Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε θα με τρελανεις εγω στο περιπτερο παω και ολο κατι θα βρω να παρω!!!!

Ego oute mexri to periptero den pao pleon... pali kala pou erxonte giortes kai olo kai kapou tha pame giati diatoretika tha anebena ston 6 na fountaro me toso piksimo mesa sto spiti :(.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ego oute mexri to periptero den pao pleon... pali kala pou erxonte giortes kai olo kai kapou tha pame giati diatoretika tha anebena ston 6 na fountaro me toso piksimo mesa sto spiti :(.

Στον 6ο μονο αντρες παρακαλω!!! Συγκρατηθειτε. Κι εγώ όλη μέρα μέσα είμαι...Μάλλον εχω συνηθίσει κι απο την εγκυμοσυνη με τους εμετους τοσους μηνες...τι να πω...

Στον 6ο μονο αντρες παρακαλω!!! Συγκρατηθειτε. Κι εγώ όλη μέρα μέσα είμαι...Μάλλον εχω συνηθίσει κι απο την εγκυμοσυνη με τους εμετους τοσους μηνες...τι να πω...

heheheh :) me ekanes kai gelasa thanks.

sinithizete? emena den me enoxli to mesa oso to oti den brisko xrono na bgo ekso otan to thelo.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

εχει καταστηματα και στην Ελλαδα: http://www.earlylearningcentre.gr/ εδώ ειναι οι διευθυνσεις και εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πραγματα....ελευθερια στον αγιο μηνα κοντα ειναι!! απιθανο!

Καλέ το ξέρω το μαγαζί αλλά είναι ακριβούτσικο!!!

Και εμένα κάνε με add!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγώ βρήκα μία μήπως έκανα add σε άλλη???

καλέ πόσες είστε!

Υπάρχει κι άλλη?? Πλάκα με κάνεις! Ελευθερούλα επίθετο???

Αννούλα σε βρήκα και σε έκανα add.

Το θέμα είναι από τούδε και στο εξής τι κάνω με αυτό το μαραφέτι???!!! χαχαχα!!!

αααααα!!!! θα σας έβρισκα από την Αννούλα αλλά βρε Αννούλα έχεις και ένα σωρό φίλες...πού να ξέρω αν είναι οι σωστές. Φάτσες δεν καλοξέρω... ποπο ταλαιπώρια!!! χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

έλα στις έστειλα προτεινόμενες όλες. δε πιστεύω να χεις απορίες!!!!!

??? Είμαι εκτελώς αγράμματη λέμεεεε!!! Πού θα δω τις προτεινόμενες??

Επίσης σε πρώτη φάση έβαλα τον μικρό στη φώτο αλλά άλλες φώτος πώς βάζω δεν έχω ιδέα! Χρειάζομαι επειγόντως ιδιαίτερα μαθήματα!!! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...