Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βγήκαμε σήμερα βολτίτσα με τα παιδιά και το μπαμπά, αλλάξαμε κάτι δωράκια, λιαστήκαμε και γυρίσαμε, καλά ήτανε!

Νεκταρίτσα μπράβο καλέ!

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μάθει να κοιμάται μόνη σιγά σιγά, αν δεν έχει άλλη επιλογή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Βγήκαμε σήμερα βολτίτσα με τα παιδιά και το μπαμπά, αλλάξαμε κάτι δωράκια, λιαστήκαμε και γυρίσαμε, καλά ήτανε!

Νεκταρίτσα μπράβο καλέ!

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μάθει να κοιμάται μόνη σιγά σιγά, αν δεν έχει άλλη επιλογή!

οι πρώτες βόλτες της οικογένειας ε? όμορφα δεν είναι??? :D

και σήμερα και το μεσημέρι και το βράδυ μόνη της. μακάρι να γίνει κανένα θαύμα παναγίτσα μου!

το μεσημέρι ξάπλωσε και είχα πάλι ανοικτή την πόρτα και της είπα ότι θα είμαι στο δίπλα δωμάτιο να διπλώνω ρούχα. σιγοτραγουδούσα και με άκουγε κιόλας, οπότε της ήρθε εύκολα χωρίς καθόλου γκρίνια.

τώρα το απογευματάκι τα κατέβασα κάτω στις κούνιες και στη γειτονιά και αργήσαμε να γυρίσουμε σπίτι... κατά τις 10 μαζευτήκαμε, να κάνουμε μπάνιο, να τσιμπήσουμε κάτι, μάζεψε υπερένταση ο γιώργος.

και έτσι με γκρίνιες, κλάματα και πείσματα λόγω νεύρων με έκανε κι εμένα τούρμπο και τον πήγα θυμωμένη άρον-άρον για ύπνο με αποτέλεσμα αρκετά κλάματα και ουρλιαχτά και να μη θέλει να κοιμηθεί από πείσμα κι αυτός.

κατά συνέπεια άρχισε και η μικρή να κλαίει, μετά με ζήταγε, προφανώς από την τρομάρα και την υπερένταση από την αντίδραση του γιώργου και ενώ διάβαζα παραμύθι στο γιώργο έκλαψε κάμποσο μέσα στο δωμάτιό της. της είπα να κοιμηθεί, δεν την περιόρισα, είχα ανοικτή την πόρτα και φωτάκια όπως χθες, δεν την γύρισα πίσω παρά μόνο μία φορά. και μετά όσο διάβαζα ηρέμησε και κοιμήθηκε τελικά.

μιλήσαμε τελικά μετά με το γιώργο και ηρεμήσαμε και οι δύο. αλλά ήταν τόσο σύντομη και απότομη η τρέλα που επικράτησε ενώ είχαμε περάσει πολύ καλά το απόγευμα που ήθελα κάπου να τα πω! και αν είχα κι ένα τσιγάρο τώρα τι καλά που θα ήτανε!

καλημέρα! μόλις έβαλα καφέ, τους έφτιαξα γάλατα και κάθησα να δω τα πρωινά νέα.

μου χει γίνει συνήθεια το τελευταίο καιρό.

χτες μάλλον το χε η μέρα γιατί και το μανιώ σηκωνόταν με κλάματα απ το κρεβάτι του.

γυρίσαμε με το ν καμιά 10ρια μαγαζιά να βρω κανα ρούχο. πήρα ένα τέλειο φόρεμα εγκυμοσύνης, που φοριέται άνετα και χωρίς κοιλιά. αλλά τίποτα ακόμα για το γάμο.

κουμπαροσυμπ πήγα και στο μαγαζί που λέγαμε μου δείξανε ένα νορμαλ που θα μπορούσα να το βάλω και μετα και δε τόνιζε καθόλου. ήταν λίγο πιο κοντό απ ότι θα το ήθελα...άλφα γραμμή, ασημί, μ ένα μανίκι μακρύ με κέντημα στο μανίκι, λίγο πάνω απ το γόνατο 275 ευρά. ουφ...

θα πάω τρίτη και στη ν.ιωνία και θ αποφασίσω. δεν είμαι για πολλά πολλά γιατί πρέπει να διαλέξω και κάτι για το κρεβάτι που θα γίνει 2 μέρες πριν το γάμο.

με τα κομμωτήρια, βαψίματα, νύχια κτλ βγαίνει μεγάλο το πακέτο!!!

άντε να ξυπνήσει κι ο ν και θα ξεκινήσουμε μίνι εκδρομούλα στην άλλη κουμπ στο κιάτο η οποία καλοπερνάει κάτω και δε λέει να μας πει μια καλημέρα. πάω να μάθω νέα και να σας τα μεταφέρω! χαχαχα!

αύριο έχω και μέρα μαιευτηρίου, γέννησε μια φίλη χτες στο μητέρα (να δω πως θα κουβαλήσω τη τούρτα κουμπ! το ένα γαλαζάκι φεύγει αύριο!)

πως ζηλεύω σοφία για τις βόλτες σας!!!! κυρίως για το μέρος που τις κάνετε!

φιλιά στη κρήτη που αρχίζει τη τέλεια σεζόν της! αααχχχχ!

χαχαχα!

καλέ νεκ ξεκίνα βάλε μπρος για το μωρό το τρίτο εννοώ! σιγά μη σου λεγα ν ανέβεις εδώ!!!!! να κατέβουμε εμείς ναι το συζητάμε! και να πάμε στα σφακιά να φάμε μια πίτα με μέλι!!!!!! όχι πολλές να φάμε!

ξανα ααααααχχχχχχ!!!!!!!!!!!

θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια κι απο 'δω..Αννούλι, τελικά θα καλοπεράσετε στο Κιάτο , με Ανδριάνα?? στείλε πολλούς χαιρετισμούες στην κοπέλα, φίλα μας και την Ειρηνούλα.

Εμείς εδώ καλά, ο Φ. αναρρώνει σχετικά καλά, εκτός απο κάτι βραδινούς ιδρώτες που έχει,που μπορεί και να οφέιλονται στο οτι ακόμα έχουμε πάπλωμα, οι μέρες είνα πολύ όμορφες εδώ. Έχω την αίσθηση οτι θα πρέπει να αρχιζω να ετοιμάζω πράγματα για την μπέμπα, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, ούτε που θυμάμαι τι πρέπει να έχω, τι χρειάζεται και λοιπά. Μου φάινεται οτι έχω χαλαρώσει, βλέπω όσες απο εσάς είστε ήδη δευτερομανουλες οτι δεν αγχωθήκατε ιδιαίτερα, και λέω, εντάξει, μάλλον θα μου έρθει φυσικά το τι πρέπει να κάνω:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι που είστε καλύτερα Βελ....άλλη μια περιπέτεια τελειώνει! Ολα καλά θα είναι!

Οσο για τα άλλα.....τίποτα δε θες....μόνο πολλές πολλές μικρές πάνες κ κάμποσα ζιπουνάκια, κανα σελτεδάκι, πετσετούλες.....όλα τα άλλα....αυτόματα!

Η Αννα κ η Αντριάνα τώρα θα πίνουν τους φρέντο τους στην αυλή....μια χαρά!

Κρίμα που δε καταφέραμε κ μεις κουμπάρες αυτη τη φορά...αλλά η χθεσινή έξοδος με το Χ μας χρειαζόταν πραγματικά τόσο πολύ!

Την επόμενη φορά! Και τη μεθεπόμενη Ξυλόκαστρο!:D

Αννα ελπίζω αύριο να μη καβαλήσεις καμιά μηχανή αγκαλιά με τη τούρτα....ειλικρινά θα φρικάρω!

Ξεκινά βάρβαρη εβδομάδα από αύριο, και από δουλειά, εκκρεμότητες, δύσκολη ψυχολογικά εβδομάδα επίσης, θα πήξω, και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε προσαρμογή με τη Δαναούλα, οπότε θα ξαναπήξω, οπότε....ναναι καλά τα τηλέφωνα!

kisses

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κορίτσια!

Έφυγαν όλοι και μείναμε με τη μπέμπα τα δυο μας, ανεβαίνουν επάνω στο βουνό που έχει εκκλησία που γιορτάζει, του Αγίου Πνεύματος αύριο, ο σύζυγος πάει με τα πόδια ανάβαση και ο Γιαννάκης με τον παππού με το αγροτικό.

Νεκταρίτσα ωραίες αυτές οι πρώτες βολτίτσες, τις θυμάσαι μετά και αναπολείς ε? Βρε μια χαρά το πάει η μικρή, συνεχίστε έτσι και θα μάθει γρήγορα, σε λίγο δεν θα ζητάει τόσο και το στήθος μωρέ, μεγαλώνει κι αυτή, γίνεται κοπέλα!

Αννούλα ότι και να πάρεις θα είσαι κούκλα!

Περιμένουμε φωτό όταν ψωνίσεις εννοείται ε?

Με κοιλίτσα φουσκωμένη!

Ζηλεύεις το Ρεθυμνάκι? Άντε πότε θα μας ξανάρθετε?

Φέτος λίγο δύσκολο, του χρόνου όμως σας περιμένουμε με όλη την οικογένεια, εντάξει?

Φιλιά στην Αντριάννα, που είσαι εσύ βρε κορίτσι?!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλεοπατράκι πολύ δουλίτσα διαβάζω έχει πέσει και χαίρομαι!

Τι προσαρμογή έχετε για τη Δαναϊτσα? θα πάει σταθμό?

Βελουδάκι καλύτερα είναι ο αντρούλης σου ε, άντε να ηρεμήσεις λιγάκι τώρα να αρχίσεις ετοιμασίες για τη μπουμπού!

Να πάρεις κανένα ροζουλί να ανέβεις αμέσως και ψυχολογικά!

Δεν θα χρειαστείς και πολλά πράγματα, εγώ λίγα ροζάκια της πήρα μόνο, προίκα, πετσετάκια, σελτεδάκια, ζιπουνάκια όλα του Γιάννη χρησιμοποιώ, βάζει και κανένα γαλάζιο που και που, μέσα στο σπίτι σιγά το πράγμα!

Θα τις φτιάξετε δωμάτιο δικό της ή θα την έχεις στο δικό σου προς το παρόν?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλημέρα!!!!

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο ΣΚ παρέα με τον μπαμπά μας απο την Παρασκευή το απόγευμα!

Ο Λ έκανε και το πρώτο του μπάνιο όχι όμως στην θάλασσα αλλά στην πισίνα της κουμπάρα μου!Ξετρελάθηκε το μικρό και δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε...στις 12 φύγαμε και στις 10 το βράδυ μαζευτήκαε αλλά το καταχάρηκε ο μικρός...είχε και παιδάκια και χώρτασε παιχνίδι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλό μήνα δεν είπα!

Καλό καλοκαίρι!

Αν κ για μας εδω είναι δύσκολος μήνας, δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται.....τα περσινά γεγονότα είναι εδώ κάθε μέρα για μας, και τώρα πιο πολύ, και μας θυμίζουν ότι μ@μ@κίες στη ζωή μας δε χωράνε, τις κλοτσάμε απτο παράθυρο......και ομολογώ, ότι αυτή η χρονιά, αν και απτις δυσκολότερες, ήταν άκρως εποικοδομητική για μας, μάθαμε τι εστί εναλλακτική σκέψη....και αποδίδει σιγά σιγά, θέλει δουλειά αλλά αξίζει.....

Μακάρι να το κάναμε όλοι, με άλλες αφορμες βέβαια....!

Ουφ....

Πάω για σουβλάκια επί του καναπέως με το Χ.....να χαλαρώσουμε.....

Υπομονή και θα περάσει και αυτό...Καλό είναι που μέσα απο μία πολύ δύσκολη κατάσταση εσείς καταφέρατε να δείτε κάτι θετικό...Μπράβο σας.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

τι κανετε κοριτσια?

εμείς καλα, πήγαμε για μπάνιο τελικά εχθές. κρυο το νερό και δεν τόλμησα να μπω πέρα απο τα γονατα, τα παιδιά όμως δεν θέλανε να ξέρουνε.

τι καλά που θα βαφτίσετε τι παιδί της Άννας!πολύ όμορφο αυτο, σήμερα βαφτίσια αυριο ποίος ξέρει μπορεί και γάμους χεχεχε. το φανταζοσασταν αυτό το δεκέμβρη του 2008?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλέ έχω χάσει το μέτρημα σε νονές

εμείς ξεσαλώσαμε όλο το σ/κ, το σάββατο πήγα μόνη για ψώνια χωρίς τα αγόρια, το ευχαριστήθηκα, στο καπάκι πήγαμε σε γενέθλια, είχε και φουσκωτό και τρελλάθηκε ο μικρός με τα άλλα παιδάκια, χθες το πρωί πήγαμε σε βάφτιση, και το απόγευμα αφού κοιμηθήκαμε πήγαμε με ένα άλλο ζευγάρι με το παιδάκι τους στο allou, και επίσης ξεσαλώσαμε, 11 η ώρα γυρίσαμε!

Όλες τσάρκα είστε σήμερα???

Εμείς πήγαμε στο river west,ψωνίσαμε πολύ όμορφα ρουχαλάκια,μοντέρνα και με πολύ ωραία χρώματα και απο τιμές σούπερ...αν κάποια μαμά δεν θέλει να μπεί στην διαδικασία του ιντερνετ μιά χαρά είναι το Η & Μ...ίδιες τιμές και χωρίς μεταφορικά!

Μετά πήγαμε και πήραμε και τα "ποβοσφαιρικά" γιατί μαράζι του είχαν γίνει του Λ (δηλαδή τα βρήκαμε σε άλλο μαγαζί γιατί είχαν τελειώσει και πάει τώρα ο μπαμπάς να τα πάρει..)λέτε να μεγαλώνω τον επόμενο Μεσι???Πήγαμε και πήραμε και άλλη μία μπάλα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

γεια σας αγάπες! πολλές καλησπέρες!

τι κάνετε; με το ζόρι κάθομαι και γραφω, πολύ πτώμα νοιώθω σήμερα...

χτες περάσαμε υπέροχα, έκαναν τ αγόρια το πρώτο μπάνιο, το ειρηνάκι μας μια κούκλα με πολλές μπούκλες, εκπληκτική ήταν και μ ένα γαργαριστό γέλιο! καιρο είχα να το δω το κορίτσι μας! καλοπερνάει το ζεύγος στο κιάτο! φτου φτου πάντα έτσι παιδιά!!! καλά το τι έφαγα δε περιγράφεται!!!!!

σήμερα πήγα μητέρα και είδα μικρό αγορινάκι μελαχροινούλι! ζήλεψα αλλά δε βιάζομαι καθόλου!

ντινάκι με γεια τα πραγματάκια σας!!!! καλοφόρετα να ναι!

πάω να κάνω καμιά δουλειά, τώρα που λείπουν οι υπόλοιποι κολυμβητήριο, ούτε να γράψω δε μπορώ τόσο πτώμα είμαι το πα; ή δε το πα;

φιλάκια! τα ξαναλέμε αύριο που θα μαι πιο οκ!

τι κάνετε; με το ζόρι κάθομαι και γραφω, πολύ πτώμα νοιώθω σήμερα...

πάω να κάνω καμιά δουλειά, τώρα που λείπουν οι υπόλοιποι κολυμβητήριο, ούτε να γράψω δε μπορώ τόσο πτώμα είμαι το πα; ή δε το πα;

φαντάσου να μην ησουν πτωμα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...