Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά είμαι και αγχώδης, πριν μείνω έγγυος σκέφτομαι αυτό, απλά λέω αν απέτυχε το εγχείρημα στο πρώτο, είχα στόχο το 6μηνο για αρχή, χωρίς άλλες υποχρεώσεις στο δεύτερο κατευθείαν συμπλήρωμα, δεν παίζει να είμαι συνέχεια με κάποιον, μόνη μου κι αν κάτσει έκατσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ το στραβάδι δεν το απαίτησα, ήμουνα σα χαμένη, και από τη 1 που γεννήθηκε μου τον έφεραν στις 9 το πρωί, τρέχα γύρευε.....

Έγώ βρέ γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο (Αττικό) και υποστηρίζουν τον μητρικό θηλασμό πάρα πολύ...μετά την γέννα και αφού τον είχαν βάλει στο στήθος ήδη μία φορά,όση ώρα με είχαν στην ανάνηψη ο Λ ήταν στο στήθος μου...βέβαια καθόλου βολικό άν σκεφτείς πως είχα τον καθετήρα...αλλά εκείνο το συναίσθημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ...η πρώτη ουσιαστική επαφή με το μικρό μου...θυμάμαι τον κοίταγα να προσπαθει να θηλάσει και μέσα μου ένιωθα ένα κόμπο ενθουσιασμού είχα αγκαλιά το δικό μου μωρό που πρίν λίγα λεπτά ήταν μέσα στην κοιλιά μου...ένα θαύμα...Πάντως στο Αττικό για να δώσουν ξένο γάλα σε νεογεννητο πρέπει να υπογράψουν οι γονείς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλά είμαι και αγχώδης, πριν μείνω έγγυος σκέφτομαι αυτό, απλά λέω αν απέτυχε το εγχείρημα στο πρώτο, είχα στόχο το 6μηνο για αρχή, χωρίς άλλες υποχρεώσεις στο δεύτερο κατευθείαν συμπλήρωμα, δεν παίζει να είμαι συνέχεια με κάποιον, μόνη μου κι αν κάτσει έκατσε

Την δεύτερη φορά θα τα καταφέρεις...να το πιστέψεις...φαίνεται πως το θέλεις πολύ οπότε θα το παλέψεις αρκετά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μόοοολις σηκώθηκα απ τον ύπνο- κουμπ εγκαινίασα το μαξιλάρι ύπνου που πήραμε μαζί προχθες, καλά τι έχανα τόοοσο καιρό! σπουδαία ανακάλυψη κι έπρεπε να φτάσω τρίτο παιδί και μάλιστα στον 7ο για να το μάθω! ντροπή!

το μόνο αρνητικό ήταν που ερχόταν ο μεγάλος μες τον ύπνο μου και μου το τράβαγε για να το δει και καλά!

μη νομίζετε ξεκουράζομαι κι όλας! αυτό έλεγα στη κουμπαροβελ μου χτες. απ τη στιγμή που χεις 2 παιδια ήδη και επιλέγεις να κάνεις κι άλλο ξέρεις αυτομάτως ότι θα κουράζεσαι κιόλας. δε γίνεται αλλιώς.

ναι σοφάκι είναι πολύ ψηλα μάλλον. για την ακρίβεια είναι παντού! και χτυπιέται ανελέητα όλες τις ώρες μέρα και νύχτα!!!

α κι εγώ δεν είμαι των ευαγγελίων και των διαφόρων ειδικών γι αυτό δε διάβασα ποτέ τίποτα.

πάω να φτιάξω καφέ....έχουμε και κολυμβητήρια σήμερις...

μόοοολις σηκώθηκα απ τον ύπνο- κουμπ εγκαινίασα το μαξιλάρι ύπνου που πήραμε μαζί προχθες, καλά τι έχανα τόοοσο καιρό! σπουδαία ανακάλυψη κι έπρεπε να φτάσω τρίτο παιδί και μάλιστα στον 7ο για να το μάθω! ντροπή!

το μόνο αρνητικό ήταν που ερχόταν ο μεγάλος μες τον ύπνο μου και μου το τράβαγε για να το δει και καλά!

μη νομίζετε ξεκουράζομαι κι όλας! αυτό έλεγα στη κουμπαροβελ μου χτες. απ τη στιγμή που χεις 2 παιδια ήδη και επιλέγεις να κάνεις κι άλλο ξέρεις αυτομάτως ότι θα κουράζεσαι κιόλας. δε γίνεται αλλιώς.

ναι σοφάκι είναι πολύ ψηλα μάλλον. για την ακρίβεια είναι παντού! και χτυπιέται ανελέητα όλες τις ώρες μέρα και νύχτα!!!

α κι εγώ δεν είμαι των ευαγγελίων και των διαφόρων ειδικών γι αυτό δε διάβασα ποτέ τίποτα.

πάω να φτιάξω καφέ....έχουμε και κολυμβητήρια σήμερις...

μαξιλάρι ύπνου εστί????

και το άλλο... καλέ πόσες κουμπάρες χωράνε σε μια βάφτιση εκεί στας Αθήνας? Ή μιλάμε για πολλές βαφτίσεις?? Αχ αχ αχ!!! Εγώ θα χωρέσω πουθενά γμτ μου? πήρα κ μερικά κιλά τελευταία... :tongue: Κατεβαίνει καμιά μόνιμα εδώ??:lol:

Διαφημίσεις

Έγώ βρέ γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο (Αττικό) και υποστηρίζουν τον μητρικό θηλασμό πάρα πολύ...μετά την γέννα και αφού τον είχαν βάλει στο στήθος ήδη μία φορά,όση ώρα με είχαν στην ανάνηψη ο Λ ήταν στο στήθος μου...βέβαια καθόλου βολικό άν σκεφτείς πως είχα τον καθετήρα...αλλά εκείνο το συναίσθημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ...η πρώτη ουσιαστική επαφή με το μικρό μου...θυμάμαι τον κοίταγα να προσπαθει να θηλάσει και μέσα μου ένιωθα ένα κόμπο ενθουσιασμού είχα αγκαλιά το δικό μου μωρό που πρίν λίγα λεπτά ήταν μέσα στην κοιλιά μου...ένα θαύμα...Πάντως στο Αττικό για να δώσουν ξένο γάλα σε νεογεννητο πρέπει να υπογράψουν οι γονείς...

στο δικό μας να δεις υποστήριξη! κανονικό σαμποτάζ στο γιώργο δε σας λέω τίποτα!!!!

αφού έπαθα κι έμαθα... στη μπέμπα τους έγραψα όλους στα παλιά μου υποδήματα και την έβαλα στο στήθος 20 λεπτά μετά, μόλις με έραψαν δλδ. έπειτα το καλό ήταν ότι μαία για να φανεί στο δωμάτιο έπρεπε να κάνεις γραπτή αίτηση (αστειεύομαι φυσικά...) οπότε καμιά δεν με έπρηξε. μπήκε μια την πρώτη μέρα να με ρωτήσει για κουτί με ξένο γάλα και πολύ ευγενικά την ξεπέταξα. έπειτα ήμουν με το μωρό όλη την ώρα στο δωμάτιο και σε μονόκλινο οπότε δεν είχα ενοχλητικούς ξένους τριγύρω.

πάντως όλες μα όλες οι μανάδες που γέννησαν τις μέρες που έμεινα στο νοσοκομείο με τη "βοήθεια" των μαιών έδιναν ξένο γάλα και μάλιστα μια κοπέλα που δεν την βοήθησαν καθόλου απελπίστηκε, την τρίτη μέρα πήρε και το χάπι για να διακόψει το γάλα. μιλάμε ότι έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν είδα να της δίνουν το χάπι. σα να έκαναν έγκλημα ένιωσα! γέννησα 4 νοεμβρίου. 1-7 νοεμβρίου ήταν η παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού και μια τεράστια αφίσα διακοσμούσε για τα μάτια του κόσμου το διάδρομο του μαιευτικού τμήματος.

Σημερα μεταξυ άλλων στο εορτολογιο, εμφανιζεται και το ονομα "Θεσπέσια"!

Καλα φοβερο να λενε το παιδι σου ετσι ε?!

Ελεάνα,εγω στο στηθος την εβαλα ενα 24ωρο αφού γεννησα,η κολλητη μου που την εβαλε μετα απο λιγες ωρες δε καταφερε να θηλασει γιατι δεν ειχε καθολου θηλες και η μικρη δεν επιανε ουτε τις ψευτικες,ετσι ο θηλασμος πηγε περιπατο.

Ειναι και οι συγκυρίες καμια φορα,οσο θεληση και να εχεις αμα σου πάνε ολα στραβά..

Νεκ,εγω κατεβαινω αυριο κιολας!

και γω έτσι Ελεάνα...όταν ήμουν έγκυος, αλλά τελικά πήγε καλά, και αλίμονο, είναι ζόρι δε το συζητάμε μόνη με 2 παιδιά κ βζι, αν δε γίνει δε χάλασε κ ο κόσμος.....από παλιάαααα το λέγαμε, ευτυχισμένοι γονείς ευτυχισμένα παιδιά! Με όποιο τρόπο ναναι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ωραίο το μαξιλάρι ε?

Μπράβο....καλούς ύπνους!

Νεκ...όλοι οι καλοί χωράνε!

Να δω που θα βρούμε παπά να κουβαλάει τρέλα μόνο!

Εχω κ τη πρώτη μου παραγγελία για wedding towel cake! Τέλεια! και άλλες 2 για Ιούλιο! Θα προχωρήσω κ σε γάμους!

Είδατε το νέο ποστ εδώ?

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=4166

Αρχισε κ ο βαφτισιμιός μου στέρεες μπας κ πάρει κ κανα δράμι!

Θηλασμός όοοοοολη μέρα, συνέεεεχεις πεινάει, με τη καμία δε χορταίνει, μισή ωρα σερί χωρίς βζι δεν κάθεται. Μικρούλης μου φαίνεται πολύ!

Διαφημίσεις

Καλό μήνα δεν είπα!

Καλό καλοκαίρι!

Αν κ για μας εδω είναι δύσκολος μήνας, δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται.....τα περσινά γεγονότα είναι εδώ κάθε μέρα για μας, και τώρα πιο πολύ, και μας θυμίζουν ότι μ@μ@κίες στη ζωή μας δε χωράνε, τις κλοτσάμε απτο παράθυρο......και ομολογώ, ότι αυτή η χρονιά, αν και απτις δυσκολότερες, ήταν άκρως εποικοδομητική για μας, μάθαμε τι εστί εναλλακτική σκέψη....και αποδίδει σιγά σιγά, θέλει δουλειά αλλά αξίζει.....

Μακάρι να το κάναμε όλοι, με άλλες αφορμες βέβαια....!

Ουφ....

Πάω για σουβλάκια επί του καναπέως με το Χ.....να χαλαρώσουμε.....

εγώ το μάνο τον έβαλα στο στήθος 11 μέρες αφότου γεννήθηκε....

για μία προς το παρόν βάφτιση μιλάμε νεκ, και βλέπουμε, άντε ξεκίνα και μη σε νοιάζουν οι αποστάσεις!

να ξεκινήσω να ανεβαίνω????

Νεκ...όλοι οι καλοί χωράνε!

Να δω που θα βρούμε παπά να κουβαλάει τρέλα μόνο!

ο δικός σας κλοκλό μια χαρά τρελός μου φάνηκε πάντως! :tongue: ακόμα θυμάμαι τις ατάκες που μας έγραφες τότες! :lol::lol::lol:

το ποστ το είχα δει αλλά μόλις πριν μπήκα και ψήφισα! όλα μου άρεσαν αλλά ψήφισα το καλύτερο φυσικά! ;)

τι ωραία πραματάκια ρε κλοκλίτσα! πόσο το σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ τα καλοκαίρια να κάνω τπτ με τη βοήθεια της φίλης μου που έχει και το μαγαζί για να αυξήσω το εισόδημα... αλλά δε μου έρχεται καμιά καλή ιδέα. ότι έχω σκεφτεί νομίζω είναι για λίγο... θα συνεχίσω να σκέφτομαι πάντως. κακό δεν κάνει. αποτρέπει και το αλτσχάιμερ! ;)

και το νέο της ημέρας! η αριάδνη κοιμήθηκε μόνη της.

δε θα ξαναγίνει βέβαια αλλά είχε πλάκα κι ήθελα να σας το πω!

μια τυπική βραδιά: μπλα-μπλα φαΐ, μπάνια, ατμόσφαιρα στο σαλόνι, πιτζάμες, κατούρημα, νερό στα παγουρίνα τους και πάμε δωμάτιο γιώργου.

παραμύθι στο γιώργο με αριάδνη που δεν την ενδιαφέρει ακόμα...να σουρτουκεύει, να τραβάει το βιβλίο, να γκρινιάζει, να κοπανάει τα κάγκελα του κρεβατιού, να σπάει το νεύρα μου, να τη στέλνω στον πατέρα της μέχρι να τελειώσω.

κι έπειτα φιλάκια, καληνύχτες στο γιώργο και μπέμπα στο δωμάτιο, ξαπλώνει στη μέσα μεριά, χτυπάει το χέρι στο μαξιλάρι μου και λέει "νανά" και μετά "μαμά" τάξε μου "άντε ξάπλωσε κι εσύ κυρά μου". χαζολόγημα και νάνι.

σήμερα: ούσα μόνη με το μπαμπά να έχει βάρδια, έγιναν τα παραπάνω μέχρι που στο παραμύθι που τράβηξε λίγο παραπάνω.... η αριάδνη δεν μπορούσε να ξαποσταλεί στον μπαμπά όσο βαριόταν, οπότε μια στιγμή με στόμφο μου λέει "νανά!!!!!!!" τάξε μου "ά στο διάολο πια με αυτό το παραμύθι! πότε θα κοιμηθούμε επιτέλους?"

τα παίρνω και της λέω με ύφος: "τώρα λέω παραμύθι στο γιώργο, άμα δε σου αρέσει να πας να κοιμηθείς μόνη σου και θα έρθω μετά."

είχα ανοιχτό το φως του μπάνιου οπότε τα δωμάτια των παιδιών που είναι δίπλα-δίπλα φωτίζονταν ελαφρά, ανοικτές και οι πόρτες άρα με άκουγε που μιλούσα. όσο διάβαζα ησυχία. λέω τώρα θα ακούσω κανένα "μαμάαααα!!!" αλλά τπτ.

τελειώνει παραμύθι, πάω να δω και τη βρίσκω ξερή! αχαχα! είναι όμως που έλειπε ο άρης, αλλιώς θα πήγαινε σε αυτόν να του βγάζει την πίστη όπως κάνει κάθε φορά μέχρι να τελειώσω το παραμύθι...

τον πήρα κι αυτόν προ ολίγου τηλ. να του το πω, τέτοια εντύπωση που μου έκανε! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...