγώ είχα πριν μπω στο μήνα μου κιόλας και φοβόμουν ώρες ώρες, θα είναι από την κούραση μάλλον, είχες και τη μετακόμιση κι εσύ και δεν ησύχασες τόσο καιρό.

Την είδα τη συνταγή κι εγώ με την πέρκα και τα βλήτα στην tv προχτές, καλή σου έγινε?

Αννούλα τι φωτογράφηση έχετε, στο σπίτι?

Αγγελικούλα άντε να τελειώσετε το σπίτι στο Λουτράκι να πηγαίνετε με την ησυχία σας μετά να το απολαμβάνετε, ωραία θα είναι!

Τι θα ξαναπάρετε μετάθεση σε λίγο καιρό λες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

λοιπόν σταματάω τη φασίνα προς το παρον, το απόγευμα ή αύριο πάλι. αύριο θα ρθουν και για τα χαλιά.

καθάρισα τη κούνια με ντετολ, ένα καινούριο στρώμα μου μένει να πάρω. βάλαμε τα μισά αυτοκόλλητα. ψιλομούφα το στικι ρε παιδιά μας έβγαλε τη πίστη!

ό,τι σε ψάρι μ αρέσει θα το τρωγα ευχαρίστως! δε βρίσκεις όμως πάντα και είναι και πανάκριβο γμτ! εμείς πάντα λαβράκια τρώμε! είναι και μανούρα γιατί δε τα τρώει ο μεγάλος με την αλλεργία, οπότε πρέπει να χω και δεύτερο φαί...

το συζητάμε μήπως πάμε πουθενά μερικές μέρες, κανα βολο ίσως; ο ν φάνηκε θετικός σε μια τέτοια σκέψη, ή θεσ.νικη; κάτι τέτοιο. αλλα δε ξέρω, για το οικονομικό κάνω πίσω εγώ. έχει και να πληρωθεί από το μάρτη! ω ναι! τα έτοιμα τρώμε. πάντως ξαναπιάνει δουλειά 25 ιούνη στο θερινό πρόγραμμα.

φτιάξαμε κι εμείς ένα τσηζ κεηκ με τ αγόρια χτες, το έτοιμο μη φανταστείτε για να μπορούν να κάνουν κι αυτά κάτι. μια χαρά, ανοίγανε τα σακουλάκια ανακατεύανε με το μίξερ, σα παιχνιδάκι είναι αυτές οι συσκευασίες της γιώτης, πλάκα έχουν.

σοφη ξυπνάει πολλές φορές η μπεμπού;

φωτογράφιση θα κάνουμε οικογενειακώς εδώ στο σπίτι. γι αυτό προσπαθώ να το σουλουπώσω λίγο για να κλείσω ημερομηνία. μου τη κάνει δώρο ο αδερφός και η νύφη μου αφού όλα τα χοντρά τα χουμε για το μπέμπη. η πρώτη φάση δηλ είναι στο σπίτι. και μετά θα ρθει η φωτογράφος και στο μαιευτήριο.

παω για κανα μπάνιο και νάνι όσο προλάβω...

Α, πολύ ωραίο δώρο σας κάνει ο brother, πρωτότυπο, μπράβο!

Όλη η οικογένεια μαζί, και το σκιουράκι στην κοιλιά, θα του τις δείχντετε μετά, σούπερ!

Ναι κι ο Γιάννης τρελλαίνεται να τσουκαλωμαγειρεύει, μου χτυπάει το κέικ, μου ανακατεύει τη σάλτσα να δέσει, σούπερ βοηθός μάγειρα!

Πότε έχετε το γάμο Αννιώ?

Κι εμείς παντρεύουμε τον αδερφό του Άρη στις 28 Ιουλίου.

Μέσα στη μέρα θέλει να τρώει συχνά η μπουμπού, κάθε 1-2 ώρες, αν γκρινιάζει και κάθε 20λεπτο τη βάζω, το βράδυ ευτυχώς κοιμάται, τρώει κάθε 3-4 ώρες αλλά ξανακοιμάται γρήγορα, φτου φτου μην το ματιάσω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...